Telia / MTV – Liigan uusi koti

  • 3 450 662
  • 21 565

444

Jäsen
21-14,90=6,1. Onhan toi kikkailu varmasti koko hinnan vaivasta mitä säästöö jää. Pienet purot ja niin edespäin..
Hieno homma sun kannalta, jos kutosia voi viskellä ovista ja ikkunoista almuina köyhille. Telian kannalta aivan super hienoa, jos tuollaisia lojaaleja kanta-asiakkaita löytyy vaikka 20000 kpl. Siinähän tekee jo ihan näppärän pikku lisätilin.

Mun mielestä lojaalin kanta-asiakkaan olisi hyvä kysyä itseltään, että miksi palvelun tarjoaja laskuttaa tätä enemmän kuin muita ja tekee palvelun avaamisen tälle vaikeammaksi. Olkoonkin, että kyse on vain 6,1 eurosta. Luulisi sillä 6,1 eurolla saavan jotain vastinetta. Esimerkiksi sen, että ne madafakin harjoituspelit näkyisivät automaattisesti. Mutta ei. Sen sijaan lojaali kanta-asiakas maksaa tyhjästä 6,1 euroa ja lisäksi taistelee asiakaspalvelun kanssa, jotta saisi nuo pelit edes aktivoitua veloituksetta, kuten on sovittu. Ja sekään ei onnistu, kun aspassa ei tiedetä, miten homma hoidetaan. Vähemmällä vaivalla pääsee, kun katkaisee tilauksen, ostaa rahalla ne harjoituspelit ja tilaa koko paskeen uudestaan 13.9. Ja halvemmalla.

Mutta Telia kyllä kiittää, kun maksatte ylimääräistä. Kiitoksena saatte lisää ja suurempia laskuja. Ja köyhät vinkuvat foorumilla.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Aijai, ei kyllä harmita tippaakaan, kun irtisanoin tilaukseni ja jätin ilmaiset maksulliset harjoituspelit väliin. Tää on kuin suoraan Kummelista :D Radiosta näkee syksyllä pelit varmaankin ihan riittävästi.
 
Sori ensinnäkin paljon arvostamani nimimerkki @-One-, että otin kirjoituksesi tikunnokkaan, mutta viestissäsi toimituksineen kiteytyy se, miksi suomalaisia pidetään suhteellisen nuukana kansakuntana. Ja ei siinä mitään arvostettava piirre toki, ja itsekin olen tiettyyn pisteeseen asti. Mutta tähän telian laskutukseen vedän rajan, toki riippuen jos laskutus olisi oikeasti järjenvastaista. Toki ymmärrän periaatteen tasolla miksi tästä tehdään näin iso juttu, varsinkin kun laatu ei ole vastannut hintaa (minulla on), ja on hyvä että säännöt olisivat tällöin selkeät jokaiselle maksavalle asiakkaalle.
Säästetty euro on arvokkaampi kuin tienattu. Lisäksi tyhjästä maksaminen on yksinkertaisesti typerää.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Siis ensimmäisen kauden jälkeen olisi jotenkin luontevaa, että tuotetta ja palvelua parannetaan, ja opitaan virheistä.

Nyt tämä on jo surkuhupaisaa, eikö Telia aidosti hävetä tämä kikkailu. En ole vuosikymmeneen nähnyt näin monimutkaista ja paskaa laskutusta/palveluntuottoa missään.

Suosittelen äänestämään nyt lompakolla, näin teen itsekin. Tuleepahan käytyä hallilla useammin.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Itsekin viime kaudella tuli moneen otteeseen puolusteltua Telian toimintaa, mutta nyt alkaa mitta täyttymään. Viestintä on sekavaa ja nähtävästi myös yhtiön sisällä ei tiedetä mitä päätöksiä on tehty ja miten asiat hoidetaan asiakaspalvelussa. Tähän päälle laskutuksen sekavuus, tilausongelmat, 4K-lähetysten myyminen vain digiboxi asiakkaille jne jne. Olin kyllä luottavainen kun Telia hankki Liiga oikeudet, ikävä kyllä olin väärässä. Pelottavaa on jos Telian kokoinen firma ei pysty toimittamaan asiakkaille helposti ja yksinkertaisesti lätkä-otteluita ja 4K-lähetysten toimittaminen asiakkaille tehdään mahdollisimman monimutkaisesti erillisen digiboxin kautta. Ajatelkaa jos jokainen toimittaja tekisi noin? Meillä olisi Viaplayn, Ruutu+:n, C Moren, YLE Areenan, DPlayn ja Netflixin digiboxit kotona kytkettynä telkkariin.

Ymmärrän kyllä että ihmiset ovat tottuneet Netflixin toimintavarmuuteen ja toimivuuteen kotona ja reissussa, ja siihen tasoon on Telian kokoisen pikkuyrityksen vaikea päästä mutta ottaisivat lusikan kauniiseen käteen ja katsoisivat mitä omat paikalliset kilpailivat ovat tehneet. Esim C More joka tulee hankittua lätkän MM-kisojen aikaan itselleni. Ei mitään ylimääräisiä vaiheita tai laskutusongelmia tilauksessa. Appi toimii puhelimessa ja saa siirrettyä telkkariin chromecastin avulla. Myös selaimella katsottaessa ei vaadita mitään ylimääräisiä lisäpalikoita selaimeen. Toimiva ja järkevästi toteutettu palvelu josta ei tule paha mieli kun sen tilaa. Saa kopioida.
 

JoMe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers & 76ers. ManU. Pioneer DJ
@Telia
Kyllä. Alan kypsyä tähän touhuun. Lisäksi yritin äsken aktivoida ohjeen mukaan tuon 0 euron passin omilta sivuilta, mutta se ei onnistunut. Ei siellä ollut kuin 14,90 euron vaihtoehto, vaikka passini on ollut voimassa viime syyskuusta lähtien..

No tätä minäkin tulin nyt ihan tänne kyselemään, mutta olikin jo ehditty. Luulin että minä en nyt vaan osannut tätä aktivointia, mutta eihän se saatana onnistu mitenkään. Perkele?
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näkisin, että melua tyhjästä. Viimekaudenne TV5:lta tulleet pelit näkyy tulevalla kaudella maikkarilla.
Nimenomaan näin. Samaa tavaraa nyt "isolta kanavalta". Iltalehti nyt tietysti mainostaa asiaa, kun ovat samaa konsernia maikkarin kanssa.
 

Telia

Jäsen
Kiitos linkistä, mutta tuo ei auta mitään. Ohjeet eivät jostain syystä toimi minulla, kun minulla ei näy maksutonta tilausvaihtoehtoa, vaikka tosiaan liigapassi on ollut syyskuusta asti voimassa. Ilmeisesti minun tilausputkessa on jotain paikallista häiriötä. Ohjeissa myös kehotetaan vaihtoehtoisesti aktivoimaan tilaus asiakaspalvelun kautta, jossa sanottiin että tilaaminen on mahdollista vasta heinäkuussa. Tämä Telian tiedottaminen alkaa olemaan yhtä legendaarista kuin Irakin armeijalla.


Moikka!

Kyllä tuon maksuttoman tilausvaihtoehdon pitäisi näkyä siellä Omilla sivuilla. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tarkemmin, että mistä on kyse. :) //Hanna
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Näkisin, että melua tyhjästä. Viimekaudenne TV5:lta tulleet pelit näkyy tulevalla kaudella maikkarilla.

TV5 ei ole ihan yhtä laajassa jakelussa kuin MTV3. Toki meille "kaupungeissa" asuville on ihan yhdentekevää, kun suunnilleen kaikki mahdollinen näkyy. Sen sijaan maaseudulla (idässä ja pohjoisessa sekä rannikolla) TV5 ei kuulu perusjakeluun. Se, kuinka iso osuus asiakkaista ovat näitä - vaikea sanoa, mutta kuitenkin kyllä tuo selkeästi lisää Liigan tarjontaa.

Moikka!

Kyllä tuon maksuttoman tilausvaihtoehdon pitäisi näkyä siellä Omilla sivuilla. Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme niin katsotaan tarkemmin, että mistä on kyse. :) //Hanna

Onko teidän aspassa koskaan mietitty kertaumaa? Täällä on ainakin yksi käyttäjä jo osoittanut ihan suorat quotet keskusteluista teidän aspanne kanssa. Toki ymmärrän, että sinun tehtäväsi on ohjata kontakti aspan puolelle, mutta kun teidän aspa ei pääsääntöisesti osaa muuta kuin levitellä käsiään, jos esittää vaikean kysymyksen.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilouutinen jääkiekkofaneille! Liiga-otteluita televisioidaan ensi kaudella ilmaiseksi isoilla kanavilla

Iltalehti uutisoi ilmaisista peleistä.
https://www.iltalehti.fi/smliiga/a/d406d5ed-427b-4f7c-b2e7-e277c90c28fa

Näkisin, että melua tyhjästä. Viimekaudenne TV5:lta tulleet pelit näkyy tulevalla kaudella maikkarilla.
Se mitä Iltalehden uutinen ei kerro on se että Subilta tulee siis joka toinen viikko perjantaisin peli koko runkosarjan ajan
 

Telia

Jäsen
Ei tämä Preseason-passikaan nyt ihan kaikkein selkein mahdollinen ole. Lainaus tuosta laittamastasi linkistä:

"Näin näet Liigan Preseason-ottelut
Televisioitavat preseason-ottelut käynnistyvät perjantaina 2.8. suositulla Rauman pitsiturnauksella. Viimeinen preseason-peli lähetetään 7.9. Turusta."

Kun omilla sivuilla Preseason-passia tilaa, siellä lukee näin

"Näe kaikki Liigan televisioitavat preseason-ottelut. Kanavapaketin hinta on elokuun ajan 14,90 e/kk, muuna aikana 0 e/kk. Paketin voimassaolo päättyy preseason-otteluiden päätyttyä."

Minullakaan ei ole Preseason-passin ilmaista versiota tarjolla, joten siksi omilla sivuilla näkyy hinta noin. Ok, kaikki yllä mainittu siis viittaa siihen, että tällä preseason-passilla näkee sekä elokuun että syyskuun harjoitusottelut. Myös sillä ilmaisella versiolla?

Kun palataan tuohon laittamaasi linkkiin ja scrollataan alas, siellä lukee kuitenkin:

"Huom! Syyskuun preseason-pelit näet voimassaolevalla Joukkuepassilla, Liigapassilla tai All Stars –passilla!"

Tarkoitetaanko tällä, että syyskuun harjoitusottelut näkyvät MYÖS noilla muilla passeilla, vai että Preseason-passilla itse asiassa näkyykin vain elokuun harjoituspelit?

Tilaussivun perusteella siis vaikuttaisi, että Preseason-passilla (myös ilmaisella, jos sellainen ilmestyy joskus), näkee kaikki harjoitusottelut, vaikka maksullinen (liiga, joukkue, all stars)-passi ei olisikaan syyskuussa enää voimassa.

edit: tarkennus loppuun



Moikka! :)

Kaikki Preseason ottelut näkyy tuolla Preseason -passilla tietenkin ja siitä veloitetaan vain tuo 14,90e hinta, vaikka pelit venyisivät syyskuun puolelle. Nämä syyskuun alussa pelattavat preseason pelit kuuluvat myös Liiga-passiin, Joukkuepasseihin ja All Stars -passiin. Lisäksi syyskuun alun ja runkosarjan alun välisenä aikana lähetetään kauden ennakkolähetys, jossa käydään jokainen joukkue ja mielenkiintoisia pelaajia läpi.

Joku voi olla sellainen, että ei halua preseasonia muutoin katsella, mutta haluaa varmistaa paikkansa eturiviin heti kauden alkuun, jolloin voi jo nyt tilata Liiga-passin ja pääsee näkemään nuo syyskuun alun ottelut ja ennakot ja heti kauden alkaessa 12.9. pääsee pelejä seuraamaan. //Hanna
 

Telia

Jäsen
TV5 ei ole ihan yhtä laajassa jakelussa kuin MTV3. Toki meille "kaupungeissa" asuville on ihan yhdentekevää, kun suunnilleen kaikki mahdollinen näkyy. Sen sijaan maaseudulla (idässä ja pohjoisessa sekä rannikolla) TV5 ei kuulu perusjakeluun. Se, kuinka iso osuus asiakkaista ovat näitä - vaikea sanoa, mutta kuitenkin kyllä tuo selkeästi lisää Liigan tarjontaa.



Onko teidän aspassa koskaan mietitty kertaumaa? Täällä on ainakin yksi käyttäjä jo osoittanut ihan suorat quotet keskusteluista teidän aspanne kanssa. Toki ymmärrän, että sinun tehtäväsi on ohjata kontakti aspan puolelle, mutta kun teidän aspa ei pääsääntöisesti osaa muuta kuin levitellä käsiään, jos esittää vaikean kysymyksen.

Tottakai haluamme saada asiakkaalle ratkaisun aina ensimmäisellä yhteydenotolla. :) Pahoittelut, jos asian ratkaiseminen ei ole ensimmäisellä kerralla onnistunut. // Hanna
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
No tätä minäkin tulin nyt ihan tänne kyselemään, mutta olikin jo ehditty. Luulin että minä en nyt vaan osannut tätä aktivointia, mutta eihän se saatana onnistu mitenkään. Perkele?

Itsellä näkyi myös vaan se 14,90 € vaihtoehto, mutta puskin vaan eteenpäin siitä niin kyllä lopulta vahvistus tuli 0,00 € hintaisena.

Nyt olisi muuten toivottavaa että täällä käyvät @Telia aspat lopettaisivat lopultakin tuon hymiöiden käytön. Ei tässä ole vuoden aikana hirveästi ollut hymyyn aihetta.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä on niin massiivinen ketju, että nopeampi kysyä, jos joku tietävämpi palstaveli haluaisi valistaa asiassa ja oikaista, jos olen itse ymmärtänyt jotain väärin.

Eikös Liiga-passin veloitus toukokuulta 2019 pitänyt olla 13,90€?
Oma passi ollut voimassa syksystä 2018 alkaen ja nyt näyttäisi, että Telia laskuttaa toukokuulta 14,14€: 1.5 - 16.5 = 7,42€ ja 17.5 - 31.5 = 6,72€.
 

Telia

Jäsen
Tämähän olisi se ainoa oikea ratkaisu. Onhan tämä nyt oikeasti ihan uskomaton tilanne, että lojaalit kestotilaajat maksavat enemmän nykyisestä, kun ns. "kikkailijat" ja vielä kaiken lisäksi näkevät vähemmän. Vähän on Telialla hukassa tuo asiakkaiden sitouttaminen.


Hei! :)

Nykyisille Liiga-asiakkaille (Liiga-passin on tilannut ennen 31.5. ja tämä passi on ollut voimassa koko toukokuun) tuo Preseason -paiketti on ilmainen. // Hanna
 

Telia

Jäsen
Voisko @Telia nyt vastata selkokielellä (kyllä/ei), että näkyykö tuolla 0 euron preseason passilla kaikki harjoituspelit (myös syyskuun pelit)?

Tähän pitäisi varmaan kirjoittaa vielä tuo sama kysymys uudestaan (siis tuo yllä oleva), jos se vaan jotenkin parantaisi vastauksen saamisen todennäköisyyttä tähän *itun yksinkertaiseen kysymykseen.

***

Kyllä. Alan kypsyä tähän touhuun. Lisäksi yritin äsken aktivoida ohjeen mukaan tuon 0 euron passin omilta sivuilta, mutta se ei onnistunut. Ei siellä ollut kuin 14,90 euron vaihtoehto, vaikka passini on ollut voimassa viime syyskuusta lähtien..


Hei! Kyllä näkyy. :) // Hanna
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Nimenomaan näin. Samaa tavaraa nyt "isolta kanavalta". Iltalehti nyt tietysti mainostaa asiaa, kun ovat samaa konsernia maikkarin kanssa.
Eivät ole olleet enää vuosiin samaa konsernia. Olivat toki aikoinaan.
 

-One-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eivät ole olleet enää vuosiin samaa konsernia. Olivat toki aikoinaan.
Totta! Jotenkin itselleni oli pinttynyt mielikuva, että siinä missä Sanoman lehdet mainostavat omien TV-kanaviensa ohjelmia, Alman lehdet tekisivät samaa maikkarin kanaville. Käsi pystyyn virheen merkiksi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hei! :)

Nykyisille Liiga-asiakkaille (Liiga-passin on tilannut ennen 31.5. ja tämä passi on ollut voimassa koko toukokuun) tuo Preseason -paiketti on ilmainen. // Hanna

Mukava kuulla, että siellä on viimeinkin tehty tämä ainoa oikea ratkaisu asian suhteen ja nuo syyskuunkin harkkapelit näkyvät nyt siis ilmaiseksi kestotilaajilla. Aikaisemminhan täällä on puhuttu nimenomaan siitä, että vain elokuun pelit olisivat heille ilmaisia.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että kestotilaajan laskutus alkaa vasta kauden alussa (12.9?), eikä 1.9? Sillä nythän ongelma on ollut se, että vaikka preseason on ollut "ilmainen" on laskutus alkanut jo hyvän tovin ennen kauden alkua ja sen takia kestotilaaja maksaa enemmän samasta tuotteesta.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tämä siis tarkoittaa sitä, että kestotilaajan laskutus alkaa vasta kauden alussa (12.9?), eikä 1.9? Sillä nythän ongelma on ollut se, että vaikka preseason on ollut "ilmainen" on laskutus alkanut jo hyvän tovin ennen kauden alkua ja sen takia kestotilaaja maksaa enemmän samasta tuotteesta.
Löisin jopa mummoni vetoa, että laskutus alkaa 1.9, kun olen seurannut Telian toimintaa tässä reilun vuoden ajan.

Telia.fi: Laskutus "toimii" näin

Joukkuepassi
Laskutus käynnistyy uudelleen taas syyskuun alusta, jolloin preseason on täydessä vauhdissa ja kausikin starttaa.

Liiga-passi
Laskutus käynnistyy uudelleen taas syyskuun alusta, jolloin preseason on täydessä vauhdissa ja kausikin starttaa.


Eikö jokaisen kannata irtisanoa passi 1.9 alkaen, jos "pre-season passilla" myös näkee kaikki harjoitusottelut ja ennakkolähetyksen?

Silloin ei tarvitse maksaa 1.9 - 11.9 väliseltä ajalta, koska ne lähetykset näkee "pre-season passilla".
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tämä siis tarkoittaa sitä, että kestotilaajan laskutus alkaa vasta kauden alussa (12.9?), eikä 1.9? Sillä nythän ongelma on ollut se, että vaikka preseason on ollut "ilmainen" on laskutus alkanut jo hyvän tovin ennen kauden alkua ja sen takia kestotilaaja maksaa enemmän samasta tuotteesta.
Tuskin tarkoittaa. Preseason -pakettiin kuuluu muutama harjoituspeli. Kestotilaajalle se on ilmainen, mutta syyskuun alun ennakkolähetyksistä saa maksaa koko syyskuun ajalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös