Tottenham Hotspur FC 2019–2020

  • 27 521
  • 161

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
En nyt kovin hyvin nähnyt. Tökkivää streamia kattelin ekan puoliajan verran. Maalit oli komeita ja erityisesti ne syötöt.

Esitys oli kohtuu solidi, jota aikainen maali varmasti helpotti. Tobyn pitkät avaukset olivat timanttia. Lamelalta hyvää peliä ja jos noin pelaa jatkossakin, ei tarvitse ihmetellä miksi Poch tuntuu häntä suosivan. Sissoko ei ole parhaimmillaan tällaisissa peleissä, joissa pitää pyörittää ja rakentaa. Eriksen myös vähän vaisu, mutta eipä ollut tarvettakaan. Toinen puoliaika taisi olla tylsää pellailua, vaikken sitä omin silmin nähnytkään. Aurier taisi ottaa kiinnityksen RB tontille. Hieno esitys. Myös Janin läsnäolo tekee Spursista tiiviimmän näköisen.

Ensi viikolla sitten kaksi tärkeää vieraspeliä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Kirjoitetaanpa välillä jotain. Lanella pukkaa vuosien tauon jälkeen vähän isompaa kriisinpoikasta, jos käsillä oleva "helppo" jakso ei tuo runsaasti pisteitä. Aiemmin viikolla tuli nolo tippuminen juuri siitä kisasta, mistä sitä pokaaliakin olisi voinut odotella.

Kaikesta huokuu, että joukkue ei ole balanssissa. Kolmella avauksen pelaajalla loppuu sopparit, eikä uusimista näy eikä kuulu. Pochin touhu vaikuttaa siltä, että suurin palo on sammunut. Kokoonpanokikkailut ovat hämmentäviä ja huonoksi todetuilla ideoilla hakataan päätä seinään. (Sanchez RB:nä, Winks/Sissoko/Ndombele timantissa). Eriksen vaikuttaa siltä, että odottelee jo ensi kesän megasopparia. Dele on ihan hukassa. Dier istuskelee penkillä, vaikka ryhmitys vuotaa. Samoin Lucas on vaihdossa ihmeen paljon. Leicester matsi saattoi kaatua hyvin outoon VAR tuomioon, mutta jos joukkue ei tuollaisista pääse yli, niin aika heikko on selkäranka.

Kaikenlaista paskaa kuuluu sieltä täältä (esim Trippier, Pochin oudot kommentit, Rose, Aurier)

Spursin seuraaminen on tällä hetkellä tuskaa. Toivottavasti kelkka kääntyilee nyt, kun otteluohjelma tarjoilee mahdollisuutta.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
On kyllä harmillinen suunta Spursilla. Viime keväänä huikeita otteita jotka kantoivat CL-finaaliin saakka. Upouusi iso stadion seuran ikiaikaisella kotiseudulla. Maajoukkueen johtava maalitykki riveissä. Kaikki näytti enemmän kuin lupaavalta nousta kisaamaan mestaruudestakin.

Olisko se vaan niin että Pochettinolla on takki tyhjä Tottenhamin suhteen? Kohteliaat kättelyt ja kiitokset, sitten tuoretta koutsia kehiin?
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
MItä vittua? Hyi helvetti mikä esitys. Ei riitä edes sanat kuvailemaan tätä häpeän tunnetta, joten parempi lopettaa tähän.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Linc

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
On kyllä harmillinen suunta Spursilla. Viime keväänä huikeita otteita jotka kantoivat CL-finaaliin saakka. Upouusi iso stadion seuran ikiaikaisella kotiseudulla. Maajoukkueen johtava maalitykki riveissä. Kaikki näytti enemmän kuin lupaavalta nousta kisaamaan mestaruudestakin.

Olisko se vaan niin että Pochettinolla on takki tyhjä Tottenhamin suhteen? Kohteliaat kättelyt ja kiitokset, sitten tuoretta koutsia kehiin?
No jaa. Viime kevään huikeat otteet koostuivat neljästä tsämppärin jatkopelistä, ei muusta. Osuivat kyllä oikeaan paikkaan, ei siitä mitään pois. Mutta muuten esim. Valioliigan kuntopuntari tältä kalenterivuodelta näyttää, että Spurs on alemman keskikastin joukkue. Ja kyllä 9 kuukautta jo aika hyvin kertoo.

Joukkue on alisuorittanut jo pitkään. Pochettinon onneksi tuli tuo cl-suonenveto, niin on vielä peräsimesssä. Ei ikinä ennen Tottenhamissa ole katseltu noin pitkää surkeaa jaksoa.

Eikä pitäisi nytkään katsella. Pochin eväät on syöty ja nykyään koittaa vain jotain päättömiä kokoonpanoja, jossa kentällä on huonoja vaihtoehtoja sekä pelaajia väärillä pelipaikoilla.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Tottenhamin 2019 record ystävyysottelut poislukien on 17-5-17. Viimeisten kymmenen PL-pelin saldona Spurs on 12. paras joukkue. Kotimaisissa kilpailuissa maaliero on +11 vuoden 2019 osalta. Carabao Cupissa nolosti pihalle League 2 joukkue Colchesteria vastaan etc.

2-7 on suurin tappio mitä brittijoukkue on europeleissä kotonaan kokenut ja lisäksi ensimmäinen kerta kun Tottenham on pääästänyt seitsemän maalia missään isommaksi luokitellussa kilpailussa.

Tätä menoa Poch jättää Tottenhamin samalla tavalla kun tuli sisäänkin: ei kannuja ja europelit vedetään EL-matseissa.
 
Viimeksi muokattu:

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Huoh. Tätä seuraa on tosi vaikea kannattaa.

7. No, ei me ehkä ihan noin huonosti pelattu (ekan puoli tuntia oltiin paljonkin parempi joukkue), mutta onhan tuo nyt naurettavaa. Meistä on tullut Arsenal.

Aurier ulos. Heti. Aivan kammottavaa tekemistä. Myös Pochettinolla on kyllä kovasti mietittävää yksinään: peluuttaa nyt timanttia kun laitapuolustajat on heikoin osa alue, jolloin he eivät saa minkäänlaista tukea kk:lta, ja joutuvat pelaamaan paljon 1v1 tilanteita todella vaarallisia laitureita vastaan. Kuten sanottu, ensimmäiset puoli tuntia meni loistavasti, kun jaksettiin prässätä. Kun jalat loppuivat, loppui pelin hallinta. Toisella puoliajalla Thiago muutti pelin luonteen, ja Spursilla ei ollut mitään mahdollisuuksia.

Jotenkin tuntuu siltä, että joukkue on psykologisesti todella hauraassa tilassa. Kenties seurasta olisi pitänyt saada ulos enemmän pelaajia, joiden motivaatio ja keskittyminen on jossain muualla. Siis porukasta Wanyama, Aurier, Eriksen, Dier, Rose, jne. Ja perkele hankkia joku oikea RB. Jos KWP:iin ei luoteta, niin sitten ei. Tämä on tammikuun ehdoton ykköstehtävä. Atal sisään.

Pochettinolla on todella vaikea tehtävä edessään, jos hän haluaa pitää keskittymisen oikeissa asioissa. Sillä nyt vasta ensimmäistä kertaa hänen spurs-uransa aikana media tulee kyseenalaistamaan ja haastamaan häntä toden teolla. Omat reseptini olisivat (ja tämänhän takia juuri minulle maksetaan miljoonia ja taas miljoonia huippuvalmentajana olemisesta..) suhteellisen fiksattu aloituskokoonpano ja muodostelma (eli ei mitään kummallisia pelipaikkakokeiluja, kuten Sanchez RB:nä tai Dele LW:nä tms) ja tietynlainen puolustuksellinen varmuus (eli esim Llorisille voisi sanoa, että älä pelleile pallon kanssa kuten Southamptonia vastaan, vaan pelaa mieluummin pitkänä kun et muutakaan osaa jne).

Itsehän en haluaisi luopua Pochettinosta, enkä usko, että Levykään on häntä potkimassa pihalle. Siitä joutuisi maksamaan melko paljon, mitä Levy ei koskaan halua tehdä. Ja vaikka tästä kamaluudesta osa onkin Pochin vastuulla ja syytä, niin kyllähän mielestäni vielä suurempi osa on esim tuolla vuoden itseaiheutetulla siirtobannilla. Koska seuraa ja pelaajistoa ei uudistettu tarpeeksi tasaiseen tahtiin ja viime kaudella tietyt pelaajat peluutettiin puhki, nyt parilla hankinnalla (joista vielä kaksi on onnettomasti loukkaantuneita koko ajan) ei vielä koko tilannetta korjata. Toinen syy ongelmille Pochettinon ulkopuolella on hankintojen ohella sopimustilanne, mikä on sitten Levyn itsensä syy. Vertonghenin, Eriksenin, Alderweireldin jne. Joko nämä pelaajat ovat osa seuraa tai sitten eivät. Spurs on perinteisesti maksanut todella pieniä palkkoja, ja jos seura haluaa nousta vakituiseksi CL-finalistiksi (as if that's a thing), niin palkkoja pitää alkaa maksaa huomattavasti enemmän.

Vituttaa niin paljon, että ei pysty juuri jalkapalloa seuraamaan. Paitsi sitten kun tulee seuraava Tottenhamin peli. Perkele.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
No kaikki on sanottu. Mielenkiintoista nähdä, mitä Brightonissa tapahtuu. Jos siellä edelleen louhitaan timantissa, niin vitutus alkaa olla aikalailla tapissa. Brighton toki voi kaatua millä tahansa taktiikalla.

Oispa kova nähdä jotain tällaista

Kane
Son Eriksen Lucas
Dier Ndombele
Davies Jan Toby KWP
Lloris

Joo varmaan Sanchez saa vuoronsa. Lamelakin ollee avauksessa. Toivottavasti edes toinen kaksikosta Sissoko/Winks löytyy penkiltä. Toki siihen timantti saadaan Pochin mieleen myös Wanyamalla. Nyt oikeasti odotan jotain reagointia Pochilta. Edes jotain. Jos edelleen timantti, niin alan menettämään uskoni, vaikka sillä voitto tulisikin.

Tässä vitutuksessa otan esiin kysymyksen: Kuka olisi Pochin seuraaja? Onko se joku Allegri/Mourinho tyyppinen ratkaisu vai sitten ainakin omasta mielestäni fiksumpi tie Eddie Howella tai muulla vastaavalla kykynsä osoittaneella talentilla?

En kiistä Pochin merkitystä. Hän on tehnyt valtavan hienon työn. Viimeisin vuosi on kuitenkin aika kehno, jos unohtaa tuon CL gloorian. Mutta se oli ihan nopan heittoa, olisiko tullut lähtö lauluun jo alkulohkossa ja/tai City/Ajax pareissa. CL paikka liigastakin tuli ihan satumaisella onnella. Jos nyt ei puske päätä noihin pensaisiin, niin onhan tämä ollut saissea jo pitkään.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Avauskokoonpano:

Lloris
Sissoko-Toby-Jan-Davies
Dier-Ndombele
Lamela-Eriksen-Son
Kane

Mielestääni ihan hyvä avauskokoonpano. Ehkä olisin Lucasin laittanut Lamelan tilalle ja Sissoko rb vähän huolettaa. Onneksi Poch tajusi heittää tuon helvetin timantin menemään ainakin toistaiseksi. Tänään kaikki muu paitsi 3 pistettä on pettymys.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Juu, ja siis mahtavaahan on se, että pitkästä aikaa käytetään varsinaista DM:ia. (Vaikka olenkin sitä mieltä, että Dierin ja Wanyaman voisi heittää helvettiin, ja hankkia tilalle jonkun vähän päivitetymmän version tällaisesta pelaajasta.) Tämänhän toivoisi tarkoittavan sitä, että jos/kun Brighton istuu, niin Dier valahtaa topparien väliin niin, että Sissoko ja Davies pelaavat käytännössä wing backeina. Suojatumpi tilanne Sissokolle siis. Sinänsä harmi, että esim Sessegnon ei ole pelikunnossa, sillä tällainen peli/muodostelma olisivat juuri omiaan tuoda häntä sisään joukkueeseen.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Kirves -> kaivo
Herne -> nenä
Minä -> kirjoitus- ja jalkapallonseuraamistauko.


Vittuuuuuuuuuu!
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Jos Spurs häviää aivottomalle Brightonille, niin kertoo aika paljon joukkueen tilasta tällä hetkellä. Pochetinolle potkut viikonlopun jälkeen?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Potkut alkaa olla ainoa vaihtoehto. Tämä kausi ja viime kauden jälkimmäinen puolisko täyttä paskaa. Vain CL onnenkantamoinen ja onnekas selviytyminen tämän kauden CL:ään pitää Pochin ohjaksissa. Spursin piti olla se vähiten sekava porukka top2 ulkopuolella.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kukas on ykkössuosikki uudeksi valmentajaksi? Allegri ainakin olisi vapaana.
 

LaiLaiLei

Jäsen
Allegri voisi saada puolustuksen ainakin organisoitua paremmaksi. Tiedä sitten haluaisiko edes kastaa käsiään tuohon paskaläjään mitä tuo peli tällä hetkellä on. Eddie Howe olisi pitkällä aikavälillä oma suosikki. Voisi olla tämän kauden jälkeen mahdollisesti saatavilla.

Tämän päivän peli oli varmaan huonoin mitä olen Spursilta nähnyt ikinä.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Irlannin reissulla kuultua: Jan Vertonghen olisi tökkinyt kikkeliään Eriksenin vaimoon. Tästä suivaantuneena Harry Kane olisi vetänyt hollantilaista nekkuun pukukopissa.

Pubihuhut on pubihuhut. Tosin jos joukkuehenki on tuolla tasolla niin saattaisihan se näkyä kentälläkin?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Irlannin reissulla kuultua: Jan Vertonghen olisi tökkinyt kikkeliään Eriksenin vaimoon. Tästä suivaantuneena Harry Kane olisi vetänyt hollantilaista nekkuun pukukopissa.

Pubihuhut on pubihuhut. Tosin jos joukkuehenki on tuolla tasolla niin saattaisihan se näkyä kentälläkin?

Sama huhu ihan lehdissä jne. pyörinyt jo sen viikon kaks tosiaan.
 

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Sekä Eriksen että Vertonghen ovat tahollaan kumonneet tuon huhun. Pakkohan heidän kai toki olisi näin toimia, vaikka totuus olisi mikä.

Toki Jannehan on tullut nyt pari kertaa treeneistä mustan silmän kanssa ja vielä niin, että kyseessä on ollut eri silmä.. Aikamoisia vahinkoja päässyt käymään juuri sattumalta.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Ikävästi tällaisissa huhuissa piilee yleensä totuuden siemen, vaikka se tottakai kiellettäisiin. Terry ja Bridge eivät tainneet aikoinaan kiistää ja jälkimmäinen lähti joukkueesta, vaikka oli kapteeninsa uhri.

Ehkä tässä on syy Janin alkukauden kopitukseen. Samalla tavalla Eriksen oli paljon sivussa, mutta nehän laitettiin siirtosotkujen piikkiin. Jos Jan on oikeasti näin tehnyt, niin hankalassa jamassa on joukkue ja siltä se on näyttänytkin. On se vaan kumma, miksi tällaista ylipäätään esiintyy. Nää jätkät saa ja saisi piparia melkein keneltä haluavat ja niin monelta yhtäaikaa kuin viitsivät. Silti pitää joukkuekaverin daamia käydä painamassa. Yhtä hämmentäviä ovat raiskaukset (todeksi todetut), alaikäisiin sekaantumiset jne... Nimenomaan siksi, että nämä kyllä saisivat minkälaista neitoa sitten haluavatkaan ihan lain sallimissa ja moraalisissa rajoissa tietenkin.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Onhan tuo järkyttävää luettavaa. Jotain pitäisi tehdä jne.. Viikonloppuna ei paljoa ollut paremmasta tietoa.
 

Liitteet

  • 9C5B2A75-0434-430D-9438-A72A7E10EEE5.jpeg
    9C5B2A75-0434-430D-9438-A72A7E10EEE5.jpeg
    110 KB · kertaa luettu: 392

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Tässä pelissä oli parasta se, että Eriksen, Rose ja Alderweireld eivät pelanneet.

Dele oli hyvä, Lamela oli juuri sitä, mitä edellisistä peleistä on puuttunut (liukutaklauksella pallonriisto vastustajan kulmalipulla, kun 90min on pelattu #sydänhymiö), Kane tehokas ja todella todella luova, kanavoi oikein sisäistä de Bruyneään, Ndombele erittäin hyvä pienessä tilassa, GLC lupauksia herättävä, Davies tuki loistavasti Vertonghenia jne jne.

Vituttaa jo valmiiksi, kun toinen täysin hukassa ollut joukkuekin ottaa Poolilta pisteen, ja me taas lahjoitetaan ensi sunnuntaina jollain paskavirheellä heti aluksi joku pari maalia heille eteen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ikävästi tällaisissa huhuissa piilee yleensä totuuden siemen, vaikka se tottakai kiellettäisiin. Terry ja Bridge eivät tainneet aikoinaan kiistää ja jälkimmäinen lähti joukkueesta, vaikka oli kapteeninsa uhri.


kyllähän tuo taisi ihan faktaa olla.

Jos tuo keissi pitää paikkansa ja pilaa joukkuehengen voisi kuvitella että Eriksen lähtee heti tammikuussa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös