Su 26.5.2019 Otteluseuranta (15. kisapäivä)

  • 296 559
  • 3 474

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
a
Joo, en mää sitä sano, että olis ollu huono yritys tai että jonkun toisen laukomana ois ollu varma maali. Silti mun mielestä aika erikoinen ratkaisu koutsilta noin kovaan paikkaan. Saiko muuten laukomaan laittaa kenet vain? Vai pitikö olla jäällä tuon rikkeen aikana? Jos kenet vaan niin sitten ihmetyttää vielä enemmän...

Hyvä, että lukemat on vasta 1-0. Nyt on hyvä paikka ryhdistäytyä ja alkaa pelaamaan omaa peliä. Kiekollisen pakko laittaa kaasua omissa, nyt ei kannata jäädä kyttäilemään maalin taa jos ei ole pakko....
Ethän sä nyt laita koko jengin isoimmassa tiltissä olevaa sylkykuppia ampumaan rankkaria MM finaalissa. Ei ole reilua pelaajaa kohtaan. Mitä vitun anime redemption arkkia tuossa haettiin?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suomi oli ekassa heikko. Nyt vittu asennetta. Hopeat riittää Suomen jääkiekkomaajoukkueen historiassa!
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Saatanan tyhmiä jäähyjä otetaan kun kanukit käy kuumana. Anttilalta oli jo idioottimainen selkäänajo ja sama linja jatkuu.
Vähän erimieltä ku pelaaja näkee että tullaan karvaamaan ja kääntää selän, ni mihin sitä nyt silloin voidaan osua. Muutenkin tilanteesta tuomittiin kyynärpäätaklauksesta rangaistus, ei selästä taklaamisesta.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Hirven Juhalla oli Ateenassa 2004 roska silmässä. Sitä ei vähään aikaan ole käytetty. Eli se kannattaa vielä käyttää tänääm.
 

Gust

Jäsen
Vaikka Liiga-joukkueella on pitkälle mentykin, niin kyllä nyt olisi käyttöä Barkoveille ja Heiskasille. No, toivottavasti näitäkin kavereita nähdään lähitulevaisuudessa Jalosen luotsaamissa Leijonissa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suomen erää kuvasti hyvin tuo Lindbohmin suoritus lähteä maalin taakse paineistamaan.

Ei noin pelaa kukaan muuta kuin sillon kun on hätä puserossa. Nyt vaan rauhassa omaa peliä, jälkipelit voi jättää kanukeille.
 
Suosikkijoukkue
KK
Ei, mutta paljon on heikkoja ratkaisuja molemmissa päissä. Vähän saattoi olla vitsihuumoria toki mukana, mutta desperate times call for ja niin edelleen.
Uskoisin, että kopissa jutellaan. Katsotaan nyt vielä. On toi Kanada kova. Ihan eri tasolla henkisesti. No eka erä myös selvästi pelillisesti. En usko, että vika on vauhdissa tai taidossa. Ei vaan sipuli kestä.
 

Buster

Jäsen
Ei oo Suomi päässy pelaan omaa peliään ollenkaan. Kiirettä ja helppoakin kiekosta luopumista, pakka leviää ja puolustus kovilla. Kanada tehnyt läksynsä.

Nyt rentoutta erätauolta. Kanada on hyvä, muttei ylivoimainen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt vois neidit erätauolla hakea paketin nessuja jotta jaksatte itkeä seuraavat 20 min "yhyy tuomarit sitä ja tätä, suomi on ylivoimainen mutta tuomarit on paskoja yhyyyy"
Ihanaa, kun on tällaisia ÄIJJIÄ mukana täällä. Onko sulla oikeasti jotain kommentoitavaa pelistä? Mulla on. Kanada ei saanut revittyä sellaista eroa, millä se voittaisi tän matsin. Tää kääntyy tästä vääjäämättä Suomelle. Sen takia ne ajelee molaria ja filmaa pääosumia tuolla. Niitä pelottaa. Maailman kovimmat pelaajat on täysiä ÄMMIÄ.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Anttilan niitti oli brändin näköistä penttimatikaistelua
 

Baldrick

Jäsen
Aaa täällä on jo peli menetetty :D Tai siis, enhän mää yllättynyt ole.

Tää peli on vielä ihan voitettavissa. Kanada vähän paremmin pelin päällä, mutta ei Suomi nyt helisemässä ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös