Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  • 295 469
  • 3 474

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mikähän tässä maailmassa on kiekkopelien rankkareiden onnistumisprosentti? Jotain ~30% varmaankin. Joku Barkov laittaa varmaan ~40% sisään. Mikä helvetin pelleily, voitko sanoa kuka olisi tehnyt 100% maalin Murrayn selän taakse?
Jokinen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mutta sittenkin kaikki maalit ovat yhtä tärkeitä, myös neljäs ja viides jos sellaiset tehtäisiin

Melkein tulee mieleen muuan Bubi. Kohta mennään, jos jatkoille mennään niin Suomen nopeajalkaisilla pelaajilla pitäisi olla vähän etua...
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Vaikka kaski tekisi sekuntti ennen pelin loppua voittomaalin niin silti Kasken panos tässä turnauksessa on ollut todella surkea. ja miksi ihmeessä Jalonen pisti Kasken ampumaan tuota rankkaria. Ei voi ymmärtää.
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
Nieminen ja kirkkoveneen potkimisteoria. :D

Perkele lupasin itselleni etten mene tänään baariin, mutta se on kuulkaas veljet ja sisaret nyt niin että pakko se on huitasta tohon paikalliseen, koska tää jännitys ilman kaljaa on vaan liikaa. Palataan asiaan kun ollaan mestareita.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Onko kellään muilla mitään rituaaleja mitä tekee erätauoilla tai ennen peliä jotta oma suosikki voittaa? Itellä iskee aina paskahätä ennen kolmatta erää. Lupaa hyvät pojat!

Rituaaleista en niin tiedä, mutta tuli tuossa Liiga finaalien puolessavälissä nähtyä unta, että Kerho vei pytyn. Koskaan ennen ole sellaisia unia nähny ja viime muutenkaan unia niin nähnyt. Nyt tuli ennen jatkopelejä nähtyä uni, että Mörkö nostelee pokaalia.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tästä on paremmat fiilikset kuin aikaisemmista Kanada-finaaleista.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mutta kävi miten kävi, joka tapauksessa Mörkö nousi kansan kaapin päälle. Hieno tarina! Kapteeni lunasti lippunsa kolmeen kertaan ja aina kreivin aikaan. Mahtava mies!

Kyllä. Moni piti miestä outona valintana joukkueeseen ja vielä kapteeniksi mutta on todellakin ylittänyt odotukset satakertaisesti. Maalijyvä löytyy juuri oikeaan aikaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös