”Hauskimmat” urheilijoiden nimet?

  • 331 047
  • 1 143

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Käytin aikaani viisaasti tänä iltana ja aloin tekemään tutkimusta ihmisruumiseen liittyvien asioiden vilahtelusta kiekkoilijoiden nimissä. En tiedä onko joku jo tehnyt tätä samaa tutkimusta, mutta here goes.

Suomen jääkiekkohistoriasta löytyy EP:n mukaan ainakin Jalkasta, Niskasta, Niskalaa, Rintasta, Sydänmaata, Selkämaata, Nivusta, Luomea, Korvaa, Kylkilahtea, Korvakangasta, Poskipartaa, Karvaa, Kyynäräistä, Finnilää, Hermosta, Yrjölää,

Yllättävän vahvaa on edustus kuitenkin myös ulkomailla. Näitä on varmaan kaivettu jo aiemmin, mutta tässä tuota satoa.

Pavel Maksa
Per Hammas
Tukka Qinuajuak
Pavel Leuka
Frank Perna (Pernoja löytyy itseasiassa aika paljon tuolta rapakon takaa)
Jake Veri
Matteo Persello
Mauro Vittuari (Vittumarkon Italialainen vastine?)
Alexis Pimpernelle
Fabian Kullil
Christian Mulkern
Yevgeni Vagin
Dmitri Virts
Shamus Pippel
Andrei Pissarenko
Moritz Nänni
Fabio Tissi

Jiri Paska
Thomas Pieruz
Laurie Horo
Maria Tussubzhanova

"Pimpernelle löytää maalin takaa Vaginin. Mulkern ajaa samaa aikaan maalille taistelemaan Vittuarin kanssa. Vaginin syöttö viivalle pomppaa Persellon lavan yli, mistä Tissi ja jäähyltä vapautuva Nänni karkaavat yhdessä läpiajoon.."

Ja sittenhän on tietysti klassiset Jortikat, Heijarit ja Melametsät...
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lasse Kukkonen.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ei taida olla täällä aiemmin mutta hoksasin sellaisen kun Iryna Pissareva
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En halua, enkä jaksa, enkä viitsi selata ketjua. Aikanaan tuli vastaan sellainen ukrainalainen (?) uimahyppääjäköhän se nyt oli, Iryna Pissareva. Toi nauratti aika kovasti silloin kun sen näin. Sori jos oli mainittu.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tulipa tässä nyt tarina mieleeni, jonka aion tässä yövuoron tylsyyksissäni teille jakaa.

Aikoinaan nuorena miehenä kun oli aikaa pelata Football Manageria, kävin aika ahkerasti kotimaisella kyseiseen manageripeliin keskittyneellä keskustelupalstalla keskustelemassa ja jakamassa kokemuksia ja vinkkejä.
Keskustelupalstalla oli sitten tämä osio, jossa oli kerätty hyviä ja halpoja pelaajia, joita kannatti hankkia. Joku sitten vinkkasi että tälläinen Jones Kusi-Asare olisi hyvä ostos. Tietysti vähän hymähdin, koska onhan se hauskaa että jonkun sukunimi on Kusi. Samalla tavalla klassisesti hauskaa, kun näkee alikulkutunnelin seinään piirretyn lentokyrvän tai tekstin, jossa lukee, että se ja se on homo.
Tämä nimi ei kuitenkaan ollut se tarinan hauskin osuus, vaan se paskamyrsky mikä syntyi, kun joku keskustelija kirjoitti sen mitä minäkin ajattelin: "hi-hi, Kusi-Asare, onpas hassu nimi."
Jeesustelijat ympäri internetin tulivat paikalle ojentamaan tätä kyseistä keskustelijaa: "ei hei viittittäis tämmösiä kommentteja tänne, me yritetään keskustella kehityskelposista pelaajista täällä", "mikä oma sukunimes on? Häh? Varmaan joku Virtanen, kehtaatkin tulla tänne nauramaan toisen sukunimelle." Ja niin poispäin. Siinä oli kuulkaa viihdettä pitkäksi aikaa.
Kaihoten muistelen näitä nuoruuden managerointiaikoja, joihin ei ole mahdollista palata kun vasta sitten vanhainkodissa dementoituneena kun on aikaa. Ja jos en dementikkona muuta muista, niin sen muistan varmasti, että ensimmäinen hankintani on Jones Kusi-Asare.

PS. otin HJK:lla 7 mestareiden liigan voittoa putkeen.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onkohan tämä juustomestari urheillut nuoruudessaan jollain kansainvälisellä tasolla? Toivottavasti on. Tai toivottavasti edes hänen jälkeläisensä tulevat urheilemaan. Aijai kun herra Pascalin poika tai pojanpoika eksyisi jääkiekon pariin, ja Tuomenoksa haalisi miehen SaiPaan hakemaan nostetta uralleen. Mikä tahansa miehen palkka olisikaan, se saataisiin moninkertaisesti takaisin paitamyynneissä.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkuisen mennään nyt oikaisemalla, kun ei tullut kysyttyä mitä opiskelutoverini on urheillut. Kroppa oli melko timmi, joten ainakin omaksi ilokseen on kyllä jotain liikunta-aktiviolettia harrastanut.

Tämän tytärpuoleisen henkilön nimi oli joidenkin mielestä huvittava Anna Kolotuhina.

Tuolta idästä päin tuntuu tulevan hauskimmat, kun Suomessa ainakin jossain vaiheessa lentopalloa pelannut Lymareva (y lausutaan iinä).
 
K

Kiekkokatsoja

Pultti tai manitbois sketsissä oli nämä juoksia nimet. Panetta ja kova. Niitä sitten kannustivat äänekkäästi. Panettaa.. Kovaa.
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Naisten jalkapallon Ykkösessä pelaa Piipa Kämppi. Tuo itsessään ei ole hauska, mutta kun tuon kääntää toisinpäin, niin Kääpä Pimppi jo on..

Lisäksi ukrainalainen uimahyppääjä Iryna Pissareva on hauska ja samalla humoristinen.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Naisten jalkapallon Ykkösessä pelaa Piipa Kämppi. Tuo itsessään ei ole hauska, mutta kun tuon kääntää toisinpäin, niin Kääpä Pimppi jo on..
Toi vois olla hauska nimi ihan tuollaisenaankin, jos jalkapalloilijan sijaan Piipa Kämppi olisikin e-urheilija, jonkun räiskintäpelin parissa elantonsa tienaava pelaaja...
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Eilen Vierumäen turnauksessa u20-joukkue kohtasi Sveitsin. Selailin tilastoja ja osui ottelun ensimmäinen rangaistus silmään. Hieraisin vähän silmiä, että ketäs tämä on. Keijo Weibel, Sveitsi. Hieman naurahdin. Aiemmin en ollut kuullutkaan, mutta omaa myös Suomen kansalaisuuden.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Tuossa FIFA19:n career modea pelasin ja siinä transfer deadlinen aikaan tulee kooste joukkueiden tekemistä hankinnoista. Pelkät sukunimet näytetään. Leicesterin kohdalla listassa oli allekkain kaksi nimeä, näin:

Burger
King

Haiskahtaa vahvasti tuotesijoittelulta.
 

Buster

Jäsen
Edelleen 36-vuotiaana palloja torjuva espanjalainen futismolari Javi Varas tulee aina reaktionomaisesti mieleen ja legendaarinen Kalusivikako Ngoma. Lisäksi turkkilainen jalkapalloilija Umit Can Batman tuli vastaan, kun nyt etsin joskus takavuosina muistaakseni Intiassa pelannutta toista jalkapalloilevaa Batmania. Jääkiekon puolelta löytyvät James ja Connor Batman, sekä Venäjän serkut Oleg ja Vyacheslav Batmanov.

Etsin sitten Supermania jääkiekon puolelta ja löytyi nimiä kuten Joel Superfine ja Nick Super. Seuraava kypsä hakusana tuotti Raphael Penissonin. Alan Boozer tuskin etenee urallaan ammattilaiseksi, mikäli nimi on enne. Saksan nelosdivarista löytyi kiekkoja torjuva Patrick Fücker ja Valko-Venäjältä kiekkotaituri Sergei Shitkovsky, sekä Venäjältä varmaankin peruspakki Daniil Shitts. Suomensukuisia paskoja löytyi monta, joista mainittakoon bulgarialainen Paskal Paskalev.

Israelin U-18 kisaporukassa pelanneella Semen Rossokhovatskiylla ei tulisi olemaan helppo ura Pohjois-Amerikassa. Kanadasta löytyi myös hämmentävä Wilbur Yellow Old Woman. Lisäksi löytyi Jesse Osika, sekä haettu muoto Stanislav Sika. Ranskassa ilmeisesti on kovan luokan Hayao Miyazakin faneja, kun siellä kiekkoilee neitonen nimeltä Nausikäa Clement. Elokuvalinjalla jatkettaessa Washingtonin yliopistossa kiekkoilee myös Michael Myers.

Muita kiekkoilijoita jollain tasolla jossain: Cale Cookenmaster, Jaxan Kaluski, Josef Moska, Salvatore Munaco, Muna Al Dhaderi, John Bastardo, Emma Rambo, Robin Stalin, Timur Fatkullin, Travis Badcock, Laurie Horo, Jack Porn, Likit Andersson, Thomas Pieruz, Vitus Motzet, Jimmy Happyjack.

Ja tietysti KHL-puolustaja Stanislav Kalashnikov, joka luonnollisesti kantaa numeroa 47 ja ampuu sarjatulta viivalta.

Afrikkalaisista maajoukkueista löytää futiksen puolelta yleensä aina vekkuleita nimiä ja takavuosilta mieleen on jäänyt jostain oikeaa väriä tunnustava Manchester United MacGyver.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jossain virolaisen rallikisan osallistujaluettelossa (entry list) oli niinkin hieno nimi kuin Mirko Kaunis.

Ei nimi miestä pahenna?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös