ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2019–2020

  • 19 169
  • 372

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Tunnin päästä tietää kuinka alhaalta raftaillaan. Aikuisella miehellä vatsa jännityksestä sekaisin joten joukkueen nimikin vaihdettava hiukka ennen starrtia Porvoo CSKA tunnetaan vastasuudessa Porvoo P*ASKA:na..
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kohta mennään, saunasta vielä parhaat taktiikat draftiin. Ehkä pari belgi-oluttakin kun töihin vasta torstaina. Ei kuitenkaan parane liian monta 8-9-prossasta nauttia kun olis vielä toinenkin draft tämän jälkeen.

Varausvuorojen arvonta lähestyy. Viime vuonna voitto meni vuorolle 1. ja finaalin toinen osapuoli varasi numerolla 6. Itse pääsin varaamaan vuorolla 16. Nyt toivoisin jotain sinne 6-12 väliin.

edit: nro2... en tykkää. Ny joutuu kyllä pari apulaista jääkaapista ottamaan
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Boogey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittamisen kulttuuri
Draftiin lähdettiin taas molarikärjellä. Viimevuonna sai jostain 8 pickin kulmilta Vasilevskin mut nyt pickillä 12 eipä ollu mitään jakoja molarirytinä alkoi heti samantien. Lähdettiin kuitenkin varmistamaan molariosastoa ja siinä onnistuttiinkin vaikkei nyt ihan juuri niitä maalilvahteja joita halusi, mutta kuitenkin kaksi tandemia kasaan joka on aina plussaa.

Zamboni Accident vuosimallia 2019-2020:

Hyökit:

Artemi Panarin - John Tavares - Brendan Gallagher
Tomas Tatar - Logan Couture - Nikolaj Ehlers
Andrei Svechnikov - Jordan Staal - Jordan Eberle
Tyler Toffoli - Casey Cizikas - Joel Armia
Artturi Lehkonen - Matt Martin

Pakit:
Hampus Lindholm - Jeff Petry
Kevin Shattenkirk - Dustin Byfuglien
Brian Dumolin - Brandon Carlo
Joel Edmundson - Deryk Engelland

Molarit:
Carey Price
Mikko Koskinen
Mike Smith
Keith Kinkaid

Pakiston pisteenteko on heikkous ja siellä gamblattiin Buffy joten nähtäväksi jää. Muuten aika tasainen nippu.
 
Viimeksi muokattu:

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Läski Byfuglien 2019-2020

Jamie Benn - Andreas Athanasiou - Patrick Kane
Anders Lee - Jakub Vrana - Vladimir Tarasenko
Nino Niederreiter - Kyle Turris - Tom Wilson
Tyler Bertuzzi - Brett Howden - Bryan Rust
Tanner Pearson - Vitali Kravtsov - Taro Hirose

Aaron Ekblad - Colton Parayko
Jake Gardiner - Nick Leddy
Colin Miller - Sami Vatanen
Travis Hamonic - Mike Green

Frederik Andersen
Carter Hutton
James Reimer

Voin melkein vannoa, että aloitusvoitoissa en tule ottamaan kauden aikana yhtään kategoriavoittoa, mutta muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen tämän vuoden draftiin. Mitään selkeää heikkoutta ei jengistä aloitusvoittojen lisäksi tällä kertaa löydy. Kaupoillekaan ei varsinaista tarvetta tällä hetkellä ole, ja taidan ainakin yrittää parhaani mukaan olla pilaamatta joukkuetta niillä... Ehdotella toki saa joka tapauksessa.

Edit. Ja mikä parasta, niin ei yhtään samaa pelaajaa kuin viime kauden floppijoukkueessa. Eli puhtaalta pöydältä lähdetään rakentamaan uutta nousua.
 
Viimeksi muokattu:

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
HC Jortikka

Giroux - Couturier - Konecny
Fiala - Zibanejad - Rantanen
Bratt - White - Donato
Lemieux - Wennberg - Jurco
Paquette - Cirelli - Watson
Pageau

Dahlin - Yandle
Provorov - Schmidt
Gudas - Skjei
Zaitsev

Fleury
Merzlikins
Khudobin

Kyllä jäi taas sellanen tunne, että meni drafti päin sitä itseään. Taktiikasta ei ollut tietoakaan kun oman listan pelaajia vietiin edestä kovaa tahtia. Playoff paikka silti tavoitteena ja katsotaanpa ensin muidenkin joukkueet ennen kuin lynkkaa oman ihan täysin.

edit. Lisätty Cirelli kokoonpanoon,

Let's go Jortikka!
 
Viimeksi muokattu:

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tällainen joukkue tällä kertaa. Ainakaan ei ole samaa kuin viime vuonna, yksi pelaaja taitaa olla edellisestä joukkueesta. Prioriteettina oli saada kaksi selvää ykkösmaalivahtia ja myös hyökkäyksen tehokkuuteen oli tarkoitus yrittää panostaa. Noh sentteriosastoon ihan tyytyväinen, laituriosasto jäi vähän tasapaksuksi ja puolustukseen pitää varmaan vapaista kaivaa laajuutta.

Brady Tkachuk - Mark Scheifele - Jakub Voracek
Kevin Labanc - Evgeni Malkin - Sam Reinhart
Alex Killorn - Nicklas Bäckström - Reilly Smith
Ilya Kovalchuk - Matthew Barzal - Nick Suzuki
Zach Sanford, Nick Bjugstad, Casey Mittelstadt, Frans Nielsen

Roman Josi - Adam Larsson
Esa Lindell - Dmitry Orlov
Zdeno Chara - Will Butcher

Holtby
Dubnyk
Copley
Stalock
 

Paarma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Oilers
ZZ BeeWaspHornets

Tyler Johnson - Nathan MacKinnon - Brock Boeser
Pat Maroon - Tyler Seguin - Kaapo Kakko
Brandon Tanev - Patrice Bergeron - Michael Frolik
Erik Haula - Cody Eakin - Mathiu Joseph
Warren Foegele - Luke Kunin - Michael Rasmussen

Erik Gustafsson - Alex Pietrangelo
T.J. Brodie - Alexander Edler
Brett Pesce - Matt Grzelcyk
Rasmus Andersson

Thomas Greiss
Corey Crawford
Craig Anderson
Anders Nilsson

Kolme sentteriä ja kakkosmaalivahteja. Siinäpä ne päällimmäiset fiilikset. Alun maalivahtimarkkinat yllätti ainakin minut housut kintuissa, josta tympiintyneinä uin vastavirtaan ja nappasin best availablet ekoilla kierroksilla. Tosi ohutta on muilla sektoreilla, mutta jonkun verran potentiaalia sentään.
 

Heatley

Jäsen
Suosikkijoukkue
"Ei oo ku Jokerit. V*TTU"
Porvoo P*SKA

Draftiin startattiin vailla sen suurempia suunnitelmia, Jarmo Kekäläiseltä opittu kaava best avaible player- periaatteella mentiin. Tottakai parit ukot otettiin ennen rankingia koska näin oli sotabunkkerissa päätetty.

Hyökkäys muodostui sellaiseksi kuin toivoinkin eli Los Angelesmaisen raskas, ei pitäisi kovuudesta jäädä kiinni.​
Puolustus on yksijalkaisen Ruotsalaisen ja parin puukäsi suomipakin varassa joten puolustajien pistemäärät on sellainen kategoria jossa en tule ketään kiusaamaan.​
Maalivahtipuoli on sellainen jota en pahimmissa painajaisissakaan uskonut tulevan (2x Flyers veskat ja Korpisalo). Alun maalivahtirumba ällistytti joten myöhässä oli reagoitava. Tämä on vähän kuin lähtisi korkkipyssyllä rintamalle.​
Mutta ei siinä, näillä mennään sano Matti Virmanenkin;​
Ovechkin - Kuznetsov - Laine​
Gusev - Matthews - Simmonds​
Lucic - Carter - Tuch​
Wood - Thornton - Donskoi​
Crouse - Coleman - Foligno​
Martinez - Karlsson​
Brännström - Zadorov​
Määttä - Jokiharju​
Hart​
Korpisalo​
Elliott​
 
Viimeksi muokattu:

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
The Unknown Stars

Draisaitl - McDavid - Radulov
Atkinson - Toews - Mantha
Silfverberg - Hertl - Brown
Johansson - Jost - Anderson
Lindblom, Bärtschi

Suter - McAvoy
Seabrook - Savard
Toews - Greene
Niku

Rittich
Quick
Bernier
Talbot


Tälläisellä rosterilla pitäisi siis lähteä mestaruutta puolustamaan. Hyökkäykseen tuli paljon laatua, ehkä joku laituri voisi sentteriin vaihtua. Pakisto jäi aika köyhäksi, että tuskin pakkipiste-kategoriaa tullaan voittamaan montaa kertaa. Maalivahdit on mitä on, kuten aina ykköspickin kanssa, sentään Calgaryn kaksikko saatiin ja toivottavasti Quick pysyisi kasassa ja operoisi edes jollain hyödyttävällä tasolla.

Ja kuten aina, kauppoja tullaan tekemään ihan varmasti kauden edetessä, joten niitä saa aina ehdotella.
 

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No niin, sellainen draft. Pikku pöhnässä tuli (varsinkin loppu) vedettyä, mutta täytyy tässä illan mittaan perehtyä mitä tuli valittua. Ja kauppa tietenkin auki alusta pitäen. Tarjouksia saa lähetellä. Ei ole olemassa huonoja tarjouksia. Kaikki äijät myytävänä kun hinnasta sovitaan.

Taktiikka oli ottaa vahvat mv:t ja sen jälkeen vetää puolustuspää edellä. Kuitenkin viime kaudella tuli myytyä McElhinney Letangiin ja ajattelin, että mv-osaston on oltava vahva, hyvällä tsäkällä voi käyttää vaikka kauppatavarana loppukaudesta.

Isoilla kirjaimilla oli kirjoitettu, että jos tulee TOP2 vuoro niin se on McDavid tai Kucherov. Pitkän mietinnän jälkeen muutin kuitenkin tuota suunnitelmaa, 100c saunassa löylyä heittäen ja mietiskellen. Pakko se veska kuitenkin ottaa, vaikka Kucherov löytyy kahdesta muusta Fantasystä. Joten pahoittelut täältä että aloitin maalivahtirumban. Tuo 1-2 pick oli ehkä paskin mahdollinen juuri tuo suunniteltu taktiikka silmällä pitäen.

Hyökkäyksestä ei löydy kummoisia kavereita, mutta ehkä tasaisuus on valttia. Katsellaan nyt miten lähtee menemään. Monitoimimiehiä otin tarkoituksella ja aloituksissa ainakin pitäisi olla suht vahvoilla. Viime vuonna debyyttikaudella taisin vaihtaa ennen ensimmäistäkään peliä useamman kaverin vapailta. Nyt en siihen lähde... ehkä.

Ja kokoonpanoa kirjoittaessa huomioin, että Gibson saattaa olla telakalla... no voihan perse. Toivottavasti ei ole eturistiside poikki ja loppukausi siinä. Oli kuitenkin 2.kierroksen varaus.

Tervakoski Terriers 2019-2020

Jenner - Johansen - Kapanen
McCann - Danault - Shaw
Filppula - Nelson - R Strome
Söderberg - Kadri - Stepan
Sissons - Bonino - Kuhlman

Hedman - Chabot
Jones - Werenski
Pulock - Cholowski
Mete

Vasilevski
Gibson
Saros
Francouz

edit: Viime kauden draftista taitaa olle Filppula ainoa. Ja viime kaudelle oli juuri yksi niistä pelaajista joka ei lopulta pelannut peliäkään Terrierseissä. @Jonte lle terveiset, komeasti oli mm. Hertl ja Mantha entteriä vaille valmiit mutta niin meni naapurille. Toivottavasti nappasin myös jotain sinulta kun oltiin siinä draftissa peräkkäin.
 
Viimeksi muokattu:
Jokainen draft on omanlaisensa ja niin tämäkin. Tänä vuonna molarit vielä totuttua aiemmin. Yleensä kuin ensimmäinen molari huudetaan, niin domino-palikat alkavat vyöryä ja ennen kuin huomaatkaan, niin kaikki vähänkin varteenotettavat maalivahdit on viety.

Tällä kertaa kävi niin, että päätin tietoisesti etten lähde varaamaan keskinkertaisia kakkosmaalivahteja kärkivuoroilla, vaan saan enemmän valueta varaamalla aina parhaan pelaajan. Näin eteninkin hyvin pitkään ja lopulta käteen jäi vain kolme kakkosmolaria, mutta sentään loppupään kierroksilla. Maalivahdit ovat siis täysin ala-arvoiset, mutta muuten joukkue näyttää erinomaiselta. Keskikaista on timanttia, laiturit ovat timanttia ja puolustus täyttä timanttia. Näillä mennään ja kenties sitten treideillä tasoitellaan joukkueen kokonaisuutta.

Kilimanjaro Athletics Club kaudelle 2019-20

Marchand - Crosby - Kessel
Hall - Eichel - Zucker
Rakell - E. Staal - Kase
Burakovsky - Borgström - C. Smith
Batherson - Roslovic - Connolly
Beauvillier LW - Panik RW

Letang - Subban
Heiskanen - Hamilton
Dunn - Hughes

Georgijev
Demko
Brossoit
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Viimekautiseen tapaan tuli kasattua melkoinen hyökkäyshirviö. Jouduin olemaan draftin alussa tovin poissa, mikä kostautui erityisesti molariosastolla; Varlamov ja Mrazek ovat toki molemmat lähtöohtaisesti ykkösmolareita, mutta eivät mitään kiveen hakattuja sellaisia. Voipi siis olla, että tolppien väliin tulee hankittua vahvistusta hyökkäyksen kustannuksella. Muilta osin joukkue näyttää omiin silmiin oikein mukiinmenevältä.

Otaniemi Oxen 2019-20

M. Tkachuk - Dubois - Kucherov
Landeskog - Kopitar - Lindholm
Connor - Koivu - Bailey
JVR - Kerfoot - Saad
Dvorak - Faksa - Richardson
Iafallo, Roussel

Faulk - Spurgeon
Sergachev - Pionk
DeAngelo - Mayfield
Sandin

Mrazek
Varlamov
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Sellainen drafti, alussa hirvitti tuo 9.kierroksen varausvuoro mutta aika tasapainoinen joukkue tuli lopulta kasattua. Ensimmäinen puolisko varauksista meni aika puhtaasti mutta tahti hiipui sen jälkeen (kahta draftia vedin samaan aikaan). Muutoin suht tyytyväinen mutta mieluummin olisin nähnyt Kopitarin kolmosen keskellä kuin Getzlafin ja Riston valinnan tekisin toisin. Joukkueessa on sekä kokemusta että nuoruutta.

Eli Northern Lights tulevalle kaudelle:
Max Pacioretty - Sebastian Aho - Mark Stone
J.T.Miller - Dylan Larkin - T.J.Oshie
Pavel Buchnevic - Ryan Getzlaf -Patrik Hörnqvist
Michael Ferland - Lars Eller - Alex Nylander
Oscar Sunqvist - Pavel Zacha - JT Compher
Troy Terry

Oliver Ekman-Larsson - Tyson Barrie
Rasmus Ristolainen - Damon Severson
Jacob Chycrun - Robert Hagg
Anton Stralman - Maxime Lajoie

Sergei Bobrovsky - Henrik Lunqvist
 
Täältä tulee PaSKA.

F.Forsberg - A.Barkov - M.Zuccarello
Y.Gourde - B.Little - C.Keller
N.Schmaltz - J.Hughes - D.Heinen
L.Komarov - A.Anisimov - C.Coyle
D. Ryan - C.Wagner


J.Carlson - S.Weber
M.Dumba - D.Nurse
M.Vlasic - B.McNabb
B.Dillon - J.Johnson


M.Murray
J.Howard
J.Campbell

Senttereitä ihan hulluna, onneksi määrä ei ikinä korvaa laatua, joten aika tasapaksuksi jäi sentteriosasto loppujen lopuksi. Toki Barkov on just se mitä halusin siihen. Pakit on terästä ja laiturit myös aika tasapaksut.
Ihan en draftin viimeiseltä sijalta ehtinyt ottaa sellaista maalivahtia minkä olisin oikeasti halunnut, mutta muuten olen aika tyytyväinen joukkueeseen. Minun mielestä runko on oikeinki vahva eikä suuria heikkouksia löydy.

Otetaan tavoitteeksi vaikka alkukaudeksi kompurointia, jonka jälkeen joulukuun tienoilla ihmenousu kärkikahinoihin ja helppo pudotuspelipaikka plakkariin. Lopuksi välierissä turpaan tulevalta mestarilta ja torille juomaan yksin kaljaa.
 

Siniharmaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Böle Bockarna kaudella 2019-2020

M. Domi - B. Horvat - D. Pastrnak
R. Nugent-Hopkins - M. Backlund - D. Perron
N. Ritchie - A. Henrique - J. Neal
A. Duclair - J. Eriksson Ek - K. Okposo
F. Vatrano - - A. Chiasson

T. Krug - J. Morrissey
M. Ekholm - S. Girard
N. Hanifin - M. Pettersson
B. Chiarot - D. DeKeyser

B. Bishop
A. Raanta
D. Kuemper
C. McElhinney

Täytyy olla ihan tyytyväinen tähän draftiin. Tarkoitus oli jälleen lähteä liikkeelle siitä, että saa hyvän maalivahtikaksikon. Valitettavasti tokalla kierroksella ei löytynyt enää oikein ketään omaa silmää miellyttävää, niin piti heti vaihtaa taktiikkaa ja ottaa vasta hieman myöhemmin kelvollinen maalivahtipari Arizonasta. Nelikon täydentää McBackup, joka toivottavasti saa mukavan määrän startteja hyvillä tilastoilla Vasilevskin takana.

Hyökkäyksessä pyrin painottamaan enemmän potentiaalia ja nuoruutta kuin aiemmissa drafteissa. Toki herrat Backlund ja Perron valittiin jo kolmatta vuotta putkeen, mutta muuten valitsin porukkaa, joilla tuleva kausi olisi joko uran paras tai ainakin parempi kuin viime kausi (Neal). Huomion arvoista on myös se, että 8/14 hyökkääjistä on tuplapelipaikka, joten rosteri pitäisi saada helpolla täyteen joka kierroksella.

Pakisto on myös ihan mielenkiintoinen sekoitus varmuutta ja potentiaalia. Krugin ja Ekholmin voi luottaa täyttävän paikkansa. Morrisseylla ja Girardilla on tällä kaudella läpimurron paikka. Hanifin ja Pettersson saisivat jatkaa kehitystään. Chiarotilta ja DeKeyseriltä voi odottaa minuutteja, blokkeja ja taklauksia.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Mulla on trading blokissa ainakin seuraavat pelaajat: Getzlaf, Ristolainen, Zacha, Sundqvist ja Compher. Lähtökohtaisesti vaihtuu saman pelipaikan pelaajaan. Tehopisteitä kaipaan ja voin harkita myös muiden pelaajien kauppaamista.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viime kaudella tähän mennessä olin lähettänyt varmaan 100 kauppaehdotusta, saanut niitä 50 ja vaihtanut varmaan 10 pelaajaa. Tänä vuonna luvut ovat 0 ja 0 ja 0. Eilen kävi mielessä mm. McElhinneyn hankinta(yritys), Gibsonilla ehkä hyökkääjiä jostain... mutta sitten ajattelin että nyt täytyy pari kolme kierrosta katsella oman jengin lukuja, peilata niitä ei vaan matsivastustajaan vaan myös muihin ja vasta tämän jälkeen tiukat analyysit siitä mihin suuntaan ollaan menossa.

Mutta tuo hyökkäys? Onkohan koskaan noin tylpällä kärjellä lähdetty kauteen? Viime kauden paras pistemies teki 64pist (Johansen). 2.paras 53 (Nelson, Danault).

Nyt alkukaudella on hauska nähdä mitä mm. Stepan saa aikaan kun rinnalla on Kessel, Mitä Kadri saa Coloradossa, Strome mahdollisesti Kakon kanssa, Kapanen Toronton tähtien kanssa tai vaikkapa Shaw vanhassa ympäristössä? Ja top5 pakeille on budjetoitu +250pist (Hedman, Chabot, Jones, Werenski, Pulock).

Toki nämä on aika nallipyssyjä, kun jotkut Kucherov/McDavid lyövät 120pist mieheen mutta kokeillaan nyt tätä taktiikkaa. Jos menee ihan reisille niin ensi vuonna sitten hyökkääjät ensin.

Pirun hauska joka tapauksessa kun kausi alkaa ke-to yönä. Tsemppiä kaikille ja ollaan aktiivisia kokoonpanojen kanssa vaikka menestys ei olisi toivottavaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Yhden käden sormilla pystyy laskemaan treidi yritykset joten hiljaista on ollut verrattuna viime vuoteen. Tsempit alkavaan kauteen!
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Nuppulinna Rangers aloittaa kauden 19-20 tällaisella kokoonpanolla:

Pettersson - Point - Meier
Kreider - Hischier - Nylander
Janmark - Hintz - Palat
Caggiula - Stastny - Kassian
Vesey - Glass - Glendening
Comtois

Burns - Klingberg
Theodore - Fowler
Hronek - Golikoski
Brodin

Markström
Blackwood
Subban

Draftiin lähdin mieluisalta paikalta eli pick #8. Ensiaatos oli, että jos Vasilevski (jonka tietysti tiesin varattavan ensimmäisenä maalivahtina) on vapaana, otan hänet. Jos ei, niin sitten kenttäpelaajista BPA ja mv-valinnat myöhemmille kierroksille. Tähtäimessä oli, että saisin jommastakummasta lännen yllättäjäksi arvioimastani joukkueesta veskarin eli ARI tai VAN. No Markström tarttui, toki mielelläni olisin ottanut myös kakkosena kauden aloittavan Demkon tuohon rinnalle. Blackwoodilta ja Subbanilta toivon 30-40 aloitusta kummaltakin, molemmilla vieläpä ihan mukavat joukkueet edessä joten numerotkin sitten toivottavasti sen mukaisia.

Kenttäpelaajista löytyy pistepotentiaalia huomattavasti enemmän kuin rouhintavastaavaa. Kreider ja Palat saavat toivottavasti YV-vastuuta maskimiehinä ronkkimassa irtopaloja sisään joukkueidensa ykköskentissä. Caggiula, Kassian ja Vesey ovat kaikki mahdollisia superstarojen ketjukavereita (Kane, McD, Eichel) eli sellaisia joko/tai-hakuja. Puolustuksesta löytyy 3-5 kpl reilulla yv-vastuulla varusteltuja joukkuidensa ykkös-kakkospakkeja. Golikoski ja Brodin saavat hoittaa HIT/BLK-osastoa, tosin kahteen tyttöön siinä taitaa olla liian paljon hommaa... Toisin sanoen rumasti irvistävälle puolustajalle voisi olla joukkueessa tilausta, mutta niitä taitaa löytyä tuolta vapaiden pelaajienkin puolelta. Kaupankäynnille olen kuitenkin avoin ja kukaan ei ole suojassa eli saa tulla ehotteleen.
 

Ralph

Jäsen
Jotenkin joukkueeni vaikuttaa kyllä nyt paremmalta kuin vuosi sitten. Jokaiselta kierrokselta tuntui tulevan parempia pelaajia, vaikka pelaajamäärän putoamisella ei siihen olekaan vaikutusta.

Johnny Gaudreau - William Karlsson - Ryan O'Reilly
Alex Galchenyuk - David Krejci - Teuvo Teräväinen
Jonathan Drouin - Travis Zajac - Gustav Nyquist
Adrian Kempe - Chris Tierney - Robert Thomas
Adam Erne - Vladislav Namestnikov - Nolan Patrick

Ryan McDonagh - Jacob Trouba
Michael Matheson - Drew Doughty
Ryan Murray - Josh Manson
Derek Forbort - Erik Johnson

Connor Hellebuyck
Philipp Grubauer
Linus Ullmark

Olen tyytyväinen jengiini. Hyvä maalivahtikaksikko, jotka molemmat ovat selkeitä ykkösveskareita joukkueessaan. Lisäksi odotan, että Ullmark nousee ykköseksi Sabresissa.

Puolustuksessa on taklausvoimaa paljon ja pari tehokasta kaveria. Forbort oli hutivaraus, sillä en tiennyt hänen loukkaantumisestaan, mutta toisaalta kyseessä olikin vain viimeisten kierrosten varaus. Lähtee waivereihin heti huomenna.

Hyökkäykseen otin pari nimeä, joista en pidä, mutta koin pakolliseksi kun vapaana olivat. Tehopisteitä pitäisi olla nyt luvassa enemmän kuin vuosi sitten. Aloitusvoitoissa uskon olevani vahva, mutta hirveästi taklauksia ei hyökkääjiltä voi odottaa. Krejci ja Patrick aloittavat kauden IR-listalla, joten heidän tilalle pitää huomenna kaivaa vahvistukset.
 

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Kauden ensimmäiset höyryt päästelty ja mukavasti useampi pelaaja pääsi pisteille. Waiverseissa käy kuhina ja jengit näyttää olevan alusta asti sata lasissa, on tämä vaan niin hienoa!
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Ei taaskaan tämä ESPN:n toiminta vakuuta. Antoine Roussel on ollut kohta kuukauden päivät loukkaantuneiden listalla, mutta ESPN ei tätä noteeraa millään tavalla ja ukko vie turhaan rosteripaikan. En viitsisi lähteä waivereihinkaan tipauttamaan, kun kyseessä kuitenkin terveenä ollessaan käyttökelpoinen pelaaja. Lisäksi tulokkaiden (ainakin Rasmus Sandin) kanssa näyttää olevan sama sekoilu kuin viime kaudella joidenkin pelaajien kohdalla eli tilastot puuttuvat kokonaan. Onneksi ne sentään korjataan jälkikäteen, mutta hankaloittaa matchuppien seurantaa kun osa merkinnöistä puuttuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös