Ässähuhut ja mutut

  • 6 031 110
  • 28 897

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Eiköhän se ole 100% varma, että Bäcks jatkaa valmentajana / mentorina pääkaupunkiseudulla tai Tampereella.

Ässissä vuosi toisena maalivahtina, juuri tukemassa sitä uutta kykyä ja sitten valmennuspuolelle mukaan, olisi Ässille lottovoitto ja ihme. Toivoa saa, toteudu ei.

Edit: Tähdennetään että olisi siis lottovoitto Ruusentaaliin verrattuna. Valitettavasti Ruusuntaali on valmennusporukan ylivoimaisesti heikoin lenkki tällä hetkellä.
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Aleksi Halme on päivittänyt Twitteriin paikkakunnaksi Pori.
Pelasi aikoinaan Ässien junnuissa ja nyt päättyneellä kaudella Jokereiden junnuissa sekä K-Vantaassa 13 peliä.

Tää on nyt taas vaan tällänen "huhu" :D
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Klikkiotsikoksi "KHL-joukkueen pelaaja vahvistaa länsirannikon joukkuetta".
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Embrich olisi kyllä linjan mukainen haku ihan kun näitä viimeisen viikon hyökkääjäjulkistuksia katsoo, menisi aivan sinne samaan nippuun niiden kanssa. Hänhän oli täysin raakile silloin kaksi kautta sitten, häntä heiteltiin kentällä kuin rättiä. Nyt olisikin varmaan jo eri tilanne, ja varmaan Ässät voisi olla hänelle tarkoituksenmukainen vaihtoehto..

Mutta kukakohan mahtaa olla se yksi pakki, joka vielä on tulossa? Tuossa annettiin aiemmin ymmärtää oliko peräti Kerttulan suulla (vai mistäköhän lähteestä), että hän tulisi jostain tämän kauden TOP-4 joukkueesta. No se on äkkiä todettu, että ainakaan Kärpistä, HIFK:stä ja Tapparasta ei ole tulossa ketään. Kerhonkin kohdalla vaihtoehtoja on vain kaksi, joista tosin Niemeläinen on puheiden mukaan kenties jo toinen jalka Mikkelissä, mutta tiedä häntä varmaksi. Joka tapauksessa jos se ei ole hän, niin sen jälkeen käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi jää Niclas Almari.. eli kyllä tässä mukavasti mielenkiintoa vielä riittää ennen kesälomia
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jäi se Embrich mieleen edelliseltä kerralta. Paransi kyllä peliään pikkuhiljaa ja on nykyään varmasti jo kokeneempi sekä kehittyneempi. Hyvä haku, jos toteutuu. Pelannut aika pitkälti Mestiksessä ja jotain satunnaisia pelejä Jokereissa (ainakin harkkapelejä).
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Saksaa kehnosti ymmärtävänä, eikös tuossa puhuta vain saksalaisjengin mielenkiinnosta veljeksiä kohtaan? Tahtoisin uskoa, että ruotsalaismediassa ollut "varma" tieto olisi tällä erää vahvempi lähde. Harmittaa vietävästi, jos nyt menevätkin sitten mehustelun jälkeen ohi suun.

Toisaalta jos sopimukset olisi kaapissa, niin miksei Ässät niitä olisi julkaissut jo? Katsellaan mielenkiinnolla.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toisaalta jos sopimukset olisi kaapissa, niin miksei Ässät niitä olisi julkaissut jo? Katsellaan mielenkiinnolla.

Tänään Ässät julkaisi kaksi uutta sopimusta, mitkä nekin ovat olleet Kerttulan kansiossa jo jonkin aikaa. Lisäksi Ässillä on vieläkin tehtynä sopimuksia, joita ei ole vielä julkaistu. Käsittääkseni Spinkeillä pitäisi olla sopimukset, mutta Ässät odottelee sopivaa julkistuskohtaa. Voi olla, että Spinkit halutaan Poriin, kun heidän sopimuksensa julkaistaan. Olettaisin, että kaksosten pitää joka tapauksessa käydä Porissa ennen kesää.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jääskä jää IFK:hon jos joku häntä Pataan ensi kaudeksi sovitteli
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Heljanko jatkaa Tapparassa, eli ei oo tänne tulossa, joku huhu hänestäkin oli.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Pakko sen on Rynnäs olla, vaikka hänet on tyrmätty useammalta taholta. Valmennuksen mukaan kuultu arvio veskarin ratkeamiseksi ajoittuu juuri kärppien kauden päättymisen ajankohtaan.

Kova on sumutus, jos on Rynnäs.

Niin, ja ennen kaikkea kun tässä loppuvat kotimaiset vaihtoehdot, ne vain yksinkertaisesti loppuvat. Jokainen nimi joka on ollut esillä on päätynyt jonnekin muualle, tai on muutoin absoluuttisesti kumottu. Rynnäs on lähes viimeisenä mohikaanina jäljellä, ja kakkoseksi siihen sitten varmaan se esillä ollut Reijola, vaikea tässä on ketään muutakaan enää keksiä. Tai sitten ainakin toinen veska tulee ulkomailta..

Jokerikorttina mainitsen vain sen, että jos kerran Ruusu on jo varmasti JYPin mies, niin silloin se tarkoittaa että siellä näytetään Voutilaiselle ovea. Ja mitä hän sitten tekee? Voisi olla potentiaalinen nimi Ässiin, onko sitten pyörinyt Kerttulan keskusteluissa mukana?
 

Tuima

Jäsen
  • Niin, ja ennen kaikkea kun tässä loppuvat kotimaiset vaihtoehdot, ne vain yksinkertaisesti loppuvat. Jokainen nimi joka on ollut esillä on päätynyt jonnekin muualle, tai on muutoin absoluuttisesti kumottu. Rynnäs on lähes viimeisenä mohikaanina jäljellä, ja kakkoseksi siihen sitten varmaan se esillä ollut Reijola
Lyhensin hieman.

Eikös jäljelle jääneiden mohikaanien joukossa ole myös viime kauden Vaasassa viihtynyt Sami Aittokallio, kenelle näytettiin ovea?
Viime kauden esityksillä voi olla saatavilla myös Poriin.
 

Sampr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL, Liverpool
Lyhensin hieman.

Eikös jäljelle jääneiden mohikaanien joukossa ole myös viime kauden Vaasassa viihtynyt Sami Aittokallio, kenelle näytettiin ovea?
Viime kauden esityksillä voi olla saatavilla myös Poriin.

Myös Tomi Karhunen vapailla markkinoilla, ellen ole missannut jotain. Tosin hintalappu taitaa olla liian korkealla.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Lyhensin hieman.

Eikös jäljelle jääneiden mohikaanien joukossa ole myös viime kauden Vaasassa viihtynyt Sami Aittokallio, kenelle näytettiin ovea?
Viime kauden esityksillä voi olla saatavilla myös Poriin.

Niin siis tarkoitin nimiä jotka ovat olleet esillä, joita on tosissaan huhuttu Ässiin. Näihin ei Aittokallio kuulu, eikä pidäkään kuulua viime kauden epävarmoilla otteillaan. Ja tosiaan heitin Joona Voutilaisen vain jokerina, koska hän olisi järkevä haku, ja hänen saamisensa Poriin olisi vielä muutoin ihan realismia, vaikka hänen nimensä ole olekaan mielestäni ollut esillä..

Täytyy muuten yleisesti sanoa joukkueen kasaamiseen liittyen, että kyllä myös esimerkiksi niitä kaksosia kipeästi kaivattaisiin kun katsoo miten vähintäänkin mielenkiintoisia ja todella hyvänoloisia hankintoja muut ympärillä tekevät. Siis juuri ne muut, jotka pitäisi ensi kaudella taas jättää selkeästi taakse ja päästä kympinsakkiin. Sportin tämän päivän kanukkijulkistus Chris DeSousa on luultavasti aikalailla vuorenvarma tekijämies liigaan (ja kun ylipäätään katsoo Sportin tilannetta niin ihan vakuuttavaa settiä on, ovat ottaneet opiksi ja pakistokin heillä selkeästi parempi kuin viime kaudella). Jukurien eilen julkaistu kanukkisentteri Sarault on myös kerännyt paljon kehuja. Toki jos noista jompikumpi olisi nyt hommattu Poriin, niin itkusta ei täällä tulisi loppua :D
 
Viimeksi muokattu:

Padas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikka sopimuksia on määrällisesti hyvin kasassa ja pakisto sinettiä vaille valmis, on ne kriittisimmät osat vielä auki. Missä pelaa liigan TOP3 laituri Sakke, ja onko Sakken lisäksi varaa kovaan veskarihankintaan, tuleeko Spinkit vai ei? Jännättävää riittää.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Maalivahtitilanne Ässien osalta varmaankin ratkeaa lähiviikkojen aikana, kun suurin osa sarjoista on kohta pelattu.

Sm-liigassa viime kaudella pelanneista maalivahdeista sopimus päättyy tähän kauteen seuraavilla. Heille ei ole vielä julkaistu uutta sopimusta uuteen seuraan ja lisäksi he voisivat olla Ässien saatavilla. Ruusu, Helenius, Lehtonen, Voutilainen, Godla, Järvenpää, Rynnäs ja Aittokallio.

Näistä järkevin olisi Rynnäs, kun taas en oikein usko Järvenpään hankintaan. Toisaalta esimerkiksi jos Järvenpään kakkosena Kookoossa pelannut Perhonen sai liigasopimuksen jo viikkoja sitten, niin olisiko Järvenpää kaikessa hiljaisuudessa tehnyt jo sopimuksen johonkin? Mitään järkeä en näe esimerkiksi Aittokallion hankkimisessa.

Lisäksi jossain vaiheessa Ässiin huhuttu Atte Engren jatkaa optionsa turvin Hifk:n paidassa tai siirtyy Hämeenlinnaan, jonne huhut ovat häntä olleet eniten viemässä. Toisaalta myös Rynnäs voisi olla sellainen maalivahti, joka kelpaisi Kerholle. Pori olisi ainakin huomattavasti lähempänä. Ja tosiasia on myös se, että jos Rynnäs haluaa pelata Porissa hyvää jääkiekkoaan, niin sen paluun pitää tapahtua nyt.

Maalivahdin en usko tulevan Mestiksestä ja Rasmus Reijolallakin on käsittääkseni sopimus Kerhoon. Ulkomailla sopimus päättyy ainakin Tomi Karhusella ja Janne Juvosella, mutta molempien ura voi jatkua yhä Ruotsissa.

Mielenkiintoista on myös se, että onko Kerttula saanut hankittua Ässille jonkun ulkomaalaisen maalivahdin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
DeSousa on luultavasti aikalailla vuorenvarma tekijämies liigaan

Vaihtelevalla menestyksellä nämä ebel liigasta ja siellä pisteitä tehtailleet hankinnat ovat onnistuneet täällä.

Morley tulee nyt heti päälimmäisenä mieleen joka onnistui hyvin. Mitch Wahl tuli hyvillä tilastoilla ja oli aika tuhnu. Tps flopannut Corey Lockey on painanut siellä huikeita tehoja. Niin ja on siellä vuosia pyörinyt pistepörssin kärkipaikoilla muuan Lammerskin(okei, oli aika kloppi ässiin tullessaan, eli vähän surkea esimerkki)

Tarkoitan että ei kaksi kovaa kautta Ebel liigassa tee varmaa pistehirmua tänne. Hyvä haku Sportilta kuitenkin, vaan ei halpa..

Sori, vähän turhaan tartuin yhteen lauseeseen muuten hyvästä viestistäsi.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Tällaista tänään Kärppien osiossa. Saapa nähdä, että onko näin oikeasti.

Jos nyt ihan pilkkua nu***taan niin eikös Jussi ole rakentamassa/ostamassa pirttiä Poriin. Mutta pelipaikan suhteen se ei vielä todista juuri mitään. On sitä ennenkin perhe asunut toisella paikkakunnalla kuin missä isäntä pelaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös