cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers

Matala

Oulun Kärpät
Oli kyllä koominen tuo Larmin filmaus 2.erässä. On kyllä niin läpinäkyvää tuo jatkuva filmaus, johon Pennanen on varmaan kehottanut

HPK
Jos peli menee tasan niin paremman veskarin joukkue voittaa. Näin se meni launtaina ja näin se taitaa mennä tänäänkin.

Salama44

LOISTAVAA KÄRPÄT!

Jääkiekko on fiksujen miesten älykäs peli jossa Telian höntyilygrafiikat voi jättää omaan arvoonsa.

Tähän vielä hyvä ja aktiivinen kolmas erä niin se on siinä.

Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jos nyt jostain syystä Kerho tänään häviäisi, niin voittamalla kotipelin oltaisiin taas tasoissa.

Tänään on toistaiseksi pettänyt maalinteko, Almari ja Larmi.
Ja peli-ilme: jotenkin aneemisen ja apaattisen oloista. Puuttuu röyhkeys, fyysisyys, suoraviivaisuus ja päättäväisyys, eli JUURI NE aseet, joilla Kärppiä pystyttin horjuttamaan toisessa ja kolmannessa matsissa aivan breaking pointin partaalle.

Sitten tuli viime lauantai ja yksi sössitty yv, ja koko touhu kääntyi Kärpille 100-0.

Miekkonen

Kärpät pelannut tiukkaa nihilistilätkää, mutta fakta on ,että Kerho ei ole naulannut paikoistaan ja Kärpät on ollut tyly tänään harvoissa maalipaikoissa.

pussukka

HPK on ollut tänään vahva. Toisessa erässä Kärppien puolustustiiviys hieman rakoili ensimmäisestä mikä avasi vierailijoille tilaisuuksia. Kaiken kaikkiaan toinen oli viihdyttävämpi erä. Kärpät kuitenkin on pelannut tänään paremmin kiekolla edelliseen kotipeliin verrattuna vaikka ei se mitään taidetta vieläkään ole. Tänään omista päästään paremmin kiekolla ja joka kerta ei törmätä hyökkäys siniseen.

Syötöt ovat tökkineet vierailijoilla yllättävän paljon ja irtokiekkoihin Kärpät ovat päässeet hyvin, joista toinen maali oli hyvä esimerkki. Kärpiltä nihilistismäistä vieraskiekkoa mutta en valita mikäli tulos on tämä.

Tattari

Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Olisihan kärpät noista Kerhon maalipaikoista laittanut sen kolmesta viiteen jo reppuun. Larmi ei taida olla ihan kunnossa? Ei saa patjoja jäähän kuten tavallisesti, kun on nopea liikkumaan jäissä. No, taas Kerho vei 15-0. Maalintekotaitotaso menee kärpille 15-0, mutta ei ne lätkää osaa pelata. Tämä on kuin seuraisi Espanja-Suomi potkupallomatsia, jossa Espanjakerho vie ja Kärpät on muurina maalin edessä...