La 21.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 34 048
  • 599

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Huoh...tasoitus ja sitten heti seuraavassa vaihdossa omiin...niin Saipaa, niin Saipaa...ja tuollainen pukukoppimaali vielä. Tuo SaiPan maalineduspelaaminen on kyllä täyttä kuraa, molemmat maalit taas lepsun puolustamisen seurausta. Toki Tappara oli koko ajan kuskin paikalla.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Yllättävän tasainen peli odotusarvoihin nähden. Ei paljon saipa päässyt hyökkäyspäähän pyörittelemään, mutta tuskin on tämän päivän agendallakaan. Harmillinen hölmöily loppuun ja kaverille yksi maali eteen.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Näkikö joku telian lähetystä seuraava HPK - Hifk pelin ekan erän lopussa ollutta Krivosikin taklausta Hifkin maalintakana? Kovasti meni vielä erän loppumisen jälkeen Petrell tuomareille vinkumaan päähän kohdistuneesta taklauksesta mutta ei omaan silmään paikan päällä siltä näyttänyt?
Kelailin juuri ja osumakohdalla kummankin pää on samalla korkeudella ja kädet alhaalla.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
En halua maalailla vielä piruja seinille ja tiedän että kausi on nuori mutta... Viides tappio putkeen kauden alkajaisiksi saattaisi olla Kiven luotsaamalle Liigan nuorimmalle rosterille henkisesti jo melko kova paikka ja eivät kyllä tällä aloituksella ole petaamassa itselleen ainakaan helppoa kautta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Fiksu veto Ladalta toimittaa tuollainen taklaus saman tien seuraavassa vaihdossa sen jälkeen kun vastustaja on mennyt johtoon.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Osuihan se Laatikainen alhaalla olevaan päähän, ei kahta sanaa. Pihalle.
 

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Vaikea ilta Kerholle näköjään. Maalinteko jäi eiliseen.

Ja Laatikainen hölmöilee. Nyt oli päähänkohdistunut. Hyvää yötä Kerho. Ei vittu näitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös