Itse en ole pettynyt. Tehtiin kaikkemme ja Pelicans teki meistä huonoja. Ainoa joukkue joka haastaa Kärpät. Tuon verran ansaittiin ja hieno kasvutarina koko kausi.

Aittokallio pelaso itselleen jatkosopimuksen viime viikkojen otteillaan mun papereissa. Ei hävitty tänään mihinkään imurointeihin.

Syvempää analyysiä myöhemmin, nyt happea.

Karvaturri

Vaasan Sport
Kiitokset Aitolle imuroinneista.

Hyökkäykseen ei välttämättä tarvita Vauhkosen tilalle ketään. Maaleja tehdään ihan riittävästi, ensi kaudeksi se oma pää kuntoon. Rahat kiinni ykkösveskaan ja pariin kovaan pakkiin. Jos siellä on jotain Bertrandia kyselty, niin rakennetaan joukkuetta taas ihan väärästä päästä.

Olen täysin eri mieltä kanssasi. Pitää muistaa, että rahaa jää jo Valtosen ja Komulaisen palkasta lähes yhden Bertrandin verran. Jos aiotaan markkinoinnissa puhua ensikaudesta juhlakautena asianmukaisine joukkueineen, tulee nämä vakuuttelut myös lunastaa muutamana kärkinimenä, jotka myyvät siinä samassa lisää kausareita. Lisäksi rahaa jää Tikan ja Vauhkosen lähtiessä, kun omia junnuja voidaan ottaa tuomaan kilpailua pelipaikoista.

Em. syistä, tämän kauden viime kautta paremman yleisökeskiarvon ja liigalisenssin maksujärjestelyn ansiosta väittäisin siis, että CB olisi oikein kiva nähdä, 2-3 hyvän pakin saapuessa. En osaa kommentoida Aitton vaihtamista toiseen ns. ykkösveskaan, kun en tiedä, paljonko Aitto maksaa esim. Juvoseen tai Järään nähden.

Bacon

Ennakkoon pidin Sportin materiaalia ihan liian kevyenä ja siihen päälle kokematon valmentaja, niin jumbosijaa teille tarjosin. Sport oli sen sijaan liigan viihdyttävimpiä joukkueita ja laittoi ainakin minulle jauhot suuhun. Nyt varmasti harmittaa, mutta olkaa ylpeitä tuosta joukkueesta. Tuo kuitenkin oli joukkue, joka ei luovuttanut.

Ja mikä tärkeintä. Sport sai yleisön tuen taakseen ja koko Vaasan heräämään. Ensi kaudella teillä on erinomaiset lähtökohdat. Tsemppiä täältä Lappeenrannasta.

Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Pää pystyyn Vaasa! Teidän A-junnut pelaa paraikaa playoffeja, se olkoon osoituksena siitä että siellä teillä päin on hyvin pullat uunissa tulevaisuuden suhteen. Mulla on sellainen ujo kutina että muutaman vuoden sisällä Sport taistelee jo vähintään keskikastin sijoista. Maukka sai jo paljon enemmän hyvää vuodessa aikaan kuin Tomek ikinä.

Niin ja Aittokallio oli tänään neljästä päästetystä maalista huolimatta mies paikallaan.

Viimeksi muokattu:

MrMacmanaman

Kyllä mun mielestä tarvitaan tai kärki jää liian ohueksi. Bertrand olisi imagollisestikin iso hankinta ja varmasti parantaisi myyntiä. Tällä kaudella Robakin loukkaantuminen oli iso takaisku jo muutenkin heikolle pakistolle ja Niemikin oli syystä tai toisesta sivussa viimeisistä peleistä.

Tämän kauden tilastoista huomasin, että taistelija-Talaja on piste-ennätyksestään huolimatta miinuksella, kun taas mm. Vauhkonen on selvästi plussalla, vaikka häntäkin peluutettiin kauden edetessä enemmän myös puolustustehtävissä. En tiedä onko tällä oikeasti mitään väliä, mutta tuntuu, että Roopellekin tulee paljon niitä pelejä missä hiihtelee siellä sun täällä ja mussuttaa tuomareille, kun muut ovat jo puolustamassa.

AaTee

lunettes couleurs

Tässä on paljon asiaa! Samaa tulin minäkin sanomaan, että harmittavan huulille se jäi, mutta Pelsu on kyllä nyt niin liekeissä et tämä tulos ei yllätä, Mutta tosiaan kokonaisuutena niin sama täällä käsi pystyyn ja pitää myöntää ihan rehellisesti et jauhot suussa.
Sport yllätti kovin, alkuun oli korkeallakin valitettavasti taas vaan joku, oliko loukit? (en seurannut niin tarkkaan..) joka pudotteli sitten taas reippaasti, mutta tosiaan muutoin niin hyvä tämä silti oli vaik nyt saattaa vituttaa. Uskokaa huviksenne tämä tulee kokemuksen syvällä äänellä.. samalla viivalla on oltu aika monen monta kertaa, kun täältä Lappeenrannan suunnalta katselee..

Ehdottomasti tää sataa tulevaan, ja kunhan se osake mikä lie maksettu ja pääsette samalle viivalle rehellisesti muiden kanssa niin veikkaan, et Sport on helpostikin vahva ehdokas tuohon keskikastiin nyt ainakin vääntämään kuka sinne kuuden joukkoon pääsee milloinkin.

Tuo päästettyjen määrä jossain vaiheessa kun tässä loppukaudesta kattelin listaa.. se veti hiljaiseksi. Kun siitä edes osan sais pois niin tiedä missä olisitte, helvetisti on kuitenkin tehtyjä! Noh, oisko osa niistä sitten juuri siitä syystä tehty, kun omissakin on soinut eli pelisysteemitkin vähän tuota suosineet.. ?

Yhtä kaikki, nyt kuppia, mutta sitten pää pystyssä seuraavaan kauteen ei tää tässä todellakaan ollut.

Raju Erkki

Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Aitto oli tänään hyvä ja ollut viimeisissä matseissa hyvä mutta silti kiitos ja hei. Sport tarvitsee jonkun jonka taso ei heittele noin hurjasti tai jonkun jolla olisi potentiaalia läpimurtoon. Toivon että Sport olisi ajoissa ollut Janne Juvosen perässä, joka pelaa SHL:ssä nyt loistokautta. Lisäksi sitten pakistoon kunnon upgradet.

Noh tähän nyt sitten tämä kausi päättyi. Ei muuta kun junnuja tsemppaamaan!

magnum37

Tulevaisuuden Sport
Omatkin ajatukset summattu jo edellisissä viesteissä.

Jotenkin en jaksa olla älyttömän pettynytkään. Sen tiesi, että eilinen haaste olisi kovimmista kovin. Aina voi jossitella, että jos oltaisiin aiemmissa peleissä voitettu se ja se - ja kumpa se ja se ei olis mokannut sitä yhtä tilannetta. Mutta sama se on kaikilla, joilla on muutama piste eroa kaveriin.

Se on kuitenkin todettava, että tasaisemmalla suoriutumisella ja paremmalla pelikurilla Sport pelaisi poffeja. Siinä läksyä tulevaan.

Sportin uskottavuus ja urheilullisuus palautettiin. Se oli tämän kauden tärkein saavutus.

Tmoki

Sport
Pettymyksen hieman laannuttua päätin muistella tämän kauden joukkueen luonnetta ja niitä legendaarisia nousuja. Julkaistiinhan näistä tilastoja joskus joulu-tammikuussa, mutta tässä kuitenkin pienet kertomukset otteluille, joissa jonkinlainen nousu tapahtui. Otin mukaan kaikki ottelut, joissa Sport teki tasoitus- tai voittomaalin viimeisen viiden minuutin aikana tai oli jossain vaiheessa kolmen maalin tappioasemassa.

- Sport-TPS 22.9.2018. TPS johti kolmanteen erään lähdettäessä 1-2. Ajassa 59.54 Sport tasoitti Westermarckin maalilla, mutta TPS voitti ottelun jatkoajalla.

- Sport-Lukko 28.9.2018. Lukko johti 0-2, 2-3 ja 3-4. Ajassa 57.00 Westermarck tasoitti, mutta Lukko voitti ottelun jatkoajalla.

- JYP-Sport 30.10.2018. JYP johti kolmeen otteeseen maalilla, mutta joka kerta Sport tuli tasoihin. Ajassa 57.52 Rapuzzi vei läpiajosta Sportin 3-4-johtoon, joka myös piti loppuun saakka.

- Sport-JYP 1.12.2018. Kolmanteen erään tilanteessa 1-1. Manninen vei Sportin 2-1-johtoon, mutta JYP tuli rinnalle ja ohi. Ajassa 59.05 Sund kuitenkin tasoitti 3-3:een. Ajassa 59.45 Rapuzzi teki voittomaalin Talajan laukauksen reboundista.

- HIFK-Sport 7.12.2018. HIFK johti 3-0. Toisen erän puolivälissä Kalapudas aloitti kirin. Kolmannen erän alussa Tikka ja Kiviranta toivat Sportin tasoihin, mutta Thorell vei HIFK:n uudelleen johtoon ajassa 49.16. Alle minuuttia myöhemmin Ainali kuitenkin tasoitti, ja Sund ratkaisi ottelun jatkoajalla.

- Sport-Jukurit 20.12.2018. Jukurit 2-3-johtoon ajassa 52.23. Riska tasoitti ajassa 59.46, ja jatkoajalla Talaja ratkaisi. Muistaakseni Riskan maali oli aluksi merkitty Talajalle, jolle olisi muuten tullut hattutemppu.

- JYP-Sport 21.12.2018. JYP johti 2-0, mutta ajassa 55.24 Talaja kavensi. Vauhkonen tasoitti ajassa 59.48 ja myös ratkaisi ottelun jatkoajalla. Mielenkiintoisena yksityiskohtana se, että kavennusmaalin jälkeen Talajan tilastoja näytettäessä hänelle oli virheellisesti merkitty tuon ottelun saldoksi 2+0. Telia näytti onnistuvan ennustuksessaan Talajan värkätessä myös tasoitusta, joka kuitenkin sitten korjattiin Vauhkoselle.

- HPK-Sport 28.12.2018. HPK johti 3-0 ja kolmanteen erään lähdettäessä 4-1. Vauhkonen ja Sutter kavensivat ajassa 52.02 ja 54.28. Loppuhetkillä painostus ei meinannut tuottaa tulosta, mutta neljä sekuntia ennen päätössummeria Kalapudas sooloili tasoituksen. Harmi vain, että jatkoajalla Cornet korjasi voiton Hämeenlinnaan.

- Ilves-Sport 2.1.2019. Ilves johti kolmanteen erään lähdettäessä 3-1. Johto kasvoi 4-1:een ajassa 54.20. Tikka alotti ajassa 55.17 kirin, jota Rapuzzi jatkoi ajassa 57.18. Tasan minuuttia myöhemmin Talaja tasoitti. Tikka ratkaisi ottelun jatkoajalla.

- Jukurit-Sport 16.2.2019. Jukurit johti Sportin jäähyjen myötä 3-0. Kallela ja Kiviranta kavensivat, mutta Jukurit meni vielä 4-2-johtoon ennen toisen erän loppua. Kolmannessa erässä Tikka ja Talaja toivat Sportin tasoihin. Jukurit kuitenkin voitti ottelun voittomaalikisassa.

- Sport-Ässät 8.3.2019. Ässät johti 0-2 ja kolmanteen erään lähdettäessä 1-3. Sund kavensi ajassa 52.51. Pari minuuttia myöhemmin Lehtimäki tasoitti, josta taas reilu minuutti myöhemmin Claireaux teki voittomaalin.

Raju Erkki

Joel Kiviranta ja Tony Sund leijonien ensimmäiseen mm-leiriryhmään. Hienoa että Sportistakin vihdoin alkaa pelaajia maajoukkueeseen pääsemään. Sund nyt lähti TPS:ään mielummin niin hänellä ei niin väliä mutta toivotaan että Kivirannalle hyvät boostit tuosta ensikauteen ja toivotaan että menee leirillä pitkälle.

Kalapudas ei mukana mikä hiukan yllättävää kun kuitenkin EHT:lla oli mukana. Toisaalta keskikaistalla isompi kilpailu.