La 23.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 101 886
  • 1 439

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt tuomarit stadissa, ruvetkaahan ottaa noita mailahäirintöjä pois pelistä tai tästä tulee ihan hirveetä loppupelin ajaksi.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Mitä SM-Liigassa pitäisi tapahtua että tämä 90-luvulta tuttu mailalla huiskiminen saataisiin loppumaan ja siirryttäisiin nykyaikaiseen lätkään kuten kaikissa muissa liigoissa on tehty jo aikoja sitten? Otteluita on tuskaista katsella kun joukkueiden syvyys ja täten taitotaso on rajallinen ja kaupan päälle huiskitaan miten sattuu. Tomi Kallio kritisoi tätä paluukaudellaan, mutta hiljeni tämän jälkeen kun huomasi ettei mitään ole tehtävissä. Laadukkaat ulkomaalaiset valitsevat ymmärretävästi muut sarjat kun voit pelata parempaa lätkää ja palkkakin on usein kilpailukykyinen ellei reilusti parempi. Hankinnat tehdäänkin ECHLstä ja Allsveskanista joille naurettiin makeasti vielä 10-20 vuotta sitten. Kaapo Kakolle tekeekin hyvää lähteä rapakon taakse, koska siellä otetaan rikkeet pois normaalisti eikä vain 10% tapauksista. Fyysisyys on myös vähentynyt NHLssä räikeästi, joten nuoret pelaajat pärjäävät siellä paljon helpommin kuin ennen. Pommeja ei jaella läheskään aina edes täysin selkeissä ajopaikoissa.

HPK on toki hyvän valmentajan vetämä ryhmä, joten he sinällään ansaitsevat jatkopaikansa. Toivottavasti TPS tajuaa jatkossa, että valmentajalla on merkitystä, ja joukkuetta ei kannata rakentaa runkosarjan pistepörssin voittoa ajatellen. Hyvä pelaaja lyhyellä sopparilla on myös parempi kuin huonosta joukkueesta hankittu keskinkertaisuus pitkällä vaikka se tuokin jatkuvuutta. Varsinkin pakisto näyttää paperilla kauhealta kun Tallinderia ei korvattu mitenkään. Myös alapareissa menisi yksi ulkomaalainen puolustava puolustaja Salosten ja Lukkien tilalla.
Ei millään ehi pelien tuoksinnassa kolumneja lukemaan. Ei siinä että asiaakin saattaa pitää sisällään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kaski pelaa ilman kultakypärää. Miksi?
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Vittu toi Tavi on huono. Onneksi Cornetin pitöis pelata jo maanantaina.

Ei meinaa kyllä millään päästä Kerhon pelaamiseen sisälle. Mutta tiedossa on, että se ei ole huono pelaaja. Toivotaan, että pääsee hommaan sisälle paremmin jo tässä sarjassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös