• 51 784
  • 834

L. Paraske

Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olen ehkä ylimielinen porofarmarilestamulkku kun tämän sanon, mutta ottelu on heikkotasoisempi kuin edelliset pääasiassa siitä syystä että HPK on kesympi tänään kuin aiemmin tässä sarjassa.

Ralph

Toisinto viime Oulun pelistä. Nopea avausmaali, halpa toinen maali toisen erän loppuun, joten eiköhän Leskinen heitä vielä tyhjiin 3-0.

Heitinga

HPK
Näkee että HPK:n edellisestä mestaruudesta on aika kauan. Mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Juu ja seuraavakin yritys siihen heti vuonna 2028. En vaan jotenkaan näe että tästä sarjasta enää tilannetta käännetään. Joukkue tekee hartiavoimin töitä mutta maalit ikävästi ratkaisee.

Hifk
Samaa mieltä. Turunenkin ollut aika onneton tänään.

Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Sekä 4-0 ja 5-0?

Teroin

Kaukokiikarin lopputili
Noniin Tomppa, sä tiedät että niitä hetkiä tulee vaan pari kertaa elämässä ku voittajat voittaa ja häviäjät selittelee. Nyt on sun momentum, sun hetki.

Mitäs Kärppien maalin takana tapahtui? Olisiko HPK:lle pitänyt viheltää jäähy? Kärpille tuomarivirheen vuoksi maali. Kotituomarit!
Selvästi kotituomarit. Siinä raitapaidat totesi, että katsotaan tämä vastahyökkäys nyt ensin ja laitetaan vasta pelikatkolla Kerholle jäähy täytäntöön. Nyt ei tarvinnut.

Kerho on viimeksi tehnyt maalin tässä sarjassa jotain 95 minuuttia sitten. Vois olla hyvä tehdä joskus lisää. Ehkä. Vielä. Joskus.

Vuokralainen

Kerho! Arsenal
Älkää nyt jumalauta vielä luovuttako.

Jos nyt jostain syystä Kerho tänään häviäisi, niin voittamalla kotipelin oltaisiin taas tasoissa.

Tänään on toistaiseksi pettänyt maalinteko, Almari ja Larmi.