San Jose Sharks 2018–2019

  • 209 329
  • 682

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Sharkseillä koko liigan huonoin torjuntaprosentti. Ei helvetti. Ei pleijareissa tolla paljoa pärjätä..
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Mitäpä tähän nyt sanos. VMP varmaan osuvin. Kolme edellistä tappioo Liigan pohjajoukkueita vastaan, miten ihanaa. Maaleja ei vaan tule.

Jäätävistä virheistä päästellään äijää läpi kokoajan ja av-maalissa perinteisesti unohdetaan toinen aalto. Näyttää iha syksyn pelaamiselta. Jonesia nyt turha syytellä, ehkä olisi jonkun noista maaleista voinut ottaa. Silti otti hyviä koppeja useammasta vaarallisesta tilanteesta ja piti pelin edes saavutettavissa.

Pete sanoi suorat sanat pelin jälkee: Äijiä ei kiinnostanu pelata täyttä 60 min. Ja eivät ole riittävän voitonnälkäisiä. Näkyy tekemisessä

Tuntuu ainakin että voitonharjalla menevät joukkueet saa parempaa starttia pleijareihin. Kasetti on silloin kunnossa ja tekeminen oikealla tasolla. Pitää nyt kääntää tämä kelkka.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Tulisipa sieltä nyt Karlsson ja Pavelski kehiin. Jonesilta näytti juu olevan hyviä torjuntojakin. Saas nähdä kuin pakkiparit menisi jos/kun Karlsson sieltä tulee, jotenkin pitäisin Heedin mieluummin kuin Ryanin vaikka olisikin neljä rightia. Itse laittaisin aavistuksen vähemmän pelaavaksi kolmospariksi sitten Braun-Heed.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ekin paluuta saadaan varmaan odotella vielä. Ei luistele enää joka päivä. Kuulema kuuluu kuntoutusohjelmaan ja on valmiina pleijareihin. Runkosarjaan osallistumisesta ei vielä tiedä..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Kuulema kuuluu kuntoutusohjelmaan ja on valmiina pleijareihin.

Tämä oli kyllä aaikas hauska juttu. Kyllähän Pete aikas selvästi sanoi heti alussa, että homma menee ohjelman mukaan, mutta twitterissä Kurzin komennuksessa vedettiin "Im not a doctor but" johtopäätökset ja maailma alkoi palamaan. Nyt Pete sitten tarkensi, ettei tässä mitään takapakkia olla otettu.

Pavelski näyttänyt hyvältä harkoissa, mutta päätöksiä tehdään vasta pelipäivänä. Toivottavasti pelaa, DeBoer teki mielestäni todella hyviä ketjumuutoksia Wings -pelin aikana, mutta ne eivät tuottaneet tulosta. Tilausta on kapteenille, varsinkin ylivoimalla. Onko toi 1.yv tehnyt vikaan 22. ylivoimaan yhden maalin. Cootch-Burns-LaBanc on niin nähty.

Harkoissa pakkiparit olleet;

44-88
4-61
47-72

Hyvä se on noinkin kokeilla. Ryan turhan paljon hakee Burnsia joka tilanteessa, Vlasic kyllä taasen uskaltaa ottaa tilanteesta etua, jos Burns on ylipelattu vastustajan puolelta. Saas vaan nähdä pysyykö omiin pelaaminen kuinka hallinnassa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Voi pojat. Seitsemäs peräkkäinen tappio, joista suurin osa liigan pohjasakalle. Muillakin luottavainen olo playoffeihin? Jos ei vielä, niin avataan pari söpöä tilastoa.
  • Sharks on päästänyt playoffjoukkueista eniten häkkejä, 242 kpl. Tämä on 3,15 per peli.
  • Jonesilla on 6. huonoin torjuntaprosentti kaikista yli 20 peliä pelanneista vahdeista. Seuraavaksi huonoin playoffjoukkueen ykkösvahti löytyy tästä tilastosta sjalta 27 (Holtby). Jonesin torjuntaprosentti siis 89,6 %.
  • Dell kuitenkin onnistuu nokittamaan kilpakumppaniaan, sillä miehellä on koko liigan huonoin torjuntaprosentti (yli 20 peliä pelanneista). Näkisin asian niin, että Sharksilla on liigan huonoimman ykkösmaalivahdin lisäksi huonoin kakkosmaalivahti.
Oikein odottaa sarjaa kultaisia ritareita vastaan.

Toisaalta kävi Phillykin finaaleissa Leighton-Boucher-kaksikolla, joten miksi ei.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
San Josen maalivahtitilanne alkaa kuulostamaan vähän Jokereiden vastaavalta ennen playoffsien alkua. Riveistä löytyy kaksi veskaa mistä saa miettiä kumpi on niistä kahdesta paskasta se vähemmän paskempi.

Ja seurajohdossa mietiskellään vaan, että eihän sillä maalivahdilla nyt ole mitään väliä. Kunhan vaan tehdään tarpeeksi itse niitä maaleja peleissä.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Mitä voitto ja vielä Vegasista!

Haley ja Gambrell pääsivät pelamaan, kun Radil ja Karlsson olivat poissa. Radililla oli jalka turvoksissa blokin jäljiltä, Karlssonista en tiedä. Tähtipelaajan lepuutusta varmaankin.
Pavelski näytti palaavan kehiin, mutta johtuiko Vegasin tappiosta Wildille, kun siinä paikkeilla kapteeni vedettiin sukkana pois kuvioista. Varman päälle.
Karlsson painanut menemään täydellä kaasulla harkoissa.

Vegas -pelissä parhaimistoa selvästi Hertl, Timo ja Thornton. Toivomisen varaa ja paljon Couture, Kane ja Donskoi.

Haley ei tehnyt tyhmyyksiä, mutta ei ollut mukana kinoissa, joten loppulukema negatiivinen, kun äijän peli on vaan todella huonoa. Ei ehdi edes raskaita niittejä antamaan. Gambrell oli hyvä.

Kiva oli nähdä, että joukkue pelasi astetta fiksummin. Ekassa maalissa toki kunnon sekasorros, kun Couturella vekki luistimessa ja lähti vaan menee. Jones epäröitti kiekon sijaintia maalin takana, oudossa asennossa tottakai ja hyvältä paikalta hääppönen veto läpi.
Toinen mieleen jäännyt tunarointi oli Burnsilta, ketä hyökkäysalueella liukui paineettomalle puolelle, kun toisella puolen tiukka 50/50 kamppailu kiekosta. Hetkessä kääntyi 2vs1 jonka Jones onneksi nätisti torjui.

Vegas oli täysin vastaantulija sen ajan, jonka Reaves oli poissa pelistä. Muutenkin Sharksin pakisto pääsi helpommalla, Vegasin pakit jäivät useammin varsinkin Timon ja Kanen niittien alle.
Jonesilta hakuileva peli. Ei onneksi niitä älyttömän helppoja mennyt, mutta ihmeelisiä pomputteluja löytyi. Kuitenkin pelin heikoin molkke oli Subban. En tiedä Fleuryn statusta, mutta jos Subban aloittaa pleijareissa, niin on aikamoinen pudotus sillä osastolla heillä.

Ylivoima oli edelleen aivan paska.

Piste jostain pelistä vielä, niin kotietu 1.kiekalle varmistettu. Pitäisi onnistua, vaikka porukkaa lepuutettaisiin. Esim. onko syy Couturen vaisulle pelille palautumisesta flunssasta vai mitä, mutta saisi olla sivussa, jotta saisi effortinsa kondikseen.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Pavelskin poissaolo tuntuu heikentävän jengiä enemmän kun Karlssonin vastaava. Ihmettelin aiemmin, minkä hemmetin takia Pavsin pitää ylivoimalla tuoda kiekkoa ylös. Nyt kun #8 puuttuu, jengin ylivoimakuviot herättävät melkein myötähäpeää.

Mitä pidemmälle mennään, sitä vakuuttuneempi olen siitä, että Sharksin tulee ennemmin varmistaa että tämä runko pysyy kun maksaa mitä tahansa että Karlsson saadaan pysymään joukkueessa.

Pakistoon tuntuu nousevan säännöllisesti uutta väkeä (Simek, Ryan) ja Dillon on parantanut peliään. TOP-kuutoseen ei uutta jengiä ole noussut (ykkösvarauksia Meier ja Hertl en tässä huomioi) ja nykyinen Nyqvist / Kane / Meier / Pavelski yhdistettynä senttereihin Couture / Hertl on pakettina tärkeämpi kun kaksi norris-voittajaa yhtäaikaa kehissä, varsinkin kun Vlasic rupeaa heräilemään horkastaan.

Jumbon meininki on sennäköistä, että veikkaisin kahta jatkokautta vielä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Eikö kotietu jo varmistettu, tasapisteisiin voi Vegas tulla mutta Sharksin ROW on parempi.

Juurikin näin.

Hyvä saada tappioputki poikki, etenkin Vegasia vastaan. Toivotaan, että Calgarystä otetaan myös playoff-harjoituksena voitto tänä yönä.

Fleuryn tilanteesta kaivelin vähän tietoa tässä, ja ei ole ainakaan vielä aloittanut luistelua. Sormet ristissä toivotaan ettei ihan heti olisikaan tulossa takaisin.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eikö kotietu jo varmistettu, tasapisteisiin voi Vegas tulla mutta Sharksin ROW on parempi.

Näinhän se on mitä otsikoihin nyt törmännyt. Peliä katsellessa Hahn tai Hedican puheli voittamisesta varsinaisella, tai sitten kuulin ja luulin omiani.

Mitä pidemmälle mennään, sitä vakuuttuneempi olen siitä, että Sharksin tulee ennemmin varmistaa että tämä runko pysyy kun maksaa mitä tahansa että Karlsson saadaan pysymään joukkueessa.

Mä olen taasen eri mieltä tästä. Ekin uusi soppari olisi lippu joukkueelle olla contenderi monen monta vuotta. Se 20ott joulu-tammikuussa oli sellaista tykitystä Sharkseilta notta moro ja suurin syy siihen oli Eki. Ennemmin tiputtaa ton kuolleen painon pois: Braun, Melkman, Donskoi, Dell. Nyquist olisi kiva pitää, mutta Karlssonin kustannuksella no-no.


Hertl mätti kauden ekaan 20ott 5. maalia. Sen jälkeen 53ott 30. maalia. Aikas jäätävää.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Niinpä siis ensimmäinen playoff-pari varmistui, kun Flames kävi harjaamassa Sharksin. Pudotuspeleissä kohdataan siis toista kevättä peräkkäin Las Vegas.

Keskenäiset ottelut taisivat mennä 2-2, tosin Golden Knights kylvetti Sharksia pahasti kahdessa kotipelissään, kun San Josessa pelit menivät jatkoille. Vegasin kotiluola äänestettiin myös pelaajien keskuudessa vaikeimmaksi paikaksi pelata, joten kotietu on todella tärkeä Sharksin kannalta.

En oikein osaa odottaa kovin suuria tältä playoff-runilta, vaikka jossain vuodenvaihteen tienoilla Sharks oli liigan parhaimpia joukkueita. Pavs ja EK65 saataneen takaisin rosteriin playoffeihin, mutta pelituntuma varsinkin Karlssonilla voi olla aika heikkoa. Karlsson lienee tässä se mahdollisuus, jonka avulla Sharks jatkaisi sarjasta eteenpäin.

Loppupeleissä varmasti lepuutellaan ainakin Jumboa, Couturea, Vlasicia ja Hertliä. Ainoa jännitettävä ennen playoffeja lienee se, ettei Kaliforniaan tipahda draftin kärkivarauksia.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Golden Knights kylvetti Sharksia pahasti kahdessa kotipelissään, kun San Josessa pelit menivät jatkoille.

Itse muistelen näin, että ekassa kohtaamisessa Sharks oli vielä horroksessaan, mikään ei oikein toiminut silloin. Selvä tappio. Toisessa Sharks ja Eki oli saannut kuvioita selväksi, tiukasta matsista voitto. Kolmannessa Sharkseilta väkivahva alku kohti voittoa, mutta naurettavat henkilökohtaiset virheet maksoivat pelin isosti. Ja tämä viimeinen, se sen verran hyvässä muistissa, että kehtaan väittää Sharksin vieneen maalipaikat selvällä erolla, vaikka peli jatkoille meni.

Itsellä kyllä positiivisemmat fiilikset. Mielestäni Sharks oli viime vuonna parempi (ekan pelin valmennus, 3. pelin peluutus ja 5.pelin kamala tuomarointi ratkaisi) ja on sitä myös tänäkin vuonna. Pavelskin kera Vegas on täysin voitettavissa, Ekin kanssa kaikki on mahdollista.

----


Kaksi tai vähemmän päästettyä maalia tällä kaudella:

Lokakuu 4/12ott
Marraskuu 3/14ott
Joulukuu 6/14ott
Tammikuu 6/12 ott
Helmikuu 7/12ott
Maaliskuu 4/14ott

Sellasta, jossain meni pieleen. Jones on ollut huono, mutta miksi viime kuussa joukkue jakeli ylivoimahyökkäyksiä niin kuin kauden alussa? Parempi olisi, että pleijareissa pakka on tiivis ja Jones ei nyt ainakaan niitä helppoja päästäisi. Fanipojan luottoa kuitenkin löytyy, että Jones parantaa pleijareihin niin kuin kolme vuotta putkeen tässä tehnyt ja Pete saa joukkueensa kuriin. Ei ole Martinin tasoista riippakiveäkään nyt tarjolla kokemuksen nimissä (Haleyn Pete on blokannut aikasemminkin tosipeleistä). Se kyllä jännittää, kun viime vuonna 1.peli hävittiin jääden heti alussa täysin junan alle. Sharks ollut tällä kaudella paskimpia joukkueita ekoilla minuuteilla, ihme nukahduksia vähänväliä.
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Semmosta paskaa, kannatti kolmanteen erään taas herätä..

Peli hyökkäyspäässä selvästi liian ennalta arvattavaa ja vihut ovat harjoitelleet pois pelaamista.

Kolmannen erän alkupuolella erän ainut kunnon hyökkäys, Demko ja tolppa pitivät vaan maalin puhtaana. Sitten oltiinkin purjeessa, tuomarit ja SR vastas hienosta tuomarimaalista. Tämän jälkeen moti iha kadoksissa. MG jr nakkas voittomaalin tuuripomppujen jälkee ja sit vielä munaton YV erän loppuun, vittukun alueelle edes päästä. MVn sisäänottokaan onnistu järkevästi.

Jones on mitä on, piti toisen erän joukkuetta kai pystyssä sentään.

Eki oli ollu alkulämpimillä mukana, eli kohta askiin?

Ei kyllä liikoja pleijarit herätä odotuksia..
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Jos nyt pleijareista jotain tulisi niin toivoisi että vaikka nyt on merkitsemättömiä pelejä pari niin otettaisiin E.Karlsson mukaan jos vain pystyy, että kuviot selvillä heti eikä tarvitsisi ensimmäistä matsia harjoitella siellä. Ei vissiin Middleton ollut kauheasti parannusta Ryaniin?
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eki normaalisti mukana aamujäillä, joten hänen toive pelistä kahdesta ennen pleijareita on täysin mahdollinen.

Peliä en jaksanut katsoa, kun sitä efforttii säästellään tosipeleihin. Timon peli ekassa maalissa kertoo kaiken, hieman eritaso päällä kuin mikä Vegasia vastaan oli.

Kuitenkin muuan kiva koppi pelistä:

-Thornton oli korvannut LaBancin 1.yvsta.
- Jones oli pelannut rauhallisen ja varman pelin. Tai en nyt tiedä mitä tosta vm. kuuluu sanoa.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Yöllä pelattiin oman divisioonan kannalta merkityksetön peli, jossa kaatui Oilers. Sinänsä pelillä oli merkitystä, koska voitolla pidettiin Preds takana. Jos viimeinen peli voitetaan, Sharks pääsisi lähtemään mahdolliseen konffafinaaliin kotiedun turvin.

Pelissä kuitenkin loukkaantui Timo Meier. Meier kaatui kolmannessa erässä päin laitaa, ja poistui kaukalosta. Mahdollisesti vasen ranne vääntyi/murtui/tuhoutui. Helvetin liian kova hinta tällä voitolla, jos Meier joutuu jättämään yhdenkin pudotuspelin väliin.

Joku twiittasi, että Meier on 5 vs 5 -pelissä Sharksin paras seuraavissa tilastoissa:
  • Goals/60
  • Attempts/60
  • Chances/60
  • Dangerous
  • Chances/60
Meier ja E. Karlsson sivussa? Ei käy.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Eki pelasi ekaan erään 9:47, kunnon rasituskoe siihen näemmä. Pelasi lopulta 22:01, fiksu peluutus.
Ylivoima piristyi heti; sieltä sitä vaan tultiin ja kuljeteltiin ominpäin kiekkoa siniviivan yli. Ekassa ylivoimassa paikat oli vähissä, kun tiedä mistä Vlasic oltiin kaivettu ylivoimaan laidalle ja toisella puolella LaBanc pomputteli kiekkoa.
Toisella ylivoimalla Karlsson pelasi ykkösessä ja meno näytti hyvältä. Cootchin välttely nopealle vedolle kyllä vitutti. Lopuksi Karlsson oli viivalla ja Burns one-timer asemassa, tätä voisi mielestäni edelleen käyttää heti ylivoiman alussa.
Ekin rinnalla pelaili Dillon ja aiettä se näytti vaan hyvältä. Dillonin kylmäkausi päättyi kuin seinään ja siellä peippailtiin siniviivalla menemään, ei mitään ongelmia myöskään Ekin kovien kääntösyöttöjen kanssa. Samointein natsas. Kaunista oli.
Eki ei päässyt tehoille, mutta +3 tehotilasto kyllä kertoo missä mentiin.

Jos jotain vielä pitäisi muokata ennen pleijareita, niin se on ehdottomasti toi 4.kenttä. Mimmosia paikkoja Avs sai 1.erässä heitä vastaan, avausmaalikin syntyi näin, kun nelonen ei saannut kiekkoa mitenkään liikkeelle. Vaihdosta toiseen omissa ongelmissa. Pelin edetessä Dillon-Karlsson pelasi nelosen takana, jotta kiekkoa saatiin omista eteenpäin edes. Haley veks ja Donskoi tilalle, auttaisi varmasti reilusti. Kuitenkin Reaves ei tapellut runkosarjassa, joten ei varmaan tule sitä pleijareissakaan tekemään. Näin Haley ei ole mitään muuta kuin riski omalle joukkueelleen.


Pavelski, Hertl, Kane ja Timo. Neljä pelaajaa naputti 30. maalin rajan rikki. Ekaa kertaa Sharksin historiassa, ja koko änärin mittakaavassa viimeksi 10 vuotta sitten (-09 Flyers, Wings)?

Burns ja 82ott 16+67=83. Huhhuh.

Alivoima pysyi täydellisenä vikaan viiteen peliin. 5on5 palaili kohti parempaan oikeaan tasoaan, samoin ylivoima. Kyllä se tästä. Jonesille upposi jälleen eka veto, joka oli vielä torjuttava veto mun mielestä, mutta noin muuten teki hyviä haastoja ja pakit oli tukemassa maalinedustalla, vaikka kylläkin pari kertaa meni turhan pelottavaksi säheltämiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Haley veks ja Donskoi tilalle, auttaisi varmasti reilusti. Kuitenkin Reaves ei tapellut runkosarjassa, joten ei varmaan tule sitä pleijareissakaan tekemään. Näin Haley ei ole mitään muuta kuin riski omalle joukkueelleen.
Juuri näin. Haleystä ei ole mitään muuta hyötyä kuin nokkapokassa. Donskoi tekee paljon hyvää peliä vaikka ei maalien muodossa näykkään.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Donskoin ohella mietityttää että onko kuudes pakki Ryan vai Heed. Peliesitysten perusteella olettaisin ehdottomasti Heediä, mutta jos DeBoer nyt välttämättä sitten haluaa kätisyydet optimaaliseksi niin.. Toisaalta Heedin hyökkäyspään taitoja ei niin kaivata jos siellä on Burns ja Karlsson. Toisaalta right-right kätisyydestä ei tarvitsi paljoa kärsiä jos Burns ja Karlsson pelaa sen reilun 20min kumpikin.

Minä laittaisin ylivoimalle ekaksi kuumimman hyökkäysketjun (jos nyt niin Kane-Hertl-Nyquist) ja Karlssonin sekä Burnsin. Olokoot toinen nyt Meier-Pavelski-Couture-Thornton. Siellä nyt ykkösessä ollut Hertl-Couture-Pavelski-Thornton, se vaan kuka ottaisi silloin kakkosessa aloituksen ja sentteröinnin jos kaikki parhaat siihen hommaan on ykkösessä ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös