Nyt alako jo jännittämään. Eka kerta tälle kaudelle.

Roku

Rauman Lukko
Ei ainakaan liigan sivuilla näy jäähyä.
Ei näy ei. Siksi kysyn kun tuolla Lukon omassa otteluseurantaketjussa joku tällaista puheli. Tai kyseli lähinnä.

Ja kyllähän Ripakin mainitsi että summerin soitua ja tilanteen rauhoituttua tuomari kävi jotain toimitsijoille sanomassa. Luulisi sen nyt jo näkyvän kun vielä tuohon toisen erän loppuun tapahtui, jos siitä jäähy tuli.

Hollanti

Varmaan se KalPa
Onnittelut Kärpille rekordista

Etäfani

TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
Illan spektaakkelimatsi on tasan 1-1. Jännäksi menee. Ja nähtäväksi jää, kuuluuko TPS selkärangasta raks, miten kauan ensimmäisen erän boosti kestikään, kun jotenkin kohtuullisesti oltiin mukana tähän asti.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tappara kiekko katsomoon ja Rautakorpi heilutteli jo tulitikkuaskia käsissään :D

Arthur Morgan

AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Jännä nähdä millä linjalla tuomarit viheltää kun Kärpät ja Tappara pn vastakkain. Pysytäänkö siinä että kummatkin mahdollisimman vähän ylivoimalla vai saako molemmat edelleen helpohkoja jäähyjä?

Via Dolorosa

Україна
Ihan jokapäiväistä ei ole, että IFK-TPS ottelun häviäjälle on panoksena jumbopaikka. Sikäli mikäli tappio tulee varsinaisella.