• 757

Jakke76

HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jäi sen verran kaivelemaan että piti etsiä sääntökohta. Ei tuossa sääntökirjan kohdassa ainakaan puhuta kiekkoon osumisesta vaan kiekon iskemisestä mailallaan.

Ennen kauden alkua tuomarikoulutuksessa meille painotettiin nimenomaan kiekkoon osumista. Oli pari oikein hyvää esimerkkiklippiäkin.

Vaara

Oulun Kärpät
Kas Kärpät siirtänyt Jussin ykkösestä ja iskenyt Koblin tilalle. Hyvä.

DonTirri

Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Jaa. Kupari kerjää verta nenästään.

Epätietoinen

Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Jos jotain posia niin Kärpät pelasi äsken ylivoimaisesti sarjan parhaat ylivoimansa. Nyt tuli vetoja ja oli ideaa. Heti kun hieman yksinkertaistettiin ja unohdettiin ne poikittaissyötöt.

BigRedBob

HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Rasmus Kupari luulee oikeasti olevansa isompikin. Ja mies. Hehehehe. Hyvä yritys.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Voi helveti helvetti hyvin IFK on pelannut, mutta ei tuo yhden maalin johto tule kestämään loppuun saakka! 2-0 olis pakko saada kolmannen erän alkuun ennen kuin joukkue vetäytyy taas kokovartalokipsiin.

Old referee

Kärpät, Suomi, tuomarit
No sitten Thorellin jalka on erään Kärppä-pelaajan kädessä. Onhan se toki mahdollista, mutta en usko.
Tais astua ihan itse Niemelän mailan päälle, kun Niemelä peitti syöttölinjaa. Taisipa Niemelän mailan liikekin olla poispäin Thorellista. Jäitä hattuun ja ja värilasit pois silmiltä viimeistään hidastuksia katsoessa.

mixu

Hifk
Kärpillä joka pelissä näitä vihelleyksen jälkeisiä taklauksia. Onko kuulossa jotain vikaa?

Erkka Lapanen

HIFK - FC Liverpool
Kuparilla on itsetuho -moodi päällä. Vihellyksen jälkeen käy niittaamassa Thorellia.

Riittäisikö yksi maali tänään? Toista ei tunnu tulevan avopaikoistakaan. Voi tulla niin jännä kolmas erä ettei pysty edes katsoa. Ehkä siirryn seuraamaan peliä tekstiteeveestä.