Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

redpecka

Jäsen
(Linkku) Palo..
 

Liitteet

  • 23 Palo laukoo.PNG
    23 Palo laukoo.PNG
    406,6 KB · kertaa luettu: 306

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Erittäin loistavasti hän on pelannut, hänhän on erittäin hyvä maalivahti, joka nimenomaan tällä vapaalla kädellä torjuu näitä kiekkoja. Janne Valtosella oli loistava ura nuorisomaajoukkueessa aikanaan ja.. - tässä tilanne uudestaan, ja hanska heilahtaa, kiekko jää sinne.. - ja sitten jonkun näköisten erimielisyyksien kanssa, joukkueenjohdon kanssa, hän palasi kiltisti kotiin nuorisomaailmanmestaruuskilpailuista muutama vuosi sitten. Mutta on nyt sitten nousemassa uudestaan tänne samaan kastiin, mitä hänestä odotettiin muutama vuosi sitten.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jutila: Todella tärkee torjunta, jos toi ois menny sisään niin se ois ollu siinä. Todella tärkee torjunta, jos toi ois menny sisään niin se ois ollu siinä. Todella tärkee torjunta, jos toi ois menny sisään niin se ois ollu siinä. Todellatärkeetorjuntajostoioismennysisäänniinseoisollusiinä. TODELLATÄRKEETORJUNTAJOSTOIOISMENNYSISÄÄNNIINSEOISOLLUSIINÄ TODELLATÄRKEETORTODELLATÄRKEETODELLATODELTODELTODTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTOTO

jutila.exe has stopped working
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jutila: SYNTAX ERROR! VADE RETRO SATANAS! KUTSUKAA MANAAJA! OLEN VANKINA TIETOKONEEN SISÄLLÄ! PELASTAKAA MINUT TÄÄLTÄ, KUULETTEKO, AUTTAKAA!!! MIKA ON JO KUOLLUT, MINUSSA VIELÄ HENKI PIHISEE!! KUULEEKO KUK-

...

*corrupted jutila.exe has been deleted*
*jutila.exe has been re-installed and restarted*

Tämä mies on nopea menemään jäihin kiekon eteen.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi kiva, jos näitä lätkämatsejakin pystyisi veikkaamaan samaan tapaan kuin jalkapalloa vakioveikkauksen muodossa. Toisi mukavasti lisäjännitystä just tämmöisiin peleihin, jossa ei oma suosikkijoukkue pelaa. Se viitisen vuotta sitten kokeilussa ollut lätkäveikkaus oli kuitenkin perseestä, eli en tarkoita sellaista. Kaveri on lähettänyt jotain veikkauksia Lontooseen, mutta en mä ainakaan minnekään ulkomaille uskaltaisi rahojani työntää.
 
Suosikkijoukkue
Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
Veikkaushan on aloittamassa "Online" -nimisen järjestelmän kokeilua. Siinä täytetty pelikuponki muunnetaan sähköiseen muotoon ja lähetetään asiamiespisteestä Veikkaukselle puhelinverkon data-ominaisuutta hyödyntäen. Samaan ominaisuuteenhan perustuvat kaikille tutut ranskalainen Minitel ja vaikkapa meidän Tietosampomme. Jos "Online" osoittautuu käyttökelpoiseksi, miksei se innostaisi kokeilemaan vaikkapa jääkiekkovakiota. Periaatteessahan järjestelmän mahdollisuudet ovat huimaavat: asiakas ehtii jättää Lottokuponkinsa vaikka arvontapäivänä!
 

Barney

Jäsen
Saukkonen: Tämä kaveri on maalintekijöiden aatelia. ZOU ZÄKITS tekaisee tilaisuuden tullen maalin sellaisella varmuudella, että sen puolesta voi melkein lyödä vetoa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Saukkonen: Tämä kaveri on maalintekijöiden aatelia. ZOU ZÄKITS tekaisee tilaisuuden tullen maalin sellaisella varmuudella, että sen puolesta voi melkein lyödä vetoa.
Kysymys kuuluu, mitä se tässä ottelussa tekee? Vai sekoittaako Saukkonen Sakicin Heikki Mälkiään, veikkaan jälkimmäistä.
 

redpecka

Jäsen
Kuuluu muuten kaukalon äänet hyvin, mahtava miten noissa taklauksissakin meinaa telkkari tipahtaa hyllystä ku pleksit paukkuu. Ja yleisön mukanaelämöinti kans välittyy hyvin kotisohvalle. Näillä on varmaan nykypäivänä niin hyvät nää kaikki ääniteknologiahärvelit.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Markus Lehto ampuu, mutta Kostynski peittää..
 

Liitteet

  • 25 Lehto pommittaa...PNG
    25 Lehto pommittaa...PNG
    274 KB · kertaa luettu: 251
  • 28 ..Kostynski pelaa logolle.PNG
    28 ..Kostynski pelaa logolle.PNG
    238,2 KB · kertaa luettu: 240

redpecka

Jäsen
(Linkku) Lehto saa kiekon uudestaan.. kulmasta tulee Kivelä.. Peltola ei saa kiekkoa, Kivelä kumoon..
 

Liitteet

  • 29 Kivelä kumoon.png
    29 Kivelä kumoon.png
    399,8 KB · kertaa luettu: 239

redpecka

Jäsen
(Linkku) Petri Pulkkinen.. ja sitten estää vain voimakkaasti Matti Nevalainen mailalla.. samaan ruuhkaan Petri Peronmaa..
 

Liitteet

  • 30 Palolle ei anneta tilaa.png
    30 Palolle ei anneta tilaa.png
    437,3 KB · kertaa luettu: 237

redpecka

Jäsen
Toivottavasti tää peli ei lähde Niemiseltä lapasesta. Vähän sellaisia elementtejä on ilmassa, että jotain voi vielä sattua pahastikin.
Joo, on aika hakkaamista ja potkimista kyllä. No, antaa poikien pelata.. Viihdyttäväähän tää on. Tosin ehkä suosii SaiPaa tässä vaiheessa kun yrittävät puolustaa johtoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös