Liigan veikkausketju 2018–2019

  • 91 974
  • 257
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Dallas Stars, Leksands IF
Näin veikkasin kauden alla..

Jaah.. pakko se on kait lyödä perinteiset ei-yhtään-puolueelliset arpaliput taas kehiin kun Liigakausi lähestyy jo kovaa vauhtia

1. Kärpät
2. HIFK
3. JYP
4. TPS
5. Pelicans (saa kai sitä fani unelmoida?)
6. Tappara
------------------
7. KooKoo
8. SaiPa
9. Ässät
10. Ilves
------------------
11. HPK
12. KalPa
13. Jukurit
14. Sport
15. Lukko

Ja todellisuus:

1. Kärpät
2. Tappara +4
3. Pelicans +2
4. TPS
5. HPK +6
6. HIFK -4
7. Lukko +8
8. Ilves +2
9. SaiPa -1
10. JYP -7
11. Sport +3
12. KalPa
13. KooKoo -6
14. Jukurit -1
15. Ässät -6

Nopea analyysi: Kolme joukkuetta veikkasin täysin oikeille sijoille ja lisäksi voi sanoa, että SaiPa, Jukurit, Pelicans ja Ilves liippasivat erittäin läheltä. Sen sijaan JYP, Ässät ja KooKoo tuli arvioitua reilusti yläkanttiin kun taas HPK ja Lukko rankasti alakanttiin. Taisin olla niiden harvojen joukossa ketä veikkasi Satakunnan joukkuetta jumboksi; harmi vain sitä väärää joukkuetta :D Ei tää nyt mitenkään erityisen hyvin taaskaan mennyt joskaan ei ihan vituilleenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
1. Kärpät
2. Tappara
3. TPS
4. JYP
5. HIFK
6. SaiPa
------------
7. Ässät
8. KalPa
9. Lukko
10. Ilves
------------
11. Pelicans
12. KooKoo
13. HPK
14. Sport
15. Jukurit

Ei tää nyt ihan mennyt putkeen tää arvio.
 

ElManazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Málaga Club de Fútbol, New York Islanders
1. Kärpät
- Materiaali on hyvin vahva ja uskon vakaasti, että Kärpät tulee pelaamaan vahvan runkosarjan. Vaikeampi jakso sattuu johonkin kohtaan takuuvarmasti, mutta siitäkin selvitään. Mielenkiintoista nähdä miten nuori hyökkäyspää pärjää pudotuspeleissä. Pakisto on selkeästi Liigan paras.

Paras pistemies: Ville Leskinen
Paras maalintekijä: Ville Leskinen
Tehokkain puolustaja: Atte Ohtamaa tai Jani Hakanpää
Läpimurto: Rasmus Kupari

Tämä oli helppo ennustaa, mutta yllättäen vaikeaa jaksoa ei oikeastaan tullut ollenkaan. Yksi isompi tilastotappio Lukolle, mutta muuten fantastinen kausi. Paras pistemies ja maalintekijä osui, kuten myös Kuparin läpimurto. Ohtamaa&Hakanpää jäivät pari pistettä taakse Heshkaa ja Kivihalmetta.

2. HIFK
- Tykkään omalla tavallaan joukkueesta, mutta toisaalta alemmissa ketjuissa on aavistuksen tasapaksuisuutta havaittavissa. Toki laajuutta löytyy, joka on hyvä asia pitkässä juoksussa. Kärkijätkätkin ovat pääosin tasokkaita, mutta ilman yhtä kärkisentteriä en sanoisi hyökkäyspäätä pelottavaksi. Onnistuessaan Iikka Kangasniemellä tulee olemaan yllättävän iso rooli näillä palasilla IFK:n hyökkäyspelin toimivuudessa, vaikka onhan Juhani Tyrväinen, Erik Thorell, Joonas Rask ja Tommi Santalakin varmasti tekijämiehiä Liigaan. Pakisto on vahva, mutta roolitus on hieman kyseenalainen.

Paras pistemies: Iikka Kangasniemi (/ the sentteri)
Paras maalintekijä: Erik Thorell
Tehokkain puolustaja: Teemu Eronen
Läpimurto: Elias Ulander tai Juha Jääskä

Kärkisentteriä ei koskaan hankittu, ja muutoinkin tuloksena oli varsin vuoristoinen runkosarja. Thorell yksi Liigan parhaita pelaajia, huikea kausi joukkueen suoritustasoon nähden. Tehokkain puolustaja taskuun as well. Jääskäkin läpimurron teki, mutta ehkä ykkösläpimurto meni kuitenkin Anton Lundellille.

3. JYP
- Nuoresta pääkäskijästä huolimatta realistinen menestyjä. Joukkue on laaja, kokenut ja vahva, joten kyykkäykseen on vaikea uskoa. Ideaalitilanteessa Tomasekit ja Turkulaiset johtajat teho-orkesteria ja Immonen & kaverit soittavat vakaata viulua vierellä.

Paras pistemies: Jerry Turkulainen
Paras maalintekijä: David Tomasek
Tehokkain puolustaja: Anttoni Honka
Läpimurto: Anttoni Honka

Tämä meni alusta alkaen aivan päin helvettiä. Jälkeenpäin on helppo nähdä virheet joukkueessa, mutta eniten ihmetyttää miten niitä ei nähty jo aiemmin. Nuoret eivät nousseet laisinkaan tarvittaviin ruutuihin.

4. TPS
- Joukkue on kaikinpuolin vahva, mutta uskon olevan vielä vahvempi keväällä playoffeissa kuin runkosarjassa. Hyökkäyspää on kaikkien ollessa terveinä jopa Liigan paras, mutta loukkaantumishuolia on. Pakisto laadukas ja tasavahva, kun oikeat parit löytyvät. Esimerkkinä Jaakola-Eronen; Ekeståhl-Jonsson-Lukka; Piskula-Heikkinen kuulostaa hyvältä. Tirronen on aloittanut kauden hyvin.

Paras pistemies: Oula Palve
Paras maalintekijä: Zach Budish
Tehokkain puolustaja: Lucas Ekeståhl-Jonsson
Läpimurto: Kaapo Kakko tai Lauri Pajuniemi

Voisin sanoa, että tämä meni enemmän kuin nappiin. Loukkaantumishuolia oli ja peli aaltoili voittoputkista tappioputkiin, mutta TOP 4 -sijoitus on aina hyvä saavutus. Uskon yhä, että tuo joukkue on keväällä parhaimmillaan. Paras pistemies oikein, Budish toiseksi paras maalintekijä, Ekeståhl toiseksi tehokkain pakki ja Kaapo Kakon voisi sanoa tehneen läpimurron.

5. Lukko
- En oikein osaa edes perustella järkevästi, että minkä takia Rauman Lukko olisi viidentenä runkosarjan päättyessä, mutta lyhyesti sanoen näen joukkueessa yllättävän ison potentiaalin. Hyökkäys on vahva eikä pakistokaan heikko ole. Arttu Ilomäki on taas valmiimpi ykkössentterin rooliin ja uusista hankinnoista Linus Nyman on omaan korvaan erinomainen haku. Ulkkareista nostan esille DeFazion sekä Danforthin, joilla uskon olevan paljonkin annettavaa Liigassa. Maalivahtiosasto on etukäteen ajateltuna kysymysmerkki, mutta täytyy myöntää, että Setänen on saanut TPS:n paidassa turhankin paljon kritiikkiä otteisiin nähden.

Paras pistemies: Arttu Ilomäki
Paras maalintekijä: Brandon DeFazio
Tehokkain puolustaja: Jakub Krejcik
Läpimurto: Linus Nyman

Hajulla oltiin tässäkin. DeFazio-Danforth pyörittelivät oikeinkin mallikkaasti, mutta vähän kysymysmerkkinen kuva jäi kokonaisuudesta. Pekka Virta saanut suhteellisen paljon omilta paskaa niskaansa, joten jostakin siellä on kiikastanut. Kevät näyttää paljon. Paras pistemies sivusuun, mutta maalintekijä osui. Krejcik toiseksi tehokkain puolusta. Nymanilta periaatteessa hyvä kausi, mutta läpimurrosta ei oikein voida vielä puhua. Tarmo Reunanen tai Eetu Koivistoinen lähempänä todellisuutta läpimurrosta.

6. Tappara
- Tapparalla ei tule olemaan mitään hätää, kun ajatellaan peliä puolustuksen kautta, mutta jotenkin en jaksa uskoa sen riittävän tänä vuonna kärkisijoille runkosarjassa. Hyökkäyspää on periaatteessa laaja, mutta maalinteon kanssa tulee olemaan tuskaista toisinaan. Zaborskyn paluu tähtikategoriaan ei olisi pahitteeksi. Pakiston rakenne on hyvä.

Paras pistemies: Antti Erkinjuntti
Paras maalintekijä: Tomas Zaborsky
Tehokkain puolustaja: Otso Rantakari
Läpimurto: Joona Luoto (Jos saisi edes aavistuksen peliaikaa) tai Juho Rautanen

Olisi pitänyt jaksaa uskoa vain. Todellinen taso nähdään keväällä, runkosarjassa sai pelata melko paineettomasti ja hyvin tasaisesti pelasikin ilman suurempia katastrofeja. EJ:ltä vaisu kausi, mutta Kuusela on yhä yksi liigan parhaita. Rantakari toiseksi tehokkain puolustaja, mutta mikäli olen yhtään hajulla, niin Tampereella ei kovin tyytyväisiä miehen otteisiin oltu? Joona Luoto ei saanut vieläkään mahdollisuutta breikata, mutta Anton Levtchi pelasi sen sijaan itsensä esiin.

-----
7. SaiPa
- SaiPalla on kohtuullisen hyvä joukkue ja paikka pudotuspeleistä on melko selviö. Puolustus on selkeä heikkous, mutta mikäli tuleva vahvistus on koko liigan tasolla vahvistus, niin en pitäisi suoraakaan pudotuspelipaikkaa mahdottomana. Hyökkäys on yllättävän leveä ja siinä on erityisen hienona aspektina paljon maalintekotaitoa. Maalivahtiosasto on myös kunnosssa.

Paras pistemies: Topi Nättinen
Paras maalintekijä: Ahti Oksanen, Jonatan Tanus tai Joni Nikko
Tehokkain puolustaja: Kalle Maalahti (/ the rightin puolustaja)
Läpimurto: Robin Salo tai Veeti Vainio

Kichtonin hankinnassa meni hiukan aikaa, mutta en oikein osaa sanoa vieläkään miehestä juuri mitään. Topi Nättisen kausi meni aivan päin helvettiä, mutta joukkue paikkasi sen itse aika hyvin. Maalahti tehokkain puolustaja, ja Robin Salo teki mielestäni läpimurron.

8. KooKoo
- KooKoo on kauden musta hevonen. Maalivahtiosasto on liigatasolle riittävä, mutta pudotuspeleihin pääsyn takeena pitää olla se, että niin Perhonen kuin Järkkärikin ottaa tarvittavan askeleen eteenpäin. Pakisto on erinomainen KooKoon tasoiselle jengille, Bonsaksen ja Wittchow etunenässä hienoja hankintoja. Hyökkäys on omaan silmään myös melko vakuuttava, löytyy kokenutta kalustoa Kähkösen ja Haatajan myötä, mutta erityisesti myös parhaassa iässä olevaa kalustoa, kuten Karlsson, Strömwall, O'Donnell, Hakulinen, Pitkänen ja niin edespäin. Strömwall kannattaa erityisesti ottaa seurantaan, en pitäisi mahdottomana, että kisaisi maalipörssin voitosta.

Paras pistemies: Juha-Pekka Haataja
Paras maalintekijä: Malte Strömwall
Tehokkain puolustaja: Emil Kristensen
Läpimurto: Martin Berger

En osaa oikeastaan edes sanoa, että miksi kouvolalaisten kausi meni näin metsään. Osoitti kuitenkin useissa peleissä, että on hyvä joukkue, mutta ehkäpä tämä oli sitten klassisesti valmennuksesta ja maalivahdeista kiinni. Useita valtavan hyviä yksilöitä. Malte Strömwallilta huikea kausi, mutta täytyy nostaa esille myös Anrei Hakulinen.

9. Ässät
- Ässillä on mielestäni hyvä, mutta riskialtis joukkue kasassa. On tavallaan arvoitus siinä, että matsissa voi melkein tulla mitä tahansa vastaan. Ykkösylivoimassa on potentiaalia olla koko Liigan paras, mutta toisaalta omassa päässä saattaa toisinaan tulla kovinkin kylmä. Jäädään odottelemaan Nickersonin Mattin paluuta Poriin.

Paras pistemies: Sakari Salminen
Paras maalintekijä: Jarno Kärki
Tehokkain puolustaja: Tommi Taimi
Läpimurto: Jesperi Kotkaniemi (Jos joku laskee, että ei ole vielä läpimurtoaan tehnyt)

Riskialttius kostautui. Tuhottoman surkea kausi siihen nähden, että potentiaalia oli paljon parempaankin. Paras pistemies & maalintekijä osuivat, vaikka molemmat myytin kesken kauden. Tommi Taimi floppasi pahasti, ja Kotkaniemi ei kauaa Porissa viihtynyt. Positiivista tässä on se, että suunta voi olla ainoastaan ylöspäin.

10. KalPa
- Otaksun, että KalPa on pudotuspeleissä tulevalla kaudella, mutta rosterin perusteella sitä on hyvin vaikea suoraan faktana heittää. Maalivahdit ja pakisto ovat kunnossa, mutta hyökkäyspäässä on paljon kiinni Jaakko Rissasesta. Luostarinen ketjuineen tuo oman panoksensa, mutta alemmista ketjuista on ainakin tässä välissä hyvin vaikea odottaa taustatukea. Alkukaudesta tulee olemaan vaikeaa, mutta parantanee loppukauteen.

Paras pistemies: Jaakko Rissanen
Paras maalintekijä: Kai Kantola
Tehokkain puolustaja: Otto Leskinen
Läpimurto: Otto Leskinen tai Eetu Luostarinen

Olisi pitänyt uskoa omiin silmiin ja jättää KalPa kylmästi ulos poffeista. Ei saanut oikeastaan koko kautena peliään toimimaan, mutta eipä tuo rosteri oikeastaan sillä tasolla ollutkaan. Spengler Cupin voitto oli todella hieno. Tehokkain puolustaja sekä läpimurto osui, mutta muutoin oli hiljaisempaa.

-----
11. Pelicans
- Tuntuu väärältä pudottaa Pelicans kymmenen parhaan joukosta ja ehkä joudunkin vielä toteamaan olleeni väärässä. Joukkue on periaatteessa hyvä, ja jos muun muassa Zohornan tilalle olisi hankittu joku oikeasti vakuuttava ykkössentteri, niin tilanne voisi olla toinen. Menestyminen on myös paljon kiinni maalivahtien onnistumisesta, Skarek ja Olkinuora ovat parina lähtökohtaisesti pieni kysymysmerkki. Pakisto Pelicansilla on erinomainen, Jürgens-Kaski -pari breikkaa takuulla.

Paras pistemies: Severi Lahtinen
Paras maalintekijä: Jesse Mankinen
Tehokkain puolustaja: Oliwer Kaski
Läpimurto: Severi Lahtinen tai Oliwer Kaski

Tuntui väärältä ja sitä se todellakin myös oli. Erityisesti kevätkaudella Pelicans oli fantastinen ja pelasi viihdyttävää lätkää. Olin siis väärässä; niin Zohornan kuin Pelicansin suhteen. Skarek ja Olkinuora onnistuivat tärkeillä hetkillä riittävästi. Pakisto oli erinomainen, ja nyt se on vielä parempi. Kaskelta käsittämättömän kova kausi, paljon osasin odottaa, mutta näin hyvään kauteen ei uskonut varmasti kukaan. Severi Lahtinen parhaana pistemiehenä jäi hieman odottamaan itseään, mutta ei huono kausi häneltäkään.

Täytyy vielä erikseen nostaa esille, että Pelicansilla oli 11 yli kymmenen maalin jätkää. Hyvän joukkueen merkki.

12. Jukurit
- Povaan Jukureille onnistunutta kautta, mutta pudotuspelipaikka jää silti kauas. Rosteri on omaan silmään yllättävänkin hyvä, vakaita liigapelaajia on runsas määrä, mutta yhtä kärkihyökkääjää materiaali jää kaipaamaan. Pakiston rakenne on mielestäni myös hyvä ja Aleksi Salosen rooli tulee olemaan iso. Rajaniemellä on iso näyttöpaikka maalilla.

Paras pistemies: Mika Partanen
Paras maalintekijä: Mika Partanen
Tehokkain puolustaja: Teemu Suhonen
Läpimurto: Aleksi Salonen tai Mikko Kokkonen

Yksilötasolla onnistunut kausi, mutta joukkueena välttävä. Hieman surullista, että Mikkelissä mikään ei ole kehittynyt mihinkään liigataipaleen aikana. Varmaan parempi jos en sano enempää. Toivotaan parempaa huomista.

13. HPK
- HPK:n osalta luvassa on näillä kortein välikausi. Hyviä palasia on, mutta kirkkain kärki loistaa poissaolollaan. Emil Larmi on hyvä maalivahti, mutta tandemin toinen osa Antti Karjalainen ei vakuuta juurikaan. Pakistossa on hyviä yksittäisiä pelaajia, mutta kokonaisuutena pakisto on Brejcakin hankinnasta huolimatta melko heikko. Hyökkäyspäässä painaa Viitaluoman ja Lahden pahvit. Paljon on kiinni Robert Leinon, Teemu Turusen ja Markus Nenosen onnistumisista. Otto Paajaseen voi luottaa.

Paras pistemies: Teemu Turunen
Paras maalintekijä: Markus Nenonen
Tehokkain puolustaja: Petteri Nikkilä
Läpimurto: Jere Innala tai Niclas Almari

Ja taas kättä pystyyn virheen merkiksi. En tajua miten olinkaan näin pihalla. Palaset loksahtivat yllättävän hyvin kohdilleen ja Kerho pelasi viihdyttävää kiekkoa. Jere Innalan läpimurto oli nähtävissä, mutta en uskonut näin isoon breikkaukseen. Huikea pelaaja, kuten myös Teemu Turunenkin. Petteri Nikkilän syöttöennätyksen vuoksi hattua päästä.

Paljon yhtälökohtia Pelicansin onnistuneeseen kauteen, ja tärkeä opetus kaikille liigaseuroille: Menestykseen ei tarvita yhtään palkkasoturia (lue: kylequincey). Philippe Cornet hyvä esimerkki onnistuneesta scouttauksesta. Valitettavaa, että suurin osa faneistakaan ei tätä ymmärrä.

14. Ilves
- Ilveksellä on mielenkiintoinen ja nuori joukkue, mutta en usko millään, että joukkueella riittää puhti pudotuspeleihin asti. Heleniuksella on potentiaali olla laadukas maalivahti, mutta olen vähän skeptinen hänen suhteen. Samoiten pakisto on heikko. Hyökkäyksessä on potentiaalia ja nähtäväksi jää realisoituuko se tänä syksynä.

Paras pistemies: Eemeli Suomi
Paras maalintekijä: Teemu Rautiainen tai Mike Halmo
Tehokkain puolustaja: Juha Leimu
Läpimurto: Oskari Laaksonen tai Arttu Ruotsalainen

Ja jälleen käsi pystyyn virheen merkiksi. Onneksi Ilveksellä usko riitti itseensä. Hyvä joukkue, mutta kuten jo syksyllä oli nähtävissä: maalivahtiosasto oli heikkous, mutta nyt siihenkin on näillä näkymin löydetty varsin uskottava paikkaaja. Puolustuksen nousi monen papereissa valtavasti kauden aikana. Läpimurrot varmaan jokaikinen voi allekirjoittaa.

15. Sport
- Eihän se Sportin joukkue nyt kovin erikoiselta näytä ja aikamoisia ihmeitä pitäisi tapahtua, jotta Sport tuolla materiaalilla pelaisi pudotuspeleissä. Hyökkäyspää on ihan ok, mutta pakisto sen sijaan selvästi liigan heikoin. Toivottavasti eivät ainakaan jää heittopussiksi.

Paras pistemies: Antti Kalapudas
Paras maalintekijä: Joel Kiviranta
Tehokkain puolustaja: Oskari Manninen
Läpimurto: Robert Arrak

Ihme tapahtui melkein. Hyökkäyspää oli jopa helvetin hyvä, mutta pakisto ja maalivahdit pettivät pitkän kauden aikana. Parhaimmillaan oli jopa erinomainen joukkue. Roope Talaja, Toni Kallela sekä Tony Sund on pakko nostaa framille, hyvät kaudet jokaiselta.

Loppuhengenvetoon todettakoon pistepörssin näyttävän kauden jälkeen tältä:
1. Oula Palve
2. Sakari Salminen
3. Ville Leskinen
4. Arttu Ilomäki
5. Jarno Kärki
6. Iikka Kangasniemi
7. Topi Nättinen
8. Jasper Lindsten
9. Erik Thorell
10. Jesperi Kotkaniemi tai Jaakko Rissanen

Vituiksi ja pieleen. Olisihan se voinut tuolta näyttää. Samoja nimiä top kympissä Ville Leskinen (2.), Oula Palve (7.) ja Erik Thorell (8.).

Ei siinä sen!
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Tässä nyt edellä oikeasti hienot ennakkoarviot, ja sen rehellinen purku. Todella mukavaa luettavaa, ja onhan siellä todella hyvin haisteltu montakin asiaa ihan pilkulleen. Muutama iso huti sitten tyyliin JYP, mutta olihan tuo nyt vaan ennakolta aika vaikea nähdä ja uskoa.

Anyway hattu nousee ainakin täältä. Lisää tälläistä, ilman ylimielistä keulimista, kiitos.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Näin veikkasin:

1. SaiPa (9.)
2. Kärpät (1.)
3. TPS (4.)
4. Tappara (2.)
5. JYP (10.)
6. Pelicans (3.)
----------------
7. Lukko (7.)
8. HIFK (6.)
9. KooKoo (13.)
10. Ässät (15.)
---------------
11. HPK (5.)
12. Ilves (8.)
13. Jukurit (14.)
14. KalPa (12.)
15. Sport (11.)

Ehkä snadi mopon keuliminen tuo SaiPan runkkarin ykkössija, mutta vain snadi. Oikeista veikkauksista eniten metsään menivät JYP ja Ässät negatiivisessa mielessä ja HPK ja Ilves positiivisessa mielessä. HPK ja Ilves oli ainoat pleijarivaiheeseen päässeet jengit joita en sinne veikannut, KooKoo ja Ässät sitten ainoat sieltä pois jääneet joiden kuvittelin siellä olevan.

Pleijarithan menee sitten näin:
Pleijareissa:
SaiPa-KooKoo 4-1
Kärpät-Lukko 4-2
TPS-Pelicans 3-4
Tappara-JYP 1-4

SaiPa-Pelicans 4-0
Kärpät-JYP 3-4

SaiPa-JYP 4-2
Pronssia Kärpät

Näin se on! Mikään ei vie tätä pois!

Pientä mahdottomuuttahan noissa jatkoon menijöissä on olevinaan koska jos SaiPa ja JYP pääsevät molemmat sääleistä jatkoon, ei ne molemmat ja Kärpät voi päästä enää 4. joukkoon. Sanotaan että suurimman negatiivisen yllättäjä JYP:n korvaa tässä suurin positiivinen yllättäjä HPK.

Eli jatkoon pääsee Kärpät, HPK, Pelicans ja Tapparan tiputtava SaiPa. SaiPa ja HPK kohtaavat sitten sen jälkeen finaaleissa, jahka Kärpät ja Pelicans on potkittu pois tieltä kuleksimasta, ja SaiPa voittaa ne pelit sitten.

Satunnaisia möläytyksiä:
- Nättinen ei mee Anaheimiin, vaan voittaa pistepörssin ja pelailee maajoukkueessa. Topi Nättinen, SaiPa, siis.
- Maalipörssin voittaa toinen SaiPa-mies, Jonatan Tanus nimittäin
- Parhaaksi puolustajaksi valitaan todelliseen kulttisuosioon nouseva Vladimir Denisov
- Paras maalivahti on tietenkin Frans Tuohimaa
- Paras valmentaja, no kyllä te tiiätte, Tero Lehterä
- Pudotuspelien tärkein pelaaja on maaginen Frans Tuohimaa

SaiPa vie ja muut vikisee, ihan kauden alusta lähtien alkaa tämä teurastus ja se päättyy vasta 6. finaalipelin jatkoajalla, kun Ville Koho runnoo Elmeri Kaksosen röpläisyn verkon perukoille ja nostelee pian sen jälkeen pokaalia ilmaan. Harmi ettei Kisapuistossa koeta näitä voitonjuhlia.

No nää on kaikki menossa oikein.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. HIFK
2. Tappara
3. Kärpät
4. TPS
5. SaiPa
6. Jyp
7. Pelicans
8. Lukko
9. KalPa
10. Jukurit
11. HPK
12. Ässät
13. Ilves
14. Sport
15. Kookoo

Ei se nyt ihan nappiin mennyt. Tappara ja TPS kuitenkin oikeilla sijoilla ja se on jo hyvä suoritus kohdallani. HIFKin ja JYPin olin siis arvioinut reilusti yläkanttiin mutta en varmasti ole ainoa. Jukureiden sijoitus heitti myös jonkin verran. Kerhon ja Ilveksen olin aliarvioinut pahasti.

Pistepörssi: Erik Thorell
Maalipörssi: Zach Budish

Thorell jäi 8 pistettä Strömwallista. Pelasi kuitenkin "vain" 47 ottelua. TOP-10 pistemiehistä Thorellilla toiseksi paras PPG.
Budish teki 20 maalia. Ihan hyvä suoritus sekin.

Puolustajien pistepörssi: Teemu Eronen
Puolustajien maalipörssi: Oliwer Kaski

Kaski vei molemmat. Erosella 49 peliin 35 pistettä, se oikeuttaa sijaan 4. pakkien pistepörssissä.

Vuoden tulokas: Kaapo Kakko

Tämähän ei ole vielä ratkennut mutta tämän läpimurron osasi haistaa jo viime kevään 18- vuotiaiden MM-kisoissa. 45 peliin 38 pistettä joista maaleja 22, joista voittomaaleja 7.
26 viime peliin 19 maalia. Hieno kausi ollut myös Heponiemellä. Näiden kahden välillä tämä kisa nyt käydään.
 

Lilleman

Jäsen
Täällä on nyt jo kolmen henkilön toimesta veikattu Malte Strömwallia maalipörssin voittajaksi. Onko minulta mennyt jotain pahasti ohi, vai onko tämä joku sisäpiirivitsi? Täytyy myöntää, etten kaveria juurikaan noteerannut viime kauden aikana, mutta mitään niin maagista hän ei ole urallaan koskaan tehnyt, että se selittäisi näinkin monen ennustukset maalipörssin voittajaksi. Vajaan viime
kauden aikana liigassa tuli toki maaleja ihan mukava määrä, mutta pelkästään noilla tilastoilla ei kovin suurta luottamusta vielä hänen kykyihinsä saa.
Ihan oikeasti tunnen olevani ihan pihalla tämän kaverin suhteen. Sivistäkää nyt tyhmää, että mistä
tässä on kyse, kun luottoa noin paljon löytyy?

Heh, tämä sai hymyn korville. Oli pakko lainata.
Ei, en minäkään olisi kesällä uskonut.
 

SammyRumour

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & SHL
Tämähän ei ole vielä ratkennut mutta tämän läpimurron osasi haistaa jo viime kevään 18- vuotiaiden MM-kisoissa. 45 peliin 38 pistettä joista maaleja 22, joista voittomaaleja 7.
26 viime peliin 19 maalia. Hieno kausi ollut myös Heponiemellä. Näiden kahden välillä tämä kisa nyt käydään.
Tämä on muuten mielenkiintoista, kumpi tämän vuoden tulokkaan palkinnon saa. Omasta mielestä se menisi Kaapolle.

Viime kaudellahan sen voitti TPS:n Petrus Palmu ja se aiheutti meissä Porilaisissa närää. Kotkaniemellehän tuon olisi pitänyt mennä, koska pelasi paljon huonommassa joukkueessa ja oli Kaapon tavoin vasta 17 vuotias.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös