Otteluseuranta (Jukurit)

  • 102 876
  • 573
Tila
Viestiketju on suljettu.

ahal

Jäsen
Jukureilta kokonaisuutena hyvä peli, ei mitään hävettävää. Loppu tosin hieman harmittaa, ois voinu mennä rankuillekin. Tuosta on hyvä jatkaa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kolmeen peliin kaksi jatkoaikaa ja molemmissa jäähy -> kaveri rokottaa. Tuollaista ei vain saisi tulla, vaikka mikä olisi. LIsäpisteet näistä olisi äärimmäisen tärkeitä meille.

Hyvälle pelaaminen kuitenkin näyttää. Rajaniemi pelaa parasta kauttaan, Galvas parantaa joka pelissä ja luisteluvoimaa on joukkueessa aivan eri tavalla kuin viime kaudella. Paljon näitä niukkoja tappioita ei kuitenkaan kärsi ottaa..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal
Vähän kaksijakoinen fiilis. Piste on enemmän kuin mielessäni tämän päivän pelistä budjetoin, mutta kun taas peliesitystä miettii, niin olisihan tuolta ollut enemmänkin otettavissa.

Rajaniemeltä loistava peli. Varsinkin ensimmäisen erän lopun tiikeriloikka Kristofin yritykseen oli komea. Toivottavasti kulkee jatkossakin samaan malliin.

Viikonlopun peleissä olisi kyllä voittotili avattava. Tämänpäiväinen nöyryys omissa pelatessa mukaan hyökkäysrohkeutta unohtamatta, niin uskon, että voittojen ottamiseen on hyvät saumat.
 

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mä näen tuon matsin todella positiivisin silmin. Ei kumarreltu isoja tähtiä ja paperilla ylivoimaista isäntää. Pikkuisen paremmalla viimeistelyllä olisi voitu saada kolmekin pinnaa.
Nostan jätkille hattua ihan mielettömästä työmoraalista. Tuolla asenteella kun pelataan, niin elämää on varmasti runkosarjan jälkeenkin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal
Tänään seuraava miehitys jalkeilla:

Partanen-Vähätalo-Pereskokov
Galvas-Piipponen

Sarault-Tanus-Roine
Jaatinen-Rindell

Piitulainen-Henritius-Leskinen
Jakovenko-Jalonen

Ritamäki-Hotakainen-Dzierkals
Kemppainen

Rajaniemi (Aho)

Weigel syystä tai toisesta sivussa, Vähätalo nousee ykkösen keskelle. Dzierkals debytoi jukuripaidassa nelosen laidassa. Muutoin sama miehitys kuin Kärppiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mestareita kaatamaan:

Leskinen-Henritius-Piitulainen
Galvas-Piipponen

Roine-Tanus-Sarault
Jaatinen-Kemppainen

Partanen-Weigel-Dzierkals
Jakovenko-Rindell

Ritamäki-Vähätalo-Pereskokov
Jalonen

Aho (Rajaniemi)

Kokoonpanon ulkopuolelta löytyy Hyvärinen (loukkaantunut), Kokkonen, Alho, Nikkanen, Kalliola, Hotamäki ja Huttunen. Mainio tilanne on kyllä nyt pelaajistossa, kun kentällinen pelikuntoisia äijiä on reservissä ja noista jokaisen voi heittää tarvittaessa kokoonpanoon. Pelipaikka pitää ansaita. Kokkonen, Nikkanen ja Huttunen lienevät A:n mukana viikonlopun.

Kova peli, mutta voitto ei ole mahdottomuus.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hotamäki viltissä ja Ritakainen nelosessa.

Vitsailu sikseen ja kuuden pisteen viikonloppua kohti!

Piitukokov oli tänään suht liekeissä..

Komea voitto mestareista. Tuomarit yritti parhaansa kolmannessa erässä saada pelin tasoihin, mutta ei riittänyt niilläkään. Tämän kauden Jukurit on nopeampi, liikkuvampi ja taitavampi kuin edellisillä kausilla. Hyvältä näyttä.
 
Ensimmäinen erä tänään vähän tunnustelua Jukureilta, mutta toisessa erässä lyötiin hanat auki ja se erä olikin melkoista rallia alusta loppuun. Ehkä parasta kiekkoa koko Jukurien tähänastisella liigataipaleella. Harvoin, jos koskaan on noin polvillaan ollut Pendon kerho Jukureita vastaan, yleensä asetelma on ollut aivan toisinpäin.

Kolmannessakaan erässä ei sitä viime kaudelta tuttua passivoitumista näkynyt, vaan rohkea, mutta kuitenkin fiksu pelaaminen jatkui. Kerho pisti vielä pelin jännäksi hyvin kyseenalaisin perustein vihelletystä rankkarista, mutta loppumylläkkä jäi sitten melko tuhnuksi.

Piitulainen ketjunsa kanssa tänään tietysti näkyvin osa joukkuetta, mutta pakko myös jälleen kehua noita meidän nuoria pakkeja. Galvas, Jakovenko, Rindell, Kemppainen. Joo, virheitä tulee vielä, mutta ilolla täytyy seurata heidän pelirohkeuttaan. Eivät jää harmittelemaan yhtä virhettä, vaan lähtevät seuraavassa vaihdossa jo hakemaan uutta onnistunutta ratkaisua. Ja mikä parasta, että parhaassa tapauksessa kaikkien neljän edesottamuksista päästään nauttimaan vielä ensi kaudellakin.

Kolmas voitto putkeen on hieno juttu, mutta kausi on vasta alussa, joten ei tässä mopon keulaa kannata vielä suuremmin nostella. Se on kuitenkin todettava, että hyvin paljon positiivisia ja lupaavia asioita Jukurien otteissa on havaittavissa.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Henritius ja Piitulainen tänään poissa kokoonoanosta?? Mitä halvattua? Eilisen parhaat..
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei saa näköjää puolustaja sitten v**tu mitenkää ottaa kiekkoa vastustajalta pois, jos toinen menee edellä... Jatkossa toivottavasti jukurit jatkoajalla ajaa laidasta hyökköysalueelle ja alkaa tarjoamaan päättömästi maalin edustalle ja heti pienestä kontaktista nurin.
 
On se tuo Lappeenranta vaan Jukureille myrkkyä. Tänään toki pelillsesti ihan kelpo esitys ja siltä kantilta katsottuna vastustajaa aika selvästikin edellä, mutta maalit ratkaisevat. Jatkoajalla taas huolimatonta pelaamista ja kaveri rokottaa armotta. Hieman katkera maku jäi, mutta ei auta kuin mennä eteenpäin.

Partanen onneksi sai onnistumisen, niin jospa se itseluottamus alkaisi palautumaan Jauhollekin. Dzierkals pisti silmään myös positiiivisessa mielessä. Rajun mailatorjunta lopussa Kiiiskisen läpiajoon oli illan komeimpia suorituksia.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ahal
TPS:ää vastaan tällä kokoonpanolla.

Leskinen - Henritius - Pereskokov
Galvas - Piipponen

Sarault - Vähätalo - Roine
Jaatinen - Jalonen

Partanen - Weigel - Dzierkals
Jakovenko - Rindell

Kalliola - Hotakainen - Ritamäki
Kokkonen

Rajaniemi (Aho)

Flunssasta toipuvan Piitulaisen lisäksi sivussa Tanus, Nikkanen, Huttunen, Kemppainen ja Alho.

Kaikista iloisin uutinen kokoonpanossa lienee se, että Mikko Kokkonen pelaa kauden ensimmäisen liigapelinsä. Dzierkalsille toivoisin myös energisestä ja vahvasta duunista palkintoa maalin muodossa.
 

Lehmussaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, Rangers, TPS
Pistetään nyt vaikka tähän lankaan. Onko Mikkelissä ravintoloita joissa vois katsoa Jukurit-TPS peliä ja syödä samalla? Tarkoitus myös vähän työasioita katsoa samalla läppäriltä eli ei haittaisi, jos olisi suht rauhallinen paikka.
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ikioma on valitettavan rauhallinenkin ollu toistaseks tällä kaudella.. Hävettää oikein!
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ehkäpä lähden hallille, jos sieltäkin pöytätilaa kerran löytyy. Kiitos vastauksista!
Jos haluat seurata peliä enemmän, niin syö Buffa ennen ottelua. "Heimobuffet tarjoilee keskiviikkona lihapullia kermakastikkeessa ja perunamuussia (L) salaatteineen, leipineen ja juomineen "

Ovet Ikiomalla aukeaa klo 17.00, siinä puraset buffan ensin ja samalla kuuntelet pregamen, joka alkaa klo 18.00 Viikinkiravintolassa. Kylläisenä on sitten hyvä seurata peliä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureilta puuttuu TPS:stä vielä kolmen pisteen voitto liigassa. Kaikista muista taitaa vähintään yksi suora voitto olla? Jos ja KUN peli-ilme pysyy samanlaisena mitä se on nyt ollut, niin en näkisi mitenkään mahdottomana ajatuksena turkulaisten pakkaavaan reppujaan pelin jälkeen nollan pisteen kera. Ylivoimatehoja ja Rajaniemeltä taas huippusuoritus siihen höysteeksi, niin avot. Vähän tuo kakkospakkipari herättää mietteitä, mutta toivotaan onnistumista sinnekin..
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Ei hyvää päivää mistä vihellettiin rankkari taas... Hidastuksen perusteella Vähätalon jalka vei mailan mukanaan.
 

kvs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Se olikin tänään vahvaa tekemistä läpi ottelun. Hienoa pelirohkeutta puolustuspäässä ja äijämäisyyttä. Tätä lisää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös