Lätkämanageri: Jatkoaika 2-liigan keskustelu

  • 562 323
  • 9 693

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Eikös tämä eka viikko ole pitkä vai onko multa mennyt jotain ohi? Eli 1,5 viikkoa kestää eka matchup.
Luulin että sarja päättyy jo tänään kuten ESPN:nän puolella mutta Yahoolla on tosiaan tämä viikko samaa sarjaa. Kiitos selvennyksestä, harmittaa lähinnä se että nostot on käytetty.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Jumalauta! Jos tuo Letang ei hiljalleen lopeta friendly fireään, niin multa loppuvat hyökkääjät. Jessus.
 

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Taklasi Genon kuukaudeksi saikulle ja viime yönä laukoi Hornyn telakalle. Pidä vaan ittelläs, mutta myy G äkkiä pois!
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Menin sitten vahingossa nostamaan Chandler Stephensonin. No tulevalle viikolla sitten 4+3 ja viikon ykköstähti!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #97

#97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
Nonni. Eka pitkä viikko takana ja tukkaan tuli oikein pölähtäen. Turhapuuroille voitto lukemin 9-5-4.

Syyllisiä ei tarvitse hakea kaukaa: veskarikaksikko Quick-Jones VENYI kiekkojen tielle litanialla
1324.86175207.845

Että silleen.

Onnistumisiakin alkukauteen on mahtunut. Paljon parjattu Drouin on ollut todella tehokkaana, joten se arpa näytti voittaneen. Myös Pionkin hyvät otteet ovat lämmittäneet mieltä Buffin eläköityessä. Hoffman ja Stamkos ovat olleet odotetun tehokkaita.

Kessel on TAITUROINUT tehot 0+1 ja Malkin on skandaalinomaisesti telakalla. Jospa se pullukka siitä intoutuisi pisteille ja Aake saataisiin mukaan talkoisiin...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Rökäletappion 15-2 jälkeen on helpottonut olo, kun viskasin Big Buffin helvettiin joukkueestani. Buff oli draftin virhepainallus, joka vei yhden pelaavan pelaajan paikan 1,5 viikkoa.
 

TeamKoivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Penguins.
6202.19278298.933

Maalivahtitilastot tulee kantamaan tai tuhoamaan TeamKoivun tämän kauden, onneksi nyt onnistui ja voitto 9-7. Panostus myös puolustajiin kannatti 20 pisteellä sekä hyvät pelipaikat Edmontonissa kuten arvelinkin James Nealille ja Zach Kassianille heille yhteensä 10+2, yv-maaleja ja taklauksia. Mutta uusi viikko kaiken kääntää voi.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Paavolan Sisu murjoi Saatanoiden Kisut jään rakoon 11-5.

Mestaruusviiri oli tuskin ehtinyt nousta katonrajaan kun Sharksien kaksikko Hertl & Meier kiiruhtivat tekemään kuuteen peliin tehot 1+1 mieheen. Samaan aikaan toisaalla Devilsin maalivahtikaksikko metsästää edelleen ensimmäistä voittoa ja ysillä alkavaa torjuntaprosenttia. Samat jätkät meinaavat pelata kolmannessa matchupissa peräti yhden pelin, toivottavasti startteri pommitetaan vaihtoon niin saan maalivahtitilastoihin peräti kaksi peliä kolmesta.

Kukaan muukaan ei ihmeitä esittänyt, Sergachev johtotähtenä kuudella pisteellä (0+6). Aloitukset, hitit ja blokit sentään klaarattiin suunnitelman mukaisesti.

Nyt on lämmittelyt läpsytelty ja kannujahti alkaa. Sillä se mestaruuskrapula lähtee millä se on tullutkin.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Eka viikko oli huipputasainen loppuun asti. Dekes of Hazardin kanssa punnerrettiin 8-8 -tasapeli, mutta erot olivat marginaaliset. Pienestä oli kiinni, että jompi kumpi olisi saanut kunnon voiton, sillä esim:
- Aloitukset Dekesille luvuin 164-162
- Pisteet minulle 50-47
- Jäähyt minulle 65-64
- Teholukema minulle +1/-1
- SHP Dekesille 0-1
- Maalivahtien voitot tasan 4-4

Joukkueen johtotähtinä:
Brad Marchand: 3+4=7
Lars Eller: 1+3=4
Jordan Staal: 1+3=4
Shea Theodore: 1+4=5
Morgan Rielly: 0+5=5

Myös maalivahdit ovat aloittaneet kivasti: Hellebuyck kolmessa pelissä 92,8% ja Georgiev on ollut juuri niin hyvä kuin vaaditaan jos haluaa taistella ykkösvahdin paikasta Lundqvistin kanssa, koska oli suvereeni toistaiseksi ainoassa pelissään 96,9% torjunnoillaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Särki

Jäsen
Rökäletappion 15-2 jälkeen on helpottonut olo, kun viskasin Big Buffin helvettiin joukkueestani. Buff oli draftin virhepainallus, joka vei yhden pelaavan pelaajan paikan 1,5 viikkoa.

Anteeksi, vähän turhan rumat lukemat tuli taululle. Lopputulos mairittelee UHL Flamesia, missään nimessä joukkueeni ei ollut noin ylivoimainen kuin lukemat antavat ymmärtää.

Viikon plussat ja miinukset:
+ Pittsburghin kaksikko Letang 2+6 ja Guentzel 4+2
+ R.Johansen 2+5, ei kautta ilman yv-maalia!
+ Marleau, kahteen peliin 2+1
- JVR 0+0
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Do dih. Kauden ensimmäinen saatanallinen treidinpoikanen.

Animaalisiin:
Craig Smith RW
Leo Komarov LW/RW

Saatanoihin:
Tyler Toffoli RW
Alex Chiasson RW

Mulla oli ihan sellanen kutina alapäässä että Toffoli pelaa vaihteeksi niin hienon kauden että siitä voisi antaa pari ikääntyvää veteraania vaihdossa. Chiassonin roolista uuden valmentajan silmissä ei ole mitään tietoa, voi olla että löytää itsensä waiverista jos ei verkko heilu pikatahtiin. Saa siitä silti tarjota kultaa ja mirhamia.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kausi alkoi hieman eri merkeissä kuin edellinen, kun tällä kertaa pari-kolme tähtiluokan kaveria eivät miehitä IR-paikkoja heti kärkeen. Toki Point siellä hetken oli, mutta palasi jo askiin tehokkaana. Saldona normaalia pidemmästä avausmatsista oli 11-6-1 -voitto susijengistä. Isommatkin luvut olisivat olleet tarjolla, mutta jäähyminuutit hävittiin harmittavasti yhdellä eikä jengin 67 tehopinnasta (liigan eniten) yksikään ollut alivoimalla tehty. Viikon parhaat olivat viiteen peliin tehot 2+7 paukutellut Duchene sekä Euroopan reissusta johtuen kevyellä pelitahdilla aloittanut Konecny, jolla pelatut pelit, maalit ja syötöt näyttävät kaikki kolmosta. Maalivahdeista Rask oli odotetun varma, kun taas Rittichin alku oli melkoista vuoristorataa.

Ensimmäinen treidikin näki päivänvalon heti kauden alussa, kun W. Nylander ja Spurgeon vaihtuivat E. Karlssoniin ja Dzingeliin. Nylanderille povailin hyvää kautta ja sellainen lieneekin tulossa, mutta kun vaihdossa tarjottiin Karlssonin tasoista pelimiestä niin ei kovin kauaa tarvinnut miettiä hyväksynkö ehdotuksen. Sharks ei ole niin huono kuin kauden alku antaa ymmärtää ja Karlsson tuo terveenä pysyessään (tässä se isoin kysymysmerkki) roppakaupalla YV-pinnoja, joita Nylanderilta ei kovin paljoa olisi Leafsin hyökkäyskaluston laajuudesta johtuen saanut. Spurgeon tulee tuskin ihan viimekautisiin tehoihin yltämään heikentyneessä Wildissä, etenkään kun suurimman osan viime kaudesta sivussa ollut Dumba on taas ruodussa ottamassa oman osansa pakkien peliajasta. Dzingel jäänee myös viime kaudella syntyneistä huipputehoista, mutta on silti tehnyt ihan mukavasti pinnoja Haulan vierellä ja saa peliaikaa myös ylivoimalla.

Seuraavaksi vastassa on kauden niin ikään voittoisasti aloittanut TeamKoivu, jota vastaan ollaan ensimmäisen pelikierroksen jälkeen nätisti 1-15-1 -tappiolla. Toki tämä oli aika odotettua, kun vastustajalla oli heti tulessa 9 kenttäpelaajaa ja maalivahti meikäläisen 4+0:aa vastaan. Ensi yönä osat vaihtuvat, kun Oxenilla on ainoastaan yksi huilija ja TeamKoivulta askissa on vain 7 ukkoa.
 

susi

Jäsen
Ensimmäinen viikko takana ja ei se ihan pettymys ollut, vastus vain tosiaan liian kova. Jotakin muuta vastaan olisi tullut voittosarakkeisiin varmasti muutama merkintä lisää. Toki omaan laariin tällä kerta valui noita tuurikategoria voittoja kuten jäähyt ja alivoimapisteet mutta kaikki lasketaan. Lisäksi yksi molarivoitto jäi ottamatta kun ei kolmea molaria voinut yhtä aikaa peluuttaa ja Tampan varma voitto kääntyi häviöksi ja Korpisalolla olisi saanut yllärivoiton ja näin ollen tasoitettua tuon kategorian.

Suurimmat pettymykset varmaan Toews (0+0), Horvat 0+1, Pettersson 1+1 ja kieltämättä Ovechkin vaikka 4+1. Olis pitänyt uskaltaa varata vaan Crosby kun siihen olis ollut mahdollisuus (onhan Sid nykyään suht hyvin pysynyt jo terveenä).

Posit taas Scheifele 3+7, Rantanen 3+3 ja etenkin Dustin Brown 3+3. Mut joo eiköhän tää tästä kun toi sentterikolmikko palaa omalle tasolleen, Ovechkin alkaa painaa maaleja kunnolla ja Rantanen pääsee kunnon liekkeihin.

Lisäksi mainittava Bernier nosto vapaista, 2 voittoa ja kelvolliset tilastot + nyt on Detroitin molemmat veskat + Korpisalo näyttää ottavan Columbuksessa selkeesti ykkösmolarin paikan. Näin ollen McElhinney saatavilla kuka tarvinnee pätevää kakkosveskaa.
 

susi

Jäsen
Kauden ensimmäinen treidi nyt tehtynä.

To Susijengi:

Nicklas Bäckström C
Tyler Bertuzzi LW/RW
Tanner Pearson LW

To Northern Lights:

Jonathan Toews C
Anders Lee LW
Curtis McElhinney G

Treidillä haetiin lisää tehovoimaa hyökkäykseen ja ylipäätään maalivahdin vaihtoa kenttäpelaajaan. Mahdollisesti kaupassa hieman jäädään taklausten ja aloitusvoittojen osalta miinukselle mutta tehopisteisiin ja esim. laukausmääriin pitäisi taasen tulla selvää lisäystä. Toews aloitti ainakin mulla vaisusti, jo draftissa mietin jommankumman Was sentterin (Kuznetzov, Bäckström) varaamista Toewsin sijasta. Tällä siirrolla saatiin nyt Ovechkinille ihan oikean elämän tutkapari samaan joukkueeseen. Anders Leesta oli hieman vaikea luopua koska uskon parempaan pistesaldoon kuin miten kauden aloitti ja tuo myös taklauksia mukavasti. Toisaalta uudet nimet susijengissä, Tyler Bertuzzi on isossa roolissa Detroitin pirteässä ykkösketjussa ja Tanner Pearson aloittanut kauden vahvasti Vancouverissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kauden ensimmäinen treidi nyt tehtynä.

To Susijengi:

Nicklas Bäckström C
Tyler Bertuzzi LW/RW
Tanner Pearson LW

To Northern Lights:

Jonathan Toews C
Anders Lee LW
Curtis McElhinney G

Treidillä haetiin lisää tehovoimaa hyökkäykseen ja ylipäätään maalivahdin vaihtoa kenttäpelaajaan. Mahdollisesti kaupassa hieman jäädään taklausten ja aloitusvoittojen osalta miinukselle mutta tehopisteisiin ja esim. laukausmääriin pitäisi taasen tulla selvää lisäystä. Toews aloitti ainakin mulla vaisusti, jo draftissa mietin jommankumman Was sentterin (Kuznetzov, Bäckström) varaamista Toewsin sijasta. Tällä siirrolla saatiin nyt Ovechkinille ihan oikean elämän tutkapari samaan joukkueeseen. Anders Leesta oli hieman vaikea luopua koska uskon parempaan pistesaldoon kuin miten kauden aloitti ja tuo myös taklauksia mukavasti. Toisaalta uudet nimet susijengissä, Tyler Bertuzzi on isossa roolissa Detroitin pirteässä ykkösketjussa ja Tanner Pearson aloittanut kauden vahvasti Vancouverissa.
Molemmat saatiin mitä tilattiin. Uskon että Toews ja Lee pelaavat mukiin menevät kaudet ja tuovat pisteitä myös erikoistilanteissa. McElhinney puolestaan on liigan parhaita kakkosveskoja eikä joukkuekaan ole siitä heikoimmasta päästä. Win-Win kauppa.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oxenille toinen matchup toi toisen voiton lähes samoin lukemin kuin ensimmäinenkin TeamKoivun kaaduttua luvuin 11-7. Tämän myötä otaniemeläiset nousivat tasaisen sarjan kärkipaikalle pisteen erolla kakkossijaa jakaviin Tomahawksiin ja Flamesiin. Joukkueen esitykset ovat toistaiseksi olleet varsin tasapainoisia; maalinteko takkuaa hieman (viime viikolta kokonaista 4 maalia, joista puolet Brock Nelsonin toimesta), mutta muutoin sijoitus on kärkipäätä kaikissa paitsi fyysisissä kategorioissa, joihin en draftissa lainkaan panostanut pl. blokit. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin. Loukkaantuneiden lista on täysi, mutta kukaan kolmikosta ei ole mikään avainpelaaja eli käytännössä terveellä rosterilla mennään. Seuraavana vastaan asettuu taulukon häntäpäässä majaileva Dekes of Hazard, joten voittoputken jatkumiselle on hyvät mahdollisuudet. Mikään huono jengi ei tosin ole kyseessä, joten tiukka matsi on edessä.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Toisessa matchupissa oli vastassa Animaaliset mutta taistelu hävittiin lopulta lukemin 6-10. Sarjassa oli muutama tiukka kategoria ja pahemminkin (tai vastaavasti paremminkin) olisi voinut käydä.

Kaupparintamalla pyritään aktiivisuuteen mikäli huomataan kiinnostavia pelaajia olevan trading blokissa. Minun joukkueessa on periaatteessa kaikki pelaajat saatavilla mikäli kauppa tuntuu hyvältä.
 

susi

Jäsen
Toisen viikon tuloksena 9-9 tasapeli Paavolan Sisua vastaan. Taas vastassa oli todella kova tiimi, maalivahtikategoriat Paavolalle selkeästi 5-0, tyytyväinen silti kenttäpelaajien 9-4 tulokseen. Viikonloppuna vielä kirittiin laukauksissa, aloituksissa ja blokeissa ohi. Myös tehopisteisiin tyytyväinen, 39 pistettä. Viikon positiivisin asia Petterssonin herääminen kauteen (1+5). Muilta osin tasaista tekemistä ilman erityistä loistoa.

Uusista susijengin pelaajista Hintzillä alkoi lupaavasti 2+0, Bäckström tasaisesti 1+2 mutta Bertuzzi 0+1, ja Pearson 0+0 taas vähän vaisummin.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kaksi viikkoa takana ja kaksi melko tiukkaa voittoa plakkarissa.

Onnistujat tähän mennessä ja joiden varaan on hyvä rakentaa: Zibanejad 4+7, Pastrnak 9+6, Hamilton 5+5 ja maalivahdeista Kuemper (3 voittoa, 1.62 ja 94.90%)

Ei niin loisteliasta alkukautta ovat sen sijaan pelanneet Jenner 1+0, DeBrincat 2+2, Barrie 0+4 ja maalivahdeista Holtby (3 voittoa, 3.70 ja 87.80%).

Toistaiseksi on tullut oltua neljässä treidissä mukana:
Schwartz, Anderson (CBJ) ja Suter <--> Eberle, Dahlin ja Stastny
Lowry ja Iafallo <--> Forbort (IR) ja Merzlikins
Parayko <--> Hintz
Merzlikins <--> Armia

Dahlin ja Stastny ovat olleet hyvät vahvistukset. Eberle ja Armia vielä EOS, sillä menivät oikeastaan samantien lasarettiosastolle. Hintzin vaihtaminen oli todennäköisesti virhe. Tuli draftissa vähän liikaa panostettua nuoriin ja potentiaalisiin pelaajiin, joten Parayko tuntui vankalta vastapainolta alakertaan.

Aiemmin mainitut onnistujat ovat (ainakin tällä hetkellä) sellaisia, jotka eivät joukkueesta helpolla liikahda, mutta kaikista muista kuunnellaan (ja varmasti myös lähetellään) vaihtotarjouksia.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Lords of the Rinkille saa ehdottaa treidejä jossa sinne päin lähtee yksi tähtipelaaja ja mulle tilalle kolme pelaajaa.

Tai joku isompi treidi jossa tänne päin tulee 2-3 pelaajaa enemmän kuin lähtee.
 
Viimeksi muokattu:

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Perinteisesti voittavaa joukkuetta ei vaihdeta, mutta Loordien kanssa tuli silti tehtyä melkoinen blockbuster, kun Auston Matthews saapui Otaniemeen yhdessä Ilja Samsonovin kanssa. Vaihdossa toiseen suuntaan lähti tukku pelaajia eli Brock Nelson, Ryan Dzingel, Alex Kerfoot sekä Erik Karlsson. Tällä treidillä saatiin joukkueseen kaivattua maalintekovoimaa ja lisäksi tehtyä tilaa lasaretista pikku hiljaa palaileville pelureille. Oxenin top 4 -sentterit ovat nyt sitten Matthews, Point, Monahan ja Duchene eli aika vakuuttavassa kunnossa on tällä haavaa keskikaista.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

susi

Jäsen
Pitipä oikeen tuon LOTR-Oxen kaupan jälkeen laskea ks. joukkuiden pelaajien tehopisteet vs oma joukkue. Kuten arvata saattaa, LOTR kärjessä mutta susijengi ei kovin kaukana, ja Oxenin osalta näkyy että IR listalta tulee kovempia pelimiehiä mukaan rinkiin + Point missasi muutaman pelin kauden alusta. Aika mielenkiintoinen kauppa kylläkin, aika tasaisia laatupelaajia LOTR sai. Toki Oxen sai treidissä parhaan pelaajan. Tehopisteet: LOTR 115, susijengi 111, Oxen 96. (Huom. vertailu siis tämän hetkisillä tehopisteillä, mikään ei toki takaa että suhde pysyy jatkossa samana).
 

susi

Jäsen
Susijengistä vois liikkua esim. kaksi/kolme pelaajaa vaihdossa yhteen/kahteen.
Treidiehdotuksia voi laittaa tulemaan.

Koskee erityisesti trade blockissa olevia kavereita:

Tanner Pearson
Tyler Motte
Frank Vatrano
Deryk Engelland
MacKenzie Weegar
 

susi

Jäsen
Ja treidi tulikin sitten tehtyä varsin nopeasti. Eli Anders Lee (+ Iafallo kylkiäisenä stunttaamaan Rantasta) palasi takaisin susijengiin ja Pearson-Vatrano matkasi toiseen suuntaan.

Kokoonpanomuutokset tällä erää tässä (odottaen tietoa Rantasen loukkaantumisen pituudesta) ja treidien jälkeen rosteri näyttäisi tältä:

Ovechkin Bäckström Rantanen
Hintz Scheifele Perron
Bertuzzi Pettersson Brown
Lee Horvat Kunin
(Iafallo) Pageau Motte

Ceci McNabb
Weegar Seabrook
Kempny Engelland
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös