Nyt vituttaa!

  • 3 000 126
  • 11 367

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit ei koskaan saa samanlaista hurmosta katsomoon pelatessa KHL:ssä kuin sitä oli liiga ajalta.
Ei jumalauta tää nyt on aivan uskomatonta sontaa. Se että eteläpääty ei ole liiga-aikojen veroinen, ei tarkoita etteikö hallissa olisi hurmosta.

Jos otetaan paikallismatsit pois, milloin Hartwallilla on ollu sama rähinä kun esim viime kauden poffeissa? Ei ihan joka vuosi.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sillä on iso merkitys, milloin se hurmos on. Jos KHL:ssä Jaffala syttyy kerran tai kaksi kertaa kun joukkue yrittää sinnitellä TsSKA:ta vastaan maaliskuussa, se on ihan kiva. Se sätkiminen kuitenkin loppuu KHL:ssä aina lyhyeen, kuten ollaan nähty. Jokerit ei ole KHL:ssä menestyjäkandidaatti. Niinpä tosipelit vallataan muiden joukkueiden toimesta: KHL:ssä siellä on moskovalaista, pietarilaista, kazanilaista ja sen sellaisia, jotka eivät Suomessa kiinnosta, ja Suomessa mediatilan valtaavat Jokereiden kanssa ihmisten kiinnostuksesta kamppailevat joukkueet.

Ja juuri tuota asennetta en voi käsittää, että masistellaan sitä, miten Jokerit ei Liigassakaan päässyt pitkiin aikoihin tosipeleihin. Urheilussa on kyse mahdollisuuksista, ja Liigassa Jokereilla oli niitä joka vuonna. KHL:ssä niitä taas ei ole, koska järjestelmä ei ole tasa-arvoinen, eli urheilullinen.

TJEU: 2000-luvun kestomokailija HIFK on lähtenyt kauteen kerta toisensa jälkeen isoilla resursseilla ja isoin toivein. Tulosta ei juuri tullut ennen vuotta 2011 ja sen jälkeenkin meni muutama vuosi ihan reisille. Nyt seura on kuitenkin ponkaissut pystyyn ja on ollut mitalipeleissä neljä vuotta putkeen joukkueilla, joissa on pelannut monia omia kasvatteja. Kuinka moni uskoo, että HIFK:n fanit olisivat nyt tyytyväisempiä, jos seura olisi siirtynyt KHL:ään kaudelle 2014 Jokereiden sijaan?
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei jumalauta tää nyt on aivan uskomatonta sontaa. Se että eteläpääty ei ole liiga-aikojen veroinen, ei tarkoita etteikö hallissa olisi hurmosta.

Jos otetaan paikallismatsit pois, milloin Hartwallilla on ollu sama rähinä kun esim viime kauden poffeissa? Ei ihan joka vuosi.
Sinä se jaksat vaan puolustaa vaikka väkisin KHL kiekkoa. Toki onhan sinulla siihen oikeus.
Mitä minä seurasin Jokereiden pelejä TV:n kautta niin kyllä siellä aika hiljaista oli.
En minäkään usko siihen, että moni HIFK:n kannattaja olisi pitänyt seuran siirrosta Venäjän liigaan.
 

# Seiskakasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
Mä en ymmärrä miksi Jokereiden kannattaja edes ylipäätänsä katsoo noita pelejä. Liiga-aikoina kun Jokereiden pelit loppuivat niin sen jälkeen loppui kyllä koko Liigan seuraaminen siihen paikkaan. Vähän sama juttu KHL:ssä. Ei vaan kiinnosta enää vittujakaan miten muut pelaa. Siinä on jo tarpeeksi kestämistä kun pitää puoli vuotta odottaa seuraavaa peliä..Milloin viimeksi Jokerit edes on pelannut huhtikuussa.. Ei tule edes mieleen.
Jaa, no. Minä ainakin olen katsonut joka ikisen ottelun Viaplaylta KHL:n konffafinaaleissa. Ja on se aika hienoa ja kovaa kiekkoa. Kaukana sekä NHL:stä että Liigasta. Kaiketi jossakin siinä välissä. Ja Jokereilla ei olisi noissa sarjoissa palaakaan. Vaikka Jokerit olisivat voittaneet Dynamon, olisi ZSKA antanut kuitenkin kylmää kyytiä. SKA:ta vastaan kyllä kiihottaisi ottaa jokin kerta yhteen pleijareissa. On se soft power ottanut meikäläisestä otteen ja Putin onnistunut tavoitteissaan kun seuraan mieluummin venäläisseurojen taistoa kuin kotoista liigaa. Vai johtuneeko se kuitenkin siitä, että Viaplayn maksuille on otettava vastinetta, eritoten kun en mitään Teliaa ole ostanut.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sinä se jaksat vaan puolustaa vaikka väkisin KHL kiekkoa.
Totuuden kertominen ei ole kirjaimellisesti puolustelua. Osaan katsoa asioita laatikon ulkopuolelta, mihin esim sinä et taida olla kykenevä kun suollat perättömiä kommentteja tunteen mukaan.

Vituttaa lukea hifk hehkutusta täällä. En olisi uskonut moiseen törmäävän.
Tämä. Painusivat kannattamaan hifkiä jos siltä tuntuu. Uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää valheessa ja muiden elämää.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Mikä on tää Liiga-ajan hurmos Eteläpäädyssä? Käydäänpä sitä nyt vähän läpi ja muistellaan.

1. Työsulkukausi: Yksittäinen kausi, joka oli täysin poikkeuksellinen Eteläpäädyn osalta. Ei sellaista oltu koettu koskaan ennen. Huikeaa ja poikkeuksellista.

2. Jarmo Kekäläisen aikakausi: Hyvälle pohjalle rakennettu fanitoiminta otti lisäboostin Kekun aikana, tästäkin huolimatta ajanjaksolla oli USEITA erittäin väsyneitä tiistai-torstai pelejä jotain saipa-kalpoja vastaan. Jokainen peli ei todellakaan ollut kuuman kiimainen ja hekumallinen derby.

3. Ne derbyt. Näitä on tietenkin eniten ikävä. "Paikallisvastustaja ska" on kuitenkin hyvin täyttänyt ifk:n jättämää tyhjiötä. Pidän jopa pienenä ihmeenä millaiseen viha-asemaan ska on noussut hyvin lyhyessä ajassa. Tunnelman kannalta todella positiivista, vaikka oksettavasta paskasakista puhutaankin. Ja täytyy muistaa mihin epäterveeseen vihanpitoon historia ifk:n kanssa päättyi. Jos jos vielä kaivellaan, niin määrällisesti näitä paikallispelejä oli liikaa monen mielestä, varsinkin kun tammikuun tasauskierroksilla kohdattiin vielä back-to-back.

4. Vierasmatkat. KHL luo hyvän vastineen Liiga-ajan mega-matkoille esim. Turkuun tai Raumalle näillä Riikassa tai nyt Tallinnassa pelatuilla peleillä. Vähän arkisempi Hämeenlinna-Lappeenranta -reissailu kuitenkin puuttuu listalta.

Entä nyt KHL-aikana?

Eteläpäädyn meno, kävijämäärä sekä äänekkyys ovat kehittyneet parempaan suuntaan koko KHL-jakson ajan. Nykyisellään perusmeno näissä tavallisissa arkipeleissä ei eroa lainkaan siitä mitä se oli Liigassa. Välillä on todella hyvä meno ja pari kertaa kaudessa mukaan sattuu pari todella väsynyttä iltaa. Normi settiä siis.

Ns. Kiimapeleissä jäädään toki julli-derbyjen fiiliksestä, mutta kuten kirjoitin, ei ska-pelit jää niin kauas siitä menosta (katsomossa, jälkipelit toki eri asia) että tunnelmaa voisi sen vuoksi haukkua tai lytätä. Tuntuu kuitenkin, että näitä tunnelmaltaan keskitason ylittäviä pelejä on KHL:ssä jopa hieman enemmän, kuin Liigassa, jossa Kärpät oli yksi niistä harvoista sytyttäjistä. KHL:stä löytyy CSKA:a, Dynamo Moskovaa, idän isoja, Lokomotivia ja vähän yllättäen Sotshia ja Torpedoa, joita vastaan pelatut playoffit ovat nostaneet kierroksia. Yhtä lailla Kärpätkin kasvoi siihen asemaansa Jokerifanien mielissä.

Playoffeissa KHL-Jokerit ei katsomon puolella kalpene lainkaan Liiga-aikojen vastaavalle. Jopa päinvastoin. Taas kerran julli-pelit on oma lukunsa, mutta kyllä nyt esimerkiksi kevään Dynamo-sarjan kotipeleissä oli ihan yhtä hyvä tunnelma, ellei parempi, kuin vikojen liigakausien Lukko- tai JYP -sarjoissa, olkoonkin että JYPpiä vastaan pelattiin semifinaaleita! Vikan kauden sääliplayoff-sarjaa Kerhoa vastaan en edes vertaile, koska se oli todella aneemista paskaa katsomon puolelta ja kentällä.

Summattuna:

Tässä on nyt sillä tavalla klassisesti, että aika on kullannut muistot. Ei ne vikat liigakaudet olleet yhtä riemujulaa ja marssia voitosta voittoon (paitsi julleista). Helvetin siistiähän se oli, mutta ei se ero nykypäivän Eteläpäätyyn niin järisyttävä ole. Samaa paskaa samassa purkissa, vähän eri etiketillä.

Sitten on jengiä kuka dissaa kaikkea mahdollista vain koska vihaavat KHL:ää.

Ja sitten on osa keneltä se tunne on oikeasti vaan kuollut. Jokerit kiinnostaisi, mutta KHL ei sytytä. Se että joku yksittäinen henkilö ei syty enää jollekkin tietylle vastustajalle tai sarjalle, ei tee koko toiminnasta paskaa.

Ja millä taustalla tämä? Peleissä, vierasmatkoilla ja paikattomassa pyörineenä since en edes muista.
 
Viimeksi muokattu:

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vituttaa lukea hifk hehkutusta täällä. En olisi uskonut moiseen törmäävän.

Maailma muuttuu. Enpä minäkään olisi vuosituhannen alussa uskonut, että suosikkijoukkueestani tulisi Venäjän sarjaa pelaava venäläisten rikollisten omistama muukalaislegioona.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Totuuden kertominen ei ole kirjaimellisesti puolustelua. Osaan katsoa asioita laatikon ulkopuolelta, mihin esim sinä et taida olla kykenevä kun suollat perättömiä kommentteja tunteen mukaan.
Oliko sekin "asioiden katselua laatikon ulkopuolelta" kun kerroit meille ennätyksellisestä kausikorttimyynnistä ennen kuin kausikorttimyynti oli edes alkanut vaikka taisit sen kertomasi mukaan kaveriltasi kuullakin? Oli niin tai näin, niin ihan ei laatikon ulkopuolisen ajattelun määritelmä tuossa toteudu. Vai oliko se kuitenkin perätön kommentti mistä siis nyt siis @pappi :a syytät?
Tämä. Painusivat kannattamaan hifkiä jos siltä tuntuu. Uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää valheessa ja muiden elämää.
Ja mikä ongelma siinä on jos stadilaisena toivoo IFK:n menestyvän Liigassa nyt kun Jokerit eivät siellä pelaa. Samaahan teki/tekee Jokereiden osake-enemmistön omistava sipoolainen, suomenruotsalainen, purjehdusta harrastava Hankenin ekonomi Harkimokin. Onhan meidänkin palstalla kirjoittajia, jotka käsitykseni mukaan kokevat kotipaikkarakkautta siinä määrin, että kannattavat kotipitäjänsä jalkapallojoukkuetta.

Mutta kai se on sitä oikeinkannattamista, että katsoo velvollisuudekseen olla määrittelemssä muiden puolesta sitä mille joukkueille toivoo menestymistä ja mille ei. Mutta kuten totesitkin "uskomatonta miten ihmiset jaksaa elää muiden elämää"

Vituttaa, että kiekkokiiman käydessä stadissa kuumimillaan vain toisella jengillä on staga pystyssä.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oliko sekin "asioiden katselua laatikon ulkopuolelta" kun kerroit meille ennätyksellisestä kausikorttimyynnistä ennen kuin kausikorttimyynti oli edes alkanut vaikka taisit sen kertomasi mukaan kaveriltasi kuullakin? Oli niin tai näin, niin ihan ei laatikon ulkopuolisen ajattelun määritelmä tuossa toteudu.
Niin, olenko jankuttanut asiasta monta vuotta putkeen? Tietääkseni en.

Ja mikä ongelma siinä on jos stadilaisena toivoo IFK:n menestyvän Liigassa
Ei siinä ole mitään ongelmaa. Eikä mikään ole ongelmana. Rasittavaa on jatkuva parkuminen "muut sitä, muut tätä, me ei ikinä NYKYISIN". Mulla on ainakin sen verran hyvä itsetunto, ettei tarvii ajatella asioita "vittu kun muut, mut me ei" mentaliteetilla. Hieno olisi, että Jokerit vielä pelaisi, mutta kun ei pelaa niin ei pelaa. IFK:n pelaaminen ei vaikuta pätkääkään omiin fiiliksiin, koska elän omaa elämääni.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Olitko mukana huutamassa ja vielä kotijoukkueelle?
Katsoin pelin televisiosta. Huono provo, tiedät sen itsekin, yrittää tehdä meikäläisestä HIFK:n miestä.

Edit. Vieläkin kiinnostaisi tietää täällä KHL-Jokereiden puolesta meuhkaavilta: Jokerit ja HIFK, kumman tarina on kiehtovampi?
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Katsoin pelin televisiosta. Huono provo, tiedät sen itsekin, yrittää tehdä meikäläisestä HIFK:n miestä.

Edit. Vieläkin kiinnostaisi tietää täällä KHL-Jokereiden puolesta meuhkaavilta: Jokerit ja HIFK, kumman tarina on kiehtovampi?
En ole KHL-meuhkaaja, mutta jos ihan tarinan kannalta ajatellaan, siis jos joku vaikka tekisi elokuvan, niin suomalainen joukkue, joka siirtyy Venäjän liigaan pelaamaan on paljon mielenkiintoisempi. Siihen vähän ripaus suurvaltapolitiikkaa ja muuta jamesbondailua ja talvisota-viitteitä, niin vot.
:) Toisaalta jos Aki Kaurismäki tekisi vielä yhden leffan, niin mikä jottei hiljalleen ränsistyvässä Kisapuistossa, täydellisessä hiljaisuudessa pelattava, marraskuun loskan täytteinen SaiPa-HIFK voisi kirvoittaa Cannesissa kriitikoilta ties minkälaiset ylisanat. Kurjuuden ylistystä kerrakseen!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edit. Vieläkin kiinnostaisi tietää täällä KHL-Jokereiden puolesta meuhkaavilta: Jokerit ja HIFK, kumman tarina on kiehtovampi?
Tämän kauden tarina vai yleisesti? Itse pidän kiehtovampana tarinaa altavastaajajoukkueesta, joka taistelee isompia vastaan jatkuvasti ja vielä joku päivä voittaa ne poffeissa, kun tarinaa joukkueesta joka resursseihin nähden alisuorittaa runkosarjan ja poffeissa suorittaa omalla tasollaan, joka ei lopulta riitä maaliin asti.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Harmittaa että kevät on fanin parasta aikaa ja Jokerit on ollut jo pitkään kesälomilla.
Toiseksi se että @sämpylä89 leimaa tunteiden pohjalta kirjoittajaksi, kun vähänkin uskaltaa toivoa että Jokeritkin pelaisi Suomen mestaruudesta. Tai kritisoin sitä miten hurmos on poistunut Jokereiden katsomosta.
Vai pitääkö täällä vain olla samaa mieltä siitä miten mahtavaa on pelata KHL: ssä?
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toiseksi se että @sämpylä89 leimaa tunteiden pohjalta kirjoittajaksi, kun vähänkin uskaltaa toivoa että Jokeritkin pelaisi Suomen mestaruudesta.
VÄHÄNKIN. Vai että vähän. Mielestäni monta kertaa yhteen kauteen rankuttaminen ei ole vähää.

Tai kritisoin sitä miten hurmos on poistunut Jokereiden katsomosta.
Kritisoit sitä vaikka et kertomasi mukaan ole edes käynyt viime vuosina paikan päällä. Tämä hurmoksen poistuminen on täysin keksitty valhe, tiedät sen itsekkin kun ajattelet rationaalisesti.

Vai pitääkö täällä vain olla samaa mieltä siitä miten mahtavaa on pelata KHL: ssä?
Ei tietenkään pidä. Omat mielipiteet on kaikilla ja pitääkin olla. Kukaan ei ole tainnut hehkuttaa miten loistavaa KHL:ssä on. Se, että sanoo KHL:n olevan tällä hetkellä mieluisin paikka, ei ole mielestäni hehkuttamista mahtavuudesta.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En minä jaksa sinun kanssa @sämpylä89 vääntää.
Ehkä olisi parasta että tämä Helsingissä Jokereiden logo paidassa oleva porukka vaihtaisi nimen ja logon ja jatkaisi pelaamista uudella nimellä ja logolla KHL:ssä.
Samalla Helsingin Jokerit voisi palata sinne mistä on lähtenyt eli pelaamaan Suomen mestaruudesta.
Näin olisi KHL kiekkoa seuraavilla oma jengi Helsingissä. Ja meillä jotka mielellään näkisi Jokerit liigassa taas oma toive toteutunut.
Ei olisi jatkuvaa vääntöä ja toisaalta kaikki olisivat tyytyväisiä.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Ennen tulevan kauden alkua minua kiinnostaa kolme asiaa. Onko uusi omistaja tiedossa ennenkuin joulupukki ottaa juhannuslöylyt, mikä tulee olemaan kausikorttimyynti verrattuna edelliseen kauteen ja saako Jokerit kasaan edes osallistumiskykyisen joukkueen pakoteliikemiesten almuilla. Tällä hetkellä tiedetään vain se, että vuoden päästä ollaan taas lomilla.
 
Viimeksi muokattu:

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ja kaikki olisivat tyytyväisiä. Ei olisi jatkuvaa vääntöä ja toisaalta kaikki olisivat tyytyväisiä.
Olet ollut Jatkoajassa niin kauan, joten tiedät varsin hyvin ettei jokerifanit ole ikinä tyytyväisiä oli tilanne sitten mikä tahansa.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eipäs heitellä omia mutuja täällä faktoina pöytää.
En ole päässyt lapsenuskossa sille tasolle, että olettaisin Jokereiden pelaavan ensi kaudella tähän aikaan. Toki jos olet kanssani eri mieltä niin mielelläni otan vetoja vastaan.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös