Jatkoajan kesätyttö 2019

  • 33 205
  • 172
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
No niin, ei kai sitä näin miehenä voi kiistää, että aletaan olee jo siinä vaiheessa tätä(kin) vuotta, kun ulkona pidot sen kun paranee ja naisihmisten pukeutuminen alkaa muuttua varsin kröhöm.. miellyttäväksi! Joten siis sori @L. Paraske , toivottavasti sinua ei haittaa, että hieman nuoremman miessukupolven edustaja jatkaa tänä vuonna tätä jo legendaariseksi muodostunutta vuotuista Jatkoajan kesätyttöäänestystä.

Tuskin kukaan pistää pahakseen, että pidetään kuitenkin tuosta kahden edellisvuoden äänestysformaatista kiinni. Kopion säännöt tähän alle, näin homma siis jälleen toimii:

Sarjajärjestelmä on sama kuin viime vuonna eli alkusarjassa erotellaan avoimessa äänestyksessä 10 eniten ääntä saanutta finaaliin.

Alkusarjassa ääniä otetaan vastaan torstaihin 20.6.2018 klo 10 asti ja sen jälkeen TOP 10 menee erilliseen äänestykseen joka kestää sitten aikansa. Alkusarjassa on siis tasan neljä viikkoa aikaa keksiä ehdokas.

Naapurikaupan kassatyttöjä tms. ei edelleenkään hyväksytä, sillä ehdokkaasta pitää olla internetin välityksellä näytettävissä kuva ja nimi pitää löytyä. Lisäksi ilmoitetaan jo tässä vaiheessa seuraavaa: jos tuomari katsoo äänen olevan ns. protestiääni tai "läppä", niin se hylätään automaattisesti. Ehdokkaan on myös oltava elossa.

Edellisvuosien voittajia ei voi äänestää eikä kerran annettua ääntä voi vaihtaa!

Edellisvuosien voittajat:

2001 Jaana Pelkonen
2002 Madeleine Bernadotte
2003 Girlzilla
2004 Elisha Cuthbert
2005 Eva Wahlström
2006 Kiira Korpi
2007 Allison Stokke
2008 Jenni Vartiainen
2009 Sanni Leinonen
2010 Zooey Deschanel
2011 Kate Upton
2012 Iina Kuustonen
2013 Nooralotta Neziri
2014 Sara Sieppi
2015 Anni Uusivirta
2016 Susanna Laine
2017 Sanna Savikko
2018 Kerttu Rissanen

Viime vuoden finaaliäänestys oli loppuun asti tasainen taistelu voittoon yltäneen Kerttu Rissasen, tai monelle tutummin Salkkarien Sannin, sekä fitnessmallinakin tunnetuksi tulleen Janni Hussin välillä. Alkusarjan äänirohmu laulaja Nelli Matula jäi lopulta finaalissa pronssisijalle. Mutta miten käykään tänä vuonna? Let the voting begin!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Mielestäni maailman kaunein nainen tällä hetkellä on Gal Gadot joten ääni menee hänelle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Häpeilemättä fanitan turskain kuningatarta Therese Johaugia vuodesta toiseen.

Toivotaan että tänä vuonna joku toinenkin antaa äänen niin ei jäädä viimeiseksi!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Joten siis sori @L. Paraske , toivottavasti sinua ei haittaa, että hieman nuoremman miessukupolven edustaja jatkaa tänä vuonna tätä jo legendaariseksi muodostunutta vuotuista Jatkoajan kesätyttöäänestystä.

Ei todellakaan haittaa. Pidin omaa rooliani vahvasti väliaikaisena, joten hyvä vaan että otit vastuuta ja roolia. Kesätyttö-skaban pitäminen vaatii sydäntä ja omistautumista, jota itseltäni ei ehkä löytynyt koko kilpailun perustajan Predatorin aka @Paitselo n malliin. Äänimäärät ovat viime vuosina olleet laskussa, joten toivottavasti tästä lähtee uusi nousu Jatkoajan perinteikkäisimmälle äänestykselle.

Omaa ääntäni joudun vielä tovin pohtimaan.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Scarlett Johansson on edelleen ensimmäinen kohteeni edelleen.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tanssii Tähtien Kanssa-sarjassa viimeksi Edis Tatlin parina ihastuttanut tanssija Katri Mäkinen

Youtubeen vievässä linkissä Katri pyörittää pyrstöä Chan Chan tahdissa.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Allekirjoittaneen ensimmäinen viesti tähän ketjuun on vissiin sama kuin tähänkin asti männä vuosina; Mitä vittua nyt taas? Pelkkää tusinatavaraa pukkaa. Näitä ehdotettuja parempia tulee vastaan ihan missä tahansa kulkeekin noin puolen minuutin välein. Ei helvetti. Älkää osallistuko jos ette osaa ja vastaatte aina väärin. Johnny
setä nuhtelee teitä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mielestäni maailman kaunein nainen tällä hetkellä on Gal Gadot joten ääni menee hänelle.

Hienosti alkoi ketju ja mietin mikä sen nimi nyt olikaan sen viimevuotisen ehdokkaan. Kyllä, mutta pidätän vielä mahdollisuuden tutkia onko vuodessa jokin asia muuttunut.

En siis äänestänyt tässä viestissä, modet ja muut tuomarit huom.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Nelli Matula. Ehdoton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös