Boston Bruins (2.) – St. Louis Blues (3.), Stanley Cup-finaalit 2019

  • 86 268
  • 433

Gemondo

Jäsen
Tietääkö kukaan näkyykö game 7 jossain ravintelissa helsingissä?

Eihän sääntö-suomessa ole mikään mesta enää auki koko pelin aikaa.

Ei sitä mikään (enää) kiellä olemasta auki vaikka kellon ympäri. Alkoholia vaan ei saa tarjoilla enää kello 4.00 (vai 03.30?) jälkeen.

Mutta ei Helsingistä ainakaan yhtään sporttibaaria löydy joka pelin näyttäisi.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Tän kevään ratkaisupelien jälkee toivon et ei taas tule tuomarivirhettä josta jotkut jaksaa nillittää.

Parempi voittakoon. Bluesin voitto ois hyvä että sais vaihtelua, mutta Raskilla on nyt palkinto lähellä.

Kumma ku tuomareista valitetaa vaikka pelaajat tekee paljon enemmän virheitä pelin aikana. No toivottavasti ei tänää.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tän kevään ratkaisupelien jälkee toivon et ei taas tule tuomarivirhettä josta jotkut jaksaa nillittää.

Sehän on tullut jo. Boston on voittanut 3 ottelua ja Blues kaksi. Game5 päättyi 1-1 tasuriin.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Eihän sääntö-suomessa ole mikään mesta enää auki koko pelin aikaa, ja viinan myyntikin loppuu siinä National Anthemin loppuhujakoilla. Sen jälkeen imetään muumilimpparia aamu ysiin asti.

Kyllä Populus on auki läpi yön, ei laki viime vuoden muutoksen jälkeen sitä enää rajoita. Neljältä tosiaan loppuu yli 2,8% juomien anniskelu.

Sitä en tiedä näyttävätkö peliä, tai näyttääkö mikään muukaan.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On kusetettu olo. En ole edes hallissa, että voisin lähteä himaan kesken pelin. Olen jo täällä. No tämä kausi paketissa ja sillä paketilla voi pyyhkiä persettä.

Vilpittömät onnittelut kuitenkin kaikille Blues kannattajille ja Blues mielisille. Ansaittu mestaruus, niinkuin se aina on. Niin myös tänään ja nyt. Onnea!
 
Nöyrät kiitokset St. Louis Blues kannattajille jotka ovat kirjoittaneet aktiivisesti täällä pudotuspeleissä. Hyviä keskusteluja! Suuret onnittelut ensimmäisestä mestaruudesta!

En lähde analysoimaan viimeistä ottelua. Mutta kiitos tästä kaudesta Boston Bruins! Ei tullut mestaruutta, mutta ylpeä olen joukkueesta. Harmittaa tietty Raskin puolesta varsinkin tämä viimeinen ottelu. Olkoon tämä viimeinen viestini NHL puolella parin päivään. Vitutuksen juon pois viikonloppuna. Turha sitä on oksentaa tänne.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Onnittelen myös Bluesia sekä heidän kannattajiaan upeasta game 6:n noususta. Pakko myöntää että did not see that coming.

En toisaalta myöskään kauden kuluessa uskaltanut toivoa että näin pitkälle oltais ees päästy, joten siinä mielessä en ole kauteen ollenkaan pettynyt. Ainoastaan peli-ilmeeseen tässä ratkaisevassa, vieläpä kotiottelussa. Mutta en kuten edellä ala purkaa sitä sen enempää. Toisaalta vitutus ei siihen ole syynä, vaan se että kaikki tähän liittyvä on pelkkää spekulointia ilman yhtäkään faktan tynkää.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Onnittelut Bluesille, Blues-faneille ja Blues-pelaajille (paitsi Maroonille), jotka tätä luette! Mahtaa tuntua hyvältä. Tai siis tuntuu. Muistan fiiliksen 12 vuoden takaa. Blues tuli nöyryytettynä seiskapeliin, ja se on usein henkinen etu. Puolustus oli pääasiassa rautaa ja Binnington täysin käsittämätön.

Bruinsin seiskapelistä ei jää liikaa kerrottavaa: etenkin puolustusmentaliteetti oli täysin hukassa, tästä parhaana esimerkkina maalit 1 (Marchand) ja 4 (KAIKKI). Raskia en syyttelisi, hän teki sen mikä oli tehtävissä. Bruins hävisi kollektiivina joukkueelle joka oli tiiviimpi ja rytmitti peliään 100-0 paremmin. Sääliksi käy Raskia, Charaa ja Bergeronia. Kahdelle jälkimmäiselle tsempit leikkauksiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deko

Knap

Jäsen
Syvimmät onnittelut Bluesille. Ei tunnu oikeastaan edes niin pahalle, kun kannu meni joukkueelle, joka sen todellakin ansaitsee. Onneksi tällä Bruinsin corella on jo sormus, niin ei ole siitäkään ahdistusta, että Charan täytyisi lopettaa jossain vaiheessa ilman kannua. Ehkä tämä oli meant to be, vaikka avauserässä Nemon ansaintalogiikan mukaan pelin olisi täytynyt olla jotain muuta kuin 0-2.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Näiden takia finaalijuhlat ovat aina pirun jees: NHL

Noilla tehdään uusia kannattajia, perinteitä ja tunnesiteitä.

Linkki facebook-yhteisöpalveluun.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Onnea Bluesille ja faneille, pitkä odotus palkittiin. Kannattaa ottaa kaikki irti, pettyä saa aina paljon useammin. Monenlaista sattui ja tapahtui sarjan aikana, mutta Blues avainpelaajiensa johdolla oli lopulta juuri tuon verran parempi. Voi olla, että Gloriaa ei kuitenkaan tee tänään mieli kuunnella.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deko

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Onnittelut Bluesille ja sen kannattajille (veikkaan että niitä kummasti tässä lisääntyy) ;)

Bruinsin hyökkäysosasta ja varsinkin tulosyksikkö oli ihan paska, oikeastaan koko finaalisarjan. Tulos jäi piippuun. Hieman sitä kyllä uusisin, mutta jätetään se myöhempiin keskusteluihin.

Aina on kuitenkin hienoa, kun uusi joukkue saa nimensä Lord Stanleyn pyttyyn. Vaikka se nyt oman joukkueen kustannuksella tulikin.

Nyt kesä kiekkotaukoa ja syksyllä taas uudelleen! Vielä kerran, onnittelut Blues-mielisille. (ei siis sen konkurssiin menneen makkaraviritelmän) :)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Deko

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Minulla ei ole enää yli kymmeneen vuoteen ollut änärissä joukkuetta, jota varsinaisesti kannattaisin. Mutta olen kyllä vilpittömän iloinen Bluesin puolesta, koska minun silmääni suomalainen media oli koko finaalisarjan ajan kautta linjan ärsyttävästi Bruinsin puolella (Raskin takia toki, mutta silti). Pistää aina vihaksi jos media liian selkeästi valitsee puolensa, ehkä nyt sitten vain kuvittelin, mutta sellainen maku jäi..

Blues taitaa ylipäätään olla niitä NHL-joukkueita, jotka ovat Suomessa varmaan vähiten kannatettuja. En muista koskaan tavanneeni ketään, joka olisi sanonut hänen suosikkijoukkueensa änärissä olevan Blues. Eli onnea teille ilmeisen harvoille henkilöille Suomessa, joiden odotus nyt palkittiin :)
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Väärin voitettu ja väärin hävitty nämä kaksi viimeistä peliä. Miksi St. Louis tuli ihan takki tyhjänä kotipeliin ja jätti taklauspelin kokonaan? Jäähyn pelkoako? Ja Bostonilla mahdollisuus voittaa sitten kotona ja hyvä kun yhden lohdutusmaalin saivat lopussa. En nähnyt kahta ekaa erää tänään. Kolmannessa ei ainakaan näkynyt tunnetta kummallakaan joukkueella. Luulisi, että kun on koko elämänsä uneksinut Stanley Cupin seiskapelissä pelaamisesta olisi joka sekunti jokainen pelaaja antanut kaikkensa ja vaikka heittäytynyt kiekon perään sen saadakseen...mutta ei sitten näköjään ei. Tunteetonta runkosarjalätkää loppuun asti. No, onnittelut Blues-faneille kuitenkin, tuli se voitto, vaikkakin väärässä pelissä. Over and out.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ensinnä harmittaa Raskin puolesta. Kun miettii mitä Rinteelle kävi ratkaisupeleissä ja nyt tämä. Tästä kannu ja Conn Smythe, niin oltaisiin alettu spekuloimaan olisiko Rask jopa HoF valintaa ansaitsemassa ja että onko hän perinteisen Bruinsin kaikkien aikojen paras maalivahti. Nyt alkaa taasen vääntö, että tienaa liikaa ja että ei ole voittaja.

Sitten taas Bluesin voitosta olen iloinen, kun tosiaan hullu kausi heillä. Änärin vanhin seura ilman kannua, joten oli jo aikakin. Lisäksi St. Louisile merkkaa tämä paljon. Nuottipaidat oli itselle tärkeitä 90-luvun ja 2000-luvun alun aikana. Hull and Oates oli sairas pari, lempitappelijani on aina ollut Tony Twist. Sitten myöhemmin McInnis-Pronger parivaljakko puolustuksessa. Onnea heille ja Bluesin faneille.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Tämähän meni siis ihan kivasti: (ainakaan tänne kirjoittelevat) Bruins-fanit eivät näytä olevan juurikaan pettyneitä G7 häviöön ja harvat Blues-fanit pääsevät juhlimaan rauhassa ja ansaitusti. Sitä se ehkä sitten on kun edellisestä pytystä on alle 10 vuotta.

Itselle kuvittelisin kyllä olevan vaikeaa kohdata tämä tappio Bruins-faniana. Pöytä oli ns. katettu finaaleihin ja viime yönä eka erä oli ihan yhtä päätyä. Binnington lopulta ratkaisi sarjan Bluesille, vaikka muuten ailahtelevammin pelasikin. Loput pelistä olikin sitten tehotonta puurtamista, kun Beruben luotsaama nippu piti kotijoukkueen poissa maalipaikoilta ja itsensä poissa jäähyaitiosta.

En tiedä kertooko enemmän Bruinsin hallinnasta vai Bluesin uhrautuvuudesta, mutta Paraykolla + kapteenilla 2 blokkia enemmän kuin kotijoukkuella yhteensä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Onnittelut St. Louisille ja jatkoajan faneille mestaruudesta, erityisesti pitkäaikaiselle nuottimiehelle @Ranksu lle. Toivottavasti fiilis on hyvä koko kesän eikä jalat ei ota maahan ennen uuden kauden alkua. Hienoa nähdä että dinosauruskiekolla pärjää ja toivottavasti neljän ketjun painava peli tulee tämän myötä takaisin muotiin.

Näin Bruins-fanina pettymys on suuri. Vaikka kausi oli hyvä niin tälläkään kertaa se ei riittänyt. Oli kuitenkin hienoa nähdä tältä rungolta taistelu aivan kalkkiviivoille asti ja toivottavasti siellä on vielä pari yritystä tankissa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Se oli kyllä yksi huonoimmista seiskapeleistä miesmuistiin, jos ikinä. Hattu päästä Charalle, jannu on jo yli 40v ja pelaa leuka murtuneena kaksi peliä kokonaan. Hienoa että Zdeno jatkaa vielä ensi kaudenkin.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ai niin juu. Huutonaurua Buffalon suuntaan. ROR heittää uudessa seurassaan piste ennätyksen, Selke finalistiksi ja Conn Smythe. Buffaloon kolme sentteriä jotka teki yhteensä 39 pistettä, mikä on aikalailla puolet RORin pisteistä. Berglundkin on jo menetetty. Onneksi heillä on silti siellä 9 millin Skinner, ei 7,5 millin ROR tunnu missään. Eikä kun.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Blues taitaa ylipäätään olla niitä NHL-joukkueita, jotka ovat Suomessa varmaan vähiten kannatettuja. En muista koskaan tavanneeni ketään, joka olisi sanonut hänen suosikkijoukkueensa änärissä olevan Blues.

Muutama vuosi sitten änärissä (siinä konsolipelissä) aloin pelata kautta St Louisilla, kun yritin valita jonkun joukkueen, johon sisältyisi mahdollisimman vähän mielikuvia tai tuntemuksia. Aloin seurata lätkää 90-luvun alussa ja itselleni St Louisista tulee edelleen mieleen ekana Brett Hull ja Brendan Shanahan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Onnittelut St. Louisiin. Neutraalein lasein uusi voittaja on kivempi kuin vanha.

Melkoinen selviytymistarina ekasta erästä, 2-0 johto vaikka satanolla pelissä perässä. Sen jälkeen Bruinsilla (copyright Nemo) kehonkieli muuttui ja Blues veti siimaa annettuaan maton alta.

Yllätysten kevät 2019.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vituttaa Raskin puolesta, vaikka noin muuten Bostonin mestaruus kiinnostanut yhtään. Kukaan ei muista kaikkia niitä upeita pelejä, mitä Tuukka pelasi näissä pleijareissa pitäen Bostonin mukana edes koko saatanan pleijareissa. Muistetaan vaan sen, että vikan pelin saldo oli 16/20, vaikka ainakin 3/4 oli täysin mahdottomia pysäyttää muuta kuin tuurilla. Hfboardsilla jo osa porukasta heittää Tuukkaa bussin alle kaksin käsin, kun ei ole voittaja.

Toisessa päässä oma joukkue sen sijaan suorastaan leipoi Binningtonista sankaria. Ekan erän olisi pitänyt mennä helposti sen 3-0 Bruinssille, mutta, kun osa toveruksista ei saa kiekkoa sitten millään moken ohi vaan laukoo suoraan päin vaan. Nordquistinkään (?) ei olisi tarvinnut kuin nostaa kiekkoa ja kiekko olisi ollut maalissa. Sen sijaan yrittää liruttaa kiekkoa jäätä pitkin maaliin. No vähemmän yllättäen sieltä vielä ehti se patja eteen.
Vastaavanlaisia tilanteita oli useampi Bluessin päädyssä, kun bostonilaisille ei vaan kelvannut.

Jos oma joukkue olisi pelannut edes vähän paremmin niin Tuukka nostelisi kannua sekä Conn Smytheä. Sen sijaan Conn Smytheä nostelee Buffalosta pois päässyt O'Reilly. Tuo treidistä saatu #1 kierroksen pickikin on tämän Bluessin unelmaloppukauden myötä kohtuu arvoton. Hyvin siis meni tämä kauppa.

Edit: Nordström... ei Quist.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Kuinkakohan paljon sitä ois saanu massia kukkaron pohjalle, ku ois veikannu mestareiks Kerhon, Leijonat ja Bluesin? :D Varmaan uisin paraikaa rahoissani ja hymyilisin leveästi.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Nordquistinkään (?) ei olisi tarvinnut kuin nostaa kiekkoa ja kiekko olisi ollut maalissa. Sen sijaan yrittää liruttaa kiekkoa jäätä pitkin maaliin.
Sulla tais nyt mennä Bluesin Sundqvist ja Bruinsin Nordström sekasin päässä. Nordström oli tosiaankin tuo Bruins-peluri, jonka olisi ehdottomasti kuulunut tuosta mainitsemastasi tilanteesta laittaa kiekko reppuun.
 
Onnittelut Blues ja fanit. Tyhjä olo. Hieno kausi Bostonilaisittain takana. Kruunu jäi kuitenkin saamatta. Harmitus on päällimmäisenä mielessä. Näitä tilaisuuksia kuitenkin sattuu niin harmittavan harvoin. Mutta mennään eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös