Ma 8.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 58 825
  • 757

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei ole sääntömuutokset näköjään Ouluun asti kantautuneet, kun useammat Kärppäfanit täällä näyttävät kyselevän itsestäänselvyyksiä.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Sakari Salminen? Hyvä 3-2 hyökkäys ja heität kiekon Vehviläisen räpylään. BUU!
 

Miikkael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Red Wings
Kylläpä tuomari pasko housuun tuon rankkarin kanssa. Keräsellä ei ollut kiekko enää lähelläkään kun kaatui
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät on pinteessä. Hifki sai hurmosta. Nyt pitää pelata kylmästi omaa peliä vaan ja antaa hesalaisten väsyttää itsensä. Kärpät kyllä jyrää kolmannessa jos sama tempo säilyy. Toki ei paljoa enempää saa antaa eteen.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät

Naakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oot vaan tottunut katselemaan finleytä ja ym hitaita kumppaneita. Näyttää nopeammalta kun kupari ja heponiemi laittaa luistinta liikkumaan.

(ja sit totinen vastaus, samalla kombolla mennään ja ihan normaalilta näyttää. Kokeile käynnistää uudestaan ja rukoile telian tornia kohden)

Ei tunnu auttavan. Puhelimen näytöllä normaali nopeus, chromecastin kautta kuin olis joku 1,25x nopeus. Ei kai se jatkuvasti voi jatkua, kun samasta kohtaa melkein lähtee pyörimään kummastakin. Tai sitten kohta ollaan jo liveäkin edellä...
 

Aln

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
"
7. Kampitus

Mikäli pelaaja syöksyy kohti kiekollista vastustajaa pelaten ensin kiekon pois mailallaan tai vartalollaan ja sen jälkeen aiheuttaa vastustajan kaatumisen, tuomitaan tilanteessa rangaistus kampituksesta. Läpiajotilanteessa rangaistuslaukausta ei tässä tilanteessa kuitenkaan tuomita."

Taisi osua kuitenkin ekana Keräsen mailaan, joten oikea tuomio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös