Pittsburgh Penguins
Ai että tuota tunnetta tuolla kentällä ja katsomossa :)

vastaantulija

Määrätietoisesti HPK
No niin, jäähyt kestetty ja 1-0 peli. Jos nyt sitten lopetettaisi jäähyilyt. Vajaa neljä erää pelattu CHL:ää ja 11 kakkosta otettuna...

clayman

HPK, MASO
Voutilainen pitää kyllä Kertsiä mukana ottelussa. Jotain hyvääkin siis.

Liikkeessä ja kamppailutilanteissa ollaan jäljessä. Tilanne kuitenkin vain 1-0.

clayman

HPK, MASO
Yhenkö askeleen vaan? Jäähyt sekotti touhun ihan tyystin, kuritonta touhua tänäänkin.
Näin.

Vähän mietityttää, että onko siellä vedetty jotain himotreeniä ja siksi jalka ei liiku?

Ehkä tuo taas tasoittuu toisessa erässä, kuten avausmatsissakin. Silloinkin eka erä oli heikko.

Walkin

Voi vittu mikä linja Sveitsissä. Zugin pelaajat saa tulla maalille kuin päättömät apinat, mutta sitten kun heittää äijät vittuun, niin boksia heti.

Joo en olisi kyllä itsekään tuosta maalinedusta-tilanteesta antanut mitään jäähyjä.

Mutta muuten Zug kyllä tätä vie.

Melkoinen vauhti päällä, varsinkin Zugilla. Selvästi kotijoukkueen erä ja pari kertaa kävi kiekko tolpassakin maalin lisäksi, mutta 1-0 lukemissa siis tauolle.

Tunnetta kyllä riittää. Kiva tätä on katsoa.