Ma 13.5.2019 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

  • 108 308
  • 2 121

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onko Tami heitetty mäkeen? Tuli vaan mieleen, kun ei ole lähetys vielä kummemmin ärsyttänyt.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Viddu. Ojamäen ensimmäinen hyvä ratkaisu koko kisoissa ja nyt Jalonen ei ota miestä enää mistään hinnasta pois kokoonpanosta.

Eikä pidäkään kun se on just tuosta syystä joukkueessa minkä äsken itsekin näit. Sama koskee Kaskea, just nuo kaksi miestä tykit tanassa nin vittumoista on puolustaa kun tolpallekaan ei voi jättää liikaa tilaa.

E: muuten Suomen pitäisi pitää kynsin hampain tuosta yhdestäkin pinnasta kiinni. Ei voi mennä asioiden edelle mutta se saattaa ratkaista lohkovoiton. Tosin ei toisella puolella yhtään helppoa ole.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kuuselalle voisi myöntää vaikka Romanian passin tai jotain. Voisi divarissa pelata näitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kakko ihanasti silitteli Suterin olkapäätä tuon 2-2- maalin jälkeen <3
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Mikkola ja Tyrväinen isohkoja poseja. Luostarinen GoGo!! Kuuselalle parit lampaat ja Mouhiksen Rabatin loppuunmyyntiin ehtii hän.Veini petrannu hyvin. Luvassa voitokas erä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän kun tuon Kaapon kasvoja katselen, niin haluaisin kysyä, että missä suunnalla Jukka Koivu liikkui vajaat 19 vuotta sitten...
Tami ja Jukka olivat Turun yössä ja tuosta pirtelöstä tuli Kakko. Juurihan oli jossain "uutisissa", että jollain oli kaksi isää.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viron kohdalla polkemassa Jopollaan kohti Slovakiaa
Voisi jäädä Unkarin rajalle anomaan Orbanilta kulkulupaa. En kuitenkaan elättele liikoja toiveita; eiköhän se viimeistään välieriin ilmesty jossain helvetin mauttomassa rapala-paidassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös