Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Liverpool 1-3. Mane

El Gordo

Tappara
Ihan sopivat tulokset tällä hetkellä otteluissa. Messi pari maalia, jotenkin se on aina tuo tuttu nimi joka on esillä näissä isoissa otteluissa.

Domi28

Kauniisti kaikuu YNWA Munchenin illassa.

Tifosi

Home Box Office
Ja keskitys oli tasoa kelvollinen. Tuolla tasolla ja noissa peleissä puolustajan pitäisi tuolla sijoittumisella päästä palloon.

Uutissalama sinulle: Tuolla tasolla puolustuksen pitäisi päästä jokaiseen keskityspalloon oli se sitten miten täydellinen tahansa. Ja puolustus on tuolla tasolla sellainen että keskeltä ei tulla läpi maan kautta. Silti niin vaan molemmilla tavoilla Juve tuli, teki maalit ja hankki pilkut ja taas maalit.

Ja samoin tekee muut joukkueet vaikka kaikki ovat "tuolla tasolla".

Chelsea FC
Chelsea johtaa 3-0 ensimmäisen puoliajan jälkeen. Maalintekijöinä Giroudx2 ja Alonso. CHO ja RLC syöttivät maalin mieheen. Eipä tässä ole paljon katsottavaa, kun kotijoukkueella ei ole enää mitään panosta pelissä ja Chelsea tekee kentällä oikeastaan mitä tahtoo.

Jesus Shaves

Dorados de Sinaloa
Vähän enemmän odotin Dynamolta, mutta tosiaan Chelsea veti luun kurkkuun heti kärkeen. Potkupalloilua sitten loppuaika.

Fironic

JYP, Ducks, Kraken
Real Madrid - Celta Vigo ensimmäisen puoliskon jälkeen 0-0. Oli pelaajien ilmeet näkemisen arvoisia, kun tuomari antoi 3 minuuttia lisäaikaa ja vihelsi kuitenkin puoliajan merkiksi jo 47 minuutin kohdalla.

Fironic

62 minuuttia pelattu ja Isco vie isännät 1-0 johtoon. Asensio ja Karim juonivat tämän paikan Iscolle puttietäisyydelle.

AS Roma jatkaa väkevää menoaan: 70 min. takana ja kestomenestyjä SPAL johtaa 2-1. Johtomaali tosin varsin köykäisestä rankkarista, mutta ei se suorituksen heikkoutta poista.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Yleltä FA Cupia, Wolverhampton-ManU. Ihan hyvä että Yle on saanut valikoimaansa näitä Cup-pelejä Euroopasta nyt kun UCL lähti sieltä pois. Toki ei kokonaisuudessaan missään nimessä korvaa sitä, mutta hyvä liike kuitenkin koska kyllähän nämä Cupit on ainakin omasta mielestäni aina mielenkiintoisia pelejä.

Domi28

Mitä Swansea/City-matsissa tapahtui? Facebookissa ManU-fanit haukkuvat Citya mm. fucking cheats ja muilla vastaavilla nimityksillä.
Pata ja kattila, kuten vanha sanonta kuuluu.

Manchester United, Bruceola
Sulje nyt edes hetkeksi ne ManUn facebook-sivut, peli alkaa.

Chelsea FC
Valkolakkinen kärkipelaaja teki Cityn voittomaalin paitsiosta ja Citylle tuomittu rankkari oli myös väärä. Ei ollut VARia käytössä, kun Swansean kotipeli.

Hienosti toimii Wolvesin joukkuepuolustus, mikä ikävä kyllä enteilee aika tylsää peliä...

Domi28

Tämä selittääkin paljon. Eli vaikka Webb onkin jo eläkelöitynyt, niin tuomarit vetävät edelleen Manchesteriin päin. Nyt siitä hyötyy jo Cityn kaltainen pikkuseurakin.