• 184 186
  • 1 157
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Pannaan mieluummin soimaan se suomennettu versio tuosta, eli Matti Nykäsen Elämä on Laiffii.
Se olisi myös tyylikästä, jos joku Tuulola paiskoisi kolmannessa erässä taululle 5-0, ja hallissa soisi repeatilla "Mää ja Tapparan mies".

Läskisalo

HPK, HauSi
Pelihän oli odotetunlaista pelitapashakkia. Erikoistilannepelaaminen, jäähyttömyyden ohella, erityisen tärkeää. Kolme tyhmää jäähyä kaverin yhtä vastaan ja jänteen katkeaminen hetki ennen erän loppua alivoimalla. Se yleensä riittää Rautakorven nippua vastaan tappioon. Muuten maalipaikat lähelle tasan, kotijoukkueelle hieman useampia, eikä kumpaakaan maalivahtia varsinaisesti testattu. Eteenpäin. Jos kaveri pystyy noin hyvin puolustamaan pitkät hyökkäykset pois, on peliä ruuvattava suoraviivaisemmaksi kiekon maalille heittelyksi. Silloin joutuu toki puolustamaan vielä enemmän, mutta jotenkin niitä maaleja olisi saatava. Sen aika ei kuitenkaan ole vielä seuraavaksi. Omilla aseilla kaverin aseita vastaan. Voitot tulee jos ollaan parempia. Paljon se vaatii, muttei ole mahdotonta.

clayman

HPK, MASO
Missä oli eilen se taistelu? Kiima? Tepsiä vastaan taklattiin. Nyt oli todella pehmeetä touhua. Pelätäänkö taklata noita mikkihiirejä (Kuusela, JMJ...)? Kuusela ainakin taklaa.

Keskikaista pitää saada haltuun. Maksetaan sitä hintaa.

Hyökkäyksessä ollaan menty huolestuttavaan suuntaan. Maalinteko on heikentynyt pudotuspelien edetessä.

Lucenius, Innala, Turunen... missä maalit? Nenonen ja Tuulola myös. Osa onnistui TPS-sarjassa, mutta ei voi yhtäkään luokitella uhaksi tällä hetkellä.

Niin, ja sitten.... Tepsi sai ajella rauhassa Turusta päähän, nyt sitten saa kampata.

Ralph

HIFK:sta mallia ja sarja tasoihin. 16 tunnin päästä mennään, hei.

Ralph

Vaikutti siltä, että HPK lähti otteluun paskat housussa, mutta Nenonen pyyhki kavereiden pyllyt maalillaan ja sen jälkeen HPK oli vahva. Mutta kun Kerho näytti liian pitkään liian hyvältä, tuomarit päätti vähän tasoittaa voimasuhteita. Katsotaan miten jatketaan toisessa erässä.

puuha-pete

Kerho, Minnesota, Hollanti
Alkuun hakemista, sitten alkoi syötöt napsua ja hienoa peliä. Mistä Nikkilän jäähy tuli?

nakke-81

HPK (ipk, keupa, fps)
Nyt kerholla näkyy sitä kaivattua vittupäätä mutta huolellisuutta lisää. Sääli että rinksulla haisee paska kun tuomareilla ei vatsa kestä painetta.

Ralph

Käsikirjoituksen mukaan mennään. HPK ei kotona häviä, joten yksi ryöstö neljästä yrityksestä riittää. Tiistaina toinen yritys.

Nyt oli röyhkeä, fyysisesti aktiivinen ja määrätietoinen Kerho. Eikä peruuteltu. Sama vaihde silmään tiistaina!

Rinksu

HPK

Eka kymppi meni vielä ihmetellessä Tapparan peliä, mutta sitten pistivät playoff-vaihteen silmään. Kerrassaan ihana tuuripomppu-kaaliperhonen Innalalta. Noi syö miestä rotan lailla. Ajoittain oikein kunnon myllyä ja pari tolppaakin ja varsinkin kolmas erä ihan helvetin hyvää kiekkoa. Juuri näitä otteita vaaditaan. Ja se fyysinen panoskin alkoi taas löytyä, iskuihin vastattiin, maalin edustaakin voitettiin. Tästä peli-ilme mukaan Tampereelle.

Ja Turuselle kasa leijonia. Varmasti sattui se veri-Penan niitti. Muuta kun takasin kehiin ja 1+1. Nostan hattua.

clayman

HPK, MASO
Oli kyllä rouheeta peliä tänään. Näin jos pelataan jatkossakin, niin muilla ei ole mitään eväitä Kerhoa vastaan. Nyt jallua naamariin ja saunapuita lakkaamaan.
Kuten seurantaketjussa tuli todettua, nyt oli Kerhon peli sitä, mitä on odotettukin. Nyt oli jäällä se Kerho, joka ansaitsi paikan semifinaaleihin. Se Kerho, joka dominoi IFKta siinä ottelussa.

Tärkeintä oli mielestäni Nikkilän tehoilu, sillä sen kautta Kerho on vahvoilla Tapparaakin vastaan. Se YV maali oli todella merkittävä osuma.

HPK on huomannut, että myös Tappara kaatuu, jos sitä tahtoa löytyy. Tiistaina kova peli tiedossa.

HPK
Kolmas erä oli kauden parasta Kerhoa! Saatana kun näytti hyvältä. Kerho pelasi tänään todella paljon päädyn kautta ja haki sieltä riistoja ja pitkiä pyörityksiä. Jos päätypelejä voittaa tuolla tavalla, niin voittoja tulee kyllä.

Innalan maali lämmitti mieltä. Tuli miten tuli, mutta tolla energialla todellakin ansaittu.

Larmi oli eleettömän hyvä.

#76Sally

HPK
Hienoa HPK! Upea peli jossa otetttiin itse ohjat ja vietiin peliä. Kotipelit pitääkin hoitaa ja ottaa sitten yksi ryöstä vieraissa. Hieno tunnelma paikan päällä koko pelin ajan. Tälaista peliä myös vieraissa ja finaalipaikka on täysin mahdollinen.