La 14.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 27 284
  • 401
Kouvolassa jatketaan siitä mihin Lappeenrannassa jäätiin. Nyt vaan KooKoo tehnyt paikoista maalit. SaiPa on kaikki matsit harjoituspelit mukaanlukien tällä kaudella ollut ns. vastustajan jaloissa... Tai sitten KooKoo on vaan Liigan kärkikastia.
 
Viimeksi muokattu:

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
kyseenalaistan hieman tuota että pesonen selviää selvästä laitataklauksesta 2 minuutin jäähyllä ja sitte talajalle lyödään heti 10 seuraavasta tilanteesta kakkosen päälle
No siis 2+10 tulee päähän kohdistuneista joten se meni ihan oikein. Ei siitä pelkkää kakkosta olisi voitu antaa, tämä ihan riippumatta siitä mikä tuomio Pesoselle annettiin tai jätettiin antamatta.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
SaiPaa ei kiinnosta vai mitä helvettiä?
 

Barney

Jäsen
SaiPaa ei kiinnosta vai mitä helvettiä?
Lukemat ovat sitä luokkaa mitä niiden olisi peliesitysten perusteella pitänyt olla jo eilen. Tertsi taitaa asua jo ennen joulua Espoossa.
 

Kafrom

Jäsen
Ei kyllä yllätä tuo Kouvolan matsin tilanne, jos SaiPa sai eilen kotiyleisön edessä lauottua huikeat 20 kertaa niin ei kyllä uskaltanut kovin ruusuista iltaa odottaa kun KooKoo pääsee kotiyleisön edessä painamaan.
 
Kun ollaan hävitty tennilukemin 6-0 voidaan jossitella oliko KooKoon kolmas paitsio? Näytti, että kiekko viipyi viivan päällä aika kauan. Ehtikö laidasta viivan yli toinen pelaaja ennen kiekkoa?
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Auu, Suvi Puukangas, Auu!
On se kyllä mukavaa, kun taas pelataan lätkää.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoimamaali! Historiaa.

Pesonen taisi ohjata Puljun laukauksen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös