Liigan veikkausketju kaudelle 2019–2020

  • 104 460
  • 346

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Lupasin tehdä oikean rivin joskus kesäkuussa, joten tässä se nyt tulee.

1. Kärpät. Käytännössä varma runkosarjan voittaja. Heti ensimmäisen voitetun pelin jälkeen kaikkien muiden joukkueiden fanit alkavat selittämään, kuinka kaikki muu paitsi mestaruus olisi Kärpille pettymys. Nimimerkki Roger Moore yrittää kuitenkin todistella altavastaajan asemaa ja sanookin poistuvansa palstalta, mikäli kärpät voittaa runkosarjan. Hän kuitenkin palaa ennen pudotuspelejä saatesanoilla: "Palaat jatkoaikaan, vain kaksi kertaa."

2. HIFK. Oksettava rottajengi. Kaiken maailman Muulit, Finleyt ja muut pellet vaan yritävät vahingoittaa muita pelaajia. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että IFK on erittäin kova nippu ja Kärppien kovin haastaja.

3. Tappara. Rautakorven jengi tulee olemaan alkukaudesta hieman kesäterässä ja rillatutu mustatmakkarat näkyvät. Peli paranee, kuitenkin peli peliltä ja kuukausi kuukaudelta. Tapparalle pronssia runkosarjassa.

4. Ilves. Ilveksen viime kausien nousu luo Tampereen paikalliseen aivan uudenlaista kipinää. Jos jommassa kummassa joukkueessa pelaisi edes yksi kova ukko Mikki Hiirien sijaan, niin olisi helppo odottaa ylilyöntejä paikkallispeleissä. Nyt niin ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

5. Pelicans. Lahen ylpeys pelaa hyvää jääkiekkoa ja kaikkien odotusten vastaisesti Niemisen pikkutakki ei lennä jäälle kertaakaan.

6. Lukko. Päävalmentaja Virta haukkuu milloin yleisön, milloin pelipäivän ja milloin liian aikaisen ottelun alkamisen. Raumalaiset muistavat muistuttaa otteluseurannoissa, kuinka heidän peleissään käy eniten väkeä asukaslukuun suhteutettuna.

7. HPK. Joukkue kärsii melkoisesta krapulasta. Siis ihan kirjaimellisesti. Pelaajia nähdään baareissa ja siellä kuuluisalla kebabkiskalla. Pennanen saa kuitenkin kurssin kääntymään ottelussa 5.12. (tottakai vittu tepsiä vastaan) ja joukkue hilaa itsensä pudotuspelitaistoon. Suoraan paikaa ei aivan kuitenkaan riitä, joten sääleihin on tyytyminen.

8. Kalpa

9. TPS. Oikeastihan tämä on vain minun ovela tapa luoda tepsistä altavastaajaa. Kaskinen on nero, eikä kukaan enää kauden jälkeen muista Kakkoa tai Palvetta. En yllättyisi ja pidän sitä oikeastaan melko todennäköisenä, että TPS on jälleen kerran kahden parhaan joukossa, kun runkosarja päättyy. Jani Forsström rikkoo maagisen viiden pisteen rajan ja Ilari Filppula voittaa koko paskan pistepörssiin. Oikeastaan mikää ei pysäytä turkulaisten marssia.

10. JYP. Jos keski-ikä on 42,5, niin voiko muka parempaa odottaa? Vai joko se Perrin lopetti?

11. Sport. "Tervetuloa helvettiin" raikaa, kun Sport taistelee tosissaan Jypin kanssa kymppi sijasta. Tällä kertaa, kuitenkin jyväskylän kokemus on Sportille liigaa (heh)

12. Ässät. Selin saa pelaamiseen jotain järkeä, mutta se ei aivan riitä. Uskoa tulevaan silti riittää. Lisäksi Ässät onnistuu voittamaan Lukon neljä kertaa, mikä riittää porilaisille taas vaikka kuinka pitkäksi aikaa.

13. Kookoo. Kookoo ei tule toipumaan koskaan siitä, että Malte jätti kuvankauniin Kouvolan ja lähti jonnekkin hiilikaivoksille Siperiaan.

14. Saipa. Pienuus ja sympaattisuus ei riitä tällä kaudella vittuakaan. Lappeenrantalaisten peli on sekaisin, kuin seinäkello ja Faslapsi on varaamassa seuran päätösmatkaa SunnyBeachille jo lokakuussa.

15. Jukurit. Miksi edes pelaa liigassa?

Sitten pari muuta faktaa.

- Otteluseurannoissa 96% viesteistä koskee tuomaritoimintaa.
- Ilari Filppula voittaa pistepörssin, kuten jo totesinkin.
- Telia ei toimi kuin unelma, mikä tulee tulee olemaan kaikkien suuri järkytys.

Siinä se. Ihan kaikkia kohtia ei kannata ottaa niin tosissaan.

kiitoxet iltapäivän piristyksestä. Näitä on kiva lukea, kun huomaa kokoajan hymähtelevänsä (:
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Yritin tehdä oman rivin vahvasti intuitiiviseen tietoon ja aavistukseen perustuen, mutta mitä alemmaksi sarjataulukkoa väsää - sitä enemmän havahtuu miten järjetöntä näitä rivejä on laatiakaan! Top6 poffijengit (Pelicans, Kärpät, HIFK, Ilves, Tappara, Lukko) on suht helppo ennakoida, mutta siten säälipaikkojen kanssa menee todella vaikeaksi. Moni dissaa Jukureita ja SaiPaa, mutta on heilläkin laatua mukana, vaikka paperilla ehkä Jukurit lienee minunkin jumbokandidaatti. Paha arvioida kyllä.

Tätä taustaa vasten aivan hemmetinmoinen liigakausi tulossa. Se on varma, että ainakin neljällä paikkakunnalla petytään keväämmällä pahasti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: #16

king k

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
1. Kärpät
2. Tappara
3. IFK
4. Pelicans
5. Ilves
6. Lukko
-------------------
7. HPK
8. JYP
9. Sport
10. TPS
-------------------
11. KalPa
12. Ässät
13. SaiPa
14. KooKoo
15. Jukurit
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1. IFK
2. Tappara
3. Kärpät
4. Lukko
5. Pelicans
6. Ilves
————
7. Hpk
8. Jyp
9. TPS
10. Sport
————
11. Kalpa
12. KooKoo
13. Ässät
14. SaiPa
15. Jukurit
 
1. Kärpät
2. Tappara
3. HIFK
4. Lukko
5. Ilves
6. KalPa
---------------------
7. Pelicans
8. TPS
9. HPK
10. JYP
---------------------
11. Ässät
12. KooKoo
13. SaiPa
14. Sport
15. Jukurit
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Se on varma, että ainakin neljällä paikkakunnalla petytään keväämmällä pahasti.

Sanoisin, että on kyllä aika reilusti enemmän näitä paikkakuntia, joilla tullaan pettymään keväällä pahasti.

Jos kuitenkin lähdetään ajatusleikkiin mukaan, niin kysyisin, että mikä on mielestäsi se paikkakunta, joka tulee jäämään säälien ulkopuolella, eikä siellä edes petytä pahasti?
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
1. Tappara
2. Kärpät
3. HPK
4. Lukko
5. HIFK
6. Pelicans
---------------------
7. Ilves
8. JYP
9. TPS
10. Ässät
---------------------
11. KooKoo
12. Sport
13. KalPa
14. SaiPa
15. Jukurit
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos kuitenkin lähdetään ajatusleikkiin mukaan, niin kysyisin, että mikä on mielestäsi se paikkakunta, joka tulee jäämään säälien ulkopuolella, eikä siellä edes petytä pahasti?

No laskin Mikkelin sellaiseksi, missä ehkä jumbosijan välttäminen menee vielä kannattajiensa parissa kategoriaan "ok suoritus".

Toki viisi joukkuetta jää poffien ulkopuolelle, eikä se ole kenenkään tavoitteena.

Eihän tuonne tietenkään yksikään joukkue eikä kannattajat lähde hakemaan enempää eikä vähempää kuin säälipaikkaa. Mutta on todennäköistä, että joku ennakoissa kovakin nippu tulee jäämään jopa säälien ulkopuolelle. Aina muutamalla joukkueella se juna sitten alkaa mennä väärään suuntaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
1. Kärpät
2. HIFK
3. Tappara
4. Lukko
5. Ilves
6. Pelicans
7. HPK
8. TPS
9. JYP
10. Sport
11. KalPa
12. Ässät
13. KooKoo
14. SaiPa
15. Jukurit
 

Parooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
1. Tappara
2. Hifk
3. Kärpät
4. Pelicans
5. Hpk
6. Ilves
7. Lukko
8. Sport
9. Kalpa
10.Tps
11.Jyp
12.Ässät
13.Jukurit
14.Saipa
15.Kookoo
 

Sampr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Liverpool
1. Kärpät
2. HIFK
3. HPK
4. Ilves
5. Pelicans
6. Tappara
7. Lukko
8. JYP
9. TPS
10. Sport
11. SaiPa
12. Ässät
13. KalPa
14. KooKoo
15. Jukurit
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
HIFK: Föönin faxi jäädytetään Nordiksen toimiston kattoon. Lokakuussa kolmen ottelun tappioputkessa vekotin kuitenkin kaivetaan takaisin ja pannaan jälleen laulamaan. Valmentaja Pikkarainen on saanut lopputilin tekstiviestillä ja edarit lähtevät rakentamaan uutta pitkäjänteistä tulevaisuutta, jonka tavoitteena on kymmenen vuoden sisällä antaa yhden valmentajan valmentaa sopimuksensa loppuun. Kauden jälkeen on Suskia jälleen nussittu ja päästy SuomiPopin Aamulypsyyn El Capitano Lennun johdolla.

HPK: Mestaruusjuhlat kestävät vielä pitkään koko Hämeenlinnassa ja joulupöydässä joukkue ihmettelee, että joko se kausi jo alkoi. Tammikuun tyhjennysmyynneissä Karjalainen myydään Winnipeg Jetsiin ja tarkemmin sanoen Patrik Laineen pleikkarin kantajaksi pelireissuille, kun Nalle_Puh29 tarvitsi jonkun tuntemattoman kaverin syömään hänen kanssaan popcornia, kun koko joukkue vihaa häntä sydämensä kyllyydestä eikä halua leikkiä enää hänen kanssaan, jopa viime vuosien sydänkäpynen Nikolaj "Ehlersin Nikolais" Ehlers.

Ilves: Nuoren ja potentiaalisen joukkueen käännekohta on tammikuu, kun sotilaspoliisit vievät kolme kentällistä nuoria kloppeja armeijaan, jotka ovat unohtaneet lykätä velvoitteitaan kansamme maanpuolustuksen puolesta. Ilves ostaa hätääntyneenä arkipeleihin muun joukkueen suorittaessa syöksyen eteenpäin tetsausta Tesoman metsissä Mörkö-Markon Pietarin Jokereista, joka kolmen metrin pituudella vastaa ainakin viittä Ilveksen hyökkääjää. Kiireessä unohdettiin sulttaanien kabinettipäätökset, ettei Venäjän Jokereista kesken kauden saa pelaajia ostaa Liigaan, ei edes omasta mustamakkarasta syntynyttä Mörköä. Kauden jälkeen maksellaan sakkoja ja talous on jälleen kuralla. Kom Igen Ilves. Macceli ylennetään korpraaliksi ja Spade Saarela keittää kertalleen veden pohjaan.

Jukurit: Pelaa pudotuspeleissä. Tosin vuoden päästä Mestiksessä, kun Nikko Icebucks nostetaan kabinettipäätöksellä Liigaan Hirotot Harakiri Saton sekä Petteri Nummelinin suosituksella. Päätöksen takana on taustalla rahallinen sopimus Yakuzan kanssa, joka tuo enemmän jenejä Liigaan, kuin Jukurit toisivat seuraavana kolmenasatanavuotena yhteensä.

JYP: Tuppurainen, Immonen sekä Hytönen jäävät varhaiseläkkeelle. Helmikuussa painetaan punaista nappulaa ja rehtori Dufva saapuu luokkakokoukseen pelastamaan kautta. RD saapuu ensimmäiseen peliin ajamalla päätyplankin läpi uudenkarhealla Valtralla, kyydissään Liigan taitavin Filip Riska sekä maalintekijä Petri Koskinen, joka on viimeksi pöllytellyt verkkoja suopallon SM-kisojen alkulohkon alkulämmittelyssä. Nättinen Anaheimiin.

KalPa: Tommi Miettinen on maailman paras valmentaja, ainakin jokaisen kalapa kannattajan mielestä. Saunaillassa Miettinen heittää vitsin Kapasista ja herää seuraavana aamuna Kuopion suolakaivoksilta suorittamassa sopimuksen loppua, jota on jatkettu yön pikkutunneilla 50 vuoden mittaiseksi. Työpäivät ovat perinteiseen KalPalaiseen työmoraaliin sisäistettyjä 24 tuntisia. Kerran viikossa Toma saa palasen kalakukkoa ja hypyllisen Kimmo Kapasen karvoja.

KooKoo: Kouvostoliitto valitaan Venäjän kauneimmaksi ja länsimaalaisimmaksi kaupungiksi vuosimallia 2020. Sergei Bobrovskyn hikipuvusta pyydetään tyhjennysmyynneissä 250 kiloa kahisevaa ja Jere Pullista toiset mokomat. Kukaan ei lähde Kouvostoliitosta, vaikka kausi on jälleen ohi syyskuun jälkeen. Haataja näyttää Patrik Laineen näköiselle linjatuomarille suihinoton käsimerkkejä ja saa sateenkaariperheen tuen itselleen. Pelikieltoa tulee 30 ottelua, joka kuitenkin kielletään Päivi Räsäsen toimesta.

Kärpät: Pohjoisessa lanseerataan kasvomaalaus mainokset pelaajille, joita yritykset ja yksityisasiakkaat voivat halutessaan ostaa. Lasse Kukkosen johdolla näitä maalaillaan poskiin ennen pelejä ja suurimmat taiteenlahjat omaa koko Oulun rakastama Taneli Ronkainen. Jesse Puljujärvi oppii puhumaan englantia ja tästä innostuneena soittaa paikalliseen pitseriaan ja tilaa ananaksen pitsalla. Joulukuussa Jesse myydään Montrealiin ja kauhistukseksi hän saa kuulla, että kylillä kuiskitaan kaikkia kielellä Le Franch. Pettymykseksi Jesse joutuu jälleen opettelemaan uuden kielen ja paluu taalaliigaan viivästyy 20 vuotta. Je Suis Pulju.

Lukko: Lukko on paniikissa, kun Oskari Setänen ei saa silmiäkään kiinni ja Ahokas kieltää Virtaa laittamasta Lehtistä maaliin. Tammikuussa Kalle painaa fonecta finderistä RTK:n numeron ja ostaa KooKoo:n tyhjennysmyynneistä Bobrovskyn hikipuvun joka nollaa heti seuraavana viikonloppuna paikalliskamppailussa Ässien tähtisikermän. Kausi päättyy Tapparaa vastaan puolivälieräsarjassa 0-4 ja Kristian Kuusela tekee 300 maalia, joista jokaisen syöttäjät ovat Olli Palola ja Pekka Jormakka. Mestaruutta saadaan jälleen odotella seuraavat 100 vuotta, kunnes ESportin piirimestaruus voitetaan Kongojen toimesta.

Pelicans: Valmentaja Ville Nieminen ei heitä pikkutakkia jäälle tuomarivirheen takia, vaan tällä kertaa lähtevät kaikki ryysyt päältä. Nieminen kaivaa Matikaisen vanhan moottorisahan Lahden Mäkimontun kätköistä ja lähtee jahtaamaan seuraavaa/ensimmäistä kotimaista NHL-erotuomaria Bomania. Yön pikkutunneilla Nurminen kompastuu hallin uumenissa keijo keskinotkeassa Suikkasen kuntopyörään, joka menee miljoonaan osaan. Ei ollut puuhöylä.

SaiPa: Tero Lehterän pelikirja tuottaa tulosta ja joukkue marssii voitosta voittoon. Kauden aikana FASlapsi ylennetään moderaattoriksi, joka antaa pelikiellon keskustelupalstan kaikille muille moderaattoreille. S-P Riikola saavuttaa yhden kauden ennätyksen oman alueen kiekonmenetyksissä, kauden ensimmäisen pelin ensimmäisessä erässä. McIntyre saapuu tammikuussa yhdessä Frank Banhamin kanssa runkosarjan ylivoimaiseen ykkösjoukkueeseen tuomaan tehoja. Ville Koho muuttaa koirankopista kissanhiekkalaatikkoon.

Sport: Jäähallin mediakuutio tippuu rakenteista jäälle kesken pimeän marraskuun, vaikka halliremontin jälkeen tämän ei pitänyt olla mahdollista. Joulukuussa seura tiedottaa tehneen päivän mittaisen try-outin Oskar Osalan kanssa, joka saapuu kesken bulkkikuurin nostamaan kuution takaisin paikalleen.

Tappara: Favorin tekee paluun seeprapaitaan ja saapuu tuomitsemaan juhlaottelun HPK-Tappara koitokseen. Antti Pennanen haastaa pelin alussa valmiiksi Tapparan mahdolliset maalit ja Favorin tuomitsee Tapparan -3 maalin päähän aloittamaan peli. Rautakorven tonnin seteli pettää ja hän uhkaa polttaa Timon talon pelkällä katsellaan. Joulukuussa Leinonen ostaa NHL:än ja KHL:än Tampereelle.

TPS: Palloseuran pikkujouluissa Kaskinen sammuu Gatoraden saunaan ja Monterimonni saapuu riisumaan Espanjalaisen mestarivalmentajan ja nappaa valokuvan Kallesta ja myy tämän seiskaan. Twitterissä Jonne päivittää mystisen päivityksen joka kuuluu "pieni muna pieni sielu". Naureskellen hän päräyttää Helvetin Enkelit liivinsä päälle ja starttaa Harley Davidsoninsa käyntiin ja lähtee pois pellolta, jossa Elyee/Nakkikattila/Hunajapurkki/Viuluhalli sijaitsee. Vihdoin sain kostoni hän ajattelee. Valmentajaksi palkataan hyvävelikerhon ulkopuolelta Supercell kaksikko, jonka aikana peli näyttää paremmalta kuin ikinä Kaskisen aikana. Turpaan ei tule enää kuin kuudella maalilla, kun Kallen fläppitaulu aiheutti TasavallanPaskimmalleSeuralle koko alkukauden kaksinumeroisia tappioita. Suoranta ja Korpikoski pelaavat yhteensä kaksi ja puoli vaihtoa.

Ässät: Patalauma porskuttaa kevään finaaleihin ja kohtaa siellä kauden painajaisen, eli Lappeenrannan SaiPan joka Porissa väännetään muotoon Sairaan Paska. SaiPa vei keskinäiset pelit runkosarjassa 4-0, mutta pudotuspelien alkaessa ei susirajan sankarit Porilaisia voita heidän pelottavan punaisen irokeesinsä takia. Pettymykseksi kuitenkin SaiPa vie finaalit 4-0 ja tämä on liikaa yhdelle kannattajalle, joka ei ikinä olisi voinut uskoa SaiPan olevan parempi. Homma menee katsomassa aivan sörsseliksi ja kesken viimeisen finaaliottelun kannattaja yrittää heittää kuorma-auton renkaan Teemu Ramstedtia kohti ja näin motittaa hänet siihen. Teemulla on kuitenkin kortisonikuuri päällä, eikä rengas mahdu pään lävitse. Teemu nauraa ja painaa 7 maalia tämän jälkeen ohi Tarasovin ja vie kannun ensimmäistä kertaa kohti Lappeenrantaa. Malja menee rikki ensimmäisenä yönä juhlissa ja aamulla poika korjataan erikeepperillä.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
1. Tappara
2. Kärpät
3. HIFK
4. Ilves
5. HPK
6. Pelicans
___________________
7. Lukko
8. JYP
9. Sport
10. Ässät
___________________
11. TPS
12. KalPa
13. KooKoo
14. SaiPa
15. Jukurit
 

Hamu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
1. Kärpät
2. HIFK
3. Ilves
4. Tappara
5. Pelicans
6. Lukko
7. HPK
8. Sport
9. JYP
10. KalPa
11. Ässät
12. TPS
13. SaiPa
14. Jukurit
15. KooKoo
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
1. Kärpät
2. HIFK
3. Ilves
4. Tappara
5. Pelicans
6. HPK
7. TPS
8. Lukko
9. JYP
10. KalPa
11. Sport
12. SaiPa
13. KooKoo
14. Ässät
15. Jukurit

Säälit:
TPS-KalPa
Lukko
-JYP

Puolivälierät:
Kärpät-KalPa
HIFK-Lukko
Ilves-HPK
Tappara-Pelicans

Väilerät:
Kärpät-HPK
HIFK-Pelicans

Pronssi:
HIFK-HPK

Kulta:
Kärpät-Pelicans

Pleijareissa valahti värilasit naamalle, mutta ei loppuun asti.

Prkl hopeaa tulee taas. Ellei...

Vuoden valmentaja on Niämine.
 

Zigismund

Jäsen
1. Tappara
2. Kärpät
3. HIFK
4. Pelicans
5. Lukko
6. TPS
---
7. HPK
8. Ilves
9. KooKoo
10. SaiPa
---
11. KalPa
12. Ässät
13. JYP
14. Jukurit
15. Sport

Kultaa: HIFK
Hopeaa: Tappara
Pronssia: Lukko

Pistepörssi: Teemu Turunen, HIFK
Paras maalintekijä: Niko Ojamäki, Tappara
Paras pelaaja: Kristian Kuusela, Tappara
Paras puolustaja: Mikko Kousa, HIFK
Paras maalivahti: Frans Tuohimaa, HIFK
 

Bulihefe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Porin Ässät
1. Kärpät
2. Pelicans
3. Tappara
4. HIFK
5. Ilves
6. JYP
----------------
7. Lukko
8. TPS
9. Ässät
10.HPK
----------------
11. SaiPa
12. KalPa
13. Sport
14. Jukurit
15. KooKoo
 

Hoki-Hemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
1. Tappara
2. Hifk
3. Lukko
4. Pelicans
5. Ilves
6. Kärpät
-------------------
7. HPK
8. Sport
9. Ässät
10. TPS
-------------------
11. JYP
12. Saipa
13. Kalpa
14. Jukurit
15. Kookoo
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
1. Kärpät
2. Tappara
3. HPK
4. HIFK
5. Pelicans
6. JYP
7. Ilves
8. Lukko
9. TPS
10. Sport
11. KooKoo
12. KalPa
13. Jukurit
14. SaiPa
15. Ässät
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. Kärpät
2. HIFK
3. Tappara
4. Lukko
5. Ilves
6. Pelicans
7. HPK
8. JYP
9. TPS
10. Sport
11. Ässät
12. SaiPa
13. KalPa
14. KooKoo
15. Jukurit
 

444

Jäsen
2. HIFK. Oksettava rottajengi. Kaiken maailman Muulit, Finleyt ja muut pellet vaan yritävät vahingoittaa muita pelaajia. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että IFK on erittäin kova nippu ja Kärppien kovin haastaja.


Siinä se. Ihan kaikkia kohtia ei kannata ottaa niin tosissaan.
Lopun vastuunvapautuslausekkeesta huolimatta pahoitin kovin kauhiasti mieleni. Eihän se Finli edes pelaa enää hifkissä. Ihoni alta löytyy nyt tepsifani ja yöunet on menetetty toviksi.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaan nyt omakin veikkaus:

1. HIFK
2. Kärpät
3. Tappara
4. HPK
5. Pelicans
6. Ilves
7. Lukko
8. TPS
9. Ässät
10. KalPa
11. Sport
12. JYP
13. SaiPa
14. KooKoo
15. Jukurit
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopun vastuunvapautuslausekkeesta huolimatta pahoitin kovin kauhiasti mieleni. Eihän se Finli edes pelaa enää hifkissä. Ihoni alta löytyy nyt tepsifani ja yöunet on menetetty toviksi.
Juu sori siitä. Näe vieläkin painajaisia siitä sarjasta 2017. Hieno sarja, huono lopputulos. Game3 paikanpäällä oli huikea. Peliä pelattu joku minuutti ja Virta? Painaa kiekon yläriman alle. Myöhemmin Generous lentää suihkuun ja heittelee maailmaansa pitkin käytäviä. Mukavaa alkavaa kautta sinnekin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös