Suosikkipelaajasi eri NHL-joukkueista

  • 12 016
  • 64

Baldrick

Jäsen
Sadepilvistäkin löytyy se hopeareunus, joten ajattelin The Hockey Guyn hengessä tehdä myös oman listaukseni lempipelaajistani (huom. ei parhaista!) eri joukkueissa. Vaikken esim. Pensistä tai Habsista pidä ollenkaan, niin löytyy heidänkin rostereista kuitenkin aina mielenkiintoisia ja pidettäviä pelaajia. Omaa ketjua en ajatellut asialle avata, sillä tästä vain siunaantunee muutamat listaukset ja elämä jatkuu entisellään, sekä ehkä tämä harjoitus sitten niitä joukkueita kohtaan tunnettuja antipatioita lieventää ja tätä kautta löytyy inhokeistakin myös sympatiseerattavaa. Lähdetäänpä sitten listaamaan:

Anaheim - Hakanpää: Suunnaton arvostus jo Liigassa pelatessa. Profiililtaan täydellinen puolustaja. Propsit Del Zottolle, josta olen aina pitänyt sellaisena 2.-3. parin kiekkollisena pakkina.
Arizona - OEL: Taas yksi kokonaisvaltainen pakki, joka pystyy pelamaan loistavasti molempiin päihin! Joku niissä vaan viehättää, kun ei ole sellainen pelkkä mikkihiiri joka helisee omissa, mutta ei myöskään puukäsi, joka ei osaa edes avaussyöttöä antaa. Bubbling under: Raanta on mielenkiintoinen kaveri seurattavaksi. Potskua olla loistoveska, mutta loukit yms. sotkeneet kuvioita.
Boston - Zdeno Chara: Iso, ilkeä, urheilullinen, Kapteeni isolla K:lla. Aikalailla koko liigan hienoin pelaaja.
Buffalo - Rasmus... Dahlin: Pakeilla jatketaan ja Dahlin on mielenkiintoisin seurattava. Taitava puolustaja ja tuleva Norris-tähti.
Calgary - Milan Lucic: Vaikka vuodet ovatkin ajaneet ohi, niin on silti vanhan liiton goonihtava pelaaja, joka osaa kuitenkin pelata (vaikka jotkut tätä epäilevätkin nykypäivänä). Lämpimät muistot Boston ajoilta.
Carolina - Sebastian Aho: Tämä lienee monelle se suosikki tällä palstalla ja varmaan kautta maailman. Tuskin tarvinnee pidempiä perusteluja.
Chicago - Jonathan Toews: Rikkaan miehen Juha-Pekka Hytönen. Suomalaiseen makuun täytyy pitää nöyrästä duunarista, joka kuitenkin tekee tulosta, vaikkei koskaan pistepörssin kärkipaikasta todellisuudessa ole tapellutkaan. Bubbling under: Andy Shaw. Olisin muuten laittanut, mutta sitten sikailut välillä pistää kyllä vihaksikin.
Colorado - Mikko Rantanen: sillä oletuksella, että jatkaa. Periaatteessa täydellinen hyökkääjäprofiili. Iso, vahva, taitava, liukas ja tekee hillittömästi tulosta.
Columbus - Cam Atkinson: Aliarvostettu pelaaja, jonka lavasta kiekko löytää tiensä verkon perukoille. Joitakin vuosia sitten löysi aina Be A GM:ssä tiensä kokoonpanoon 3. ketjun pussittajaksi. CBJ:ssä olisi kyllä monta hyvää valintaa duunareista, joista Foligno lienee kirkkain tähti.
Dallas - Andy Cogliano: Olen aina pitänyt. Pyyteetöntä duunia ja täydellinen 3. ketjun tuloksentekijä. Täältäkin löytyisi useampi nimi, mm. pari suomalaispakkia.
Detroit - Dylan Larkin: Taitava ja tuulennopea kaveri, jonka pelaaminen pitää korkean viihdearvon.
Edmonton - Sam Gagner: Ehkä se potentiaali sieltä vielä realisoituu, heh heh. Olen kuitenkin aina sympannut Gagneria. Ehkä juuri alisuoriutumisen, mutta silti kelvollisen pelaamisen vuoksi.
Florida - Barkov: No questions asked. Acciarille hiljainen nyökkäys sivussa.
Los Angeles - Kovalchuk: Vaikka aika on ajanut ohi ja kaikenlaista skandaalia Ilya on aikaansaanut, sekä välillä itseänikin ärsyttänyt kotkapaidassa suunnattomasti, niin loppujen lopuksi ei Iljalle voi olla pitkään vihainen. Ajatus toki kauniimpi kuin todellisuus.
Minnesota - Ryan Hartman: Ihastutti Phillyssä fyysisellä preesensillään ja tulee olemaan fanien suosikki. Sivuhuomiona mainittakoon, että Koivun Mikko on korkealle arvostettu duunarijohtaja ja voisi yhtä hyvin olla ykkösvalintani.
Montreal - Joel Armia: Huikea transitio flegusta taiteilijasta kiekollisesti taitavaksi duunariksi. Uskon, että se vielä jossain vaiheessa puhkeaa hyväksi secondary scoring mieheksi myös.
Nashville - Filip Forsberg: Taitava hurri, joka tahkoaa tulosta. Parhaimmillaan pysäyttämätön ja hienoa katsottavaa ne vähät pelit, mitä Nashvilleä tulee katsottua.
New Jersey - Wayne Simmonds: VÄINÖÖÖÖÖ!!! Vähän laskusuhdanteinen ura, mutta josko se sieltä itsensä löytäisi nyt Devilsin uudessa nousussa.
New York I - Johnny Boychuk: Johnny-Rocket ja upea nousu 3. kentän fyysisestä puukäsipakista vastuurooliin ansaitsee paikkansa sydämessäni. Kunniamaininta Leonidille.
New York R - Kaapo Kakko: On jo varannut paikkansa Ranger-historian mielenkiintoisimpana ja eniten tykkäämänäni pelaajana.
Ottawa: Pitkän pohdinnan jälkeen vastaan Anthony Duclair. Muitakin hyviä vaihtoehtoja olisi, kuten Ducks-rakkauteni Bobby Ryan, Anisimov ja Tkachuk. Jos Gaborik olisi kunnossa, niin hän olisi heittämällä ykkösvalinta, mutta jätin nyt pois. Duclairin alku-ura on ollut aaltoileva, mutta kontaktia kaihtamaton kaveri terävillä käsillä ansaitsee kunnioitukseni.
Philadelphia - Scott Laughton: Työnteolla itsensä lyönyt läpi ja tulee nousemaan urallaan loistavaksi kakkossentteriksi. Propsit Couturierille, joka pitkän työn tuloksena on noussut sentterien eliittiin.
Pittsburgh - Dominik Kahun: Taitava mikkihiiri. Sääli, että meni Pensiin :P Noh, pitää inhokissakin joku helposti pidettävä pelaaja pelata.
San Jose - Vlasicin Markku-Eetu: Laadukas ja varma puolustaja, joita maailmassa ei ole koskaan liikaa. Thorntonille tietty one-more-year olisi poikaa ja kiilaisi ykköseksi. Hertteli myös mieleeni.
St. Louis - Colton Parayko: Hieno mies, munat ja kaikki. Iso, väkevä ja kovaa laukova pakki saa pikkuhousuni herkästi kostumaan.
Tampa: Hyviä ehdokkaita monia, joista ei meinaa yksikään nousta muiden edelle. Lienee kuitenkin pakko vastata vain superstara Kucherov, jonka hyökkäyspelaaminen on kyllä ajoittain äärimmäisen dominoivaa, että sitä on pakko katsella ihastuksella.
Toronto - Auston Matthews: Kauniitahan ei Austonin maalit aina ole, mutta tahtotila niissä näkyy ja sitä on vain pakko ihailla. Toivottavasti Matt "I'm not here to Read, I'm here to lead" Read saa paikan joukkueesta, ilmeisesti try-outilla. Phillyssä herätti aikanaan lupauksia, joista en haluaisi luopua vieläkään.
Vancouver - Antoine Roussel: Usea hyvä vaihtoehto, mutta ranskalainen jarkkoruutu on hieno pelaaja.
Vegas - Marchessault: ansaitsee kunnioitukseni murtauduttuaan late-bloomerina huippulaituriksi. Ryan Reaves ansaitsee lisämaininnan.
Washington - Radko Gudas: Leon poika, hieno mies. Radko tarjoaa viihdettä ja pelaa kovaa, mutta muutamaa läikkymistä lukuunottamatta kuitenkin "puhtaasti". Ei sinänsä varsinainen sika, mutta todella ilkeä. Tom Wilsonille kunniamaininta ja jos aivan päättömät sikailut jäävät unholaan, kehkeytyy hänestä kyllä suosikkini Capseissa. Iso, ilkeä, vahva, mutta kuitenkin erinomaisen hyvä pelaaja samalla. Harmi vain, että välillä filmi katkeaa täysin ja kuvottavalla tavalla.
Winnipeg: Hyviä ehdokkaita on useita, mutta kyllä sisälläni siitä huolimatta pieni Laine-fanipoika asuu. Wheeler, Byfuglien, Scheifele, Perreault, Lowry ja Copp muun muassa ovat kaikki hienoja pelaajia, mutta meijän Pate nyt vaan vie valitettavasti voiton.

Ehkä korostunee hieman isokokoiset pakit, sekä Boston/Philly-taustat listallani, sekä tietysti suomalaisuus, mutta nähdäkseni ihan perustellusti useimmiten.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

Ralph

Jäsen
Itsekin kokeilin laittaa jokaisesta joukkueesta suosikkipelaajan. Muutaman joukkueen kanssa tuli todella vaikeaa, mutta kaikkiin tuli joku kuitenkin. Jos jollain joukkueella suosikkini on entinen Avalanchen pelaaja, laitoin sulkuihin kakkosvaihtoehdon.

Avalanche - Nikita Zadorov
Blackhawks - Duncan Keith
Blue Jackets - Zach Werenski
Blues - Ryan O'Reilly (Tyler Bozak)
Bruins - Charlie McAvoy
Canadiens - Nick Cousins
Canucks - Alexander Edler
Capitals - Evgeny Kuznetsov
Coyotes - Christian Fischer
Devils - Connor Carrick
Ducks - Ryan Miller
Flames - Sam Bennett
Flyers - Sean Couturier
Golden Knights - Shea Theodore
Hurricanes - Justin Faulk
Islanders - Semyon Varlamov (Matt Martin)
Jets - Bryan Little
Kings - Jonathan Quick
Lightning - Tyler Johnson
Maple Leafs - Tyson Barrie (Morgan Rielly)
Oilers - Leon Draisaitl
Panthers - Mike Hoffman
Penguins - Alex Galchenyuk
Predators - Matt Duchene (Juuse Saros)
Rangers - Jesper Fast
Red Wings - Mike Green
Sabres - Jake McCabe
Senators - Chris Tierney
Sharks - Kevin Labanc
Stars - Alexander Radulov
Wild - Zach Parise
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: JMT

JMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät NHL Azzurri
Laskeskelin että kymmenen omaa suosikkia/joukkue löytyy noilta listoilta. Radulovin lasken puolikkaaksi koska pidän myös Tyler Seguinista.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minäkin tahdon! Minä tosin tahdon listata lempparipelaajani kaikilta ajoilta, en vain tältä kaudelta.

Avalanche - Mikko Rantanen
Blackhawks - Tuomo Ruutu
Blue Jackets - Markus Nutivaara
Blues - Jori Lehterä
Bruins - Tuukka Rask
Canadiens - Saku Koivu
Canucks - Jarkko Ruutu
Capitals - Esa Tikkanen
Coyotes - Teppo Numminen
Devils - Sami Vatanen
Ducks - Teemu Selänne
Flames - Miikka Kiprusoff
Flyers - Kimmo Timonen
Golden Knights - Erik Haula
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders - Sean Bergenheim
Jets - Patrik Laine
Kings - Aki Berg
Lightning - Valtteri Filppula
Maple Leafs - Leo Komarov
Oilers - Jesse Puljujärvi
Panthers - Aleksander Barkov
Penguins - Olli Määttä
Predators - Pekka Rinne
Rangers - Kaapo Kakko
Red Wings - Valtteri Filppula
Sabres - Rasmus Ristolainen
Senators - Jarkko Ruutu
Sharks - Joonas Donskoi
Stars - Jere Lehtinen
Wild - Mikko Koivu

Tykkään suomalaisista pelaajista NHL:ssä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jos tätä lähestyy sitä kautta, kenen pelipaidan voisin haluta kustakin seurasta, niin melkein kaikkiin löytyy vastaus.

Avalanche: MacKinnon koti
Blackhawks: Toews koti
Blue Jackets: Hännikäinen vieras
Blues: Pietrangelo koti
Bruins: Bergeron vieras
Canadiens: Lehkonen koti
Canucks: ei missään nimessä
Capitals: ei
Coyotes: Ekman-Larsson koti
Devils: Hall koti
Ducks: Kesler vieras
Flames: ei
Flyers: Ghostisbehere koti
Golden Knights: ei
Hurricanes: Williams koti
Islanders: ei
Jets: ei
Kings: ei
Lightning: Hedman koti (on jo)
Maple Leafs: Matthews vieras
Oilers: McDavid oranssi
Panthers: Huberdeau koti
Penguins: ei
Predators: Ellis koti
Rangers: ei missään nimessä
Red Wings: Filppula vieras
Sabres: ei
Senators: ei
Sharks: Thornton koti
Stars: Seguin koti

Wild: ei
Tuosta voinee päätellä mitä joukkueita en niin symppaa. Oikeasti symppaamani nimet boldasin.
 
Jos mäki kun kerta muutkin.
Eli jokaisesta joukkueesta yksi "suosikkipelaaja".
Joidenkin jengien kohdalla valinta oli vaikea. Eikä se johtunut ylitarjonnasta...

Avalanche - Mikko Rantanen
Blackhawks - Patrick Kane
Blue Jackets - Boone Jenner
Blues - Ryan O'Reilly
Bruins - Patrice Bergeron
Canadiens - Max Domi
Canucks - Micheal Ferland
Capitals - Radko Gudas
Coyotes - Antti Raanta
Devils - Wayne Simmonds
Ducks - John Gibson
Flames - Mark Giordano
Flyers - Sean Couturier
Golden Knights - Mark Stone
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders - Matt Martin
Jets - Dustin Bufyglien
Kings - Drew Doughty
Lightning - Ryan McDonagh
Maple Leafs - John Tavares
Oilers - Connor McDavid
Panthers - Aleksander Barkov
Penguins - Matt Murray
Predators - Pekka Rinne
Rangers - Chris Kreider
Red Wings - Valtteri Filppula
Sabres - Marcus Johansson
Senators - Tomas Chabot
Sharks - Joe Thornton
Stars - Miro Heiskanen
Wild - Mikko Koivu
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Avalanche - Nathan MacKinnon
Blackhawks - Jonathan Toews
Blue Jackets - Zach Werenski
Blues - Ryan O´Reilly
Bruins - Patrice Bergeron
Canadiens - Brendan Gallaher
Canucks - Elias Pettersson
Capitals - Niklas Bäckström
Coyotes - Clayton Keller
Devils - Jack Hughes
Ducks - Hampus Lindholm
Flames - Johnny Gaudreau
Flyers - Claude Giroux
Golden Knights - Mark Stone
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders - Mathew Barzal
Jets - Mark Scheifele
Kings - Anze Kopitar
Lightning - Nikita Kucherov
Maple Leafs - Mitch Marner
Oilers - Connor McDavid
Panthers - Alexander Barkov
Penguins - Evgeni Malkin
Predators - Filip Forsberg
Rangers - Artemi Panarin
Red Wings - Dylan Larkin
Sabres - Rasmus Dahlin
Senators - Thomas Chabot
Sharks - Erik Karlsson
Stars - Miro Heiskanen
Wild - Matt Dumba

Tykkään katsoa pelaajia, jotka erottuvat edukseen erityisesti taito edellä, mutta myös kokonaisvaltaiset pelaajat nousevat omalla listallani esiin. Jonathan Toews on ollut suosikkini Blackhawksissa heti hänen ensimmäisestä kaudesta alkaen. Kenties vähän tylsä lista, mutta rehellinen sellainen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olen keskimäärin tylsä ihminen ja seuraan joukkueita usein suomalaispelaajien kautta. Paitsi joku Nutivaara tai Vatanen ei kiinnosta keskivertohöntsääjää enempää. Muodin mukaisesti kerään tähän listaa suosikkipelaajistani. Jos ei ole, en keksi väkisin. Yritin keksiä väkisin perusteluja, mutta "se on vaan niin hyvä" alkoi toistaa itseään. Kaikkea ei voi myöskään järjellä selittää. En esimerkiksi tiedä, miksi Kyle Palmieri tai Nick Leddy ovat listalla. Ehkä Leddy siksi, kun se on hiukan hassun näköinen, kun se luistelee. Enkä mä oikeasti Dreiseitlia fanita.

Avalanche - Mikko Rantanen
Blackhawks -
Blue Jackets -
Blues - Colton Parayko
Bruins - David Pastrnak
Canadiens - Joel Armia
Canucks - Tyler Myers
Capitals - Ovie
Coyotes -
Devils - Kyle Palmieri
Ducks -
Flames -
Flyers -
Golden Knights -
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders - Nick Leddy
Jets - Kyle Connor
Kings -
Lightning - Steven Stamkos
Maple Leafs - Alexander Kerfoot
Oilers - Leon
Panthers - Alexander Barkov
Penguins - Brandon Tanev
Predators - Juuse Saros
Rangers - Kippo Kappo
Red Wings -
Sabres -
Senators -
Sharks - Joe Thornton, varanumero Brent Burns
Stars - Roope Hintz
Wild - Mats Zuccarello
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos tätä lähestyy sitä kautta, kenen pelipaidan voisin haluta kustakin seurasta, niin melkein kaikkiin löytyy vastaus.

Jos tätä tällä tavalla lähestyisi niin itsellä kyllä löytyisi vastaus kaikkiin joukkueisiin sillä olisihan noita supertähtien paitoja siistiä keräillä vaikka olisivatkin sitten omasta ihnokista tms. Lista on myös hyvin erilainen jos mennään tällä kenen pelipaidan kustakin seurasta haluaisin jos saisin yhden valita versus lempipelaaja. Kenen paidan mistäkin seurasta siis haluaisin:

Avalanche - Mikko Rantanen, suomalainen supertähti niin tottakai hänen paidan haluaisin itselleni.
Blackhawks - Patrick Kane, historian kirjoissa suuresti jo nyt ja yksi oman aikakautensa taitavimpia pelaajia ja menestyneimpiä siinä samalla.
Blue Jackets - Zach Werenski, hieman oli vaikea tämä kieltämättä, mutta uskon Werenskin olevan Columbuksessa johtohahmoja vielä vuosien ajan.
Blues - Vlad Tarasenko, huikea pelaaja, tykkään katsoa tämän venäläisen pelaamista todella paljon. Vahva kuin mikä...
Bruins - Brad Marchand, ollut koko uransa ajan yksi suurimpia puheenaiheita NHL:ssä, todellinen väriläiskä ja supertähti myös.
Canadiens - Shea Weber, yksi hurjimmista lämäreistä, toki enemmän miehen yhä yhdistää Nashvilleen, mutta kyllä Weberin paita itselleni mieluisin olisi Habsista, tai sitten Pricen paita.
Canucks - Elias Pettersson, mieletön tulokaskausi alla, eiköhän tuo tule olemaan tulevaisuuden suuria nimiä.
Capitals - Alex Ovechkin, oman aikakautensa paras maalintekijä, kukapa ei siis tuommoisen pelaajan paitaa haluaisi jos saisi? Hällä väliä vaikka pelaa inhokki-seurassa jne.
Coyotes - Phil Kessel, hieno pelaaja ja persoona, ehdottomasti hänen paidan haluaisin itselleni.
Devils - Taylor Hall, Devilsin supertähti, kysymysmerkki toki toistaiseksi, että kuinka kauan vielä? Silti valintani osuisi Hallin paitaan.
Ducks - Ryan Getzlaf, ollut pitkään jo huippupelaaja NHL:ssä, parhaimmillaan ollut ihan kärkisenttereitä. Isokokoinen, ilkeä ja taitava.
Flames - Johnny Gaudreau, taitava, niin taitava, olisi hienoa omistaa miehen paita.
Flyers - Claude Giroux, ollut Flyersin voisiko sanoa vaikea ajan tähtipelaaja ja seuran kasvot.
Golden Knights - Mark Stone, tulee olemaan todella kova Vegasissa, ollut sitä jo pitkään Ottawassa.
Hurricanes - Sebastian Aho, jälleen yksi suomalainen supertähti, mahtava ja toivottavasti myös pitkä ura edessä vielä.
Islanders - Mathew Barzal, valopilkku muuten vähän harmaassa joukkueessa jossa yksilöt eivät oikein esille nouse, eiköhän Barzalilla ole pitkä ja hieno ura Islesissä edessä vielä.
Jets - Patrik Laine, mahdollisuudet ovat vaikka mihin vielä urallaan, ei kuulu omiin suosikkeihin jos verrataan muihin suomalaisiin, mutta ehdottomasti Laineen paita olisi valintani Winnipegin kohdalla ja Laineelle toivon hyvää. Paljon hypeä miehen ympärillä aina.
Kings - Anze Kopitar, Slovenian lahja jääkiekolle, Kingsin arvokkain pelaaja 2010-luvulla. Kukapa ei Kopitarista pitäisi?
Lightning - Nikita Kucherov, on se vain kova ja viihdyttävä pelaaja, suuri nimi jonka paidan haluaisin.
Maple Leafs - Auston Matthews, Toronton uuden tulemisen kasvot, tähtipelaaja ja mahdollisuudet ovat suuriin tekoihin yhä.
Oilers - Connor McDavid, NHL:n paras vai toiseksi paras, ehdoton valinta Oilersista tämä.
Panthers - Alexander Barkov, paras suomalainen, aivan huikea pelaaja joka ansaitsee kyllä parempaa menestystä joukkueensa kanssa.
Penguins - Evgeni Malkin, se oma lempipelaaja ollut siitä asti kun astui NHL:ään, pelaamisesta löytyy oikeastaan aivan kaikki, mieletön määrä taitoa, lyhyt pinna mikä tuo viihdyttävyyttä, koko ja kyky fyysiseen peliin myös.
Predators - Roman Josi, sveitsiläinen on kyllä ihan ehdottomasti yksi NHL:n kärkipakkeja, osaa kaiken.
Rangers - Kaapo Kakko, tuleva suomalainen tähtipelaaja, hienoa nähdä Rangersissa tämmöinen kaveri.
Red Wings - Dylan Larkin, hieman oli vaikea valita tämän hetken punasiivistä joku, mieluummin ottaisin Zetterbergin paidan tai Datsyukin, mutta onhan tämä jenkki myös kova kaveri.
Sabres - Rasmus Dahlin, Buffalon puolustuksen kivijalka tulevat vuodet.
Senators - Thomas Chabot, viihdyttävä pelaaja, takoo vielä vuosien ajan kovaa tulosta taalajäillä.
Sharks - Erik Karlsson, aivan siellä kärjessä mitä tulee viihdyttävyyteen, toivottavasti pysyy kasassa ja pystyy tekemään samaa tulosta jatkossa myös kuin mitä on tehnyt jo vuosien ajan.
Stars - Miro Heiskanen, hienoa nähdä Suomesta tulevan tämmöinen puolustaja! Löytyy kaikki ominaisuudet, ns. franchise pakki kyseessä tässä.
Wild - Mikko Koivu, pitkä kunnioitettava ura takana Minnesotassa. Harva suomalainen on saanut kantaa "C"-merkkiä rinnassaan yhtä pitkään.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Wild - Mikko Koivu, pitkä kunnioitettava ura takana Minnesotassa. Harva suomalainen on saanut kantaa "C"-merkkiä rinnassaan yhtä pitkään.
Sen verran täsmennystä, että NHL-historiassa ei toista moista suomalaista olekkaan, joka olisi kantanut kirjainta yhtä pitkään kuin Koivun Miki. Tuleva kausi on hänen 11. kautensa Minnesota Wildin kapteenina ja kuten alla olevasta listasta voidaan todeta, on hän pisimpään NHL-historiassa kapteenina toiminut suomalainen.

Koodi:
C   Mikko Koivu        MIN     2009-              10
C   Saku Koivu         MTL     1999-2009           9
C   Olli Jokinen       FLA     2003-2008           4
D   Teppo Numminen     PHO     2001-2003           2
D   Kimmo Timonen      NSH     2006-2007           1
RW  Teemu Selänne      ANA     1997-1998           1
C   Aleksander Barkov  FLA     2018-               1
Pelipaikka, Pelaajan nimi, Joukkue jossa toiminut kapteenina, Kaudet kapteenina, Kausien lukumäärä kapteenin ominaisuudessa.

Viimeisissä viesteissä vallinneisiin aiheisiin meikäläinen koittaa rakennella omaa listaa tässä pikkuhiljaa. Varsin mielenkiintoisesti porukat hyppinyt listaustyypeissä aasinsiltoja pitkin sinne tänne, mutta sehän tekee moisista vain mielenkiintoisempia. Perusteluita toki minäkin mielelläni kuulisin, mutta ymmärrän toisaalta senkin, että joskus se on mukavinta vain raapustaa puhdas lista ilman sen kummempia selittelyitä.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika mainio homma tuo että vuodesta 1999 tähän päivään asti on NHL:ssä aina ollut jonkun joukkueen kapteenina Koivu. En oo jotenkin rekisteröinyt että Mikkokin on noin perkeleen kauan ollut Minnesotan kapteenina että Sakun erittäin kunnioitettavan pitkä stintti Montrealin kipparinakin on jäänyt jo taakse.

Enpä ois tiennyt tuotakaan että Teemu Selänne oli ensimmäinen suomalainen NHL-kapteeni. Jari Kurria tai nimenomaan Saku Koivua oisin veikannut.

Yhtä aikaa on ollut sitten enimmillään 3 suomalaiskapteenia NHL:ssä, 2006-2007 kaudella Saku Koivu Montrealissa, Olli Jokinen Floridassa ja Kimmo Timonen Nashvillessä. Saataisiinkohan tuohon Mikko Koivun ja Aleksander Barkovin rinnalle vielä joku kolmas ennen kuin Mikko Koivu syrjäytetään? Sebastian Ahon voisi kuvitella nousevan jossain vaiheessa kapteeniksi kunhan vaan Carolinan nykyinen vanhuskunta lähtee vittuun, Mikko Rantasenkin voisi kuvitella vielä kapteeniksi ajautuvan mutta Landesgkog ja varmaan MacKinnon pitäis oksentaa muualle jotta näin Coloradossa kävisi. Kenestähän muusta vois olla? Kokeneemmista kavereista Filppula on liian kiertolainen, ja Mikael Granlundkin saattaisi olla kapteeniainesta, mutta kai se useimmiten vaatii sen että ois muutama kausi jengissä alla ennen kuin kapteeniksi kelpuutetaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
All-Time:

Avalanche - Peter Forsberg
Blackhawks - Ed Belfour
Blue Jackets - -
Blues - Brett Hull
Bruins - Ray Bourque
Canadiens - Saku Koivu
Canucks - Pavel Bure
Capitals - -
Coyotes - Teppo Numminen
Devils - Scott Niedermayer
Ducks - Teemu Selänne
Flames - Theo Fleury
Flyers - Eric Lindros
Golden Knights - -
Hurricanes - Sebastian Aho
Islanders -
Jets - Patrik Laine
Kings - Wayne Gretzky
Lightning - -
Maple Leafs - Mitch Marner
Oilers - Wayne Gretzky
Panthers - John Vanbiesbrouck
Penguins - Mario Lemieux
Predators - Kimmo Timonen
Rangers - Brian Leetch
Red Wings - Sergei Fedorov
Sabres - Dominik Hasek
Senators - Erik Karlsson
Sharks -
Stars - Jere Lehtinen
Wild - -
 
Viimeksi muokattu:

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Tässä oma lista:

Avalanche - Mikko Rantanen/Gabriel Landeskog - Molemmat tärkeitä pelaajia joukkueelle + kansalaisuudet on omaan mieleen.
Blackhawks - Robin Lehner - Aikamoinen nousu omissa silmissä, pidin "kakkosveskana", viime kausi aika maaginen + ruotsalainen.
Blue Jackets - Zach Werenski? - En oikeastaan pidä joukkueesta mutta muistaakseni toi nyt olis se taitavin kaveri
Blues - Vladimir Tarasenko - Sama kuin yllä, muutamia klippejä nähnyt ja Tarasenko on vaikuttanut aika näppärältä
Bruins - Tuukka Rask - Hienoja torjuntoja joita on ilo katsella.
Canadiens - Jesperi Kotkaniemi - Ei varsinaista syytä, ehkä sen takia kun on parempi kuin oletin ns altavastaajaa kiva kannustaa
Canucks - Elias Pettersson - Tykkään näistä taitavista ja peliälyllisesti huikeista pelaajista.
Capitals - Nicklas Bäckström - Peliäly+syöttötaidot. Muutenkin tykkään siitä bromancesta Ovien kanssa
Coyotes - OEL/Clayton Keller . OEL aika aliarvostettu (noin yleisesti, ei nhl:ää seuraavien keskuudessa)
Devils - Taylor Hall - Aina ollut kova ja heti kun pääsi pois oilersista niin olisko ollu MVP + ekaa kertaa PO:ssa
Ducks - Ryan Getzlaf
Flames - Johnny Gaudreau - Ne kädet.
Flyers - Nolan Patrick
Golden Knights - Marc-Andre Fleury - Hyvä veska + haastatteluissa jne vaikuttanut hauskalta jannulta jonka kanssa voisin viettää enemmänkin aikaa. Kivoja jäyniä
Hurricanes - Sebastian Aho - Oikeastaan sama kuin Pettersson.
Islanders - Mathew Barzal
Jets - Dustin Byfuglien - Big buff, 'nuff said
Kings - Anze Kopitar - Slovenian ainoa tähti, yksinäinen soturi siinä mielessä
Lightning - Steven Stamkos - Aika täys paketti, osaa syöttää,vetää,johtaa jne
Maple Leafs - Auston Matthews (W. Nylander jos rupee taas pelaamaan kunnolla)
Oilers - Connor McDavid - Se nopeus ja taito.
Panthers - Aleksander Barkov Jr - Jotenkin tykkään tästä, vähän ehkä ujon olonen mutta jokasella osa-alueella kova.
Penguins - Evgeni Malkin
Predators - Viktor Arvidsson/Pekka Rinne
Rangers - Henrik Lundqvist
Red Wings - Dylan Larkin
Sabres - Rasmus Dahlin
Senators - Brady Tkachuk
Sharks - Timo Meier
Stars - Alexander Radulov
Wild - Mats Zuccarello

Sebastian Ahon voisi kuvitella nousevan jossain vaiheessa kapteeniksi kunhan vaan Carolinan nykyinen vanhuskunta lähtee vittuun, Mikko Rantasenkin voisi kuvitella vielä kapteeniksi ajautuvan mutta Landesgkog ja varmaan MacKinnon pitäis oksentaa muualle jotta näin Coloradossa kävisi. Kenestähän muusta vois olla? Kokeneemmista kavereista Filppula on liian kiertolainen, ja Mikael Granlundkin saattaisi olla kapteeniainesta, mutta kai se useimmiten vaatii sen että ois muutama kausi jengissä alla ennen kuin kapteeniksi kelpuutetaan.

Ihan mielenkiinnosta, mikäs Rantasessa sinun mielestä huokuu kapteeniutta? Itse en jostain syystä näe häntä kapteenina ollenkaan. Rantanen ei taida olla edes varakapteenina Avsissä?
Mikael tuskin syrjäyttää Roman Josin ja sen kun Josi lopettaa/vaihtaa joukkuetta niin luulisin itse että Ryan Johansen tai ehkä Mattias Ekholm nousee kapteeniksi.jos on vielä joukkueessa.
 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Ihan mielenkiinnosta, mikäs Rantasessa sinun mielestä huokuu kapteeniutta? Itse en jostain syystä näe häntä kapteenina ollenkaan.

Hieman ohi aiheen mainittava että onhan Rantanen toiminut leijonakapteenina mestaruuteen päättyneissä kisoissakin, ja toivottomana kiekkoromantikkona näen itse kaverin juuri sinä suurena liiderinä tulevissa olympialaisissa jne. jahka se edellinen Mikko lyö hokkarit naulaan ja näin kaimapojat vaihtaisivat vain vuoroa läpsystä. Toki Barkovkin on loistovalinta seuraavaksi Leijonakapteeniksi isojen poikien turnauksessa mutta ihme jos Rantanen ei vähintään A:ta rintaan saa.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Meikäläisen all-time:

Avalanche - Joe Sakic
Blackhawks - Jonathan Toews
Blue Jackets - Rick Nash
Blues - Al MacInnis
Bruins - Ray Bourque
Canadiens - Saku Koivu
Canucks - Trevor Linden
Capitals - Tom Wilson
Coyotes - Jeremy Roenick
Devils - Scott Stevens
Ducks - Ryan Getzlaf
Flames - Jarome Iginla
Flyers - Eric Lindros
Golden Knights - Derek Engelland
Hurricanes - Ron Francis
Islanders - John Tavares
Jets - Ilya Kovalchuk
Kings - Rob Blake
Lightning - Vinny Lecavalier
Maple Leafs - Doug Gilmour
Oilers - Bill Guerin
Panthers - Pavel Bure
Penguins - Mario Lemieux
Predators - Shea Weber
Rangers - Brian Leetch
Red Wings - Steve Yzerman
Sabres - Chris Drury
Senators - Daniel Alfredsson
Sharks - Joe Thornton
Stars - Jamie Benn
Wild -- Ryan Suter
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olihan Rantanen tosiaan jo pikkuleijonien kapteeni, ja kyllä tommoset kovalla työmoraalilla varustetut huippupelaajat usein kapteeneiksikin jossain vaiheessa ajautuvat. Enemmän minä Rantasessa näen kapteeniainesta kuin vaikkapa hiljaisen oloisessa Barkovissa joka kuitenkin jo C-kirjainta paidassaan kantaa. Toki Barkov on Floridassa niin kurko kaikessa muihin verrattuna että tilanne on pikkasen eri ku Rantasella Coloradossa.

Seuraavana suurena Leijona-kapteenina Koivujen jälkeen tästä nykyisestä junnustarbalaumasta näkisin itse silti Rantasen ja Barkovin sijaan Sebastian Ahon. Jos kaikki parhaat jampat joskus pääsisi samaan aikaan Leijona-paitaa kantamaan niin Aholle C ja noille kahdelle muulle tai Granlundille A.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
All timella jos mennään niin:

Avalanche - Patrick Roy
Blackhawks - Duncan Keith
Blue Jackets - Rick Nash
Blues - Al MacInnis
Bruins - Ray Bourque
Canadiens - Saku Koivu
Canucks - Markus Näslund
Capitals - Adam Oates
Coyotes - Teppo Numminen
Devils - Scott Stecenns
Ducks - Teemu Selänne
Flames - Miikka Kiprusoff
Flyers - Eric Lindros
Golden Knights - MA Fleury
Hurricanes - Ron Francis
Islanders - John Tavares
Jets - Blake Wheeler
Kings - Rob Blake
Lightning - Martin St. Louis
Maple Leafs - Tie Domi
Oilers - Wayne Gretzky
Panthers - Pavel Bure
Penguins - Jaromir Jagr
Predators - Shea Weber
Rangers - Brian Leetch
Red Wings - Brendan Shanahan
Sabres - Dominik Hasek
Senators - Jason Spezza
Sharks - Brent Burns
Stars - Jere Lehtinen
Wild - Dwayne Roloson
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Oma listaus perusteluineen (älkää ottako mielipiteitäni liian kirjainmellisesti ja vakavasti):

Avalanche - Nikita Zadorov, olen aina pitänyt fyysisestä jääkiekosta, ja tässä pelaaja joka edelleen tykkää taklata paljon.
Blackhawks - Patrick Kane, inhokkijoukkue (suurin syy vihaan on, että tiputtanut Kingsin monesti pleijareista, ja aivan kauhea maalibiisi), mutta Pate K on todella taitava kiekkotaituri.
Blue Jackets - Josh Anderson, aika sama perustelu, kun Zadoroville, eli fyysinen pelaaja joka nauttii taklaamisesta.
Blues - Alex Pietrangelo, pitkäaikainen kapteeni, esimerkillinen pelaaja.
Bruins - Patrice Bergeron, inhokkijoukkue (kitos Jack Edwards ja Brad Marchand), mutta liigan parhaimpia senttereitä ja moninkertainen Selke-mestari. Hieno ura.
Canadiens - Shea Weber, liigan kovimpia pyssyjä ja aina mukava seurata, kun Weber on kentällä.
Canucks - Brock Boeser, joukkueen kuumimpia tulevaisuuden tähtiä. Uusia junnuja aina kiva seurata.
Capitals - Alexander Ovechkin, ehkä historian paras maalintekijä. Tuulettaa aina, kun saa tehtyä maalin. Suuri intohimo jääkiekkoon.
Coyotes - Phil Kessel, Coyotes on pitkään ollut sympatialistallani korkeimpana, ja kun vielä saivat hankittua pelaajan, jonka rannelaukaus ja hodarinälkä kuuluvat liigan parhaimpiin ja suurimpiin, ei voi olla tykkäämättä tästä veijarista. Sivuhuomiona, niin kannan hänen pelinumeroa omissa harrastuksissani.
Devils - Taylor Hall, erittäin taitava yksilö, jonka taidot puhuvat puolestaan. Hall for Hart.
Ducks - Ryan Getzlaf, vanha kunnon parikymppinen kaljupää, joka ei ota potkun potkua ollessaan jäällä. Liigan kovimpia liukujia joka omaa todella taitavan pelisilmän. Ducksin aivot.
Flames - Johnny Gaudreau, Johnny Hockey, pieni mutta pippurinen. Kova pistemies, pitkä ura vielä edessä.
Flyers - Shayne Gostisbehere, ghost, kummitus. Muistan kauden, kun löi läpi NHL:ssä. Ensinnäkin, nimi erittäin tyylikäs, toiseksi, todella vaarallinen yv-pelaaja. Liigan parhaimpia pakkeja.
Golden Knights - Mark Stone, oli jo tähti Ottawassa, ja tulee olemaan vielä suurempi tähti Vegasissa. Liigan yksi aliarvostetuimmista pelaajista.
Hurricanes - Nino Niederreiter, El Nino, on aina mukava seurata näitä hieman pienempien maiden taitureita. Taiturimainen sveitsiläinen.
Islanders - Matt Martin, veikkaan, että edelleen yksi liigan pelottavimpia pelaajia. Tykkää häiritä vastustajia, ja osaa myös ottaa iskuja vastaan. Kova työmyyrä.
Jets - Dustin Byfuglien, Bigg Buff, taklaa, taklaa ja taklaa. Oli aivan tähti, kun Jets vieraili Suomessa. Kesät ovat tunnetusti Buffille kovia aikoja, ruoka ainakin maistuu.
Kings - Drew Doughty, lempijoukkueen lempipelaaja. Nykyään suu käy ehkä enemmän, kun maila, mutta kuuluu silti liigan eliittipakistoon. Vielä on uraa jäljellä, lojaali pelaaja.
Lightning - Victor Hedman, eliittipakki. Isokokoinen, taitava, johtaja.
Maple Leafs - Jake Muzzin, entinen Kings pakki, joka vahvisti Toronton alakertaa huomattavasti. Fyysinen, parrakas pakki. Todella taitava pelaaja.
Oilers - Leon Draisaitl, hieman samat perustelut kuin El Ninolla, pienemmän jääkiekkomaan edustaja. Löi viimeistään viime vuonna läpi, 50 maalia on todella kova suoritus. Aina pelote, kun on kentällä.
Panthers - Alexander Barkov, suomalaisista oma suosikkini. Hiljainen kapteeni, joka on ehdoton eliitti liigassa. Panttereiden tähti.
Penguins - Evgeni Malkin, inhokkijoukkue (koska Crosby sekä Letang), mutta Genoa on mukava seurata. Taitava, mutta silti aika rotta.
Predators - Matt Duchene, yksi omia lempipelaajistani. Seurasin hänen edesottamuksia tarkasti, kun vielä pelasi Coloradossa. Näin Duchenen livenäkin viime huhtikuussa MSG:llä, oli mahtavaa seurata hänen menoa. Kova pelimies edelleen.
Rangers - Henrik Lundqvist, mies, jolle toivoisin Stanley Cupia. Ehkä liigan tyylikkäin pelaaja off-ice, jääkiekon Gigi Buffon. Liigan viihdyttävimpiä maalivahteja. Kungen.
Red Wings - Andreas Athanasiou, AA, naulat. Taitava, nopea yksilö. Detroitin kantavia voimia Larkinin ja kumppaneiden kanssa.
Sabres - Rasmus Ristolainen, RR55, poliisi (tapaus Byfuglien). Turun kovin kaahaaja, ja jokilaivojen kuningas. Kaverin kaveri, kuulema kova äijä ottaa kupposta. Suurten minuuttien mies.
Senators - Bobby Ryan, ura jo ehtoopuolella, löi läpi Duckseissa. Toivon herralle edelleen menestystä ja jaksamista loppu-uralle.
Sharks - Joe Thornton, Jumbo, toivon herralle samaa, kun Lundqvistille, eli Stanley Cupia. Vuosittain liigan tyylikkäimmät pisteet. Ehdoton HHOF pelaaja.
Stars - Miro Heiskanen, myös Suomen maajoukkueen tulevaisuuden tähtiä (on siis tähti jo nyt). HIFK:n oma kasvatti, todella itsevarma kiekollinen puolustaja. Nyt jo liigan parhaimpia puolustajia.
Wild - Mats Zuccarello Aasen, harmi, että lähti Rangerseistä, ja Starsista. Pieni ja nokkela norjalainen. Edelleenkin todella taitava taituri.
 

Ralph

Jäsen
Rantanen ei taida olla edes varakapteenina Avsissä?
Miksi olisikaan. Pelannut kolme täyttä NHL-kautta ja ei siinä vaiheessa aleta kokeneempia syrjäyttämään. Landeskog ja Johnson ilmiselviä kapteeniston jäseniä sekä MacKinnon supertähtenä kaivettu mukaan.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pistetäänpä omat suosikkipelaajat tämänhetkisillä rostereilla:

Anaheim Ducks: Hampus Lindholm
Arizona Coyotes: Alex Golikoski
Boston Bruins: Brad Marchand
Buffalo Sabres: Jeff Skinner
Calgary Flames: Johnny Gaudreau
Carolina Hurricanes: Sebastian Aho (Jordan Staal)
Chicago Blackhawks: Brandon Saad
Colorado Avalanche: Nathan MacKinnon (Mikko Rantanen)
Columbus Blue Jackets: Cam Atkinson
Dallas Stars: Alexander Radulov
Detroit Red Wings: Dylan Larkin
Edmonton Oilers: James Neal
Florida Panthers: Mike Hoffman
Los Angeles Kings: Anze Kopitar
Minnesota Wild: Mats Zuccarello Aasen
Montréal Canadiens: Jonathan Drouin
Nashville Predators: Matt Duchene (Victor Arvidsson)
New Jersey Devils: Cory Schneider
New York Islanders: Leo Komarov
New York Rangers: Chis Kreider
Ottawa Senators: Artem Anisimov (Bobby Ryan)
Philadelphia Flyers: Sean Couturier (Shayne Gostisbehere)
Pittsburgh Penguins: Patric Hörnqvist
San Jose Sharks: Logan Couture
St. Louis Blues: Jaden Schwartz (Brayden Schenn)
Tampa Bay Lightning: Steven Stamkos (Victor Hedman)
Toronto Maple Leafs: John Tavares
Vancouver Canucks: Bo Horvat
Vegas Golden Knights: Mark Stone (Max Pacioretty)
Washington Capitals: T.J Oshie
Winnipeg Jets: Blake Wheeler
 

444

Jäsen
Miksi olisikaan. Pelannut kolme täyttä NHL-kautta ja ei siinä vaiheessa aleta kokeneempia syrjäyttämään. Landeskog ja Johnson ilmiselviä kapteeniston jäseniä sekä MacKinnon supertähtenä kaivettu mukaan.
Toisaalta nimenomaan Landeskog oli pelannut peräti yhden kokonaisen kauden NHL:ssä ennen kuin tuli valituksi Avalanchen kapteeniksi. Siitä en osaa sanoa, oliko tarjolla ketään kokeneempaa sillä hetkellä.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Toisaalta nimenomaan Landeskog oli pelannut peräti yhden kokonaisen kauden NHL:ssä ennen kuin tuli valituksi Avalanchen kapteeniksi. Siitä en osaa sanoa, oliko tarjolla ketään kokeneempaa sillä hetkellä.
Hejduk luopui kapteeniudesta ja se siirtyi silloin Landeskogille. Joukkueessaan oli silloin Stastny, Duchene ja O'Reilly.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Osa saa nyt jonkinlaiset kommentit/perustelut ja osa ei.

Anaheim Ducks - Ondrej Kase
Arizona Coyotes - Oliver Ekman-Larsson
Boston Bruins - David Pastrnak
Buffalo Sabres - Zemgus Girgensons. Zemgod nousi yhdeksi suosikeista sillä kuuluisalla tykkikaudellaan, jolloin valittiin All Stars -otteluunkin. Sympatiat myös siitä, että kannatellut Latviaa lähes yksinään NHL:n kiekkokartalla viimeiset kaudet.
Calgary Flames - Matthew Tkachuk. Raivostuttava pelaaja, mutta kaveri, jonka ottaisin kymmenen kertaa kymmenestä omaan joukkueeseeni. Ei voi kuin tykätä, vaikka aiheuttaakin harmaita hiuksia Oilers-peleissä.
Carolina Hurricanes - Sebastian Aho
Chicago Blackhawks - Patrick Kane
Colorado Avalanche - Nathan MacKinnon
Columbus Blue Jackets - Zach Werenski
Dallas Stars - Roope Hintz
Detroit Red Wings - Frans Nielsen
Edmonton Oilers - Connor McDavid
Florida Panthers - Aleksander Barkov
Los Angeles Kings - Anze Kopitar
Minnesota Wild - Kevin Fiala
Montreal Canadiens - Max Domi
Nashville Predators - Roman Josi
New Jersey Devils - Nico Hischier
New York Islanders - Mathew Barzal
New York Rangers - Artemi Panarin
Ottawa Senators - Thomas Chabot
Philadelphia Flyers - Travis Konecny
Pittsburgh Penguins - Dominik Kahun. Kahuniin tuli tykästyttyä ja seurattua ensimmäisistä MM-kisoistaan asti ja olen ollut koko ajan ihan varma, että riittäisi NHL-tasollekin. Viime kaudella pääsi kokeilemaan ja onnistuikin.
San Jose Sharks - Timo Meier
St. Louis Blues - Jay Bouwmeester. Täältäkin löytyisi vaikka ja ketä. Bouwmeester ei enää sen tasoinen pakki ole kuin parhaimmillaan oli, mutta lopulta selvä suosikki Bluesista.
Tampa Bay Lightning - Erik Cernak
Toronto Maple Leafs - Frederik Andersen
Vancouver Canucks - Antoine Roussel. Quinn Hughes tulee todennäköisesti menemään ohi suosikkipelaajan asemassa, mutta eihän Rousselista voi silti kuin tykätä.
Vegas Golden Knights - Jonathan Marchessault
Washington Capitals - Evgeny Kuznetsov. Jos Ovechkin pelaisi vielä kuin se ensimmäisten kausien nuorukainen, olisi ehdottomasti tällä tontilla.
Winnipeg Jets - Patrik Laine. Kahden vaiheilla, sillä tykkään myös Nikolaj Ehlersistä, mutta onhan nuo Laineen onnistuneet laukaukset siistimpää katsottavaa kuin Ehlersin kynäilyt. Ja onhan se suomalainen.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Miksi olisikaan. Pelannut kolme täyttä NHL-kautta ja ei siinä vaiheessa aleta kokeneempia syrjäyttämään. Landeskog ja Johnson ilmiselviä kapteeniston jäseniä sekä MacKinnon supertähtenä kaivettu mukaan.
No jos on kunnon johtajaainesta niin miksi ei? Landeskoghan nimettiin kapteeniksi muistaakseni toisella kaudellaan Avseissä ja vielä vanhemman kaartin pelaajalta, Milan Hejdukilta.
Oli miten oli, ehkä tämä riittää offtopicista, muokkailen tuota aiempaa viestiä jossain vaiheessa ja lisäilen perusteluja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös