To 14.3.2019 Pelicans - Sport

  • 6 232
  • 37

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja onhan tässä hyvä sauma testata tuota ”ykköskokoonpanoa” pleijareita varten, kun se on ensimmäistä kertaa tällä kaudella mahdollista.

Totta kyllä. Aika kumma että tuo rosteri saadaan kasaan pelissä 60/60. Tietenkin jos vahvistukset kesken kauden lasketaan pois.
 

Havushka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp Flyers
On mielenvikainen tunne, että toivoo Pelicansin voittavan, että näkee vielä muutaman kerran kun oma jengi ottaa huolella takalautaan.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Pelsuilla ei juuri ole panosta
Edelleen, varma kolmossija ja CHL paikka ensi kaudelle. Kyllä siinä on meille porkkanaa ihan kylliksi. Toki fakta on että Sportilla ne panokset voitto vs. häviö ovat vieläkin kovemmat.
 

Corvus corax

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, LA Kuninkaat, John Tortorella
Joko saa esittää kumarruksen ja kiitoksen Lahden suuntaan, enkä puhu nyt meidän Ramista?

Teen sen kuitenkin,

KIITOS.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Pelicans on kova joukkue, joka on hyvässä iskussa. Ei Sport huonosti pelannut lukuunottamatta ekaa 15:ttä minuuttia. Vauhti oli hyvää ja taklaukset vietiin loppuun asti, mutta todellista uhkaa ja painetta ei kotkapaidat pystyneet luomaan. Hieno kausi kuitenkin Sportilta Tomekin jälkeen. Onnea Lahteen!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kiitos Pelicans ja tsempit Vaasaan! Hyvää meininkiä sielläkin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Hieman kyllä harmittaa Sportin puolesta, hieno oli loppukauden taistelu ja itse olisin toivonut Sportin pleijareihin pääsevän. Matsista sen verran, että propsit jyppifaneille ketkä kävivät ostamassa Pelicans huivitkin Ja fanikatsomolle plussat ansaituista aplodeista Sportin pelaajien poistuessa jäältä..
 

Majaniemi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JäpsL & Simo Laiho
Nää kolme jyväskyläläistä jamppaa oli kyllä melkosia hahmoja. Kuva etlarin otteluraportista, kiinnittäkää huomiota oikeeseen yläreunaan, ihan hauska.

Me mennään muuten ens kaudella Eurooppaan!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös