Imatran Ketterä 2019–2020

  • 109 294
  • 498
Suosikkijoukkue
James Harden, Tyson Fury, Tyler Bertuzzi
Hyvä homma, sais pysyä myös Ketterässä. Vaikka tietysti kannattaa mennä pelaajan kehittymisen ehdoilla. Ihmeellistä tiedottamista SaiPalta.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Hyvä homma, sais pysyä myös Ketterässä. Vaikka tietysti kannattaa mennä pelaajan kehittymisen ehdoilla.
Tässäkohtaa melkein väittäisin että suurempi kehitys tapahtuisi nimenomaan Ketterässä. Enemmän peliaikaa ja vastuuta erikoistilanteissa eikä Mestis olisi niin fyysinen kuin Liiga. Loukkaantumis riski ehkä pienempi. Ja mikä tuollaista lupausta paremmin kehittää kuin tarpeeksi suuri peliaika. Ja täällähän saa tehdä virheitä ja oppia niistä.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ihmeellistä tiedottamista SaiPalta.
No tämä juuri ennen kaikkea, todella erikoista. Ketterän viikkoennakko ei ole vielä tullut, mutta onhan se hienoa sitten jos molemmissa lukee että Airola palaa harjoitusvahvuuteen :D

Muissa uutisissa, Juuso Järvinen lainattiin Porvoon Hunters paitaan. Laina kestää joulutaukoon asti. Hyvä homma sekin, ei vielä oikein tahdo Mestis vauhdissa pysyä, ainakaan vakituisesti.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, KooKoo, SaPKo, NATO
Heh, hymyilyttää jo valmiiks, mut tuli tuosta Airola arpomisesta mieleen. Pitäskö se Otto Hokkanen nostaa jo edustukseen et saatas yks talvi seurata pojan kehittymistä, ennenkuin joku Liiga romuttamo pojan nappaa.
(tilanne komiikkaa huumorilla kirjoitettu)
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mäntykivi-Kestilä ylivoimalle ja Matias viskelee lättyjä siitä neliön läpi ja Aku naulaa häkkejä. Ai että.
 

X-Stiff

Jäsen
Nyt kun tarkemmin katson niin toivon, että tuo laina on pitempi, kuin nämä 2 ottelua. En erityisemmin ole innostunut yleisesti noista pätkälainoista, jos nyt ei sitten ole kauheasti omia pelaajia pois.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
No nyt on hyviä uutisia jumaliste! Löytyy jopa mustaa valkoisella että Airola pelaa kuin pelaakin Ketterän paidassa, aivan loistava juttu.
Tämähän on itse asiassa Airolan Mestis-debyytti. Aiempaa kokemusta on vain juniori-sarjoista ja Liigasta.
 

X-Stiff

Jäsen
Mietiskelin tuossa aikani kuluksi, että lieneeköhän Aku Alho menossa enää laisinkaan Mikkeliin? Jukurit haalasivat jälleen yhden pakin lisää, eikä Alho ollut aiemminkaan nokkimisjärjestyksessä kovin korkealla. Tosin nyt Jukurien hankinnat kohdistuneet näihin kiekollisiin pakkeihin joilta tuo Akun fyysisyys kyllä puuttuu kokonaan. Minulle käy kyllä, että Aku olisi täällä jälleen kevääseen saakka.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Itsekin tuota nopeasti eilen pohdin, ja ei olisi ollenkaan huono juttu että Alho vetäisi vaikka koko kauden täällä. Toivottavasti tätä vaihtoehtoa pyöritellään molemmissa officeissa.

SaiPahan hankki myös puolustajan niin ehkä saadaan myös Airola pitää omissa riveissä. Pysyisi nyt vaan ehjänä.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Juntheikkikin on vapautettu Gapin palveluksesta Ranskassa. Näinköhän saataisiin taikuri palaamaan kotiin?
 

Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Ehdottomasti pukukoppiin #9 tilaa pelipaidalle #80. Kädet ristissä.
Ja hakekoon kotimatkalla Ventelän mukaansa.
 

Kukamuumuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, Leijonat
IPK hyvä mittari tänään. Hieno voitto, kundeille itsetunnon kohotusta perjantaita varten, Hartwallilla sitten kannustus pistetään huippuunsa! Nimimerkillä paikanpäällä huutamassa kyllä!
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Hyvä Ketterä!! Toivon että maljaa nostetaan taas Etelä-Karjalassa myös keväällä!

Ps. Pauke pistä nyt ne pipot tänne toimistolta että päästään näyttämään väriä ensi perjantaina, kelta-musta / sini-punaa, Etelä-Karjala goes on!
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Hieno saavutus, mutta ei aiheuta ihmeempää pomppailua. Nimittäin siihen on viime vuosina totuttu, että Hakalissa kannu nousee!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös