MTV3 Hockey Night

  • 616 917
  • 2 744

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Saukkosen mukana roikuttaminen on täysin käsittämätöntä ja pöyristyttävää! Kaveri on täysi pelle kiekkoselostajana. Eiköhän siihen kaiveta vielä "ny vittu naatitaan" Jutila vierelle röhkimään. Ei muuta ku oranssitakit niskaan...

Muu porukka on ehdotonta ykkösluokkaa ja erityisesti mieltä lämmittää Taivaisen hankkiminen selostuskoppiin. Mies osaa eläytyä peliin loistavasti ja kertoa tapahtumia selkeästi ilman turhaa säätämistä. Ehdottomasti yksi Canalin parhaita futisselostajia koskaan.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ara ja Wallinheimo osaavat kommentoida peliä, peluutusta ja maalivahtityöskentelyä muutenkin kun vaan lässyttämällä perusjargoniaa.

Kyllähän Wallinheimo, ainakin sen mitä itse muistan, on juurikin näitä perusjargonisteja, esimerkiksi vaikka viime kevään nämä kiekko reppuun tyyppiset kommentit eivät nyt mitään kovin asiantuntevaa kamaa ollut. Joissain kisoissa oli kommetoimassa kun oli silloin joukkueen jäsenenäkin kisoissa mukana ja silloin jäi mieleen se että juurikaan ei halunnut ottaa asioihin kantaa. Tuo tosin saattoi johtua siitä että oli joukkueenkin jäsenenä.
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Kyllähän Wallinheimo, ainakin sen mitä itse muistan, on juurikin näitä perusjargonisteja ...

No joo, varsinkin koko peliä analysoidessa laatu on juurikin mitä kuvailit, mutta jos keskittyy vaan maalivahtityöskentelyyn niin kyllä sieltä helmiä huomoita tulee.
Kunhan pitää kunnallispolitiikan koukerot mahassaan.

Sanotaan nyt vielä sekin itsestäänselvyys mitä muutkin mainostaa, eli Saukkonen saisi mennä työskenteleen vaikka teksti-tv:n toimitukseen ja jättää nää muut audiovisuaaliset hommat muille.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Syksyllä nähdään pitkästä aikaa Liiga-kiekkoa Maikkarilta, kun Telia siirtää ilmaislähetyksensä TV5:ltä MTV:n kanaville.

12.9. klo 18.00 HPK - Kärpät (MTV3)

Toivon jo pelkästään nostalgiasyistä, että studiossa on Saukkonen ja Jutila.

Liiga näkyy tulevalla kaudella myös MTV:n kanavilla

Huikea ja aiheellinen ketju-nosto kyllä, hyvä Pardus! :)

Saukkonen, Jutila ja oranssit takit. Sillä ne tulee aloittamaan sen (toivottavasti)!
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Saukkonen, Jutila ja oranssit takit. Sillä ne tulee aloittamaan sen (toivottavasti)!
Vaikkei suosikkijoukkueeni tässä sarjassa enää pelaakaan niin istun kuin naulittuna telkkarin ääressä kun porkkanatakit suorittavat paluun ruutuun!
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Suorastaan ihmettelen jos nuo Maikkarin lätkämatsit joku muu kuin Saukkonen selostaa. Heti kärkeen Kärpät-hehkutusta luvassa. Oli edellisen kauden mestari kuka hyvänsä. Linkku taitaa olla jo keinutuolissa. Veti kyllä NHL Weeklyäkin hienosti vielä 96-vuotiaana. Mutta vähän sinne Rono Järvelää ja Jutipumppua ni vilpittömät hymyt tulis naamaa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Oletan myös sen JYP:in jonivesalaisen eli Kari Tynin palaavan studioon siinä missä Porttila hälytetään Bischoshofenin mäkimontusta kaukalon laidoille grindaamaan. Ja se parhaiden paikkojen Koff-Wilma, mistäs me se löydetään vai otetaanko Inkaa tilalle?
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pakko olla sen verran tylsimys ja veikata että Telia vetää aikalailla samalla kaavalla kuin viime kaudella, eli ilmaispuolella nähdään se ihan normaali Telian lähetys mutta mainoksia on mukana. Kuten TV5:llä viime kaudella.

Toki saattaa siellä esim. Nyholmin toimesta joku oranssitakkihassuttelu olla, mutta eiköhän tuo ihan Telian tuotantona tule ja heidän omilla selostajillaan. Eihän tässä nyt sinänsä muutu muu kuin se että ilmaispuolen pelit näyttää MTV3/Sub kun ennen ne tuli TV5:ltä.
 

Barney

Jäsen
Jos saataisiin Saukkonen ja Jutila selostuskoppiin, niin lupaan katsoa kaikki maikkarilta tulevat ottelut. Tuo olisi sellainen kulttuuriteko, jolla voisi saada vähemmän Liigaa seuraavatkin kstsomaan otteluita ja mahdollisesti jopa tilaamaan Telian paketin. Saa käyttää @Telia.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Tosiasiassahan nuo Hockey Nightit olivat todella amatöörimäisesti tuotettuja nykyajan vaatimuksiin nähden, eli yhden jakson nostalgiavitsinä menisi korkeintaan, en ainakaan usko että pidemmän päälle tuollainen vanhan ajan konsepti mitään tilaajia listoille saisi. Sehän oli jo viimeisinä vuosinaan todella pahasti ajastaan jäljessä.

Kun Telia saa näin paljon haukkuja osakseen niin kuinka paljon sitten saisi 90-luvun hiilikopioksi tehty Hockey Night sen jälkeen kun 1-2 ottelun jälkeen nostalgia-arvo olisi rapissut pois?
 

Pardus

Jäsen
yhden jakson nostalgiavitsinä menisi korkeintaan
Tämä. Kyllähän nostalgia-arvo on niin kova, että tuo avausottelu kannattaa vetää vanhalla Hockey Night -teemalla.

Sitten paluu arkeen ja Maikkarille kenties joku nykyaikainen versio Hockey Nightista makasiiniohjelman muodossa. Telia ja MTV3 kun ovat yrityskaupan sinetöidyttyä samaa firmaa. Niin siksi MTV3 tulee jatkossa olemaan isommassa roolissa kuin TV5 männä kaudella.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ehdottomasti oranssitakit ja studion värimaailma takaisin, edes pariksi peliksi, vielä Juti ja Saukkonen kommentaattoreiksi.

Mutta pidempään ei kyllä jaksaisi. Jutikin menee eteenpäin niin mennään muutkin.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
Oli muuten Hockey Night huikee tuossa 90 -luvun puolen välin tienoilla, kun finaalipelienkin aikaan toimittaja (Saukkonen? Rono Järvelä?) Kävi ottamassa haastatteluita maalintekijältä kesken ottelun vaihtopenkiltä. Muistaako joku muu?
 

axe

Jäsen
Oli muuten Hockey Night huikee tuossa 90 -luvun puolen välin tienoilla, kun finaalipelienkin aikaan toimittaja (Saukkonen? Rono Järvelä?) Kävi ottamassa haastatteluita maalintekijältä kesken ottelun vaihtopenkiltä. Muistaako joku muu?

"Keijo Säilynoja, sait Strömbergiltä avauksen siihen siniviivalle, harhautit puolustajan ja sitten käänsit rystylle ja pistit kiekon Myllyksen längistä sisään ja tilanteeksi teille 2-0. Miten näit tilanteen?"

"Joo, niin kävi."

"Kiitos, Keke. Ja takaisin sinne yläkertaan."
 

A - P

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Voi vanhoja muistoja, nyt on jo mainittu kaksi varmasti suomen huonointa selostajia kautta aikain, siihen vielä Kurri ja Tikkanen kommentoimaan niin avot.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minä haluaisin yhden sellaisen nostalgialähetyksen, jossa mennään kauden 1993-94 systeemillä. Eli ensin suora lähetys sinne asti, jossa peliä on pelattu noin 50-55 minuuttia. Sen jälkeen lähetys poikki ja Seitsemän Uutiset ja kerrotaan että "ottelun lopputuloksen kerromme sitten Tulosruudussa".

Myös sellainen versio kelpaa, jossa ilman ennakkovaroitusta lyödään lähetys poikki kesken kolmannen erän ja aletaan katsomaan sunnuntairaporttia tai sitä miten jollain formularadalla sataa vettä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös