MG:ltä hyvä vaihto äskettäin! Nothing is over..

Miten minulla on sellainen muistikuva, että Minnesotasta olisi jossain vaiheessa kautta tullut toimittajien kautta huhua, että Mikellä nivusvaivaa? Luistelu näyttää tällä hetkellä siltä, ettei varmasti ole koko kautta ollut täydessä iskussa

Kyljys

Lukko
Maaleista huolimatta ei tämä peli ole kyllä minkäänlainen spektaakkeli ollut. Dallasin 1.ketjua lukuunottamatta molempien hyökkäyspelistä vaikuttaa puuttuvan todellinen vaaran tunne, sen sijaan kiekosta luovutaan luvattoman helposti ja vetäydytään träppiin, jonka taakse pyritään lähinnä vippailemaan norsuja.

Pallister

NHL
Olihan Dallas hyvinkin aktiivinen ottelun alkuun mutta kun pääsi johtoon on muuttanut peliään. Näinhän tuo pienessä laatikossa yleensä menee, varsinkin kun panokset on mitä on.
Lisäksi Lavy lähti ihmeellisesti sumputtamaan peliä ekassa erässä.
Dallasin peli tämä on ollut 100-0.

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
P. K Subban, tuo köyhän miehen Janne Niskala.

Blöö

Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Tuosta voisi kyllä ottaa oppia, että ei metelöidä kun peli on käynnissä. Nashvillessa on näköjään sama käytäntö kuin Wimbledonissa.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Bluesin vuoro saada unelma-alku, ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä onko tuo maali vai ei. Good goal.

Taison

Philadelphia Flyers, KalPa
Flyers-kasvatti Schenn nostaa kiekon maalille ja Schwartz sutii 1-0 taululle. Ja sitten tottakai mennään videoille.

Walkin

Jets saanut otteen pelistä.

Walkin

Mukavan fyysistä peliä Bluesilta.

Walkin

Pietrangelo seisoi varmaan puolminuuttia oman maalin takana, sitten vihdoin avaus ja yhden kosketuksen kautta läpiajo Fabbrille.

Taison

Ihan menevää kiekkoa ekassa erässä, toivottavasti sama vauhdikkuus säilyy tauon jälkeen. Blues paransi erän mittaan ja ei päästänyt Jetsiä kovin vaarallisille paikoille.

IcePhoenix

Habs, Kärpät, Kiekko-Espoo
Jets hallitsi peliä Bluesin aikaisen avausmaalin jälkeen (merkatiin muuten Schennille, eikä Schwartzille), mutta Blues paransi peliään loppua kohti ja erän loppu menikin jo sinisille. Kurinalaista puolustusta, nopeita vastahyökkäyksiä ja Winnington on Bluesin avaimet pelin voittoon. Vielä on vähintään kaksi kovaa erää edessä.

EDIT: Korjattiin sittenkin Schwartzin nimiin.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Toinen kierros siintää sitten enää voiton päässä. Ykkösketju pyyhki tänään lattiaa Predsin puolustuksella. Ja Hintz.. pakko tykätä kaverista! Jamie Benn jakeli tänään sellaisia esitöitä Starsin maaleihin että morjes.