• 10 511
  • 168

Jara76

Helsingin Jokerit
Mainettaan viihdyttävämpää kiekkoa pelaava Severstal saa vieraakseen kauden ensimmäisen vierasottelun pelaavan Helsingin Jokerit. Lähetys Viasatilla starttailee 18:55 ja äänessä ohjelmatietojen mukaan tänään olisi Antti Mäkinen.

Severstalilla on ollut odotuksiin nähden kelpo startti kauteen. Ennakkoon selkeästi kovempia Avtomobilistia, Magnitokorskia, Omskia ja TsSKA:a vastaan kasassa on 3/8p. Jokereilla vastaavasti 2/6p startti kauteen, vastustajina Omsk, Kazan ja Riika, joten pistepussiin toivoisi kertyvän täytettä kolmen pelin vieraskiertueelta.

Kotijoukkue näytti toissapäivänä TsSKA:a vastaan hyvin luisteluvoimaiselta ja kovalla asenteella pelaavalta nipulta, joten helppoa voittoa paperilla ennakkoon vahvemmalle vierailijalle ei pitäisi olla luvassa. 28 x 60 aski tuo myös peliin hieman erilaisen vivahteen verrattuna Hartwallin otteluihin, joten mielenkiintoista nähdä miltä Jokereiden peli näyttää astetta pienemmässä askissa. Toinen kiinnostava asia Jokereiden kohdalla koskee oman pään tekemistä, jossa alkukauden perusteella on runsaasti petrattavaa. Kolmessa kotiottelussa 10 maalia omiin on liikaa, eikä tuollaisella recordilla varsinkaan vieraissa voi pärjätä pidemmän päälle. Mitään koko kauden kestävää bussia ei kukaan tietenkään halua nähdä, mutta pienen napsun rohkeasta hyökkäyspelistä voisi ottaa etenkin vierasotteluissa pois.

Jokereilla maalissa jatkanee hyvän pelin lauantaina pelannut Kalnins. Launtaina pelin kesken jättäneet Grant ja Lehtonen ovat mukana rundilla, eli mahdollisesti jo tänään ovat mukana normaalisti. Laitetaan veikkaukseksi kliininen 1-3 -voitto.

Sämppäri

Jokereiden Twitterin mukaan aamujään kuvista voi tehdä jonkinnäköisiä johtopäätöksiä kokoonpanosta. Oksanen polkee pyörää, joten jos Oksanen saa katsomokomennuksen hyvästä pelistään ja Ikonen jatkaa kausikortilla jäällä, niin voi hyvää päivää Marjukka.

Edit. Oli se Oksanen jäällä sittenkin.

Hegemoniakamppailu tulossa

Hera80

Tässä on illalla käsillä peli, joka pitää hoitaa kotiin ilman selityksiä. Pidetään mailasta lujaa kiinni ja laitetaan jalat liikkeelle, niin eiköhän tämä hoidu.

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mielenkiinnolla odottelen illan kokoonpanoa niin näkee ketkä on pelikuntoisia ja ketkä ei ja kuka luistelee maalin suulle. Helppoa peliä tänään tuskin on luvassa.

Matza187

Kivistö hyppää mukaan, Grant terveenä sivussa. Muuten sama kokoonpano kuin lauantaina. Myös Lehtonen mukana.

Jokereiden kokoonpano:

25 Henrik Haapala – 27 Petri Kontiola – 71 Nicklas Jensen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 11 Steve Moses
48 Henri Ikonen – 93 Peter Regin (C) – 9 Ahti Oksanen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila (A)

Sämppäri

Ikosen kausikortille huutonaurua. Ei kannata kokeilla Hirvosta ei. Henri "en saa mitään aikaiseksi" Ikonen pelaa jo kauden neljännen kolmoskentässä. Millä meriiteillä?

sekolust

Україна, Lostedt, Ben-Amor
Hirvosen verrattain hyvät otteet ekassa matsissa huomattu. Tokassa matsissa matsi oli jo de facto ohi viimeistään kolmannessa erässä, niin ei jaksettu "pistää rahaa pankkiin" tarjoamalla peliaikaa. Kolmas matsi lyötiin enemmän tai vähemmän hyvissä ajoin viimeistään viimeisessä erässä kuntoon, ja taaskaan ei tarjottu peliaikaa. Neljänteen matsiin on sitten isketty taas 13. hyökkääjäksi.

Ei tämä nyt ihan ole sitä, mitä mä toivoin laajemmalla rotaatiolla ja nuorempien jätkien sisäänajolla. Jos minuutteja ei tule edes matsin ollessa ohi ja rooliksi naulataan nollan minuutin vastuu penkin päässä, niin ihan sama vaikka Potanin istuisi tuolla.

Sämppäri

Tältä tämä paska alkaa taas näyttämään. No, kausi alussa ja vasta neljäs peli, joten odotellaan.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kunhan Savimatti Velinainen ja Mr. Helsinki tuosta tervehtyvät, niin samalla taitaa joutaa Ikosen kausikortti romukoppaan.

Matza187

Jensen käytti jo kiekkoa rystyltä rimassa

Giroux

Tein Jokereille uuden vieraspaidan parissa minuutissa. Kurri, saa käyttää.

Liitteet

216 KB · kertaa luettu: 361

Zoidberg

Suomi 2019
Onpas rumat vieraspaidat.
Vaatii aika paljon totettulua nämä paidat. Kotipaidat ovat mielestäni täysi hitti, mutta vieraspaidat vähän huti.

sekolust

Sarjan ehkä tyylikkäimmistä paidoista Sollin mainoksiksi ilman, että siitä edes tuskin maksetaan. Mä haluisin kätellä sitä kaveria, joka noi paidat suunnitteli.