Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 276 461
  • 66 539

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Naisen emätin on aika tunnoton (eli ihan sama kuinka pitkää tavaraa sinne laitetaan).
Mistä johtuu sitten joidenkin kohdalla kipu emättimessä kun työntää ns.pohjaan asti? Jotkut tykkää ja joitakin koskee. Onko tämä se kohdunnupukkahomma? Varsinkin doggy stylessa olen saanut kuulla " eih sämpylä eih, ei pohjaan asti, sattuu". Jotkut sitten on oikein vaatinut "aaaah sämpylä, survo survo, työnnä se valtikka niin pitkälle ja kovaa kun voit, aaah". Näiden kyvyttömiä ottamaan naisten kohdalla hommat loppuu lyhyeen, ku en mä jaksa semmosta nytkytystä.

Emätin on sellaiset kymmenisen senttiä pitkä (ei se ehkä kaipaa pitempää jortikkaa)
Nämä ovat varmaan yksilöllisiä, mutta entisellä naisystävälläni oli pitkä emätin. 12 cm vapaalla mitattuna.
 

redpecka

Jäsen
Naisen emätin on aika tunnoton (eli ihan sama kuinka pitkää tavaraa sinne laitetaan). Tuntoherkin alue sijaitsee ulkosuun alueella (oikeastaan peniksen paksuus on ratkaisevampi kuin pituus). Emätin on sellaiset kymmenisen senttiä pitkä (ei se ehkä kaipaa pitempää jortikkaa).
Olen kuullut myös tämänsuuntaista. Varmaan totta sitten. Mutta luulisi pitemmällä vehkeellä olevan enemmän variaatiomahdollisuuksia eri asentojen suhteen kun pienempi ei ehkä yletä sisään joka vinkkelistä. Onko sillä sitten väliä...
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Mistä johtuu sitten joidenkin kohdalla kipu emättimessä kun työntää ns.pohjaan asti?
Osut kohdunsuunnapukkaan joka aistii kipua. Jotkut naiset tuntee kipua kun otetaan papa-näytettä ja osutaan kohdunsuuhun. Se on vain olemassa suojaamassa kohtua ja siellä mahdollisesti olevaa sikiötä.

Nämä ovat varmaan yksilöllisiä, mutta entisellä naisystävälläni oli pitkä emätin. 12 cm vapaalla mitattuna.
Kuten kirjoitin, emätin venyy. Kun sieltä pitää tulla ulos myös lapsi.

Mutta luulisi pitemmällä vehkeellä olevan enemmän variaatiomahdollisuuksia eri asentojen suhteen kun pienempi ei ehkä yletä sisään joka vinkkelistä. Onko sillä sitten väliä...
Rakkaudella on väliä. Myös esileikilä. Hyvin vähän on väliä vehkeen pituudella. Ei sitä tarvi uskoa vaikka tutkimukset sanoo niin.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oijoijoi. On se mukava vaan olla lomalla ja mökillä. Tuleekin sen verran mukavasti että paarmoja yms. ei niin paljon pörräile ympärillä. Kiitoksia @Iisoppi kun ottaa täällä kantaa meidän palstan jätkien näkemyksiin ja kokemuksiin :)
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
On nua akaat vaan kummaa kansaa. Valitetaan notta sattuu kun tyäntää pohjaan, valitetaan kuinka sattuu kun synnyttää. Sitten kun ehrotetaan että tapetaas sitte kaks kärpästä yhellä iskulla ja otat perseeseen, niin ei oo hyvä sekään.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Kiitoksia @Iisoppi kun ottaa täällä kantaa meidän palstan jätkien näkemyksiin ja kokemuksiin :)
Ole tai olkaa hyvä vaan... Kiva on jutella asioista.

On nua akaat vaan kummaa kansaa. Valitetaan notta sattuu kun tyäntää pohjaan, valitetaan kuinka sattuu kun synnyttää. Sitten kun ehrotetaan että tapetaas sitte kaks kärpästä yhellä iskulla ja otat perseeseen, niin ei oo hyvä sekään.
Niin no joo ja joo... Otan osaa ja yritän kantaa osan vastuusta. Synnytyksestä en tiedä, eikä yhdyntä ole koskaan sattunut eikä edes perse ole ollut kipeänä. Joten on vähän vaikea ottaa kantaa mutta...
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Laitetaas tänne. Hieman hakuammuntaa, mutta tietääkö joku, löytyisikö Youtubesta Toni/Toini & Heikki Haaman Shown (Julmahuvi-ryhmän ekat sketsiohjelmat) sketsi, jossa ripari-isoset tekee uskontoaiheisen musikaalin nuorisopapin kanssa. Aivan mieletön ripariparodia. Olisi mukava näyttää tyttärelle, jonka rippijuhlat oli eilen. Joskus olen tuon löytänyt, mutta nyt en millään hakusanalla.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutaman päivän loma. Ehkä sitä on sittten liikaa painanut duunai kun ei oikeen keksi, että mitä tässä sitten tekisi?
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Osa muistaa kuinka viime kesänä YLE:ltä tuli hieno 20-osainen radiokuunnelma Gösta Sundqvistista. Tänä kesänä vastaava kuunnelma on tehty Kikasta, ja se on kuunneltavissa kokonaisuudessaan YLE Areenassa ja taitaa tulla ihan oikeastikin radiosta jonain päivänä johonkin kellonaikaan. Olen kuunnellut tätäkin lähes puoleenväliin jo ja mielenkiintoista tarinaa tytöstä, josta tuli tähti. Täällä palstalla jo voimissaan oleva nuori sukupolvi ei Kikkaa muista, mutta omassa nuoruudessa Kikan tiesi kaikki vauvasta vaariin. Näin tähden kerran livenä, kun tämä oli esiintymässä Kempeleen Zeppelinissä. En Kikkaa varta vasten sinne ollut mennyt katsomaan vaan jotenkin satuin paikalle. Muistan vaan että oli todella pienikokoinen ihminen ja siinä vaiheessa jo suurin suosio oli ohi.

Varmasti Kikka menestyksensä ansaitsi. Rehellinen ja vilpitön esiintyjä, kohtuullinen laulajakin (ainakin nykymittapuulla) ja kyllähän Veikko Samulin sekä Junnu Vainion (myöhemmin poikansa Ilen) kynistä meneviä hittejä syntyi. Persoonana myös suht valloittava. Mutta kyllähän Kikka koville joutui. Tätä Sabatti-ohjelman haastattelua tuossa radiokuunnelmassa käytiin läpi lähes yhden jakson verran ja voi vittu mitä käytöstä ohjelman juontajana toimivalta Ripatilta. Ymmärrän kyllä että haluttiin olla erilaisia ja "räväköitä", mutta tuo haastattelu ei ollut muuta kuin kiusaamista ja alistamista. Aika samaa sarjaa kuin muutama vuotta myöhemmin nähty Simo Rantalaisen maineikas Samantha Fox -haastattelu HPR:ssä. Sikäli tuo Sabatin haastattelu on kuitenkin merkillepantava, että siinä Irwin esiintyy vajaa vuosi ennen kuolemaansa ja puhuu suht järkeviä suht selvinpäin.

Palatakseni Kikkaan, niin kyllähän tuo aivan liian varhain kuoli. Uskon että Kikka olisi ollut kova sana tällä vuosikymmenellä. Miettikää Kikkaa vaikkapa Vain elämää -ohjelmassa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Kari Oksanen ei ole ilmestynyt uudestaan
Ei vielä, veljeni, ei vielä. Kari ilmestyy uudestaan kun lopun ajat koittavat ja antikristus on noussut maanpäälle hukuttamaan, jos mahdollista, valitutkin ikuiseen kadotukseen. Mutta ole sinä veljeni valpas ja hereillä, sillä voi syntisiä ja raskautettuja päivänä jolloin Kari palaa. Kavahda syntiä ja ole valppaana, sillä sitä päivää ei tiedä kuin Isä Jumala!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mene tässä ketjussa viime tiistaihin ja ala lukemaan siitä Karin viestistä eteenpäin.
Ja se viestihän oli avausviesti Karin itsensä avaamaan ketjuun, joka oli nimetty messiaanisesti "I'm back"
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SMT

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Ja se viestihän oli avausviesti Karin itsensä avaamaan ketjuun, joka oli nimetty messiaanisesti "I'm back"
Jossa hän mainosti maakuntalehteä jonka päätoimittaja toimii ja kertoi HPK omistuksestaan. Ja taisi lupailla jäätäviä analyyseja tulevaisuudessa, kaiketi HCK Salamoista. Jään kuulolle.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Ei ole sellaista ketjua kai, missä harmitellaan kun ei voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa vasn joutuu valitsemaan. Kirjaan siis tänne:

Olisin mieluusti 20.7. Veikkausliigaottelussa Ilves-HJK, mutta valitsen olla toisaalla.
Tämä sama toistuu penkkiurheilun kohdalla todella usein. Harmittava juttu. Toivoisin urheilutapahtumia enemmän arkipäiville, mutta ymmärrän että toiveeseeni ei tulla vastaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Reilu peli ja Putinin vastaisuus
Onkohan täällä pk-seudulla autoilijoiden älykkyys keskivertoa korkeammalla, vai mistä se johtuu, että muualla saat pelätä jalankulkijana henkesi edestä jos astut suojatielle. Täällä kunnioitetaan jalankulkijoita, kun muualla pyritään siihen, että et nyt vittu ainakaan mun ajovuorolla kävele sen suojatien yli.

On. Typerimmillä menee kaikki rahat asumiseen, niin joutuvat liikkumaan julkisilla. Pummilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös