Janatuine

Pohjoinen
Mielenkiintoinen Cup avaus Laserille. JHT ja Kise. Hauska nähdä miten wanhat vastaan nuoret Oulussa menee ja JHT:tä voi pitää Raahen jälkeen mittarina missä mennään.

Pardus

Laser eteni komeasti kolmannelle kierrokselle Suomen Cupissa, kun KISE kaatui Linnanmaan jäähallissa lukemin 8-3.

Laserin liike oli myrkkyä Kisen veteraaneille ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen tilanne oli 4-0. Kaksi jälkimmäistä erää olivat huomattavasti tasaisempia ja kolmatta Kise oikeastaan hallitsikin.

Seuraavaksi sitten Mestis-joukkueiden kaatoon!

Janatuine

Pohjoinen
Erittäin epäselvä uutinen Laserin facessa kertoo Harri Pälveen jatkavan salamaisessa paidassa. Erittäin hyvää tekee jatko Laserin pakistolle. Sama uutinem tulkittavissa siten jotta Miska Padatsu tekee paluun joukkueeseen

Pardus

Roni Rukajärvi ilmoitettu pakitteleen Laserin Suomen Cupin kokoonpanoon
Hieno homma! Nyt on sitten Liiga-kokemustakin takalinjoilla. Meinasin itseasiassa kk sitten kirjoittaakin, että kiinnostaisikohan Laser-kasvatti Rukajärveä palata jo kotiin.

Rukajärven "paluu" ja Pälveen debyytti tälle syksylle sineitöivätkin sitten sen, että pakko lähteä illalla Raksilaan. Saa illan luennot jäädä nyt väliin.

Janatuine

Pohjoinen

Kyllä ois toisen ja vaikka kolmannenkin rukajärven mentävä reikä tossa pakistossa.

Hyvää taistelua maalinteko kilpailussa, ei ihan riittäny. Lupauksia herättävää kyllä ssarjaa silmällä pitäen.

Espoonmies

Kiekko-Espoo
Mielenkiintoinen yksityiskohta että kakkosdivarin KOOVEE II Pisti Mestiksen Peliitat koville, mutta KOOVEEn Mestisjoukkue taas olis lirissä II-divarin Virkiää vastaan. Pitäisköhän KOOVEEn vaihtaa noi joukkueet päittäin? ;)

Pardus

Niin oli. Kyllä pitäis tulivoiman riittää SS-kamppailuissakin.

Yleisöäkin oli taas parisataa enemmän kuin JHT-pelissä. 500 katsojaa nyt ainakin saadaan katsomoon, jos peli kulkee. 1000 olisi hieno ylittää, jos peli kulkee oikein mallikkaasti.

Pardus

En tiedä mitä Espoossa on tapahtunut, mutta täysin luokaton esitys tuollainen 10-1 -tappio.

Parempi napata tänään täydet kolme pistettä, jos meinaavat saada katsojia ensi viikonlopun kotiavaukseensa ja pelata keväällä playoffeja.

boerje

Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves

Eilen Espoossa vierasjoukkue jaksoi sinnitellä ensimmäisen erän kotijoukkueen vauhdissa, mutta toiseen erään Laser ei tuntunut tulevan kaukaloon ollenkaan. Kotijoukkueen kolmen minuutin aikana tulittamat viisi maalia kertoo ja paikalla näyttikin täydeltä romahdukselta.

Pardus

Noh, onneksi sentään kaksi pistettä plakkariin. Kelpo kasvojenpesu vajaamiehiseltä Laserilta.

Tämänpäiväisen voiton ansiosta ihan hyvillä mielin kohti ensi viikonlopun tuplamatseja Raksilassa. Lauantaina (klo 13.30) vieraaksi saapuu Muik Hockey ja sunnuntaina (klo 14.45) S-Kiekko.

Ei muuta ku hallille oululaiset, kun Kärpätkään ei kotona ensi viikonloppuna pelaa ja heidän pelin kerkeää hyvin katsomaan töllöstä Laserin kotiavauksen jälkeen.

Kärpät
Tuli käytyä ensimmäinen kotiottelu katsomassa ja mainiosti viihdyin. Asun kävelymatkan päässä Raksilasta, joten omasta näkökulmasta katsottuna on mahtava juttu, että pelit pelataan tällä kaudella Energia Areenalla. Kun Kiekko-Laser aikanaan nousi Metikseen, niin niitäkin pelejä kävin katsomassa. Tänään panin merkille, että kotijoukkueella oli komeat paidat ja oma maalilaulukin raikasi. Peliaikakin oli itselle juuri sopiva ja kerkesi hyvin kotiin vielä Kärppä-peliä katsomaan. Varmasti tulen toistekin!

Itse ottelussa Laserin parempi liike alkoi näkymään toisen erän aikana. Varsinkin laitureiden luistelu oli mukavan näköistä katseltavaa. Maalinsuulla Itämies voitti virkaveljensä toisessa päässä. Ylivoimalla vanha tuttu Harri Pälve pelasi puolustajan paikalla laukojana. Yhden maalin räppäsi YV:llä ja toinen tyhjiin. Pälve jakoi myös muutaman loistavan syötön, mistä olisi voinut enempikin maaleja tulla.

Ei MuIK huono joukkue ollut. Mieleen jäi puolustuksen torni Pyykkönen, joka teki hienon läpiajomaalin myös.

Janatuine

Pohjoinen
Eilinen Raahe-peli Ruudusta väijyttynä ja pelaaminen näyttää päättömältä kohelukselta. Aivan kuin pakit ja höökit pelaisi eri pelikirjalla ja asennetta ei ole minkäänlaista. Mahtaa olla perseet pojilla kipiänä FoPSin kyläilyn jälkeen, jos ei asenne muutu. Illan onnistuja selostaja bartawege.

Pardus

Sunnuntaina kova taistelu ei riittänyt aivan loppuun asti, mutta tänään Muik kaatui vieraissa ja Laser sai kaivatun kolmeen pisteen voiton. Tähän malliin kun jatketaan, niin kyllä sinne playoff-viivan paremmalle puolelle vähitellen kivutaan. Mutta 100% pitää laittaa peliin jatkossakin, että tavoite toteutuu.

Janatuine

Pohjoinen
Avot. 4. suora voitto tähän kauteen Jättien kustannuksella. Kaks erää nihkeempää, kolmannessa kone käyntiin todella. Toivottavasti kone jaksaa käydä ja voittoja alkaa tulla "vähän" useammin