Haluatko miljonääriksi? – visailuklassikon paluu

  • 630 862
  • 3 452

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yleensäkin on alkanut viime aikoina vituttaa Nelosen vimmattu halu tappaa kaikki menestys- formaatit yksinkertaisesti puristamalla niistä kaikki mehut irti. Uutta tuotantokautta vaan pusketaan tulemaan kokoajan, että varmasti saadaan saadaan ihmiset käännytettyä sitä vastaan. Ei ole enää jaksanut katsoa. Kerta toisensa jälkeen kilpailija kuolee kymppitonnin kysymyksessä, tai sitten on penkillä täysi idiootti joka käyttää heti oljenkorret ja ottaa kolme tonnia ylös ja ulos.

Kiitos Nelonen Media! Olette onnistuneet tappamaan kaikki hienot sarjat!

Joo ja samahan varmaan pätee moneen muuhunkin, huutokauppakeisari, vain elämää, Voice of finland ym.. En sinällään pidä ihmeenä jos lähivuosina tilanne kääntyy tääläkin että suoratoistopalvelut vetää näiden perinteisten tv kanavien ohi sillä tuntuu että tuon kokoajan vain tuommoista lypsevä lehmä touhua. Tietenkin Nelonen media tainnut pärjätä aika hyvin näiden avulla, mutta kyllähän katsojillakin varmasti alkaa mitta täyttyä.

En ihmettele jos vuoden päästä tästäkin ohjelmasta mistä puhutaan olisi keskiviikkona pariskunnat, torstaina on julkikset, perjantaina lapsiversio, lauantaina normiversio ja sunnuntaisin eläkeläiset. Maanantaisin voisi uusia useamman jakson putkeen vanhoja jaksoja ja tiistaina näyttää lähetyksestä leikkattuja kohtauksia ja parhaita paloja. Saadaan joka päivälle oma jakso haluatko miljonääristä ja miljoonakatsojat joka päivälle.. tai sitten ei.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pienillä muutoksilla tästäkin formaatista saisi vielä toimivan, nämä siis omasta mielestäni:

- Jaajo vaihtoon/Turha lässytys sivuun - Enemmän kysymyksiä/lähetys
- Kysymysten taso - Välillä alkuvaiheessa tulee helvetin vaikeita, ja sitten myöhemmin todella helppoja
- Junior -versio poistoon

Muistaako kukaan vuosina 2000-2003 esitettyä Greediä? Siinä oli visailuohjelma minun makuuni. Sopivasti jännitystä, tunnelmaan sopiva musiikki, eikä Petteri Ahomaakaan hullumpi ollut.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Muistaako kukaan vuosina 2000-2003 esitettyä Greediä? Siinä oli visailuohjelma minun makuuni. Sopivasti jännitystä, tunnelmaan sopiva musiikki, eikä Petteri Ahomaakaan hullumpi ollut.
Muistaapa hyvinkin. Ensimmäinen reaktio kun sarja julkistettiin oli, että onko tämä joku köyhän miehen versio tuolloin kultaisia vuosiaan viettäneestä Lehtisen vetämästä Haluatko Miljonääriksistä. Jokusen jakson katsomisen jälkeen kuitenkin selvisi, että sangen pätevä tietokilpailuhan kyseessä on ja sopivasti myös Nelosen suosikkisarjasta poikkeava. YouTubestahan noita ihan kokonaisia Greedin suomalaisversion jaksoja löytyy jonkin verran niin pääsee vanhoja muistelemaan. Tai mikäli sarja on entuudestaan tuntematon niin ihmettelemään, että mikäs se tämä tällainen formaatti oikein on.

Kyllähän tuohon aikaan muutenkin oli Suomessa paljon parempi tietovisailutarjonta kuin tätä nykyä. Näin äkkiseltään tulee mieleen ainakin Giljotiini, Bonus ja Hermopeli sellaisista sarjoista joita tuli aikoinaan seurailtua.

Ja tosiaan kyllähän Haluatko Miljonääriksi on edelleen varsin toimiva formaatti, mikäli sitä toteutettaisiin kysymykset edellä.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pienillä muutoksilla tästäkin formaatista saisi vielä toimivan
Jotenkin noita kilpailijoita pitäisi esikarsia, etei tuonne pääsisi noita Monty + Python vaihtoehdon valitsijoita...
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Jotenkin noita kilpailijoita pitäisi esikarsia, etei tuonne pääsisi noita Monty + Python vaihtoehdon valitsijoita...

No älä nyt, tottahan Mynto Pothynin kaikki tietävät, kundin hämmensi tämä Laurel et Hardy kombinaatti.
Minä Ylellisenä kulduuripersuunana olisin tiennyt vastauksen toki nimilläänkin, ihastuttava homotaiteilijapari, mutta nämä Marcus ja Martinus ihan outoja. Kuulostavat lyhytikäisiltä Rooman keisareilta.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Oonko mä oikeasti näin saatanan vanha, ettei Ohukainen ja Paksukainen ole enää nuorilla tiedossa? Siis vaikka siitä juuri tuli levy- ja suoratoistojakeluihin ihan leffakin. Monty & Pythonille höhöö ja eipä ole mullakaan kaveripiirissä teinityttöjä, ei ollut hajuakaan tuosta jostain ihmeen kaksoisveljeksistä vai mitä ovatkaan.
 

karotenoidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Canucks, PYRY
Junnut saivat ohjelman historian helpoimman 60 000 euron kysymyksen. Kuka valittiin maastohiihtomaajoukkueen päävalmentajaksi keväällä 2018? Vaihtoehtoina oli Matti Haavisto, Mikko Manner, Ari-Pekka Selin ja Jukka Rautakorpi. Eivät kuitenkaan tienneet vastausta ja lähtivät 30 000 euron kanssa kotiin.

Edit. Seuraavilta kysytään että missä sijaitsee Kulmin lentomäki, Norjassa, Japanissa, Puolassa vai Itävallassa 5 000 euron kohdalla. Ei tuo ainakaan helpompi kysymys ole.
 
Viimeksi muokattu:

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viime viikkoina on ollut eittämättä aika helppoja kysymyspattereita. Jopa 30 donan kysymyksessä voidaan näköjään tiedustella aivan perusasioita, kuten Suomen nuorinta presidenttiä tai Hararia. Minusta aivan perustason kysymyksiä ja huomattavasti helpompia kuin se Gilbert & George.
 
Sairaassa mielikuvituksessani ajattelin jos tuo juniorimiljonääri olisi vähän rajummalla toteutuksella tehty. Juontajana Vesku Loiri eläytyen Pahojen poikien jokke-papaksi.

"Ootte te semmosia kolikkopoikia että.."
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Ei voi seurata ketjua, kun on muutama jakso näkemättä, mutta miksi tuolla on Saipa väärinkirjoitettuna. Isoista rahoista pelataan ja sitten on tuollaisia typeryyksiä. Toisaalta silloinhan se on kenties väärä vastaus, kun tuommoista seuraa ei ole olemassakaan.

Vai onko uudelleen brändätty.

EDIT:

Onpas taas helppoja sporttikysymyksiä. Saisiko jonkun oman ohjelman missä olisi vain näitä. Jos ei Rolandin Garrosia tiedä, niin ei ehkä pitäisi olla pelaamassa.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämähän on jo läppänäkin aivan typerä. Miten voidaan sanoa mene ruutuplussaan katsomaan jaksot jo etukäteen, jos et malta odottaa lauantaihin.

Miten voi olla jaksot kuvattu etukäteen, vaikka aina kilautellaan kavereille hyvää lauantai-iltaa. Tokihan sen huomaa kuinka kaikki vastaajat ei aina ole ihan selvillä pitääkö nyt siis vastata hyvää iltaa, kun joskus keskiviikkona keskellä päivää soitetaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tuo vähän taas pisti silmään että lapsien versiossa halutaan tietyille antaa helpot kysymykset jopa ihan isommissa summissakin ja johdattaa isoihin summiin ja sitten toisilta aletaan kysymään jo muutaman satasen kysymyksissä semmoista että lapsien on todella vaikea sitä ainakaan suorilta tietää ilman että polttaa oljenkorsia. Tietty johdonmukaisuus ja tasavertaiset kysymykset kyllä uupuu kisasta.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Foliohatut, voititte tämän erän. On asioita mitkä ei voi olla enää sattumaa. Ei niitä julkkisjaksoja jaksa ja se on hienoa kuinka Juha Malisen vaimo pääsi omilla kyvyillään ainakin istuimelle. Sitä ei voi tietää onko muuten junailtu, tavallisia ihmisiä.

Hieman liikaa tulee nyt silti jalkapallokysymyksiä. Tietenkin se voi olla sattumaa, koska tietokone arpoo, mutta kun me emme tiedä algoritmia taustalla, niin onko sattumaa.

Viihde olisi ihan sama, vaikka kysyttäisiin jotain muuta. En vain osaa nähdä vedätystä. Katsojaluvut ei muuttuisi, vaikka jalkapallolegendan vaimolta kysyttäisiin jääkiekosta. Jalkapallo on niin iso asia, että pakkohan sillä tietokoneella on monta niitä kysymyksiä olla varastossa.

Lopputulema voisi olla sekin, että tehdään näin varmuudeksi. Jätän joskus ulko-oven lukitsematta, jos käyn vain nopeasti jossain. Vielä toistaiseksi ei ole mitään pöllitty, mutta ainahan sitä voi ostaa vaikka vakuutuksen ja pelätä pahinta.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo on kyllä todella todella helpot kysymykset. 200 000 euron kohdalla tuleekin sitten varmaan joku mahdoton kysymys kun ei tuotantoyhtiö tuollaisia summia halua jakaa eteenpäin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo on kyllä todella todella helpot kysymykset. 200 000 euron kohdalla tuleekin sitten varmaan joku mahdoton kysymys kun ei tuotantoyhtiö tuollaisia summia halua jakaa eteenpäin.

Oli itseasiassa jopa varsin helppo kysymys siinäkin. Ei sellainen, että sen ihan perusyleistiedolla olisi välttämättä saattanut tietää, mutta sotahistorian harrastajat varmasti olisivat tienneet vastauksen. Itse olisin jättänyt tuossa kesken, kun en olisi ollut sataprosenttisen varma, mutta Lagus olisi ollut se, jota itse muistelin oikeaksi.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Viimeistään miljoonan kohdalla lyötäisiin tiskiin sen tason tohtoris-kysymys millä varmistetaan ettei joku palkanlaskija lähde ylisuurilla summilla kotiin, siinä mielessä hupsu ohjelma.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Olin jo noin 15 vuotta sitten pubivisassa, jossa piti luetella neljä ensimmäistä Mannerheim-ristin saanutta. Ruben Lagus olisi siis ollut itselleni satavarma tieto.

Kerran meidän joukkueessa siinä samaisessa paikassa (Wanha Jokela Joensuussa) oli Anssi Mänttäri. Joukkueessamme oli muuan elokuvapiirien tyyppi, niin Mänttäri, joka oli Joensuun Elli -leffaa tekemässä sillä seudulla, istui seuraamme. Visanpitäjä oli sitten tehnyt viimeiseksi kysymykseksi 13 pisteen kysymyksen; Luetelkaa kaikki 13 Stanley Kubrickin pitkää elokuvaa. Annettiin kännisen Mänttärin hoidella se kysymys. Kaksitoista se sai oikein.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäistä kertaa, ainakin tässä Jaajon versiossa, oli kilpailija, siis tämä Rovaniemen lady, oikealla asenteella liikenteessä. Toki kysymykset olivat helppoja viimeistä lukuunottamatta, mutta arvostan asennetta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Rouvani huuteli mulle noita kysymyksiä kun kattelin peliä makkarissa. Ei jumalauta mitä kysymyksiä! Raudan kemiallinen merkki, Lagus... Voiskohan musta tulla miljonääri...
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Ensimmäistä kertaa, ainakin tässä Jaajon versiossa, oli kilpailija, siis tämä Rovaniemen lady, oikealla asenteella liikenteessä. Toki kysymykset olivat helppoja viimeistä lukuunottamatta, mutta arvostan asennetta.

Mulla eka mielikuva tohon 200K settiin oli B mut sitten kun mietin tarkemmin niin Lagus tuli jostain takahämärästä mieleen (Ei niinku Fingerporissa) niin allekirjoittaneen matka olis jatkunu miljoonan yritykseen. Nyt oli perushelppoja kysymyksiä jos koulussa oli Ruotsin tunnilla hereillä eikä syöny purkkaa. Aika usein maikka osoitti ensiks tyyppiä ja sitten roskista ja painoarvolla tuggumi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös