To 7.3.2019 Dynamo Moskova - Jokerit (GAME 6)

  • 46 929
  • 487

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Räsäsellä olisi ollut mahdollisuus ottaa paikka pelaavasta kuusikosta. Sitä ei tarjottu kuin Manulle illallista, mutta se olisi ollut mahdollista ottaa ilman loukkia. Jälkiviisaana olisi ollut parempi uran kannalta mennä vaikka Nordikselle, mutta kaikki mahdollisuudet Räsäsellä oli ottaa paikka Jokerien vakiopakkien porukasta. Yhden pleijarisarjan tai -pelin peluutuksen kannalta en vetäisi liian suoria viivoja siitä, mikä olisi parasta.
Mitä olen Räsästä seurannut niin ei ollut kovin ihmeellinen nuorten maajoukkueessa ja tuskin olisi ottanut paikkaa Jokereissa vaikka olisi ollut koko kauden terve. Tai sitten arvostan Khl:än tasoa ihan liian korkealle.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Platt ottaa vitun fiksun jäähyn. Turhautumisjäähy nro 1000.

Olisit Olli antanut mennä, turha kysellä siltä Mironovilta.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Voi vitun Platt, toinen idioottimainen jäähy jo hänelle tähän peliin.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mikset sä vitun Manninen lauo? Lepältä täydellinen syöttö, niin vielä hierotaan syöttö takaisin.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Muistan kun New Jersey ja Philadelphia pelasivat runkosarjaa, niin toinen johti toisen erän jälkeen 6-0. Lopulta kaksi minuuttia ennen pelin päättymistä lukemat olivat 6-4.

Sieltä lisää! :D
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
MÖRKÖ 6-2!
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Ensimmäinen imasu sarjassa Dynamo veskarilta. Mörkö tekee turhan maalin numero 2.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Mitä olen Räsästä seurannut niin ei ollut kovin ihmeellinen nuorten maajoukkueessa ja tuskin olisi ottanut paikkaa Jokereissa vaikka olisi ollut koko kauden terve.

Räsänen oli ikäluokkansa 60 parhaan joukossa, jos vertailukohdaksi otetaan varausnumero. Toki noissa vaikuttaa monikin asia ja ihan suoraan ei varausvuorosta voi sanoa mitään, sen myönnän tyystin. Mitä Räsäsen pelaamista olen tällä kaudella nähnyt jokaisen matsin harkkapelejeä lukuunottamatta, niin hänellä olisi ollut mahdollisuus ottaa paikka kuuden pakin jengistä. Se olisi vaatinut vähän parempaa luistelua, vähän varmempaa pelaamista ja vähän parempaa toimintaa pelinopeuden osalta. Henkilökohtaisesti uskon, että terveenä Räsänen olisi pystynyt tuolle tasolle nousemaan.

Tai sitten arvostan Khl:än tasoa ihan liian korkealle.

Tähän on mahdotonta mun sanoa mitään. Tietyiltä osin KHL on sarjana aliarvostettu Liigaan verrattuna, tietyiltä osin taas tyystin yliarvostettu. Ja vielä kun kyse on sun subjektiivisesta näkemyksestä, niin vielä vähemmän tähän voi ottaa kantaa, kun en tiedä mille tasolle KHL:n arvotat.

Henkilökohtainen näkemykseni kuitenkin on, että Liiga suosii KHL:aa enemmän pienikokoisia hyökkääjiä. Liigan tähtihyökkääjä voi olla tyysin paperia KHL:ssa. Toisaalta esimerkiksi Räsäsen profiilin pelaajalle KHL voi olla helpommin "otettavissa haltuun", kuin tämän porukan hyökkääjille.

edit: Ja tuolla pienikokoisia hyökkääjiä koskevan kommentin osalta perustan mielipiteeni pleijareihin. Muun muassa Jokereita katsoessa on selvää, että tämän profiilin pelaajat voivat olla runkosarjassa aivan jumalaisia, vaikkakin saattavat tyystin kadota kuvioista pleijareissa.
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Tasoihin ei Jokerit tule, mutta hyvä että sentään vielä edes vähän yritetään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös