Naisten MM-kisat 2019 – otteluseuranta

  • 123 797
  • 1 322
Tila
Viestiketju on suljettu.

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saatiin olla hetken maailmanmestareita.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Mitähän siinä Suomen haastossa sitten "katsottiin" kun päätös tuli todella nopeasti....

Surullinen päätös hienolle lajille. Tämä kyllä latisti todella, todella paljon arvostusta naisten jääkiekolle.

Mitäpä se protesti enään auttaa ? Tulos on taululla.

Sentään vähän lämmittää se, että Jenkit ei edes juhli
 

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Miettikää kun Tapanin rankkari olisikin mennyt maaliin? "Huhhuh mikä itseluottamus!" "Ei paljoo päätä huimaa!" "Mikä maali tohon paikkaan!"

Lainaan itseäni tuolta toisesta seurannasta:

kärkikynälle epäonnistumisesta huolimatta peukku, kuinka monella on munaa kokeilla tuossa tilanteessa samaa? Jos tuo olisi mennyt sisään (ja Suomi lopulta voittanut), niin postimerkkikamaa. Tässä maassa on nähty ihan tarpeeksi niitä patjoihin vetäjiä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Protestin läpimenolla on tietenkin tasan nolla prosenttia mahdollisuus mennä läpi, mutta aika moni kirjoittaja ei ymmärrä politiikasta, jos se pitäisi jättää tekemättä.

Ei ole vaihtoehtoa kuin yrittää puolustautua. Samalla lailla kuin kehitysmaat asettavat viisumipakotteita rikkaille maille, vaikka ei rikas valkoihoinen turisti sinne edes haluaisi jäädä asumaan vaan pois sieltä viikon jälkeen.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Protesti on ihan oikea ratkaisu, saadaan selvyys, miten tilanne nyt meni ja vähän valoa käytäntöihin - ilmeinen epäselvyys vallitsee näiden asioiden osalta, kuten Mustonen kertoi. Tuomarit nyt selvästi olivat suht pihalle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
[
Videotuomarin mielestä maalivahti ei rikkonut, joten tuomarit olivat tässä toisiaan vastaan. Tosi hienosti meni.
Ei videotuomari kai sitä saa katsoa. Tuomarin olisi pitänyt ilmoittaa että sitä kontaktia ei tartte katsoa, olin jo antamassa jäähyä. Tai jättää se videotuomarin näkemys huomioimatta.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Aivan käsittämätön farssi!
Ensinnäkin tuomarit ilman sinivalkoisia laseja olivat koko turnauksessa surkeat. Mailalla saa näköjään naiskiekossa lyödä enemmän kuin miesten peleissä.
Mutta huippu oli tuon Suomen maalin hylkääminen. Jos siinä USA rikkoi, niin kuka ja missä vaiheessa tuomari vihelsi ennenkuin kiekko oli maalissa. Ei taidettu viheltää, vaan päätettiin jotain jälkeenpäin. Jos Hiirikoski olisi häirinnyt maalivahtia, niin tuskin olisi tullut jäähyä jenkeille. Ja mistä se jäähy tuli?
Jääkiekon sääntökirja ei tietääkseni tunne jälkeenpäin annettuja jäähyjä, jos rikottu joukkue ehtii tehdä maalin. Ja näinhän tuomarit näyttivät, että se oli maali.
Protesti on täysin aiheellinen ja vaikka se tuskin johtaa mihinkään, se kannattaa jättää.
Suomi on moraalinen mestari.
Fasel ei tiedä jääkiekosta mitään, joten häntä ei kannata haukkua ja sekoittaa tähän.
Hyvä Suomen naiset!
Voitte olla ylpeitä ja kotona sitten dippaatte mitalit toisenväriseen maaliin.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Aivan käsittämätön tuomio - luulin heti kun kiekko meni maaliin että Suomen jäähy ja maali vihelletään heti pois mutta tuntui että ihan kuin kompromissina olisi arponut jenkin jäähylle jossa nyt ei enää logiikan ripaustakaan.

Nyt ei muuta ku protesti läpi ja kultamitalit molemmille.

Melko typerää täällä naureskella tolle protestille - jos jotain vastaavaa olisi äijien pelissä tapahtunut olis täällä jo liikekannallepano jo menossa
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sari Sirkkiä-Jarva, mene pois sieltä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Lainaan itseäni tuolta toisesta seurannasta:

kärkikynälle epäonnistumisesta huolimatta peukku, kuinka monella on munaa kokeilla tuossa tilanteessa samaa? Jos tuo olisi mennyt sisään (ja Suomi lopulta voittanut), niin postimerkkikamaa. Tässä maassa on nähty ihan tarpeeksi niitä patjoihin vetäjiä.

Jos tuollasesta tavallisesta 1/5 mahdollisuudesta huononnat todennäköisyyttäsi jo ennen varsinaista harhautusta 1/50:een niin epäilen vahvasti postimerkkiin päätymistä, on lopputulos mikä tahansa. Kokonaissuoritus oli heikko jokatapauksessa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maali hylättiin koska vastustajan maalivahtia estettiin. Siitä voi olla mitä mieltä haluaa että tekikö hyökkäävä pelaaja sen tahallaan vai ei, mutta fakta on se että maalivahti siirrettiin paikaltaan pois joka on kiellettyä. Maalivahti on koskematon ja veto olisi jäänyt maalivahtiin jos häneen ei olisi koskettu.

Mun mielestä on paljon kivempi voittaa reilusti eikä millään rikkeellä. Varsinkin kun ollaan oltu alakynnessä lähes koko peli. Hävitä voi myös tyylillä.
Kun maalivahti aiheuttaa itse kontaktin omalla tekemisellään maalialueen ulkopuolella, niin kyseessä ei ole maalivahdin estäminen. Päätuomarikin tuomitsi maalivahdille tuosta jäähyn, koska maalivahti oli syyllinen kontaktiin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sari, älä enään väännä veitseä haavassa. Niitä nyt vituttaa ihan suunnattomasti.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Miksi tuomari menis sitten tarkistamaan, jos näki jenkkimaalivahdin rikkeen. Ei kai vain USA haastanut, vaikka oli käyttänyt jo aikalisänsä.

Tätä itsekin olin tulossa ihmettelemään. Eli kun päätuomari oli jenkkien rikkeen takana ja siis siksi käsi nousi käsi joka osoitti hetkeä myöhemmin maalia, niin millä voimalla sinne luureihin mentiin tarkastelemaan tai kyselemään yhtään mitään. Aikalisä oli tosiaan käytetty. Ihan päin vittua meni tuo päätös ja maalivahtien suojelu on mennyt monessa kohtaa täysin yli näissä. Jos maalivahti poistuu alueeltaan ja jää tuollaisessa nopeassa tilanteessa jyrän alle, niin se on voi voi. Ihan maalaisjärjellä näistä selviäisi.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Vittu tätä haastattelijaa, naispuolinen Sporde. Saatana, oikea Sporde olisi mennyt jäälle kesken pelin kyselemään tuomareilta.

Sääliksi käy Kuitenkin pelaajia, upeasti taistelivat.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Tää on voitettu hopea. Kysykään vaikka Teppo Nummiselta.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes
Vituttaa katsoa tuota haastattelua. Lopettaisi jo tuon tenttailun ja antaisi Niemisen jo mennä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös