Myönteisten asioiden Kerho

  • 667 567
  • 3 359

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Kerholta erittäin valmista peliä kamppailun ym. osalta. Häviö ei harmita koska näytti noin hyvältä.
Kauden alkuun hyviä pelejä niin katsojia riittää.
Todellakin. Maalipaikoissa vielä lisää terävyyttä, niin senkin osalta homma kunnossa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Puolustuspeliin sama harppaus loppukaudesta niin pitkälle mennään taas. Nyt oli hiukan välillä höntyilyä. En pistä pelkästään pakkien piikkiin, kyllä tuolla viisikkona puolustetaan. Ja edelleen, Voutilainen saa luottamukseni.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Se kaipaa terävyyttä ja yv mutta täytyy talveksi jotain jättää.

Kerho on tainnut painaa fysiikka kesällä aika kovaa koska liike oli noin loistavaa ja myös luce keskittynyt muuhun kuin terasseihin ainakin Alkion puheiden mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Harvoin olen kokenut hallilla niin vahvoja kylmiä väreitä kuin Kerhon 3-2-maalissa. Suunnattoman hieno osuma. Puhdasta taidetta.

Eteenpäin!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Voutilainen hyvä ja mitä loppua katsoin, niin Eronen on hyvä hankinta ja ihan kipakka vetokin.

Pennasella mukavasti tunnetta mukana. Tykkään kovasti!
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Makustelkaapas tätä lausetta: Kerholla ei näyttänyt olevan mestaruuskrapulaa.

No ei, eikä ole tietysti mitään aihettakaan. Joukkue täynnä nuoria kehittyviä pelaajia ja myös joukko uusia, joilla ei ole mitään tekemistä tuon mestaruuden kanssa.

Myös CHL-pelit toimi varmaan hyvänä nollauksena tuohon kauden alkuun, että jalat pysyy maan pinnalla.

Tiukoille pantiin Kärpät, vaikka pompoteltiin pari kertaa kiekko omiinkin.
 

Sean Connery

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Harvoin tosiaan näin hyvä fiilis kauden alussa.. ja luottavainen joukkueeseen. Ei tuolla nyt kaikkia pelejä tulla voittamaan, mutta jos vähänkään eilisen kaltaista peliä pystytään pelaamaan, niin enemmän voitetaan kuin hävitään.

Kärpät oli eilisessä pelissä välillä aivan kusessa ja ilman kahta säkäpomppua ei olisi voinut edes kamppailla voitosta. Toki oma maalinteon tehokkuus kaipaa parannusta, mutta kolmella tehdyllä pelataan voitosta aina. Ja kyllä... Karjalaisen hylätty olisi pitänyt hyväksyä!

Voutilainen oli hyvä! ...jos tuon tason pitää, niin parempi veska meillä on kuin Kärpillä. Vaikka palstoilla Annusta kehutaan, niin mielestäni helvetin epävarma oli ja sylki eteensä jatkuvasti. Makuasioita.

Krivosik tulee olemaan kova luu ja Nenonen näyttäis saaneen vielä yhden stepin eteenpäin. Oli hyvä jo CHL-peleissä, mutta on yllättävän hyvä kiekon kanssa ja jos vetopaikalle pääsee, niin... no tiedätte kyllä. Tykkään myös Tikan tyylistä ja asenteesta.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Tykkäsin kyllä kauden ekaksi peliksi eilisestä pelistä, vaikka tappio tulikin. Tästä on hyvä jatkaa ja onneksi seuraava peli on jo heti tänään.

Eteenpäin.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oli kyllä todella laadukas ottelu kauden ekaksi runkosarja peliksi. Yllättävän valmiilta paketilta HPK:n peli näytti. Oli vähän kuin jatkumoa viime keväälle. Tappio tuli mutta mutta ei sitä tarvitse isommin harmitella, kun kokonaiskuva oli niin hyvä.

Yksi ottelu toki vasta pelattu ja taso selviää vasta useamman pelin jälkeen mutta ei kai tässä nyt mitään romahdusta tarvitse pelätä. Se tuttu pelitapa siellä on ja se toimii.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ainakin on paljon potentiaalia käyttämättä. Kerho tehnyt 5 erään neljä maalia. Maalit on tehnyt kakkos pakkipari, rotaatio pakki ja nelosketjun laituri. Jos olisi vielä Miro tehnyt eilen niin kolmosen pakille olisi mennyt se. Lisäksi nyt tosiaan pakit tehnyt maaleja, mikä oli viime kaudella harvinaisuus.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Cody Kunyk pelaa 60 pisteen tahtia
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Filip Krivosik, 6 peliä 3+2=5. Läpimurtopelaaja vol N.
 

OPEX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Alkaa kyllä vahavasti näyttää siltä, että Toivola teki huippukaappauksen Nico Nurmikannan kohdalla. Tuntuu parantavan peliään kokoajan, varmaa oman pään peliä ja saa jotain järkevää aikaan jopa hyökkäyspäässä. Sopimus taisi olla vaan vuoden, mutta olisin jo nyt valmis jatkamaan sopimusta.

Jotenkin paljon samaa kuin Frimanissa, mutta minusta Nicolla käsiä/päätä enemmän kuin kapulla. Eli sellainen rikkaan miehen friman.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Olin jo eilen tulla kertomaan, että sikäli myönteinen juttu, että ei tarvi jännittää loppuun asti, mutta onneksi en kuitenkaan.

Tänään ei oikeasti tarvitse jännätä, kun pääsin ruudun ääreen vasta kolmanteen ja nyt tää on kai selvä peli?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös