Otteluseuranta (SaiPa)

  • 352 892
  • 5 107
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Perkeleen hitaan näköistä peliä, kun sijoittumiset ja ajoitukset ei satu yhteen. Syötöt hitaaseen vauhtiin poikkeuksetta.
Minusta tämä johtuu melkein yksinomaan siitä, että hyökkäyksiinlähdöt ovat järjettömän hätäisiä. Vastustaja on lähes aina hyvässä muodostelmassa, kun SaiPa lähtee näihin pelättyihin "nopeisiin kääntöihin", mutta SaiPan viisikko ei todellakaan ole tähän valmis. SaiPan ukot ovat usein "nopean käännön" tapahtuessa vielä luistelemassa omiin päin, ja sitten kun se Sneckin ropelli tulee siihen parin metrin säteelle SaiPan hyökkääjästä "nopean käännön" seurauksena, niin mitä vittua siinä voi edes tehdä, kun on käytännössä seisovin jaloin syistä jotka selitin.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kenenköhän vastuulla nuo ylivoimakentät on? Vedetty täysin uusiksi, eikä kertaakaan saatu kahteen ylivoimaan rauhoitettua. Ei muutenkaan kyllä tunnu toimivan uudella kokoonpanolla.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Sellanen ylivoima. Punaviivan jälkeen ei ensimmäistäkään syöttöä lapaan. Kaveri nappas alivoimamaalin pitkän kiekon päätteeksi. mite on noin sekasin tuo peli?
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Peli on puolessa välissä ja 0-0 taululla. Mutta miten vitun pitkältä tää onkaan tuntunu. Pelillinen via dolorosa. Komea ylivoima meiltä.

Edit: salama kirkkaalta taivaalta ja 1-0

ja ja ja: meni eeeeeeehkä vähän helposti toi maali.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Menikö tuo maali Sneckin kautta? Ottelu ei ole edes puolivälissä ja Sneckillä on koossa yksi kakkonen ja yksi ohjuri omiin...
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
KATSOKAA NYT TUOTA PASKAA. MITÄ VITUN VITTUA, VIIS OMAA JÄTKÄÄ YMPÄRILLÄ, NIIN EIKÖHÄN KÄÄNNETÄ IHAN VITUN NOPEASTI YLÖS SUORAAN KOOKOON LAPAAN. VOI. JUMA. LAUTA.

E. jes
 

kunnonjykit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Miksi Sneck syötti tossa Mäntykivelle kun siinä on 2x KK-äijiä vieressä. Saman syöttökukkasen Sneck tarjos Saliturolle ekassa erässä ja Salituro vaan väisti kiekon mistä Sneck lähti oman syöttönsä perään kulmapeliin.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Tässä ei voi kyllä pelkkää valmentajaa syyttää. Miksi nuo kaikki pelaajat on noin huonoja?

E: 1-1 TÄÄLTÄ TULLAAN, HYVÄ SAIPA
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Mitä Löfman tekee ykkösessä? Jokainen ykkösen hyökkäys päättyy siihen, että Löfman laittaa todella hitaan maalin taakse(missä ei omia).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös