KooKoo kaudella 2019–2020

  • 532 380
  • 2 253

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Joo siis Caito on hyvä yleispakki, ei sitä mitä odotin. Ja Caito-Strömberg kiteyttää ylivoiman tuskan tässä kohtaa, ei toimi.

Ja Platzer on toki nopea, mutta taito, veto ja pelikäsitys...odotellaan näyttöjä. Ja hei nopea se Watkins oli myös.

@Everton vai olisiko Kähkönen ollut kuntoutuslomalla?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En nyt lähtisi Matt Caitoa suolaamaan seitsemän pelatun ottelun jälkeen. On tällä hetkellä KooKoon paras +/- tilastossa (+2), joka on tietenkin hyvä asia. Viime kaudella esim. puolustavaksi puolustajaksi hankittu Brett Carson oli kyseisessä tilastossa KooKoon huonoin puolustaja (-12).
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Mä en kyllä nyt ihan käsitä Platzerin ja Caiton suolaamista enkä kyllä Bucekinkaan suolaamista. Antakaa jumalauta nyt äijille aikaa ja mun mielestä Caito ja Platzer ollut hyviä vaikka ei oo pisteitä ehkä niin paljon tullut kuin luulisi. Pitää muistaa ettå Bucek on täällä 2 vuoden sopimuksella ja varmasti ensimmäinen vuosi menee enemmän tai vähemmän totutellessa uuteen liigaan.
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Kähyn paluu ihan loistojuttu. Varma suorittaja ja tuo sitä kokemusta, jota varmasti tarvitaan tässä tilanteessa erityisesti. Uskon, että Kähyn paluulla on aivan helvetin suuri vaikutus! Eikös viime kausina ole ollut jotain juttua, että KooKoo ei tyyliin voittanut yhtään ottelua jos Kähy oli pois kokoonpanosta?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eikös viime kausina ole ollut jotain juttua, että KooKoo ei tyyliin voittanut yhtään ottelua jos Kähy oli pois kokoonpanosta?

Jotain tuollaista kirjoittelin 20.12.2018:

@Fanatico @Funky Duck

Kähkönen on ollut vajaan puolentoista kauden KooKoo-urallaan poissa kokoonpanosta kahdeksan kertaa tätä ennen ja noista matseista KooKoo on voittanut vain yhden eli kaipa sekin jotain kertoo, vaikka vain tilasto onkin.

Marraskuun alun loukkaantumisensa jälkeen Kähkönen on ollut poissa rosterista toistaiseksi 12 matsia ja niistä KooKoo on hävinnyt varsinaisella peliajalla 7. Ei riitä jatkoon tämä tahti, ei millään.

Tämän kauden loukkaantumisen aikana voittoja on siis neljä varsinaisella peliajalla ja kerran jatkoilla 12 ottelussa.

Kähkösen paluu saattaa olla juuri sitä mitä joukkue tässä tilanteessa eniten tarvitsee ja nimenomaan pukukopissa. Pidän ukkoa Greenin jälkeen kovimpana hefenä, joka tällä uudella Liiga-taipaleella on mustaoranssia päällensä vetänyt, rautainen ammattimies.
 
Viimeksi muokattu:

Spuddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, littipeukku IPK:lle, KuPS
Ps. Off topic piristyksenä; Selostaja sanoi eilen Mikko Virtasen olevan yleensä hyvä aloittaja, mutta "tänään on heikompi päivä".
Olen jollain tasolla tietoinen miehen historiasta, mutta 54 aloituksen otannalla (3. eniten KalPassa) ja 53,7 % aloituksista voittaneena on Virtanen tällä hetkellä KalPan paras aloittaja, jos ei huomioida 5 aloitusta 60 % tehokkuudella kaapinutta Jokista. Siihen nähden eilinen 50 % suoritus oli tosiaan vähän huonompi ilta.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mä en kyllä nyt ihan käsitä Platzerin ja Caiton suolaamista enkä kyllä Bucekinkaan suolaamista. Antakaa jumalauta nyt äijille aikaa..

Platzer on toinen joukkueen kärkisenttereistä. Kun toisena pelaa Strömberg, niin Platzerilta vaaditaan ihan merkittäviä tehoja, jotta yhtälö voisi toimia. Omaan silmään Platzer on ihan perustaitava ja hyvin liikkuva, mutta jäänyt silti vähän varjoihin. Voi tietysti olla vielä sopeutumisvaiheessa mutta aika kiltin oloinen kaveri eikä ainakaan mitenkään ryminällä tullut tähän sarjaan sisään. En olisi kuitenkaan pois potkimassa vielä tässä vaiheessa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
vai olisiko Kähkönen ollut kuntoutuslomalla?

Varmaan. Mutta luulisi, että pelaaja olisi mieluummin ottanut viimeiseltä viideltä kuukaudelta palkkaa, vaikka ei pelikunnossa olisi ollutkaan. Vai oliko hänellä sitten jotain niin vakavaa vammaa, että KooKoo (tai mikään muukaan seura) ei uskaltanut ottaa riskiä ja solmia sopimusta aiemmin?
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kähy pelasi viime kaudella kauden loppuun asti ja oli mukana mm. runkosarjan viimeisessä pelissä Mikkelissä. Ainakaan kauden lopulla hänellä ei siis ollut mitään vammoja, koska miksi muuten olisi pelannut merkityksettömässä ottelussa? Voisiko syy siihen, ettei ole pelannut olla vaikka se, että on ollut kahden vaiheella jatkaako ylipäätään uraansa, mutta nyt viimein KooKoon houkuttelemana veri vetänyt takaisin kaukaloon.

Asiasta toiseen. Mikäs mahtaa Erik Karlssonin tilanne olla? Ollut sivussa jo neljä peliä ja muistaakseni kauden kolmannessa pelissä Sportia vastaan joutui jättämään pelin kesken. Liigan sivulla eikä missään muuallakaan häntä ei kuitenkaan ole merkitty loukkaantuneeksi.
 
Viimeksi muokattu:

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sanoin että Caito on hyvä yleispuolustaja, mutta ei se offensiivinen ykköskone yv:hen tai 5-5 peliin, jota toivottiin. Tämä otannasta harjoituspelit ja kauden alku. Ulkomaalaisista hän kuitenkin kuuluu siihen parhaaseen joukkoon ja toki toivotaan menon kehittyvän tuosta.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Mahtavaa Kähyn paluu!! Näkisin, että pelipaikka voisi löytyä Platzerin ja Mingoian rinnalta. Voisi vähän rauhoittaa ketjun peliä, jolloin Mingoialle tulisi ehkä lisää tilaa käyttää avujaan. Tällöin Bucek ehkä ensimmäisenä liipaisimella.
Omaan silmään Caito on pelannut hyvin. Toki tulosta mieheltä odotetaan enemmän, varsinkin ylivoimalla. Tämän ns. ykkösylivoiman peli ei vaan tällä hetkellä anna Caitolle paljoa vetopaikkoja, kun pääasiassa haetaan paikkoja maalineteen.
Karlsson taisi kättä/olkapäätä pidellen lähteä koppiin silloin kesken ottelun taklaustilanteen seurauksena.
 

Eipou

Jäsen
Tämän ns. ykkösylivoiman peli ei vaan tällä hetkellä anna Caitolle paljoa vetopaikkoja, kun pääasiassa haetaan paikkoja maalineteen.
Välihuomiona mainittava, että Caito on Hakulisen kanssa KooKoon ahkerin (28) laukoja tästä huolimatta. Näistä vastustaja on onnistunut blokkaamaan vain yhden. Yksi laukaus enemmän plussan puolelle torjutuissa laukauksissa, mutta muuten vedot tulleet tasan torjutuiksi (13) tai menneet ohi maalin (12).
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mahtavaa Kähyn paluu!! Näkisin, että pelipaikka voisi löytyä Platzerin ja Mingoian rinnalta.

Kouvolan Sanomien mukaan Toni Kähkösen ketjukaverit olivat tiistain harjoituksissa Joonas Oden ja Kimi Koivisto, eli Ahokas saattaa olla sovittamassa häntä KooKoon kolmoskenttään. Ulkomailta pelipaikkaa hakenut Kähkönen harjoitteli kesän NHL-pelaajien ja sopimusta vailla olevien liigapelaajien kanssa.

 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kähköseltä kyllä vahva paluu, oli aktiivinen ja kiekon kanssa hyvä. Pelaamattomuus ei juuri näkynyt.

Tekisi mieli nähdä Kähkönen Platzerin kentässä ja Gallo Strömbergin kentässä. Hakulisen voisi hetkeksi siirtää kolmoseen oppimaan suoraviivaista pelaamista. Liian usein (eilen käytännössä joka hyökkäys) lupaavalta näyttävä kiekon ylöstuonti johtaa kiekon kanssa kaarteluun ja joko huonoon syöttöön mahdottomasta paikasta tai ajautumiseen laitakahinaan. Suorat hyökkäykset kohti maalia puuttuvat nyt kokonaan. Kiekkoa ei tarvi kuljettaa maaliin, joskus se menee sinne myös laukomalla..
 

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Bonsa on ollut alkukaudesta varsin hyvällä pelipäällä, kuten täällä onkin jo mainittu. Eilinen matsi oli jälleen hyvää perussuorittamista. Vaikka luistin ei enää luista kovin kummoseisti niin voittaa kaksinkamppailuja eikä lähde yrittämään mitään ylimääräistä. Huima kehitys viime kauden räpellykseen.

Jokiselle myös peukkua eilisestä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Arttu Pelli laukoo paljon ja hyviltäkin paikoilta. Kaikki menevät yli tai ohi ja plekseihin. Miten olisi jäykempi maila ja suorempi lapa? Joko sitten osuisi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Pellistä on pakko pitää. Modernin aikakauden Motti Outinen.

Motissahan oli myös heikkouksia pelaajana, hänkin usein haki hyökkäävämpää roolia kuin mihin ehkä oli luontaisimmillaan (vaikka toki tekikin 3xyli 20p divarissa) ja jäätyi tasaisesti. Enää puuttuu muutaman kaljan nauttinut kaveriporukka katsomosta huutelemasta ja he ovat kuin kaksi marjaa.

Vetoa viljeli myös, muistan elävästi läpiajon, jossa veti mojovan lämärin kaukaa suoraan veskaria päin.

Kulttipelaaja in the making. Hallin katossa on tilaa, Pellihän pelaa KooKoossa vielä 20 kautta, eli n 2040 kattoon nousee #3 Pelli, #36 Outinen ja #81 Timo Nurmbergin rinnalle.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Minähän ole vuosi ollut #3 Pelli -fani ja sitä on kai ihmeteltykin. Olisi tosiaan mukava nähdä nykyjääkiekossa ja etenkin KooKoossa pelaajia, jotka saavat mahdollisuuden palata pitkään omassa kotiseurassaan. Yksi tahrahan tuossa Artun historiassa on kaudelta 2014-15 ja vielä arkkivihollisen ( no ehkä Jukurit olisi pahempi ) SaiPan leirissä.

Miten lie junnupolku kulkenut ennen 2011-12 ? Jaksaisikohan kaivella vai tietääkö joku suoraan?

Ai niin ! Maalivahtinahan hän aloitti F- ja E-junnuna.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Arttu Pelli laukoo paljon ja hyviltäkin paikoilta. Kaikki menevät yli tai ohi ja plekseihin.

Tsekkasin huvikseni mihin on musta löytänyt tiensä tällä kaudella, kun se Artun lavasta on eteenpäin lingottu. Kauden kahdeksassa ottelussa Pelli on laukonut 37 kertaa ja saldot ovat seuraavat:

torjuttu: 19
ohi: 16
blokattu: 1
maali:1

KooKoon uuden liigataipaleen aikana eniten laukauksia ovat muuten tulittaneet:

Haataja: 567
Hakulinen: 541
Pelli: 532
Strömwall: 528
Lehtonen: 503

Bubbling under:
O'Connor 503

Pellin laukaisutarkkuus noiden reilun viidensadan skoden osalta on tällä hetkellä 2,1%.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toisen polven pelaajia - saati sitten liigapelaajia - ei montaa KooKoossa ole nähty. Isä-Arin pelit muistan hyvin: oli aina yritteliäs ja ainakin minä arvostin suuresti, vaikka ei mikään pistelinko ollutkaan.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Tsekkasin huvikseni mihin on musta löytänyt tiensä tällä kaudella, kun se Artun lavasta on eteenpäin lingottu. Kauden kahdeksassa ottelussa Pelli on laukonut 37 kertaa ja saldot ovat seuraavat:



KooKoon uuden liigataipaleen aikana eniten laukauksia ovat muuten tulittaneet:

Haataja: 567
Hakulinen: 541
Pelli: 532
Strömwall: 528
Lehtonen: 503

Bubbling under:
O'Connor 503

Pellin laukaisutarkkuus noiden reilun viidensadan skoden osalta on tällä hetkellä 2,1%.

Kai tässäkin pitäisi tehdä ero puolustajien ja hyökkääjien kesken, vedot harvoin lähtee samoilta paikoilta. Ei sillä, parannettavaa todellakin on ja vahvuudet toisaalla, pelin näkemisessä, nopeissa avauksissa ja ylipäätään kiekollisessa pelissä.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minähän ole vuosi ollut #3 Pelli -fani

Minä en ole ollut Pelli -fani, mutta täytyy sanoa, että tällä kaudella on ottanut jonkinlaisen stepin eteenpäin. Enää ei ole käynyt niitä käsittämättömiä hasardeja - tekeminen on ollut tasaisempaa ja ammattimaisempaa. Olen tavallaan hyväksynyt Pellin pelaamisen KooKoossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös