Otteluseuranta (Lukko)

  • 551 226
  • 7 789
Tila
Viestiketju on suljettu.

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Tää Tammela ei taida olla mikään maalintekijä. Kyllä on tonttia, oli jo pitsissä
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eikö Petmanni koskenut kun ei tullut syöttöpistettä?
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Press ollut yllävän kehno näissä muutamassa pelissä. Omassa päässä aivan hukassa eikä tuo mitään lisää hyök päähänkään ainakaan toistaiseksi
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siinä missä pelissä oli hyvää, niin paljon enemmän on vielä parannettavaa. Yksittäisistä pelaajista ehdottomasti parhaimmat olivat Petman x2, Liedes, Tammela, Westerholm sekä puolustuksesta Laitinen ja Kukkonen. Press oli luvattoman sekaisin pelissä ja otteet ovat toistaiseksi yhtä heikkoja mitä Pitsiturnauksessa. Pospisil sortui ajoittain todella isoon yliyrittämiseen jonka seurauksena tuli aivan juniorien virheitä.

Muista pelaajista Nemecek täytti ruutunsa hyvin ja Klok myös parantanut viime perjantaista. Elon liike on kyllä parantunut huomattavasti ja vastaavasti Nyman vaikuttaa yhtä köykäiseltä kuin viime kaudella.

Summasummaarum. Yksittäisen pelin perusteella Petmanien paikka on ehdottomasti Liigan puolella. Joukkuepeli odotetun sekainen, mutta vaikeuksia olen alkukaudelle povannutkin.

Lauantaina mennään uudestaan ja katsotaan joko Press olisi peliään parantanut. Sitä täytyy ehdottomasti tulla, kun oli takalinjojen heikoin tekijä.
 
Viimeksi muokattu:

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Oli taidettu tuomarit kaivaa jostain kiekko67-piireistä tms. Danforthin naurettava ulosajo alkuminuuteilla ja sitten kolmannessa erässä vähintäänkin samanlainen napautus Koivistoa (?) naamaan ja siitä 2 minuuttia.
 
Viimeksi muokattu:

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Press oli kuin pujottelukeppi. Runkosarjassa ei voi enää noin löysästi pelata.
Ei huolta, vasta eka täysmittanen harjoituspeli.
Kyllä pujottelukeppejä löytyi huomattavasti enemmän aitojen leiristä.

Kokonaiskuva jengistä jäi positiivisen puolelle
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kokonaiskuva jengistä jäi positiivisen puolelle

Kokonaiskuva kyllä, vaikka lopputulos olikin tappio. Pelillisesti Lukko oli kyllä jopa melko selvästi niskan päällä, tosin TPS oli mielestäni erittäin kesäterässä, vaikkakin paransi peliään kuin sika juoksuaan. Palloseuran puolustusalueen pelaaminen oli koko pelin ajan yllättävänkin heikkoa Lukon karvauksen alla, joista syntyi huonoja kiekollisia ratkaisuja. Joukkuepelistä Lukon osalta voi todeta juurikin tämän tehokkaan ja yllättävän korkeankin karvauksen positiiviseksi asiaksi. Avauspelaaminen, puolustuspelaaminen, hyökkäyspelaaminen ja ylivoima vaativatkin sitten tehokasta harjoittelua, näiden taso oli juurikin sitä mitä voi odottaa ensimmäisen 1.5 vko jäällä olemisen jälkeen.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1-1 ensimmäisen erän jälkeen. Lukolle pari tyhmää jäähyä, joista jälkimmäisestä Ässät rokotti. Koivistoisen maali myös ylivoimalla. Melko tasaista vääntöä, Lukolla muutama pidempi pyöritys.
 

Lukko4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Real Madrid
1-1 Ekan erän jälkeen siis. Koivistoinen vei ylivoimalla Lukon johtoon. Klokille ja Tammelalle syötöt. Ässien Appelgren tasoitti ylivoimalla 1-1:een.
 
Pospisililla riittänyt tänään juttukavereita. Olisi toisen Spinkin kanssa lähtenyt tansseihinkin, mutta Spink jänisti ja tuomari tuli sitten väliinkin vielä.
 

sohvakoutsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hermes
Kuka Lukon pelaaja pääsi nokikkain Tarasovin kanssa? Siinä oli tonttia, eikä kyllä tainnut kaukana olla. Osuiko jopa olkapäähän ja siitä plekseihin.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Sopaselta pelkkiä huonoja ratkaisuja koko ajan. Elo täysin pois pelistä. Pelaako edes. Lehtinen pelaa edelleen perse maalin sisällä. Jooa Tommi Taimi tekee sille maaleja pienestä kulmasta etuyläseen.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä on Pressillä vielä pitkä matka johtavaksi pakiksi.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Danforth. Aina. Joka pelissä viisi läpiajoa, kun ketään ei pysy sen perässä. Viimeistely näissä ollut toki heikkoa.

Toisaalta ei kyllä pelaisi täällä jos osaisi tehdä maalejakin tuon nopeuden lisäksi. Mut hyvä näinkin.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tammela taisi loukkaantua. Ensimmäisessä erässä tuli myöhäinen taklaus selkään eikä ole sen jälkeen kentällä näkynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös