Ti 21.5.2019 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

• 70 155
  • 1 157
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Naurettavaa oli ylivoima. Pakit vetää siniviivalta ja ei ketään kunnon maskissa. Grubauer poimi vedot kuin kypsät marjat. Missä on Suomen valmentajien pelinlukutaito?

kiljander

Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Se on kato nyt totetutettava vaan omaa pelityyliä joka kehittyy kuulemma turnauksen aikana. Toivon kakkoja lisää kentälle.

ijuka

Tilastoissa kahden ekan erän jälkeen Kaskella 2 laukausta kohti maalia. Vetänyt ainakin 20 kertaa. Ihan hyvällä prosentilla näitä on siis saanut läpi. Lisää vaan.

Leijonat, Carolina Hurricanes
5 minuuttia jäljellä ja Suomella kentällä ainoat kaksi pelaajaa, joilla ei ole ainuttakaan pistettä?

Jalonen ottaa pudotuspeleissä mieluummin Ruotsin vastaan kuin Sveitsin, koska Ruotsi-tappiota on helpompi puolustella kuin Sveitsi-tappiota.

Wiljami

Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Heh, tätä peli ehti muutama minuutti sitten katsomaan. Näköjään ovat Saksalle häviämässä ja tuota rupellusta kun katsoo niin väkisin miettii että jos Saksankin jäädytyspeli on leijonille täysin ylitsepääsemätön muuri niin jumankauta että voi olla tuskaa katsoa sitä peliä missä Kanada johtaa 2-0.

Suomi harrasti sosiaalipeluutusta koko ottelun. Alkaa näköjään Suomen todellinen taso paljastua ja välierissä kyyti on kylmää. Ei vaan löydy riittävästi ratkaisijoita.

Mazaa

Karsinnat
Mitä nää lammikot sun muut siellä tekee, kun pitäisi ratkaisuja saada aikaiseksi..
Onhan Lammikko tehnyt tällä kaudella 40 NHL-ottelun aikana vaikka kuinka paljon maaleja.

Eikun saldo näyttää hyökkääjällä puhdasta nollaa koko kauden osalta... WTF?