Ti 19.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 884
  • 923
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Heinola 2-0...ja Salo 2-2 Hakametsässä lämmintä, tavaraa kentällä!
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuomarit paikkailleet ensimmäisen pelin tuomarivirhettä nyt ihan urakalla, olisikohan jo kohta tasoiteltu tarpeeksi.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Jyväsjemmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D Team
2-0 ja kesäloma kolkuttelee oven takana. Puolustusasetelmat aivan sekasin. Näin käy kun laittaa kaksi pakpakkia jotka ei osaa puolustaa hyökkäysketjun kanssa, joista myöskään kukaan ei osaa puolustaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kiitos Vainionpää!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä ei ole ollut kykyjä nousta näistä asetelmista, joten vahvasti JYPin kausi taisi olla tässä. 3-0 Lukolle. Peli on ratkennut. Onnea Lukolle ja kannattajille.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei Ilveksellä ole hätää, tuomarit kyllä tasoittelevat. Eivät kestä painetta, kun keski-ikäiset kaljakessit avaavat äänijänteitä.
 

Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Tuo SaiPan puolustuspelaaminen on ihan täysin verrattavissa niihin uusiin helposti aukeaviin suolakurkkupurkkeihin. Joka ikinen Ilves vastahyökkäys päättyy vaaralliseen vetoon...

Offtopic: Mulla on ollut suosikkijoukkueen suhteen sellainen perstuntumaindeksi kun oon arvioinut puolustuspeliä. Mitä kylmempi rinki takamuksen alle muodostuu vastustajan ylittäessä punaviivan, sen heikompaa puolustuspelaamista :) Joku vääräleuka tässä nyt voisi sanoa, että jos siellä takamuksen alla on kovin lämmin tunne, niin sekään ei välttämättä tarkoita hyvää PPAP-indeksiä :) Mutta tämä offtopicista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös