• 209 369
  • 682

Telnyashka

SJS
Blues -peli oli vallan hyvä ja ehjä esitys joukkueelta. Ekat 40min suht tasaista vääntöä, Sharks oli matkalla 3.erään johtoasemassa, mutta Goodrowin hidas ratkaisu maalinedessä kostautui alivoimalla.
3.erä olikin sitten vahvasti Sharksin. Blues taisi erässä saada jotain viisi laukausta Jonesia kohti, siinä missä Sharks tehtaili monenmonta hyvää maalipaikkaa. Lopulta jatkoajalla ansaittu voitto.

jos saisin yhden pelaajan vapaasti myydä, joukkueesta lähtisi nyt Vlasic.

Samaa mieltä. Viime peleissä Dillon on ottanut johtajan roolin leftin pakeista pelaten reilusti päälle 20min otteluun, kun taas Vlasic jäännyt alle 20min TOI. Tärkeistä pisteistä pelataan, niin valmentajatkin herännyt kumpi näistä kahdesta on tällä hetkellä parempi pelaaja. Vlasic joitain vaihtoja pelannut Braunin kanssa johtoa puolustaen, mutta nopsaan vaihdettu Dillon takaisin. Vlasicin peliminuutit lähtevät nousuun Karlssonin palatessa, nyt kun osasyynä on Heedin rajoitteet. Toivottavasti hänen peli vain kohenee jolloin pakisto olisi aivan timanttia.

Braun olisi helppo korvata Heedillä ja Ryan on erinomainen täytepakki, joten eiköhän hän joukkueeseen jää. Halpa kun varmasti tulee olemaan. Ilmeisesti myös Middletonista pidetään sen verran, että hänestä odotetaan pätevää varamiestä ensi kaudeksi. Summasummarum veikkaan vahvasti, että Braun lähtee. Joku iso soppari pitää pakistosta saada eteenpäin ja kurssi on ollut alaspäin, siinä missä Dillonilla on ollut pidempään kurssi ylöspäin.

Pavelskia tullaan varmaankin lähestymään samanlailla kuin Marleauta. Varaplääninä toimii varmaan sitten Nyquist ja Donskoi. Toivon kuitenkin, että kapu jäisi jollain fiksulla sopparilla, on se vaan hyvä peluri.

vilpertti

San Jose Chokes
Sharks-ikoni, pudotuspelisankari ja kommentaattori Jamie "Bakes" Bakerin mielenterveysongelmista kertova artikkeli The Athleticissa:

Once at a place of ‘no hope,’ Sharks broadcaster Jamie...

Luettavissa Athleticin mobiiliohjelmalla ilmaiseksi.

Aika harvassa varmasti suomalaiset joita artikkeli ei jollain tasolla kosketa. Itse olisin lukenut ihan normaalisti mutta vaimo tuli sipulia leikkaamaan tuohon viereen ja silmien kohdalle tuli kanssa samalla joku sadepilvi.

Artikkeli kuvaa myös, miksi Sharks on organisaationa ja työnantajana esimerkillinen.

Telnyashka

SJS
Wildia vastaan jälleen mukava voitto. Sharks tuli vieraskentille fiksulla pelikirjalla. Oikeastaan kummatkin puolusti hyvin tarkkaan eivätkä ottaneet suurempia riskejä. Lopulta Sharks kuittasi ekan osuman onnekkaalla Goodrowin ohjauksella, kun Vlasic laukoi häntä mahaan. Toisessa osumassa Zuckerin riskipeli meni mönkään, kun Hertl vei häntä kuin märkää rättiä keskikentällä irtokiekosta. Pikkuhassutukset siihen vielä Timpan kanssa ja maali. Couturelta viimeistely rankkarista.

Omissa peli on hyvännäköistä pääsääntöisesti. Jonesilla vikaan 10/15ott, joissa hän on päästänyt kaksi maalia tai vähemmän. Sharksin koko kauden tilasto on 30-0-0 kun ovat päästäneet kaksi tai vähemmän maalia omiin. Ihan kivalta siis näyttää meno.
Jonesista vielä, että Blues -matsissa(?) pyöri hyvin mielenkiintoinen väittämä hänestä. Sen mukaan Jones olisi ainoa maalivahti, ketä viimeiseen neljään kauteen jokaisena vuonna voittanut +30 peliä. Voiko pitää paikkansa? Kova juttu jos on totta, tuollahan amerikassa ne arvostavat voittolukemaa molkeilla hyvin paljon.

Kane on jättänyt tämän lyhyen vieraskiertueen välistä henkilökohtaisten syiden takia. Eipä juuri lisätietoja ole tullut, painottivat vain, että ei puhuta mistään rangaistuksesta organisaatiolta.

Seuraavaksi heti perään Jets. Kova temppu olisi, jos voiton raapisivat back2backista vielä. Kuitenkin Kanen puuttuminen tuonut selvää epätasapainoa hyökkäyksen kärkeen, tuntuu että Couture kuin myös Hertl tarvitsevat ison rungon vierelleen. Molemmat pelannut nyt selvästi paremmin, kun Timo on ollut rinnalla. Noo hyvät chäänssit on tiiviillä puolustuspelillä aina.

Zoidberg

Suomi 2019
Kovan tempun sitten tekivät ja nappasivat sen voiton Jetsistä Winnipegissä b2b-pelin jälkeen. Mikään paras peli tuo ei puolustuksellisesti ollut, mutta kun tekee Jetsiä vastaan viisi maalia vieraissa niin voi olla hyökkäykseen tälläkin kertaa tyytyväinen. Varsinkin kun ratkaisu tuli kivasti neljä sekuntia ennen pelin päättymistä.

Hyvä että Dellilläkin saadaan napattua voittoja kotiin. Tätä viestiä kirjoittaessa Flames on tappiolla Devilsille 3-4, joten piste-ero kasvaisi tänä yönä kolmeen, kun 12 peliä on jäljellä. Jets ja Predators ovat ilman mitään ihmenousuja tai -sulamisia niin kaukana, että uskotaan etteivät he enää Sharksia ohita.

Vielä kun saadaan Karlsson ja Kane takaisin kaukaloon, niin hyvältä näyttää.

Puoliveltto

Sharks.
Juuri kun pääsin Vlasicia haukkumasta, äijä rupeaa näyttämään yhä enemmän omalta itseltään, tänään 1+2. Se niin lukee tätä palstaa.

Seuraavaksi haluan todeta Jonesin olevan liigan turhin kassari, jonka voisi hyvin vaihtaa pahviseen Jethro Rostedtiin.

Floyd

San Jose Sharks
Olipahan suunnan muutos meiltä siinä puolessa välin. Alku näytti pahalta, mutta sitten alkoi homma kulkemaan. Puolustus kahvasi kiekkoa ja rikkoi peliä minkä ehti, että Wheeleriltä meinasi tulla itkupotkuraivarit.

Loppu oli sitten aivan huikea. Valmistauduin jo jatkikselle, mutta sitten tuli Captain America ja ratkaisi pelin. Äijähän hätyytelee jo omaa maalienkkaan yhden kauden tiimoilta, muutama maali uupuu.

Toivottavasti Kane saa asiansa järjestymään nopeasti, mutta hyvänä puolena on, että ei taida siis olla enää hänen fyysisestä kunnosta kiinni.

Vislami

Taisi molemmat Wild ja Jets peli olla melkoisen hyviä pelejä, joissa jännitystä ei uupunut! Koosteisiin joutuu näissä 0200 peleissä tyytymään, kun ei koko matseja jaksa vapaalla sitten kelailla.

Alkaa nyt joukkueen tahti olla ihan pirun korkealla. Syvyyttä ja leveyttä löytyy joka suuntaan, pelaajilla alkaa löytyä tatsi hommaan ja huonotkin pelit ovat huikeata touhua. Ohipelejä nyt vielä varmasti tulee, jos ei vaan pomput osu kohilleen. Nyt varmistelemaan vaan lännen kärkeä.

EK ja EK vaan kondiksee nii härregod tämä joukkue menee lujaa.

Telnyashka

SJS
Olihan se kova temppu ! Jets tuli peliin voittamaan ja karvauksessa hieman roiskui, kun kiekosta taisteleva Jets -peluri kaatui Simekin jalan päälle. Polvi taittui sellai, että eiköhän monen viikon saikku ole edessä. Nooh, onneksi löytyy Ryan, ketä toivottavasti lehtereiltä oppinut millon pinchataan Peten haluamassa kiekossa.
2.erässä tosiaan Sharks otti homman aikas selvästi haltuun. Monta pitkää pyöritystä saivat aikaseksi. Ja ellen väärin kuullut, niin Jets oli saannut yhden vedon Delliä kohti aikaseksi 3.erässä, kun peliä oli jäljellä enään se noin 8 minuuttia. Iso juttu senki puolesta, että tämä oli Jetsille eka tappio, kun menivät 3.erään tasatilanteessa.
Ansaittu voitto ja voittomaali aikas draamanamu. Taisi olla vasta toinen ottelu tällä kaudella änärissä, joka ratkaistiin vikalla 10sekunnilla (Bergeronin osumaa mainostivat toisena).

Puolustus kahvasi kiekkoa ja rikkoi peliä minkä ehti

Tästä tulee ekana mieleen Burnsin pelimuutos. Ei ole näkynyt niitä heittäytymisiä joka väliin tai jumalatonta kurvailua/sätimistä vastustajien perässä omissa. Paljon yksinkertaisempaa puolustamista, käyttää ulottuvuuttaan paremmin ja varsinkin fyysisyyttään. Tässä pelissä Ehlers sai extra fyysisyyttä, Wildia vastaan taasen Parise ja Eriksson Ek (jälkimmäinen taisi jopa hieman loukkaantua). Tykkään todella tästä uudesta Burnsista, sopii paljon paremmin pleijarikiekkoon. Mahtaakohan edellinen perus burnshönöily olla se Hawksia vastaan kokema 2vs1, jossa antoi Stromen rauhaksiin sihdata ja laukoa.

Hyökkääjistä voisi kehaista Sörenseniä. Maaleja satelee, mutta peli Thorntonin kanssa erinomaista. Iso osa tottakai Jumbon käsialaa, mutta nätisti kyllä Sörensen saa kiekon vastustajan lavasta liikkeelle. Poke checkin ajoitukset toimii isolla prosentilla, joka edesauttaa todella kulmarallien rakentelua. On selvästi isompi osa ketjunsa toimivuutta kuin LaBanc, joka oikeestaan nauttii näiden kahden muun duunista.

Ja olikos tämä nyt se Nyquistin peli, jossa hänen aseet tuli todella esiin. Oli siellä harmittavia hukkasyöttöjä muuan, mutta todella kiivas oli mailaväännöissä ja paikkoja rakenteli Hertl kanssa kivan määrän. Kaksi maalia sen kunniaksi ja eikä se hattutemppukaan kaukana ollut.

Tätä se hyökkäyslaajuus on; 3.kenttä pörrännyt jatkuvasti, samoin Hertl ja Timo. Couture, Pavelski ja Nyquist nyt noussut omina hetkinään pinnalle ja täten voittoja napsittu. Ei tarvi kaikkien onnistua aina.

Kotipeliä pukkaa ja muutenkin seuraavaksi Sharks pelaa Kalifornian ulkopuolella vasta ensi kuussa. Kiva varmasti olla kotihoodeilla pidemmän aikaa, mutta eiköhän tämä meinaa juuri sitä, että jossain välissä varmasti tulee se ohipeli. Tai sitten paluun tekevä(t) EK ratkaisee tälläisen pelin.

Vislami

Simek ulkona melko varmasti loppukauden, ACL ja MCL revenneet jotka vaativat leikkausta.

Kumpikaan EK ei kai vieläkään mukana, vaikka Kane olikin ollut jo normaalisti jäillä mukana.

Hailaumalla tänään myös mahdollisuus varmistaa playoff-paikka:

If they defeat FLA in any fashion AND MIN loses to DAL in regulation.

OR

* If they defeat FLA in any fashion AND MIN gets one point against DAL AND ARI loses to ANA in regulation

Puoliveltto

Sharks.
Kanen poissaolo johtui vaimon keskenmenosta. Lähde: Kanen twitter.

Telnyashka

SJS
Kissoja vastaan tappio ja voittoputki katki. Jälleen neljäs peli kuuteen päivään ja se näytti olevan osasyy tappioon, raskasta jalkaa oli liikenteessä. Varsinkin pakistossa näitä oli, kun back2back peli pelattiin melkeinpä kokonaisuudessaan viidellä pakilla. Tämä näkyi ainakin Burnsin touhuissa vähänväliä.
Paluun tehnyt Ryan pelasi naftin alle vartin, hyvin veti. Yksi namu paikkakin oli, mutta yli veti.
Jonesille muuten todella hyvä peli, mutta kyllä toi 2-2 tasoitus oli niin perseestä taas. Kunnon nukkumista erän ekoilla minuuteilla jatkuu, melatoniini maistuu erä_tauoilla_ ilmeisesti.

Oli muuten vasta kauden kolmas tappio, jossa Sharks tekee pelin ekan maalin. Eikä siinä, kyllä tämä peli olisi ollut voitettavissa, mutta 1.erän jälkeen paikoista ei vaan osuttu. Paikkoja tosin oli vähemmän kuin normaalisti.

Ottelut näissä stealth/mustissa paidoissa: 8-5
Tealit päällä: 15-1-5

Pitäisi olla selviö kummalla lähdetään pleijareita pelaamaan.

Seuraavaksi Preds, Kanen pitäisi olla pelissä mukana. Hyvä juttu että olisi, toi hyökkäys kaipaa hänen nopeita jalkoja ja fyysistä peliä. Ei tämä pelityyli toimi, jos laidoilla menee Nyquist ja Donskoi samaan aikaan.

KooMT

SaiPa, San Jose Sharks
No mikä on tilasto valkoisissa? Vai onko samat kuin vieraspelit, vai kuinka noita paitoja on käytetty ristiinkin?

Donskoi ilmeisesti poissa kokoonpanosta, noh ei yllätä jos DeBoer haluaa Haleyn olevan kokoonpanossa.

Telnyashka

SJS
Plääh, tappio. 2.erässä Sharkseilla oli niin monta hyvää maalipaikkaa, että osumia olisi pitänyt tulla enemmän kuin kaksi. 3.erässäkin oli hyvät paikat, mutta käteen jäi ihmeelisiä kiekon hukkaamisia. Shoutout Burnsin miljoonille kudeille plekseihin, Meierin tyhjän maalin hukkaaminen ja Pavelskin 1on1 Sarosta vastaan eikä edes kutia maalia kohti.
Omiin peli ihan jeba. Avausmaalissa hyökkääjät liian innokkaita ja vastustaja pääsi vastahyökkäykseen numeroilla, Ryan oli aivan liian yksin oman maalin edustalla. Voittomaalissa sitten Jones kompuroi ja joutui käsillä pumppaa itsensä ylös, samaan aikaan Heed ohjasi Forsbergin paskan vanhanaikasen omiin.

Kane-Hertl-Pavelski
Timo-Couture-Nyquist
Sörensen-Thornton-LaBanc
Karlsson-Goodrow-Donskoi

3.erässä Pete muokkaili kentällisiä ja top6 oli tossa muodossa. Toivottavasti mentäisiin jatkossakin noin. Hertl-Kane on niin vahva kaksikko, että kolmantena menee melkein kuka vain. Sitten taas Pavelskin ja Couturen peli ei vain ole mitä kuvittelisi, eikä Timo-Cootch-Pavelski mikään nopea kolmikko ole, joten Nyquistin jaloille olisi käyttöä.
Haley pelasi ja Donskoi istui. Kyllä mun mielestä Joonas on sen verran hyvä pelaaja, ettei häntä kuuluisi istuttaa jonkun Goonin takia missään tilanteessa.

Loppuun voisi kehasta taasen Hertliä. Hurja on itseluottamus ja kiekkovarmuus. Noi yhdistettynä isoon kokoon/kiekonsuojaukseen, niin kyllä tapahtuu. Oli pelin ylivoimaisesti paras centteri. Tosta kun Kane palaa omalle tasolleen, niin alkaa taas tapahtumaan.

Seuraavaksi Vegas omissa, sitten Kings-Ducks vieraskentillä. Pitäisi voitot repiä, jos tässä konferenssin voitosta haaveilee. Jos Vegasille tappio, niin aikamoinen pannukakku kierros kotona tälleen kauden lopussa sijoituksista kamppailessa.

Tuli katseltua yleisiä tilastoja tältä kaudelta, ja vähän yllätyin kun sarjan jäähytilaston kärjessä komeilee Evander Kane 149 minuutilla selkeällä erolla muihin. Ei ole tullut Sharksien pelejä paljon katseltua, niin osaako seuraajat kertoa, mistä noin komea minuuttimäärä on tullut?

Vislami

Tykkää vähän enemmän mytistä ja suu käy kovaa. Myös tosi paljon huolimattomuuksia mailan kanssa.

Telnyashka

SJS
Karlsson toista päivää jäällä. Kevyttä luistelua ja laukomista noin 20 minuuttia. Molemmilla kerroilla jää pelkästään hänelle ja kovin videoivat jokaisen liikkeen talteen.

Vislami

Eki kolmatta päivää jäällä. Sama testaus jatkuu.

Vegas vastaan ja voittoa tarvitaan että lännen piikkipaikka pysyy napattavissa. Helppo rasti se ei tule olemaan.

Telnyashka

SJS
0-3 piipahdus kotona, voivittu mitä paskaa.

Sharks tuli aikasmoisella latauksella Vegas -peliin. Heti alkuun Timo-Couture-Nyquist päättää pyörityksen maaliin. Olivat mielestäni paras kolmikko, toivottavasti pitävät heidät kimpassa.
1-1 tasoituksessa Braunilta huono pinchi, sitten löysäili keskikentällä ja lopulta tuuppasi Cootchin kiusallisesti nurin, kun koitti antaa vauhtia. Couturen poke check ja lopputulos oli jotain kummeli settiä.
Vegasin toinen maali ylivoimalla, kun Haley otti hyökkäysalueen jäähyn. Sharksin alussa ollut lento kuoli siihen.
Thornton tasoittaa, vastustajan molarilta imu.
Vegas back to lead hämmentävällä maalilla. Olisi kiva kuulla Jonesin näkemys tästä maalista, niiku mitä ihmettä äijän päässä siinä liikkui. Jones vaihtoon ja Dell tilalle.

Toisessa erässä Vegas iski ainoan ylivoimalla. Olikos se Thornton ja Theodoren vaaniminen?

Kolmannessa heti erän alkuun Dillonilta ei mikään ideaali syöttö Braunille, joka hukkaa helpon kiekon ja kaatuu vielä maahan. 3vs1 sen myötä.
Sharks osuu ylivoimalla. Loppukiri tapetaan tyhjällä maalilla, ilmatteeks se, ei kyllä yhtään ollut hyvä hetki vetää maalivahtia. Vegas teki vielä loppuun ylivoimalla, who cares.

Jones on aloittanut 12peliä Vegasia vastaan. Näistä neljä Sharks voittanut. Viidestä Jones on vedetty pois pelistä. Eissaatana. Eikä siinä, kyllä nytkin vedettiin hyvästä syystä veks, aivan käsittämätön toi 3-2 osuma.

Sharksin energialataus näytti hyvältä aluksi. Sitten kuvaan astui Haley, joka yli-innokkaana antoi tuomarille mahdollisuuden nostaa käden ylös ja täten Sharksin momentum tapettiin kerralla. Teki saman tempun vielä uusiksi; Sharks oli saannut pelintasoa ylemmäs, kunnes Reaves niittasi Melk-manin jolloin Haley näki tarpeelliseksi mennä repimään Reaves takaisin kentälle tappelemaan hänen kanssa. Täysin tyhmää ja vääränlaista peliä, kyllä vei Reaves Haleyta satanolla.
Tämä Haleyn sohlaaminen näkyi lopulta muidenkin pelissä. Dillon, Thornton tulee ekana mieleen, ketkä lähtivät hakemaan niittejä oman pelin kustannuksella. Reaves pääsi Haleyn päähän->Vegas pääsi Sharks pelureiden päähän.

Braunilta todella heikko peli, harvassa oli hänen onnistumiset. Haley-Braun-Jones, tappioon muuta tarvitakaan.

Seuraavaksi Kings ja Ducks. Toivottavasti Pavelski kunnossa (ei pelannut, loukkaantui kun Preds -pelissä lensi laitaan melkeinpä peppu edellä) tai Radil kentällä. Tässä enempää ole varaa menettää pisteitä, koska Gooni menettää malttinsa ja imee joukkueen omaan pelleilyyn mukaan.

Vislami

Kingseille tappio vieraissa. Tappioputki neljä matsia. Kärki karkaa.

Kolmanteen erään heräilin vasta katsomaan ja kylläpä kannatti.. Tasoitus- ja voittomaalit semmoista ripulia et voi morjens. Pitää koostetta vielä katsella, mutta ei kolmannessa ainakaan kulkenut peli yhtään.

Heti ensi yönä uutta yritystä, nyt kurssi kääntöön ja kohti lännen kärkeä.

Telnyashka

SJS
Vegas tappion jälkeisellä harkalla DeBoer oli ollut äänessä; huudellut kovaan ääneen jokaisen virheen. Oli selvästi vituttanut tappio, eikä mikään ihme.

Couture jäi flunssan takia pelistä pois viime hetkillä Kingsiä vastaan. Tilalle nousi Radil. Peteltä kamala jokerikortti vetää Kanen centteriksi, laidoille Donskoi ja Radil. Entiset 3. ja 4.kenttä pysyivät samanlaisina.

1.erä meni täysin ohi. 4.kenttä aivan paska, järjestäen turpaan. Sama Kanen vitjalla, eikä mikään ihme, kun Evander oli aivan ulapalla roolistaan. Eikä siinä kyllä kumpikaan laituri mitään ihmeelistä saannut aikaan.
Thorntonin vitja oli todella vaisu, aina kun näytti paikka avaantuvan, niin joku kolmesta oli tilanteesta ulapalla. Hertl ketju oli ainoa, joka sai jotain oikeasti aikaseksi.

Erän lopussa herättiin todellisuuteen ja myönnettiin virhe; Kane ei mene centteristä. Radil tippui neloseen ja Goodrow nousi Kanen ja Donskoin väliin. Tuloksena tasoitus, tärkeä sellainen, niin pahasti Sharks otti käkättimeen muuten erässä.

Toinen erä meni Sharksin hallinnassa. Hertl hukkasi 2vs1, Meier läpiajon ja Haley kanssa 2vs1, jossa ei saannut syöttö- tai laukaisuyritystä aikaseksi. Pelin eka ylivoima tässä erässä, Sharks ei saannut mitn aikaseksi.
Kuitenkin Hertl iski Sharksin johtoon 2-1 ja Kingseillä oli suuria ongelmia saada kiekko Sharksin päätyyn.

3.erässä sitten Kings mätti kolme maalia viidestä(?) laukauksesta. Voitto heille.

Kingsin eka maali helposti etukulmasta. Jones oli syvällä maalissa, tyytyi jäämään maskin taakse. Enemmän olisi pitänyt tehdä duunia nähdä kiekko.
Toinen Jonesin kainalosta. Oli ohjaus ja sellasta, mutta ei ne kiekot tolleen läpi saisi mennä.
Voittomaalissa sitten koko 4.kenttä jumitti laitakahinassa, Vlasic-Heed korkealla. Lopulta Kopitar oli reilulla ajalla nokikkain Jonesin kanssa.

Se oli sitten siinä. Kahdeksan peliä jäljellä ja viisi pojoa jäljessä Flamesia. Ei kyllä ohi enään mennä. Enemmän tässä saa nyt jännittää, riittääkö nykyinen viiden pojon kaula pitämään kotiedun Sharkseilla Vegasia vastaan. He ovat kuitenkin tällä hetkellä kuumin joukkue, Sharks taasen hävisi tärkeät pisteet juuri joukkueelle, joka oli hävinnyt edellisestä 18ott 16peliä.

Pavelski ja Karlsson matkasivat joukkueen mukana. Toivottavasti tämä meinaa sitä, että Karlsson olisi lähellä osallistumaan joukkueen harkkoihin mukaan. Pavelski taasen kertoi, että pakkotilanteessa hän löytäisi keinon palata kentälle. Enään ei ole sen suhteen mikään kiire.

Ylivoima ollut aivan luokatonta jo jonkin aikaa. Siellä jopamas Sörensen pelasi toista peliään slotissa. Tästä oltiin DeBoerlta kyselty, ja sieltä paljastus, että tämä on Thorntonin idea. Kandeisko itte vähän kelata tätä. Samassa viisikossa Kane pelasi laidassa. Haloo.

Kings -pelistä vielä, että 2.erässä selostuksessa mukana oli Ron Burgundy. Tiukkaa settii, varsinkin "Sharks dosen't even know what the Stanley Cup looks like" ja "put it in like a baby to the bed without a diaper".

Telnyashka

SJS
0-4-1

Jossain ton kolmen ottelun kotiputken aikana Pete sanoi, että Jones tulee pelamaan kaikki pelit niin kauan, kun Sharkseilla chäänssi voittaa divari/konffi. Nyt Kings tappion sysäsi Jonesin syliin ja Dell sai pelivuoron Duckseja vastaan. Oli toki bäkkibäkki ja varmaan muutenkin plääninä tämä peluutus. Kuitenkin tässä olisi ollut hetki Dellillä tehdä iso statement, mutta kusi sen; 2-1 oudossa liikkeessä, längeistä sisään. Oli kuin Jones. 3-2 ja ei elettäkään koittaa nähdä kiekkoa. Oli kuin Jones.

Ducks on joukkue, jota vastaan Haleyn peluutus on perusteltavissa. Kuitenkin poppareilla oli ja Radil pelasi nelosessa. Kehitystä mun mielestä. Couture teki paluun.

Itse pelistä, Pete odotti jonkun hänen starapelaajista nousevan esiin ja kääntävän tämän tappiokelkan. Heti alkuun Burns nousi isosti esiin kaverina, ketä ajoi tätä tappiokelkkaa. Eka maali täysin hänen piikkiin, kamala väkisin puskeminen omalla sinisellä. Eikä se peli kyllä muutenkaan häneltä vakuuttanut, negatiivinen lopputulos ja peliaikaa lähes puolituntia. On pikkasen ikävä Ekiä.
Burns sai kuitenkin kauden 77. pojonsa, joka on hänen ja organisaation ennätys pakin tontilta.

Posina 4.kenttä oli oikeasti kenttä nyt. Pitivät kiekkoa oikeastaan aika vahvasti O-zonella, ja vaikka se oli melkeinpä pelkästään laidoissa kiertelyä ja maskittomia vetoja siniviivasta, niin kyllä toi sen omissa pyörivän kiekon voittaa.

Top6sta Kane on hyvin alakuloinen. Ei ole sitä jäätävää drivea ja ylivoimalla oikealla laidalla pelaaminen ei luonaa sitten yhtään.
Nyquistilla oli monenmonta ohjausta, mutta ei onnaa. Nyt kuitenkin koitti ajaa enemmän maalia kohti, se jumalaton kiertely rauhottunut.

Ryan otti 3.erän alussa jäähyn. Alivoima toimi täydellisesti, ankat eivät saanneet mitään aikaseksi, kunnes aivan lopussa Dell yllätettiin oudosta asennosta. Tämän myötä Ryan saikin istua loppu pelin.

Että joo, tappiot lännen kahdelle heikommalle. Aikamoinen slumppi päällä, viimeksi kun näin heikosti meni vaihtoi Pete apukoutsien rooleja. Mitäs nyt keksitään, vai odotellaanko vain Pavelskia ja Ekiä ja toivotaan heidän korjaavan tilanteen.

SVSV

Kuitenkin tässä olisi ollut hetki Dellillä tehdä iso statement, mutta kusi sen; 2-1 oudossa liikkeessä, längeistä sisään. Oli kuin Jones. 3-2 ja ei elettäkään koittaa nähdä kiekkoa. Oli kuin Jones.

Dellin peliä on siinä mielessä mukavampi katsella, että vaikuttaa edes yrittävän maalilla. Mutta noin muuten on kyllä heikompi kuin Jones, koska miehellä ei ole paketti yhtä hyvin kasassa. En silti pistäisi toista häkkiä Dellin piikkiin, sillä sivuliikkeessä puikkoja on todella vaikea pitää kiinni. Olisi voinut mennä Pricellekin ja toisaalta McBackup olisi voinut poimia. Tuo kolmas maali vähän ihmetytti, kun ei mitään yritystä edes nähdä kiekkoa.

Karmeaa on, mutta onneksi tässä pelissä noustiin kolme kertaa tasoihin eli luotto omaan tekemiseen kyllä löytyy. Kyllä homma näyttää varmasti erilaiselta, kun pudotuspelejä aletaan pelaamaan ja kun Karlsson on takaisin askissa. Pavelskin merkitys joukkueelle näyttää myös olevan todella suuri, mutta Karlsson tuo täysin uusia lisäelementtejä. Positiivista on, että kaksikko matkustaa joukkueen mukana.

En haluaisi vielä luovuttaa Flamesin kiinnioton suhteen. Niin kauan täytyy yrittää kun on teoriassa mahdollista. Sharks on nimittäin onnistunut kehittämään kultaritareista jo keskikokoisen peikon itselleen. Viime vuonna turpaan playoffeissa ja tänä vuonna kolmesta kohtaamisesta yksi tiukka voitto ja kaksi turpasaunaa. Eikä noita selkäsaunoja voi selitellä edes mitenkään. Tällä rosterilla nimittäin täytyy mennä, eikä yhden pelaajan poissaolo voi näkyä joukkueen esityksissä niin paljon.

Vaikka todennäköisyys omasta mielestäni on pieni, että Flames onnistuisi Vegasin voittamaan, siitä mahdollisuudesta kannattaa taistella. Eli Flames kiinni todennäköisyyksiä uhmaten. Ja jos jotain hyviä puolia tästä tappioputkesta halutaan löytää, niin Kings ja Ducks ovat pari pistettä kauempana lotteryn kärkipaikoista ja toisaalta kukaan Sharks-pelaaja ei loukkaantunut. Ja ehkäpä tämä auttaa joukkuetta löytämään uusia tapoja voittaa, kun kaikki ei mene enää ruusuilla tanssiessa.

---

Nyquist oli Ducks-pelissä hyvä ja pelasi kuten toivoa saattaa, eli sai pyörähtelyillään jotain aikaiseksi. Hyvä lisä joukkueeseen, kun pystyy silloin tällöin luomaan paikan yksilötaidoilla. Kiva olisi myös, jos Donskoi ottaisi Gustavista mallia ja saisi peliinsä sen aika ajoin nähdyn draivin.

Meier on menossa 30 maalin kauteen ja tässä vaiheessa voi olla tyytyväinen Meierin valintaan aikanaan draftissa ja kehitykseen. Ei haittaa, vaikka Rantanen skipattiin. Meier ja Hertl ovat ottamassa joukkuetta omakseen, eikä johtajuutta enää tarvita yhtä paljon vanhalta kaartilta.

Vislami

Kyllähän tossa Dellin ois heti pitäny suunnata alas, kun irtoaa tolpasta, eikä kääntyä pystyssä eteenpäin. Jos olisi lähtenyt tiputtamaan samalla olisi todnäk torjunut kudin, sillä sai osuman pystyssä.

Onhan tämä kuraa. Kamalasti näytti koosteessa ainakin virheitä olevan, mutta hyvin myös huomaa, että pojilla on sentään tekemisen halua. Mailaa puristetaan ehkä vähän turhan kovaa ja puolustaessa ei ole rentoutta. Toivotaan Eki ja Pavs takasin saikulta nopeaan.