• 6 086
  • 56

Jyyd

♠️, Flyers
Turbo Teukka siirsi juuri Carolinan 1-0 johtoon ja Foegele heti perään jäähylle.
Jotenki pelin alussa ajattelin, että Teuvo varmaan isosti esillä tänään.

Nyt Canes AV kun Föygeli otti korkeasta mailasta.

Śmierć

NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Ja nyt tarjotaan heti uutta ylivoimaa Islandersille.

Zoidberg

Suomi 2019
Islandersilla kyllä käytännössä pakkovoitto. Erittäin hankala uskoa, että voittaisi neljä ottelua putkeen Carolinaa vastaan.

Rambokala

NHL
Minkäköhän takia Carolina peluuttaa Svechnikovia, jolla on joukkueen selvästi paras laukaus, maalin edessä ylivoimalla? Varsinkin kun se YV on paskaa.

tombz

Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Puolet erästä vain näin mutta ihan katsottavaa jääkiekkoa ja jopa maaleja on tullut.

Jyyd

♠️, Flyers
Leksa kävi vähän tönimässä Teukkaa summerin jälkeen.

Zoidberg

Suomi 2019
Ei se McBackup ole niin huono veska. Loistava venytys.

Śmierć

Bailey hei, sä voit laukoa itsekin jumalauta!

Zoidberg

Suomi 2019
Klassinen momentum change tapahtui juuri nyt.

Lehner yritti mailallaan katkaista, mutta epäonnistui ja sen jälkeen Faulkilla helppo työ laittaa kiekko maaliin.

Śmierć

Harvinaisen paskaa ylivoimapelaamista siinä.

Zoidberg

Suomi 2019
No nyt meni mielestäni liian helposti.

Zoidberg

Suomi 2019
Leksa pelaa koko ajan pikkusikaa Teuvoa vastaan, mutta hyvin pitää Kuninkaan hermot.

Nick Neim

Tulipa muuten mieleen tuosta Nelsonin "tuuletuksesta" Baileyn maaliin, että voidaanko tai jaetaanko tuollaisesta yleensä minuutteja? Aika harvoin tuollaista kuitenkaan näkee, että käydään vittuilemassa vastustajan maalivahdille tuolla tavalla koskemalla.

En mä nyt nopeasti aateltuna mitään sääntöä keksi mitä se rikkoisi, mutta kuvittelisi tuota käytettävän huomattavasti enemmänkin, jos se sallittua olisi...

Śmierć

Yrittikö Hamilton omaa maalia, näytti vähän häiriintyneeltä.

riimu

HIFK, Avs, Preds, Leijonat

Samaa mietin, meinaan tollasesta olis helposti tullut jo joukkotappelu. Mielestäni suoraa vittuilua maalivahdille.