La 13.4.2019 Tappara - HPK (välierien 5. ottelu)

  • 6 518
  • 42

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Game 5

Voitot tasan 2-2 ja pelkkiä kotivoittoja nähty. Täysin sama tilanne kuin keväällä 2003, kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat välierissä. Silloin nähtiin viidennessä pelissä sarjan ainoa vierasvoitto ja tämä olisi ihan sopiva käsikirjoitus tälläkin kertaa.

Kerhon osalta kokoonpano on täysi arvoitus, kun joukkue on ollut flunssa-aallon kourissa. Palaako tänään poissaolijoita kehiin ja onko uusia miehiä tippunut pois kokoonpanosta? Pennasen mukaan hommaa on taltutettu ahkeralla käsidesin käytöllä Ja vihanneksilla. Yksi on kuitenkin aina varmaa: Parhaalla mahdollisella mennään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kiintoisaa nähdä millainen paras mahdollinen on tänään. Riskinä on puolikuntoisia pelureita kehissä, toivottavasti nyt ei tulisi lisää poissaoloja, että saataisiin nauttia hyvästä kiekosta tänään.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei siellä kaikki kunnossa ole, koska Pennanen kertoo otteluennakossa, että lopullinen kokoonpano on selvillä vasta iltapäivällä.

Edit. Miettisen nimen voi halutessaan lukea tuon Pennasen tilalla.
 
Viimeksi muokattu:

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Kiintoisaa nähdä millainen paras mahdollinen on tänään.

Kohta se nähdään, tai ainakin ensimmäinen versio, joka voi sitten vielä muuttua ennen peliä.

Torstaina pelasi Brejcak jo melkein 15 minuuttia ja mielestäni ihan hyvin. Krivosik, Kuusisto, Seppälä ja Laavainen jäi suhteellisen pienelle peliajalle, mikä nostaa tietysti muiden kuormaa. Noista ehkä tärkeintä olis saada tuo Seppälä korvattua, mutta toki kovassa paikassa vähäisellä kokemuksella teki parhaansa auttaakseen joukkuetta ja kokonaisuus ratkaisee, voitto tuli.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Muutama tulee mukaan, muutama jää pois. Toiveissa sentteriä mukaan ja tietysti Friman ja Turunen olis kiva saada mukaan.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tapparalla Erkinjuntti palaa kokoonpanoon, Lehtonen pois ja Levtchi neloseen. Kerho panttaa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Eiköhän sieltä tule jalkeille paras mahdollinen?
Aina.

Flunssassa olevat voisivat käydä pärskimässä vähän Tapparan kopissakin.

Ei vaan. Ei Kerho kymmentä pelaajaa kaipaa.

Jännittää kyllä pelin lisäksi minkälainen kokoonpano sinne kaukaloon lopulta saadaan.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lusse ja Lindgren tänään pois.
Tosiaan ja Brejcak, paras mahdollinen tänään:

Innala-Leino-Tuulola
Turunen-Paajanen-Nenonen
Cornet-Tavi-Puustinen
Ruokonen-Riska-Krivosik

Laatikainen-Nikkilä
Friman-Almari
Niemeläinen-Karjalainen
Laavainen

Larmi-Karjalainen
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Kerho varmaan jatkaa normaalin rotaation pyöritystä? Laajalla materiaalilla Nuori-Suomi-tyyliin, jotta kaikki saavat kokemusta tärkeistä peleistä. Olisiko tänään Larmin, Nikkilän ja Leinon lepovuoro? Ihan sama, kaikki osaavat pelitavan ja hyvä on mennä eteenpäin.

EDIT: no, pientä rotaatiota sentään..
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Rautakorpi uhosi Aamulehdessä, jotta:
– Hämeenlinnassa meilla oli hyvä nousujohteinen peli: Saimme koko ajan peliin lisää, lisää ja lisää. Siinä on pohja, jonka päälle voimme rakentaa lauantaiksi.

Tyypillistä Rautakorpi-slangia, mutta voihan siinä vaikka olla tällä kertaa ehkä ihan pikkuhitu pointtiakin. Tappara jopa saattoi kenties ehkä näyttää kolmannessa erässä vähän paremmalta kuin kertaakaan tässä sarjassa. Vaikka silti, enpä uskaltaisi lyödä Tokmannin ämpärijonopaikastakaan vetoa, että sen johteisuuden suunta olisi vielä tänäänkin sama. Valo tunnelin päässä voi olla peräsuolentähystyskamera.

Jatkoaika otsakoi tätä sarjaa, jotta "Valmennuksen kokemus ja kotitaika vastaan HPK:n nouseva käyrä". Kysymys on vain siitä, mihin se HPK:n käyrä nousee. Otsa toiveissa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tapparan nouseva käyrä kulminoituu kyllä hyvin pitkälti Kerhon varamiehisyyteen. Ja siitä huolimatta Kerho vei matsin. Nyt on Turunen, Friman ja Karjalainen takaisin askissa. Hyvältä näyttää Kerhon osalta.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Auringonvarmasti.
Eihän teillä sitten mitään hätää ole

Edit: En osaa nähtyjen ottelujen perusteella sanoa Luceniuksen puuttumista kauheana heikentymisenä Kerholle. Kaveri on ollut aikas pehmoinen ja meritoitunut lähinnä ylivoiman kiekonhautomisessa. Helposti voi kaverin lytätä, kun se ei ole kokoonpanossa. Muuten jannu painaisi tänään 2+2
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Tapparan nouseva käyrä kulminoituu kyllä hyvin pitkälti Kerhon varamiehisyyteen. Ja siitä huolimatta Kerho vei matsin. Nyt on Turunen, Friman ja Karjalainen takaisin askissa. Hyvältä näyttää Kerhon osalta.

Et ole ennen nähnyt joukkueen voittavan varamiehisellä kokoonpanolla? Kerran siinä voi onnistua, mutta nyt ruvetaan menemään sinne Tapparan bread and butter osastolle eli otteluun numero viisi ja siitä edespäin. Pitkässä juoksussa tuo sairastelu rupeaa näkymään otteissa ja varsinkin siinä kohtaa se näkyy kunnolla, kun diesel hyrähtää toden teolla käyntiin.

Mäntylä lupasi jo vaikka väkisin voiton tästä pelistä ja in Tuukka we trust. Ja jos homma ei meinaa jäällä onnistua, niin Leinonen voi käydä korjauslakkapurkin ja Larmin tulevan sopimuksen kanssa Kerhon kopissa kyselemässä mihin kohtaan se pilkku laitettiinkaan palkan ilmoittavien numeroiden kohdalla.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ehdottoman hieno juttu ja tämä on kyllä kova kenttä näihin kevään vääntöihin.

Tässä sarjassa myös ensimmäistä kertaa Kerhon TOP3-pakit samaan aikaan kokoonpanossa.
Kukas se kolmas on?

Lindgren on nostanut tasoaan runkosarjasta huimasti. Jo runkosarjan lopussa pelasi hyvin. Siltikään, Lindgrenin poissaolo ei juuri muuta ennakkoasetelmia.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Lindgren on nostanut tasoaan runkosarjasta huimasti.
On muuten ollut pudotuspeleissä todella hyvä.

Suht hyvältä toi Kerhon kokoonpano tänään näyttää verrattuna edelliseen peliin. ihan eri asia on, että missä kunnossa noi jalkeille saadut pelaajat oikeasti ovat.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tapparan tuloksenteko on ollut tässä sarjassa aivan liikaa ykkösen varassa, herätys Ojamäki, Malinen ja Karjalanen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös