Kaapo Kakko – Church of Kakko Manhattanilla

  • 660 680
  • 2 216

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
#24 on ollut Rangersissa Boo Nievesin käytössä, joten olettaisin että tuo junnuleirillä nähty #45 on Kakolla selässä myös kauden alkaessa. Panthersissahan Vatrano antoi oman numeronsa nöyrästi Bobrovskille, mutta tuossa tapauksessa kyseessä onkin seuraan saapuva eliittitason veteraani eikä ekaa kauttaan aloitteleva rookie.
 

Ralph

Jäsen
Panthersissahan Vatrano antoi oman numeronsa nöyrästi Bobrovskille, mutta tuossa tapauksessa kyseessä onkin seuraan saapuva eliittitason veteraani eikä ekaa kauttaan aloitteleva rookie.
On tosiaan ihan eri pelata monta vuotta NHL:ssä jollain numerolla kuin tulla 18-vuotiaana jonkun numeron perässä, jota on junnuna käyttänyt. Ota vaan uusi numero ja luo sen kanssa NHL-uraa.

Avalanchen muutaman vuoden takainen ykkösvaraus Nathan MacKinnon oli junnuna pelannut numerolla 22, mutta joutui Avalanchessa ottamaan numeron 29. Numero 22 kun oli jo sellaisella pakkivirtuoosilla kuin Matt Hunwick. Hunwick mahtui kauden alussa kerran kokoonpanoon ja lähti farmiin, mutta MacKinnonille jäi numero 29.

Toki nämä ovat ihan tapauskohtaisia. Kakko jos vetelee viisi vuotta Rangersissa numerolla 45, niin kukaan ei enää edes muista hänen käyttäneen numeroa 24 alaikäisenä Tepsissä.
 
Viimeksi muokattu:

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Milläköhän numerolla Kakko Rangersissa kauden aloittaa?
Oma veikkaus että saa sen 24 jos haluaa. Onhan se käytössä jollain Boo Nivesillä mutta ainakin tilasotoista päätellen on seilannut farmin-NHL:län väliä joten voi olla että ei aloita kautta edes ylhäällä jolloin numero on vapaa. Kakko on taas seuran kasvot tulevaisuudessa ja nykyään tollaisia superlupauksia hemmotellaan heti kätelyssä joten minimpalkaa nauttiva pelaaja voi saada vihjeen että anappas pojalle sen haluama numero. Asia olisi eri jos Nives olisi joku arvostettu veteraani. Mutta ainakin googlen nopea kuvahaku kertoo että Nivesin numero junnuissa oli 12 joten varmaan sitten mielellään vaihtaa tohon. Noihin development cämp leirinumeroihin en nyt hirveesti kiinnitäs huomiota kun yleensä huoltajat lätkäsee ne aika mielivaltaisesti listan mukaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Oma veikkaus että saa sen 24 jos haluaa.

Toki varmasti saa jos haluaa, mutta itse mietin vaan tämän kirjoittamattoman koodiston kautta. Tulokas on aina tulokas ja jos Nieves haluaa omasta numerostaan pitää kiinni niin tokkopa siinä Kakko ensikertalaisena haluaa astua kenenkään varpaille. Eihän tuolla numerolla sinänsä mitään väliä ole, paitsi että kun varmistuu niin tulppa aukeaa ja Kakon pelipaitojen myynti taitaa lähteä aika räjähdysmäisesti liikenteeseen.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Mun mielestäni Kakko pelaa nyt ja tulevaisuudessa sillä numerolla, jonka Rangers hänelle antaa. Se on sitten eri asia, jos tämä Nieves tulee tyrkyttämään numeroaan Kakolle. Kaapo ei ole kuitenkaan pelanut vielä yhtään NHL-peliä, joten ei hänellä voi olla asemaa, jossa pyydetään toisen pelaajan käytössä olevaa pelinumeroa.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Toki varmasti saa jos haluaa, mutta itse mietin vaan tämän kirjoittamattoman koodiston kautta.
Mä olen tässä huomannut että toi kirjottamaton koodisto on tässä vuosien saatossa ainakin jossain seuroissa muuttunut. Nää nuoret superstarat on yhä suuremassa roolissa joukkueissa sekä pelillisesti että markkinoinissa, joten kohtelukin on pikkasen muuttunut sen mukaan. Kakko on tod.näk Rangersissa 1-2 ketjun jätkä ja poseraa mainoksissa Panarinin ja Lundqvistin kanssa kun taas tää Nives on 3-4 ketjun ukko tai mahdollisesti jopa farmipelaaja.

Tulokas on aina tulokas ja jos Nieves haluaa omasta numerostaan pitää kiinni niin tokkopa siinä Kakko ensikertalaisena haluaa astua kenenkään varpaille.
Ei siinä Kakko mitään sanokkaan, vaan vihje numeronvaihtoon tulee mahdollisesti seuran taholta. Tai sitten pelaaja tajuaa sen itse että numeroa pitää vaihtaa ja toivottaa poika tervetulleksi seuraan.

Eihän tuolla numerolla sinänsä mitään väliä ole, paitsi että kun varmistuu niin tulppa aukeaa ja Kakon pelipaitojen myynti taitaa lähteä aika räjähdysmäisesti liikenteeseen.
Tää voi olla yksi myös siihen että Kakko saa sen numeron 24 heti kättelyssä. Siinä ajatellaan fanejkin että ei käy niinkuin esim. Eichelin tapauksessa Buffalossa että fanit joutuvat ostamaan sitten uuden paidan muutaman vuoden päästä kun pelaaja vaihtaa tuttuun numeroon jota ei saanut silloin kun seuraan liittyi. Eichelhan aloitti siis Buffalossa numerolla 15 ja kun Kane vaihtoi seuraa niin nappasi heti numeron 9. Sääliksi käy muuten niitä piruparkoja jotka osteli Yakupovin 64 ja 10 pelipaitoja Edmontonissa...

Mutta joillekin pelaajille on ihan sama mikä se numero on selässä ja jotkut taas on fiksoitunut pahasti pelinumeroonsa. Kattlin tossa yhden klipin jossa ex-NBA pelaaja Jalen Rose kertoi että oli aikoinaan suostunut vaihtamaan pelinumeroaan mukavasta summasta rahaa. :D
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kakolla on kyllä ollut viime vuosina paljon eri numeroita käytössä. Toisin kuin esim. Laineella jonka en tiedä käyttäneen muuta numeroa kuin #29. Eihän tällä siis mitään väliä ole. Tuo #45 olisi mielenkiintoinen valinta. Ei tule heti ainakaan mieleen ketä sitä käyttäisi vaikka niitäkin varmasti löytyy. #33 tulee heti mieleen Big Buff.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tuo #45 olisi mielenkiintoinen valinta. Ei tule heti ainakaan mieleen ketä sitä käyttäisi vaikka niitäkin varmasti löytyy.
Sami Vatanen olisi nyt kovin pettynyt tästä komentista jos lukisi Jatkoaikaa. Mutta jos toi 45 ois Kakon numero niin varmasti se ois ollu tossa niiden uutiskuvassa mainittuna. Joen toisella puolella Hughesin pelinumero julkaistiin jo ennen soppari, jotta hätäsimmät voi ostaa sen fani-paidan. Eli kai siellä sitä numeroa 24 sumpitaan Kakolle.

Alfa muuvi olisi ottaa isompi numero kuin mitä Hughesilla on.
Ottas numerokseen Goonin 69. Paitamyynti ois taattu. Tai kovimmat starathan pelaa aina tuplanumeroilla joten ei muuta kuin 66 selkään. KK =kuuskuus. ;)
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ottas numerokseen Goonin 69. Paitamyynti ois taattu. Tai kovimmat starathan pelaa aina tuplanumeroilla joten ei muuta kuin 66 selkään. KK =kuuskuus. ;)
Piti ihan parin itsestäänselvyyden lisäksi tarkistaa tuplanumeroiden historiaa ja onhan sinne tosiaan kovia pelimiehiä mahtunut. #11 Mark Messier, #22 Mike Bossy, #33 Patrick Roy, #44 Chris Pronger, #55 Larry Murphy, #66 Mario Lemieux ja/tai Joshua Ho-Sang, #77 Ray Bourque ja/tai Phil Esposito, #88 Eric Lindros ja/tai Patrick Kane #99 Wayne Gretzky

66 kun ottaa selkään niin heti pääsee isompiin otsikoihin kun Hughes.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Toivottavasti ei ainakaan tuota numeroa 45 ota käyttöön, sillä en kyllä paljoa rumempaa edes keksi. Toki joku 29 oli ennen ruma, mutta nykyään ihan kiva, kun pari tähtipelaajaa on sitä käyttänyt (McKinnon, Draisaitl ja Laine). Toivon Kakolle numeroa 68 tai 21.
 

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Numero 24 olisi kyllä kaikkein mieluisin, näitä paitoja faneilta löytyisi kapteeni Callahanin jäljiltä. Samapa tuo loppujen lopuksi on, mutta uskon ja toivon oli numero mikä hyvänsä, että sillä ei yksikään Ranger tule enää myöhemmin pelaamaan.
 
Rangersin tämän kauden käytössä olevia numeroita kun katsoo, niin onhan siellä muutamia numeroita vapaana noista perinteisistä pienistä (alle 30) numeroista. Alla listattuna nykyrosterin pelaajat pelinumeroin.

Koodi:
#1 jäädytetty (Giacomin)
#2 jäädytetty (Leetch)
#3 jäädytetty (Howell)
#4
#5
#6
#7 jäädytetty (Gilbert)
#8 Trouba (ei vahvistettu, mutta vahva oletus)
#9 jäädytetty (Bathgate/Graves)
#10 Panarin
#11 jäädytetty (Hadfield/Messier)
#12
#13
#14
#15
#16 Strome
#17 Fast
#18 Staal
#19 jäädytetty (Ratelle)
#20 Kreider
#21 Howden
#22 Shattenkirk
#23
#24 Nieves
#25
#26
#27
#28
#29
#30 Lundqvist
#31
#32
#33
#34
#35 jäädytetty (Richter)
#36
#37
#38 Fogarty
#39 Beleskey
#40 Georgijev
#41
#42 Smith
#43 Hajek
#44
#45
#46
#47
#48 Lemieux
#49
#50 Andersson
//
#55 Lindgren
#72 Chytil
#76 Skjei
#77 DeAngelo
#89 Butshnevitsh
#90 Namestnikov
#93 Zibanejad
#95 Lettieri
#97 Gettinger

ilman numeroa:
Kakko
McKegg
Fox
Kravtsov ym.

#24 olisi tietysti helpoin valinta jos Nieves tykkäisi vaihtaa, mutta on se numero mikä vain, niin eiköhän siihen nopeasti totu. Siitä sitten vain arvailemaan millä numerolla Kakko aikanaan NHL-debyytissään pelaa. Sen uskallan mekein sanoa, että #45 se ei ole. Harvemmin noi kehitysleirillä jaetut numerot ovat niitä lopullisia.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Siinä ajatellaan fanejkin että ei käy niinkuin esim. Eichelin tapauksessa Buffalossa että fanit joutuvat ostamaan sitten uuden paidan muutaman vuoden päästä kun pelaaja vaihtaa tuttuun numeroon jota ei saanut silloin kun seuraan liittyi.
Seura ehkä pystyy elämään tuon kanssa.

Itse olen sillä linjalla että pelaaja pelaa sillä numerolla mikä annetaan, ja jos haluaa vaihtaa niin se on ansaittava jollain tavalla. Boo Nieves voi olla alaketjujen farmiukko, mutta fakta on se, että Nievisillä on 72 NHL-peliä enemmän kuin Kakolla.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Ottas numerokseen Goonin 69. Paitamyynti ois taattu. Tai kovimmat starathan pelaa aina tuplanumeroilla joten ei muuta kuin 66 selkään. KK =kuuskuus. ;)

69 on ehdotukseni myös. Kulttimaine jo marraskuuksi. Okei, lokakuuksi. Sitten kun on kuusysin ja Winnipeckin tuu-nain kohtaaminen niin MSG on lyöty täyteen kuin Kupittaa silloin joskus kun Tami pelasi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hughesille numero 1 selkään ja Kakolle numero 2. Kuka helvetti ees on joku Leetch? Onkohan ne kirjottanut siellä New Yorkissa Marko Kiprusoffin nimen noin pahasti väärin?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kaapo voisi ottaa numeron 13. Sillä on ennenkin ihan hyviä tulokaskausia pelailtu.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kaapo voisi ottaa numeron 13. Sillä on ennenkin ihan hyviä tulokaskausia pelailtu.

Jep, synttäripäivää mietin minäkin. Mutta numero 22 olisi täydellinen. 2 varattu Kaapo Kakko pelaa numerolla 22, joka on siis kaksi kertaa 11 joka taas on aakkosissa "K" kirjaimen luku. Täydellistä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös